Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...
Rodion - 23 Marca 2006, 20:32
W ramach "dyskusji" Z Pako
Odczep sie i milego lotu!
gorat - 23 Marca 2006, 20:54
Łodzianin napisał/a | Aha . Jak jeszcze raz wyslecie mój post na złomowisko to zrobię to co mój pra pra pra dziadek w 1871. To jest 2341, przedostatnie ostrzeżenie! |
Co sugerujesz?
Zapoznaj się wreszcie z regulaminem.
I to my przyznajemy ostrzeżenia.
Lu - 23 Marca 2006, 21:16
Aga napisał/a | Nasz się zaczyna o 20.00. I nie wiem, dlaczego jedziemy tak wcześnie... Ale to nie ode mnie zależy, bo z klasą jedziemy. |
Hmmm... może na jakieś piwko jedziecie przed teatrem. A jaka sztuka, jeśli można spytać?
Dzisiaj dostałam zaproszenie na Mayday2 do Teatru Polskiego w Szczecinie - jeśli ktoś ma blisko, a lubi komedie na deskach to bardzo polecam - Mayday, Mayday2 i Prywatna Klinika - dużo dobrej zabawy, choć mało ambitne to sztuki
Łodzianin - 23 Marca 2006, 21:30
No nie. Teraz będę musiał się zagłębić w zakurzone księgi parafialne i sprawdzić co też mój pra pra pra dziadek zrobił w 1871. Bo nie wiem. NIE CZYTAM ŻADNYCH REGULAMINÓW- NIGDY I NIGDZIE!!!!!!!
gorat - 23 Marca 2006, 21:35
Jednak radzę. Ze szczególnym uwzględnieniem punktu szóstego.
eot?
.:CyberCat:. - 23 Marca 2006, 22:16
Mi tam czasem Regulamin zdarza się przeczytać
fonsztyk - 23 Marca 2006, 23:33
Dobry wieczór wszystkim! Godzinkę temu wpadłem na forum wcześniej wstawiając zapiekankę do piekarnika no i teraz nie mam kolacji. Strawa duchowa ot co pozostało.
NURS - 24 Marca 2006, 02:29
Dobrej nocy wszystkim.
elam - 24 Marca 2006, 08:33
dobranoc, Nursie
i dziendobry wszystkim.!
(ranny ptaszek dzis ze mnie, ale to dlatego, ze wlasnie dzis ( jak tylko sklep otworza) ide sobie kupic pewna czesc do komputera.. a potem bede to montowac sama..
coz, mam nadzieje, ze moj pacjent przezyje operacje moj biedny komputerek to i tak skladak niesamowity, z bebechami na wierzchu, dyski twarde lataja w nim luzem, nieprzykrecone, bo nie ma czym i do czego...
no wiec sie stresuje. a jak mi znow internet wywali i bede musiala resetowac modem, to sie po prostu wkurze.)
trzymajcie za nas kciuki, tak miedzy 10ta a 11-ta...
Lu - 24 Marca 2006, 08:48
elam napisał/a | trzymajcie za nas kciuki, tak miedzy 10ta a 11-ta... |
Elam: Będę trzymała... a jak skończysz to daj znać!
Jeśli nie odezwiesz się do 13, zacznę kciuki trzymać za serwisantów - żeby szybko naprawili awarię
Ostatnio moja koleżanka chciała sobie zgrać coś na gwizdek u innej koleżanki, dziewczyny nie wzięły jednak pod uwagę iż starsze modele nie posiadaja tego wejścia... wpychały go do wszystkich wtyków po kolei - przepalił się pendrive ale informatyk powiedział ze mają dużo szczęścia bo mógł to być komputer... po tej historii na wszelki wypadek niczego u siebie nie ruszam.
Emilia - 24 Marca 2006, 09:06
Dzień dobry? Tak chyba dobry. Na pewno dobry? Na pewno dobry dzień. Ściskam wszystkich serdecznie.
kciukitrzymającazpodziwudlaodwagielamkomputernaprawiającej sama!
