Powrót z gwiazd - Czy są na świecie ładne wiedźmy?
Wiedźma - 7 Lipca 2006, 00:23
To nie mam nic wspólnego z facetami
Anko - 7 Lipca 2006, 00:30
Hmm, rzeczywiście, Wojna Trojańska niby zaczęła się od kobiety, a niemal sami faceci na niej byli. Niemniej, nie mam pojęcia, czemu bycie blondynką z atrybutami miałoby być okropieństwem - może dlatego, że nie cechuje mnie ani jedno ani drugie w większym stopniu. Chyba, że chodzi o coś godnego tematu "największy obciach w naszym życiu", bo obciachy - to przydarzają się każdemu. Winne jest, oczywiście, prawo Murphy'ego i jego pochodne.
Wiedźma - 7 Lipca 2006, 00:33
Dla facetów to moze i okropieństwem nie jest Ale dla porządnej Wiedżmy jest i kropka!
Anko - 7 Lipca 2006, 00:40
No, opowiedzże, ja swoje obciachy ku uciesze gawiedzi zamieściłam...
Ale cóż, ja nie muszę być "porządną" - w końcu jestem tylko Złym Biesem.
Zaś co jest - a co nie - okropieństwem dla facetów, to niby skąd mam wiedzieć?
Wiedźma - 7 Lipca 2006, 00:41
Ja też swoje umieściłam I są prawdziwie wiedźmowate
A o facetach to wiedźmy wiedzą dużo Wszystko z ksiąg oczywiście
Wiedźma - 7 Lipca 2006, 00:47
Pako proponował mi zamieszkanie w wieży Czyżby miał na myśli Twojej?
Anko - 7 Lipca 2006, 00:51
Wiedźma: Cytat | A o facetach to wiedźmy wiedzą dużo | No i dlatego nie mam szans zostać "porządną Wiedźmą". Cytat | Pako proponował mi zamieszkanie w wieży Czyżby miał na myśli Twojej? | Niech no ja dorwę Pako, to wyduszę, co on tam mógł mieć na myśli...
P.S. Ale chyba nie, bo mój Minas stoi za daleko od Lubomii. I z NURSowym równać się takoż, niestety, nie może.
Wiedźma - 7 Lipca 2006, 00:54
No fakt, współczuję Pako, sprowadzać Ci bez Twojej wiedzy lokatorów Ale zarówno Ty, jak i NURS możecie spać spokojnie - mam lęk wysokości
Anko - 7 Lipca 2006, 01:10
Wiedźma: Cytat | No fakt, współczuję Pako, sprowadzać Ci bez Twojej wiedzy lokatorów | Niechby spróbował, to by poczuł rogi i zębiska Biesa, a z ogona by się poprawiło!
Ale za moją wiedzą... kto wie, może warto by urządzić sobie taki porządny Piknik na skraju Drogi (Krajowej nr 1).
EDIT: A tak przy okazji lekturowania poprzednich stron tego wątku:
Pako: Cytat | Wiedźmin to męska, szowinistyczna świnia, która wszystko, co wiedźmy wymyśliły, popsuła | Coraz bardziej szanuję Pako, może i nie zostałby pożarty od razu w przypadku złapania na byciu trespasserem (jak to Amerykańce zwą).
Wiedźma: Cytat | mam lęk wysokości | Toż nikt Ci nie każe z wieży do Wisły skakać jak ta eurosceptyczka Wanda. Zresztą, skoki do nieznanej wody są niezdrowe.
Wiedźma - 7 Lipca 2006, 01:15
Ale widzisz, mój lęk wysokości polega na tym, iż boję się, że skoczę Moja matka ma na imię Wanda, a babcia miała Jadwiga To do czegoś zobowiązuje
Anko - 7 Lipca 2006, 01:19
To musisz mieć zawsze pod ręką miotłę. I to taką z atestem i certyfikatem związku spadochroniarzy.
Wiedźma - 7 Lipca 2006, 01:20
Co niektórzy tu z forum to mówią, że jazda ze mną samochodem dostarcza odlotowych wrażeń Obiecuję wszystkim chętnym na przejaźdźkę ze mną zakupienie do samochodu spadochronów zamiast poduszek
Anko - 7 Lipca 2006, 01:27
I widzisz, NURS niegdyś narzekał, że XXI wiek nadszedł, a te !@#$%^&* samochody nie latają! A Ty udowadniasz, że gdzie cybertechnologia nie może...
