To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Najpiekniejsi aktorzy? :o))

Pako - 10 Marca 2006, 17:33

Marc wymiatał świetnie w Only The Strong.. Capoeira i średnia fabułka, ale dla takiego kopania fajnego warto było oglądać :mrgreen:
joe_cool - 11 Marca 2006, 16:40

elam napisał/a
a tutaj Marca Dacascosa..

o fuj, jaki piździuś... bleee... :?

elam - 11 Marca 2006, 18:24

ej, co sie nie podoba??
jasne, ze Karl Urban lepszy, ale Marc tez nie najgorszy.
:) a masz ladniejszego, to daj linka :)

Anonymous - 11 Marca 2006, 20:18

joe_cool napisał/a
o fuj, jaki piździuś... bleee...

Oj, widziałaś go w "Braterstwie Wilków"?

elam - 12 Marca 2006, 01:28

ladny, miesniaty, opalony i umie sie bic. jak dla mnie, aktor fantastyczny :) bo i nie tylko w braterstwie wilkow i w kruku gral. bylo jeszcze kilka telefilmow sf..
elam - 18 Marca 2006, 15:26

hmm, co tak pusto w moim ulubionym watku? :)

no to macie tutaj ladnych panow:
takiego ladnego pana
i ten tez niezly
ten jest calkiem, calkiem
ale TEN
bije ich wszystkich :)

Lu - 18 Marca 2006, 16:32

Dziękuję za linki - przyjemnie rzucić okiem na coś ładnego :wink:
Zwłaszcza ten pan pod pierwszym linkiem godzien jest uwagi 8)

elam - 19 Marca 2006, 15:25

mmm.. ja teraz kursuje marzeniami miedzy Stargate Atlantis a Battlestar Galactica... :lol:
reginald - 28 Marca 2006, 18:17

Hej dziewczyny. Zapomniałyście w zestawieniu o jednym młodym i niedocenianym aktorze, który grał jednym świetnym, niedocenianym i ogólnie niesłusznie krytykowanym filmie 8)

http://film.onet.pl/O,13983,1,2,galeria.html

...jak mogło go zabraknąć ??!! :D

elam - 28 Marca 2006, 21:12

reginald, tutaj nie szafa, wypad z takimi wieszakami ! ! ! ! :)
reginald - 29 Marca 2006, 08:49

:D :D :D (a takiego ostrego zawodnika Wam podrzuciłem - pewnie obawiałyście się, że wykosi faworytów 8) )
Lu - 29 Marca 2006, 09:31

Eeee tam, jest chudy jak gej :)
elam - 29 Marca 2006, 14:54

chudszy! ci geje, co ja znam, sa przynajmniej przystojni...
Lu - 29 Marca 2006, 15:48

elam napisał/a
ci geje, co ja znam, sa przynajmniej przystojni...

A niektórzy z tych, co ja znam, to nawet bardzo :lol:
Oj, marnuje się materiał genetyczny, marnuje.... :wink:

Iscariote - 29 Marca 2006, 17:09

Kurde.. chciałbym to jakoś skomentować... ale nie mam pojęcia co napisać :? A tak poza tym to jest dyskryminacja małych, brzydkich itd... oni też mają uczucia... ( i teraz pomyślcie sobie ile kasy dostał za zagranie w paru filmach, i o ile % wzrosło zainteresowanie dziewczyn jego osobą)
reginald - 29 Marca 2006, 17:47

DJ Qualls, bo o nim tu mowa grał nawet w odcinku LOST "Everbody hates Hugo", gdzie poruszony został ten problem o którym mówisz Iscariote :D
dzejes - 29 Marca 2006, 17:51

Cytat
Kurde.. chciałbym to jakoś skomentować... ale nie mam pojęcia co napisać :? A tak poza tym to jest dyskryminacja małych, brzydkich itd...

