To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...

Rodion - 23 Marca 2006, 20:32

W ramach "dyskusji" Z Pako

Odczep sie i milego lotu! :D

gorat - 23 Marca 2006, 20:54

Łodzianin napisał/a
Aha . Jak jeszcze raz wyslecie mój post na złomowisko to zrobię to co mój pra pra pra dziadek w 1871. To jest 2341, przedostatnie ostrzeżenie!

Co sugerujesz?
Zapoznaj się wreszcie z regulaminem.
I to my przyznajemy ostrzeżenia.

Lu - 23 Marca 2006, 21:16

Aga napisał/a
Nasz się zaczyna o 20.00. I nie wiem, dlaczego jedziemy tak wcześnie... Ale to nie ode mnie zależy, bo z klasą jedziemy.

Hmmm... może na jakieś piwko jedziecie przed teatrem. A jaka sztuka, jeśli można spytać?
Dzisiaj dostałam zaproszenie na Mayday2 do Teatru Polskiego w Szczecinie - jeśli ktoś ma blisko, a lubi komedie na deskach to bardzo polecam - Mayday, Mayday2 i Prywatna Klinika - dużo dobrej zabawy, choć mało ambitne to sztuki ;)

Łodzianin - 23 Marca 2006, 21:30

No nie. Teraz będę musiał się zagłębić w zakurzone księgi parafialne i sprawdzić co też mój pra pra pra dziadek zrobił w 1871. Bo nie wiem. NIE CZYTAM ŻADNYCH REGULAMINÓW- NIGDY I NIGDZIE!!!!!!! :P
gorat - 23 Marca 2006, 21:35

Jednak radzę. Ze szczególnym uwzględnieniem punktu szóstego.
eot?

.:CyberCat:. - 23 Marca 2006, 22:16

Mi tam czasem Regulamin zdarza się przeczytać :P :)
fonsztyk - 23 Marca 2006, 23:33

Dobry wieczór wszystkim! Godzinkę temu wpadłem na forum wcześniej wstawiając zapiekankę do piekarnika no i teraz nie mam kolacji. Strawa duchowa ot co pozostało.
NURS - 24 Marca 2006, 02:29

Dobrej nocy wszystkim.
elam - 24 Marca 2006, 08:33

dobranoc, Nursie
i dziendobry wszystkim.!
:D
(ranny ptaszek dzis ze mnie, ale to dlatego, ze wlasnie dzis ( :shock: jak tylko sklep otworza) ide sobie kupic pewna czesc do komputera.. a potem bede to montowac sama..
coz, mam nadzieje, ze moj pacjent przezyje operacje :) moj biedny komputerek to i tak skladak niesamowity, z bebechami na wierzchu, dyski twarde lataja w nim luzem, nieprzykrecone, bo nie ma czym i do czego...
no wiec sie stresuje. a jak mi znow internet wywali i bede musiala resetowac modem, to sie po prostu wkurze.)

trzymajcie za nas kciuki, tak miedzy 10ta a 11-ta... :)

Lu - 24 Marca 2006, 08:48

elam napisał/a
trzymajcie za nas kciuki, tak miedzy 10ta a 11-ta...

Elam
: Będę trzymała... a jak skończysz to daj znać!
Jeśli nie odezwiesz się do 13, zacznę kciuki trzymać za serwisantów - żeby szybko naprawili awarię :roll:

Ostatnio moja koleżanka chciała sobie zgrać coś na gwizdek u innej koleżanki, dziewczyny nie wzięły jednak pod uwagę iż starsze modele nie posiadaja tego wejścia... wpychały go do wszystkich wtyków po kolei - przepalił się pendrive ale informatyk powiedział ze mają dużo szczęścia bo mógł to być komputer... po tej historii na wszelki wypadek niczego u siebie nie ruszam.
8)

Emilia - 24 Marca 2006, 09:06

Dzień dobry? Tak chyba dobry. Na pewno dobry? Na pewno dobry dzień. Ściskam wszystkich serdecznie. :D

kciukitrzymającazpodziwudlaodwagielamkomputernaprawiającej sama! :o :shock: :o

Rafał - 24 Marca 2006, 09:17

Witojcie, witojcie, Bielau dziękuje za komplementa, ale z bliska wiele traci. Kolejny ciężki dzień przed nami, dobrze, że ostatni w tym tygodniu. Dziś kończę po 20.00. Pożałować.
elam - 24 Marca 2006, 09:20

ee, tam, nie naprawiajacej.. :oops:
brakuje mi tu mojego genialnego braciszka, to musze sama dlubac w maszynie.
ale sama tylko podpinam i formatuje dyski, instaluje wszystkie programy, kiedys raz zamontowam dvd, wykrecilam i przykrecilam plyte glowna (ojejku, popodpinac potem te wszystkie kabelki, zeby to znowu funkcjonowalo, to byla radocha!! i od tego czasu sie obudowa nie domyka.. :) )
no i dzisiaj ... nowa nagrywarka :) . a miejsca w kompie juz nie ma. cos trzeba bedzie odstawic do szafki.. :)
no dobra, bede sie powoli do sklepu wybierac. pojde na nogach, zeby dluzej trwalo i lepiej sie przygotowac.. :) ojojoj...

