To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Czy są na świecie ładne wiedźmy?

Wiedźma - 7 Lipca 2006, 00:23

To nie mam nic wspólnego z facetami :)
Anko - 7 Lipca 2006, 00:30

Hmm, rzeczywiście, Wojna Trojańska niby zaczęła się od kobiety, a niemal sami faceci na niej byli. :wink: Niemniej, nie mam pojęcia, czemu bycie blondynką z atrybutami miałoby być okropieństwem - może dlatego, że nie cechuje mnie ani jedno ani drugie w większym stopniu. :wink: Chyba, że chodzi o coś godnego tematu "największy obciach w naszym życiu", bo obciachy - to przydarzają się każdemu. Winne jest, oczywiście, prawo Murphy'ego i jego pochodne. :D
Wiedźma - 7 Lipca 2006, 00:33

Dla facetów to moze i okropieństwem nie jest :) :oops: Ale dla porządnej Wiedżmy jest i kropka! :)
Anko - 7 Lipca 2006, 00:40

No, opowiedzże, ja swoje obciachy ku uciesze gawiedzi zamieściłam... :oops: :mrgreen:
Ale cóż, ja nie muszę być "porządną" - w końcu jestem tylko Złym Biesem. :twisted:
Zaś co jest - a co nie - okropieństwem dla facetów, to niby skąd mam wiedzieć? :o :?

Wiedźma - 7 Lipca 2006, 00:41

Ja też swoje umieściłam :) I są prawdziwie wiedźmowate :D

A o facetach to wiedźmy wiedzą dużo :mrgreen: Wszystko z ksiąg oczywiście :D

Wiedźma - 7 Lipca 2006, 00:47

Pako proponował mi zamieszkanie w wieży :D Czyżby miał na myśli Twojej? :D
Anko - 7 Lipca 2006, 00:51

Wiedźma:
Cytat
A o facetach to wiedźmy wiedzą dużo :mrgreen:
No i dlatego nie mam szans zostać "porządną Wiedźmą". :roll: :mrgreen:
Cytat
Pako proponował mi zamieszkanie w wieży :D Czyżby miał na myśli Twojej? :D
Niech no ja dorwę Pako, to wyduszę, co on tam mógł mieć na myśli... :twisted:

P.S. Ale chyba nie, bo mój Minas stoi za daleko od Lubomii. :wink: I z NURSowym równać się takoż, niestety, nie może. :cry:

Wiedźma - 7 Lipca 2006, 00:54

No fakt, współczuję Pako, sprowadzać Ci bez Twojej wiedzy lokatorów :D Ale zarówno Ty, jak i NURS możecie spać spokojnie - mam lęk wysokości :D
Anko - 7 Lipca 2006, 01:10

Wiedźma:
Cytat
No fakt, współczuję Pako, sprowadzać Ci bez Twojej wiedzy lokatorów :D
Niechby spróbował, to by poczuł rogi i zębiska Biesa, a z ogona by się poprawiło! :twisted:
Ale za moją wiedzą... kto wie, może warto by urządzić sobie taki porządny Piknik na skraju Drogi (Krajowej nr 1). 8)

EDIT: A tak przy okazji lekturowania poprzednich stron tego wątku:
Pako:
Cytat
Wiedźmin to męska, szowinistyczna świnia, która wszystko, co wiedźmy wymyśliły, popsuła :)
:bravo Coraz bardziej szanuję Pako, może i nie zostałby pożarty od razu w przypadku złapania na byciu trespasserem (jak to Amerykańce zwą).

Wiedźma:
Cytat
mam lęk wysokości :D
Toż nikt Ci nie każe z wieży do Wisły skakać jak ta eurosceptyczka Wanda. Zresztą, skoki do nieznanej wody są niezdrowe. :wink:
Wiedźma - 7 Lipca 2006, 01:15

Ale widzisz, mój lęk wysokości polega na tym, iż boję się, że skoczę :D Moja matka ma na imię Wanda, a babcia miała Jadwiga :) To do czegoś zobowiązuje :D
Anko - 7 Lipca 2006, 01:19

To musisz mieć zawsze pod ręką miotłę. :D I to taką z atestem i certyfikatem związku spadochroniarzy. 8)
Wiedźma - 7 Lipca 2006, 01:20

Co niektórzy tu z forum to mówią, że jazda ze mną samochodem dostarcza odlotowych wrażeń :) Obiecuję wszystkim chętnym na przejaźdźkę ze mną zakupienie do samochodu spadochronów zamiast poduszek :)
Anko - 7 Lipca 2006, 01:27