...tam dość jednej porządnej Wiedźmy!
Wiedźma: Cytat | Moja matka ma na imię Wanda, a babcia miała Jadwiga To do czegoś zobowiązuje | Hmm, a jak się nosi imię legendarnej "papieżycy", to może nie (zobowiązuje)?
Pako - 7 Lipca 2006, 07:51
Wiedziałem... no normalnie wiedziałem, że prędzej czy później z tego tematu zrobi się nagonka: co faceci lubią, czego nie lubią i czemu Wiedźmin to szowinista
I nie miałem na myśli wieży Anko, jeden bies (ja) wystarcza
Poza tym nie mam pojęcia, gdzie jest wieża przy drodze krajowej nr 1
Rodion - 7 Lipca 2006, 16:25
Wiedźma, poprosilbym o dokladne wymiary tego ... Hymmm.... by proporcje na rysunku z jednorozcem sie zgadzaly.
Wiedźma - 7 Lipca 2006, 16:28
Podałabym wymiary mojej wiedzy, ale wstyd się tak publicznie chwalić moim IQ
Czarny - 7 Lipca 2006, 16:33
Post został zedytowany, ponieważ w swej niefrasobliwości troszkę przesadziłem. Nie wieszaś tu na mnie psów zaraz, bo nie było to nic wielkiego, ale skoro było niemile widziane - już znika
Rodion - 7 Lipca 2006, 16:44
Wiedźma a od kiedy to ...hymmm... ma cos wspólnego z IQ?!
Czarny prawa grawitacji w swiecie rysunku mozna dowolnie zawieszac!
Czarny - 7 Lipca 2006, 16:47
Lubię rysunki realistyczne i bardzo szczegółówe
Rodion - 7 Lipca 2006, 16:48
No to dyć pytam sie wlasnie o dokladne wymiary!
Wiedźma - 7 Lipca 2006, 17:06
Cytat | Czarny napisał/a | Lubię rysunki realistyczne i bardzo szczegółówe |
|
To się zaloguj na inne forum Tutaj sie czyta nie ogląda!
Romek P. - 7 Lipca 2006, 17:30
Wiedźma:
Cytat | To się zaloguj na inne forum Tutaj sie czyta nie ogląda! |
Przepiekna, bajecznie przepiękna riposta
Klasowo zostaliście sprowadzeni do właściwego... wymiaru
Czarny - 7 Lipca 2006, 17:31
Pokutę odczyniłem, a o oglądaniu rozmawialiśmy o przyszłym komiksie w SFFiH, a nie o forum. Jestem więc jak najbardziej na miejscu. Pax vobiscum (tak to chyb brzmi).
Wiedźma - 7 Lipca 2006, 17:41
Romek P. napisał/a | Wiedźma:
Cytat | To się zaloguj na inne forum Tutaj sie czyta nie ogląda! |
Przepiekna, bajecznie przepiękna riposta
Klasowo zostaliście sprowadzeni do właściwego... wymiaru |
Chociaż zapomniałam, że jest na forum jeden temat, w którym mozna sobie również pooglądać. Zapraszam do tematu "obrazotwórcy"
Pako - 7 Lipca 2006, 18:12
Rodion - rysunek ma być poglądowy, a nie podglądowy
Kogo jeszcze w dobrym domu dobrej Wiedźmy brakuje? Igora kogoś, kto będzie pomagał, będzie służył za podnóżek ew
W końcu muszę dla siebie jakąś fuchę znaleźć
Wiedźma - 7 Lipca 2006, 18:18
Zastanawiam się, czy wiedżma nie moze mieć jakiegoś pięknego imienia...
Znacie jakieś z literatury?
Tomcich - 7 Lipca 2006, 18:37
Ja znam tylko wiedźmę Hazel. Ale jakby to przetłumaczyć na nasze to wyjdzie leszczyna. Hmmm Wiedźma Leszczynka nie brzmi chyba tak źle.
Lu - 7 Lipca 2006, 19:14
A ja znam Wiedźmę Jagódkę
Inaczej zwaną Babą Jagą
Tomcich - 7 Lipca 2006, 19:23
A no tak, oczywiście. Jagódkę pamiętam.
Pako - 7 Lipca 2006, 19:45
Hmm... mi op głowie tylko Annabell chodzi
|
|
|