Godzilla - 24 Marca 2006, 09:21

Witajcie, witajcie, tłok na tym forum już od rana.
TGIF.

Rodion - 24 Marca 2006, 09:47

Ahoj! :)
Merigold - 24 Marca 2006, 09:55

Dzień dobry wszystkim zgromadzonym.
Ja mam dzisiaj wolne wiec na forum od rana. :D

Rodion - 24 Marca 2006, 11:05

Foto z cyklu: Nasza miejsca magiczne.

Tutaj

Wam i sobie zycze by jak najszybciej byla mozliwośc odwiedzenia miejsc takich! :D

sulka - 24 Marca 2006, 11:12

Ja rowniez witam. Piateeeeczeeek, piaaaateeeeeczeeeek, traaaalaaaalaaaalaaaa....
Selithira - 24 Marca 2006, 12:05

To ja chyba przywitam się wiosennie :D Bo za oknem śnieg topnieje, ptaki śpiewają, robi się coraz cieplej... Dzień dobry wszystkim! :P
elam - 24 Marca 2006, 12:33

i ja witam ponownie. operacja sie udala, pacjent przezyl... nawet juz zdazylam (autocenzura, moderator czuwa :) )
dzieki za trzymanie kciukow ! ! !

Selithira - 24 Marca 2006, 12:36

elam napisał/a
operacja sie udala, pacjent przezyl...

:bravo :bravo :bravo
Ja wolę nie dłubać przy swoim komputerze, bo nie przeżyłby tego na pewno...

elam - 24 Marca 2006, 12:48

oj, najgorsze bylo przykrecanie. nie wiem, dlaczego, dziurki w nagrywarce nijak nie chca sie dopasowac do tych w obudowie.. w koncu jakies dwie cienkie srubki od starego waklmana udalo mi sie tam wcisnac, bo oryginalne od kompa za chiny ludowe nie wejda, i sie trzyma.. jak nikt go nie uderzy, nie powinien sie rozleciec.. :D

no, ale przepraszam i juz koncze ten offtop :D
optymistycznym stwierdzeniem:
ten dzien jest dobry ! ! !

NURS - 24 Marca 2006, 13:23

Witam wszystkich, nieco spóźniony, ale szczery.
Aga - 24 Marca 2006, 14:11

Lu napisał/a
A jaka sztuka, jeśli można spytać?

"Kształt rzeczy". Bardzo... hmm... nowoczesne. Raczej dla ludzi bezpruderyjnych.
A ja to w ogóle znowu tylko na momencik, bo zaraz wybywam do domciu na cały weekend a tam internetu niet... :cry:

Ziuta - 24 Marca 2006, 15:45

Dzieńdoberek! Wreszcie weekend. Ale i matura bliżej. Posiedze tu, poczytam, popiszę i wezmę się do nauk.

Ucz sie dziecino, ucz.
Bo nauka to do potęgi klucz.
A bedziesz miał dużo kluczy,
To zostaniesz woźnym.

Godzilla - 24 Marca 2006, 16:14

Żegnajcie, ja znikam.
Pa pa.

Pako - 24 Marca 2006, 21:14

A ja się dopiero co pojawiam.. znaczy już prawei godzinę jestem.. ale zabiegany lekko ;)
Co do ciebie Rodion - ja latam jak mało kto :) i nigdy mnie upadek nie boli.. no... bardzo rzadko. ale nie tym razem :twisted:

NURS - 25 Marca 2006, 00:04

I'll be back.
Emilia - 25 Marca 2006, 00:06

Dobranoc wszystkim. Dobrych snów. Miłego weekendu!

Do zobaczenia za dwa dni.
Jadę do Wrocławia do braciszka. :D

Będziecie mieli spokój bo marudzić zacznę dopiero w Poniedziałek :lol:

Merigold - 25 Marca 2006, 00:14

Dobranoc wszystkim. Jutro do pracy wiec niestety pora spać.

Partner forum