I widzisz, NURS niegdyś narzekał, że XXI wiek nadszedł, a te !@#$%^&* samochody nie latają! A Ty udowadniasz, że gdzie cybertechnologia nie może...
...tam dość jednej porządnej Wiedźmy! :mrgreen:

Wiedźma:
Cytat
Moja matka ma na imię Wanda, a babcia miała Jadwiga :) To do czegoś zobowiązuje :D
Hmm, a jak się nosi imię legendarnej "papieżycy", to może nie (zobowiązuje)? :?: :twisted: :wink:
Pako - 7 Lipca 2006, 07:51

Wiedziałem... no normalnie wiedziałem, że prędzej czy później z tego tematu zrobi się nagonka: co faceci lubią, czego nie lubią i czemu Wiedźmin to szowinista ;)
I nie miałem na myśli wieży Anko, jeden bies (ja) wystarcza :)
Poza tym nie mam pojęcia, gdzie jest wieża przy drodze krajowej nr 1 ;)

Rodion - 7 Lipca 2006, 16:25

Wiedźma, poprosilbym o dokladne wymiary tego ... Hymmm.... by proporcje na rysunku z jednorozcem sie zgadzaly. :mrgreen:
Wiedźma - 7 Lipca 2006, 16:28

Podałabym wymiary mojej wiedzy, ale wstyd się tak publicznie chwalić moim IQ :D
Czarny - 7 Lipca 2006, 16:33

Post został zedytowany, ponieważ w swej niefrasobliwości troszkę przesadziłem. Nie wieszaś tu na mnie psów zaraz, bo nie było to nic wielkiego, ale skoro było niemile widziane - już znika :oops:
Rodion - 7 Lipca 2006, 16:44

Wiedźma a od kiedy to ...hymmm... ma cos wspólnego z IQ?! :shock:
Czarny prawa grawitacji w swiecie rysunku mozna dowolnie zawieszac! :wink:

Czarny - 7 Lipca 2006, 16:47

Lubię rysunki realistyczne i bardzo szczegółówe :oops: :mrgreen:
Rodion - 7 Lipca 2006, 16:48

No to dyć pytam sie wlasnie o dokladne wymiary! :mrgreen:
Wiedźma - 7 Lipca 2006, 17:06

Cytat
Czarny napisał/a
Lubię rysunki realistyczne i bardzo szczegółówe :oops: :mrgreen:

To się zaloguj na inne forum :P Tutaj sie czyta nie ogląda!

Romek P. - 7 Lipca 2006, 17:30

Wiedźma:
Cytat

Przepiekna, bajecznie przepiękna riposta :bravo

Klasowo zostaliście sprowadzeni do właściwego... wymiaru :D

Czarny - 7 Lipca 2006, 17:31

Pokutę odczyniłem, a o oglądaniu rozmawialiśmy o przyszłym komiksie w SFFiH, a nie o forum. Jestem więc jak najbardziej na miejscu. Pax vobiscum (tak to chyb brzmi).
Wiedźma - 7 Lipca 2006, 17:41

Romek P. napisał/a
Wiedźma:
Cytat

Przepiekna, bajecznie przepiękna riposta :bravo

Klasowo zostaliście sprowadzeni do właściwego... wymiaru :D

Chociaż zapomniałam, że jest na forum jeden temat, w którym mozna sobie również pooglądać. Zapraszam do tematu "obrazotwórcy" :)

Pako - 7 Lipca 2006, 18:12

Rodion - rysunek ma być poglądowy, a nie podglądowy :P

Kogo jeszcze w dobrym domu dobrej Wiedźmy brakuje? Igora 8) kogoś, kto będzie pomagał, będzie służył za podnóżek ew ;)
W końcu muszę dla siebie jakąś fuchę znaleźć ;)

Wiedźma - 7 Lipca 2006, 18:18

Zastanawiam się, czy wiedżma nie moze mieć jakiegoś pięknego imienia...
Znacie jakieś z literatury?

Tomcich - 7 Lipca 2006, 18:37

Ja znam tylko wiedźmę Hazel. :mrgreen: Ale jakby to przetłumaczyć na nasze to wyjdzie leszczyna. Hmmm :roll: Wiedźma Leszczynka nie brzmi chyba tak źle. :D
Lu - 7 Lipca 2006, 19:14

A ja znam Wiedźmę Jagódkę :P

Inaczej zwaną Babą Jagą :twisted:

Tomcich - 7 Lipca 2006, 19:23

A no tak, oczywiście. Jagódkę pamiętam. :mrgreen:
Pako - 7 Lipca 2006, 19:45

Hmm... mi op głowie tylko Annabell chodzi ;)

Partner forum