No niestety świat jest tak urządzony, że mali, brzydcy i kostropaci są dyskryminowani.
8)

Ale...

Piech - 29 Marca 2006, 17:54

Cytat
Oj, marnuje się materiał genetyczny, marnuje....

Tak trzymać! Przystojniaki zajęci sobą, a ja propaguję materiał.

Lu - 29 Marca 2006, 20:57

Piech napisał/a
Cytat
Oj, marnuje się materiał genetyczny, marnuje....

Tak trzymać! Przystojniaki zajęci sobą, a ja propaguję materiał.

:oops: :oops: :oops:

:lol:

Hauer - 29 Marca 2006, 21:05

No no, Hauer na II miejscu.

"Split Second", widzieliście? To był fajny film. Obroza to po prostu klasyka :) :bravo

Iscariote - 29 Marca 2006, 21:08

Hauer.. noo ja nie wiedziałem, że ty z tych Hauerów co autostopem podróżują. :shock:
Ja tam wole Keanu Reevesa... jak ten facet umie się ubrać. Mój idol. W Matrixie piękny, dłuugi, czarny płaszcz. W Na fali hawajska koszula, a w Constantine przepiękna marynarka, biała koszula i krawat... a ja lubie styl a'la Reservoir Dog :twisted:

Hauer - 29 Marca 2006, 21:13

Iscariote... to już wiesz ... niech sie teraz martwią ci co chcieli mnie bic na poczatku :twisted:
Iscariote - 29 Marca 2006, 21:15

Oups... Huston.. kszkszkskz... mamy problem
Lu - 29 Marca 2006, 21:35

Iscariote napisał/a

Ja tam wole Keanu Reevesa... jak ten facet umie się ubrać. Mój idol. W Matrixie piękny, dłuugi, czarny płaszcz. W Na fali hawajska koszula, a w Constantine przepiękna marynarka, biała koszula i krawat...

No, przynajmniej nie oftopujesz.... :twisted:
A w Matrixie Keanu jest faktycznie piękny i dłuuugi (czytaj: wysmuuuukły), i ma czarny płaszcz....

Hauer: nie rozumiem o co chodzi .... moze dlatego że nie oglądałam "Split second" ? :roll:

Argael - 29 Marca 2006, 21:39

Lu, żałuj, że nie oglądałaś. Świetny film. Polski tytuł to "W mgnieniu oka". Gdybyś miała okazję, to polecam.
Logan - 29 Marca 2006, 21:48

Cytat
Lu, żałuj, że nie oglądałaś. Świetny film. Polski tytuł to W mgnieniu oka. Gdybyś miała okazję, to polecam.

Argaelu, nawet nie wiesz jak właśnie zyskałeś w moich oczach... :bravo

Hauer - 29 Marca 2006, 22:00

Wspomniałem, ze to jeden z moich ulubionych filmów? ("W mgnieniu oka"?)
Lu - 29 Marca 2006, 22:13

Hauer: Logan to twardy gość, nie licz na miałkie komplementy z jego strony... :lol:
Na komplementy trzeba sobie zasłużyc - codziennie logować się na forum, brać czynny udział w akcji "dzień bez emotikona" * , recenzować teksty -> za to już masz punkty 8) ... gdybyś jeszcze wymasował mi stopy...

* czynny udział w akcji "dzień bez emotikona", polega na uczynieniu emotikonów bezczynnymi 8)

Hauer - 29 Marca 2006, 22:18

Ciekawa propozycja :roll: z tym masowaniem, pobudza wyobraźnie. Na przeszkodzie stoją tylko kilometry do pokoniania między Van puR, a Szczecinem.
Logan - 29 Marca 2006, 22:19

Lu, nie rób ze mnie takiego tyrana... Ja naprawdę mientkie serce mam... Tylko, że czasami po prostu trzeba twardym być...

A "W mgnieniu oka" naprawdę świetnym filmem jest i basta.

Partner forum