Rafał - 24 Marca 2006, 09:17
Witojcie, witojcie, Bielau dziękuje za komplementa, ale z bliska wiele traci. Kolejny ciężki dzień przed nami, dobrze, że ostatni w tym tygodniu. Dziś kończę po 20.00. Pożałować.
elam - 24 Marca 2006, 09:20
ee, tam, nie naprawiajacej..
brakuje mi tu mojego genialnego braciszka, to musze sama dlubac w maszynie.
ale sama tylko podpinam i formatuje dyski, instaluje wszystkie programy, kiedys raz zamontowam dvd, wykrecilam i przykrecilam plyte glowna (ojejku, popodpinac potem te wszystkie kabelki, zeby to znowu funkcjonowalo, to byla radocha!! i od tego czasu sie obudowa nie domyka.. )
no i dzisiaj ... nowa nagrywarka . a miejsca w kompie juz nie ma. cos trzeba bedzie odstawic do szafki..
no dobra, bede sie powoli do sklepu wybierac. pojde na nogach, zeby dluzej trwalo i lepiej sie przygotowac.. ojojoj...
Godzilla - 24 Marca 2006, 09:21
Witajcie, witajcie, tłok na tym forum już od rana.
TGIF.
Rodion - 24 Marca 2006, 09:47
Ahoj!
Merigold - 24 Marca 2006, 09:55
Dzień dobry wszystkim zgromadzonym.
Ja mam dzisiaj wolne wiec na forum od rana.
Rodion - 24 Marca 2006, 11:05
Foto z cyklu: Nasza miejsca magiczne.
Tutaj
Wam i sobie zycze by jak najszybciej byla mozliwośc odwiedzenia miejsc takich!
sulka - 24 Marca 2006, 11:12
Ja rowniez witam. Piateeeeczeeek, piaaaateeeeeczeeeek, traaaalaaaalaaaalaaaa....
Selithira - 24 Marca 2006, 12:05
To ja chyba przywitam się wiosennie Bo za oknem śnieg topnieje, ptaki śpiewają, robi się coraz cieplej... Dzień dobry wszystkim!
elam - 24 Marca 2006, 12:33
i ja witam ponownie. operacja sie udala, pacjent przezyl... nawet juz zdazylam (autocenzura, moderator czuwa )
dzieki za trzymanie kciukow ! ! !
Selithira - 24 Marca 2006, 12:36
elam napisał/a | operacja sie udala, pacjent przezyl... |
Ja wolę nie dłubać przy swoim komputerze, bo nie przeżyłby tego na pewno...
elam - 24 Marca 2006, 12:48
oj, najgorsze bylo przykrecanie. nie wiem, dlaczego, dziurki w nagrywarce nijak nie chca sie dopasowac do tych w obudowie.. w koncu jakies dwie cienkie srubki od starego waklmana udalo mi sie tam wcisnac, bo oryginalne od kompa za chiny ludowe nie wejda, i sie trzyma.. jak nikt go nie uderzy, nie powinien sie rozleciec..
no, ale przepraszam i juz koncze ten offtop
optymistycznym stwierdzeniem:
ten dzien jest dobry ! ! !
NURS - 24 Marca 2006, 13:23
Witam wszystkich, nieco spóźniony, ale szczery.
Aga - 24 Marca 2006, 14:11
Lu napisał/a | A jaka sztuka, jeśli można spytać? |
"Kształt rzeczy". Bardzo... hmm... nowoczesne. Raczej dla ludzi bezpruderyjnych.
A ja to w ogóle znowu tylko na momencik, bo zaraz wybywam do domciu na cały weekend a tam internetu niet...
Ziuta - 24 Marca 2006, 15:45
Dzieńdoberek! Wreszcie weekend. Ale i matura bliżej. Posiedze tu, poczytam, popiszę i wezmę się do nauk.
Ucz sie dziecino, ucz.
Bo nauka to do potęgi klucz.
A bedziesz miał dużo kluczy,
To zostaniesz woźnym.
Godzilla - 24 Marca 2006, 16:14
Żegnajcie, ja znikam.
Pa pa.
Pako - 24 Marca 2006, 21:14
A ja się dopiero co pojawiam.. znaczy już prawei godzinę jestem.. ale zabiegany lekko
Co do ciebie Rodion - ja latam jak mało kto i nigdy mnie upadek nie boli.. no... bardzo rzadko. ale nie tym razem
NURS - 25 Marca 2006, 00:04
I'll be back.
Emilia - 25 Marca 2006, 00:06
Dobranoc wszystkim. Dobrych snów. Miłego weekendu!
Do zobaczenia za dwa dni.
Jadę do Wrocławia do braciszka.
Będziecie mieli spokój bo marudzić zacznę dopiero w Poniedziałek
Merigold - 25 Marca 2006, 00:14
Dobranoc wszystkim. Jutro do pracy wiec niestety pora spać.
|
|
|