Literatura - Tekst numeru 02
Wiedźma - 8 Stycznia 2006, 20:50
elam napisał/a | no problem
ja tam pomnika nie chce, predzej czy pozniej wszystkie sie je burzy..
a medal przetopie na kolczyki..
albo na srebrne kule, przydadza sie na czarownice |
Noo! Tylko nie na czarownice! Bo w prawdzie zagłosowałam na tekst Romka P., ale Twój stawiałam zaraz na drugim miejscu
NURS - 8 Stycznia 2006, 22:00
Srebrne kule to na wilkołaki, albo do Desy
Orbitoski - 9 Stycznia 2006, 10:45
kochani, dziękuję ślicznie tym, którzy docenili moje opko. Zwycięstwo zobowiązuję, więc obiecuję wygrywac dalej
NURS - 9 Stycznia 2006, 11:34
Zakończenie głosowania nie zamyka dyskusji. Wasze opinie nadal mogą i powinny sie tutaj pojawiać.
Anko - 10 Stycznia 2006, 18:00
NURS napisał/a | Romek, prawdę mówiąc byłeś piąty od końca |
Ha, i mamy kolejny stary kawał do przypomnienia: ścigały się samoloty amerykański i radziecki, radziecki zajął drugie miejsce, a amerykański był przedostatni...
NURS - 10 Stycznia 2006, 19:33
Orbitoski napisał/a | kochani, dziękuję ślicznie tym, którzy docenili moje opko. Zwycięstwo zobowiązuję, więc obiecuję wygrywac dalej |
Takim laskom jak ty, to łatwo. Się uśmiechną, grzywką zarzucą i głosy lecą
Margot - 11 Stycznia 2006, 13:02
NURS napisał/a | Orbitoski napisał/a | kochani, dziękuję ślicznie tym, którzy docenili moje opko. Zwycięstwo zobowiązuję, więc obiecuję wygrywac dalej |
Takim laskom jak ty, to łatwo. Się uśmiechną, grzywką zarzucą i głosy lecą |
A mnie nawet przekupił ładowarką do komórki. Co prawda, do żadnej mojej komórki nie pasuje, ale sztuka się liczy
NURS - 11 Stycznia 2006, 13:06
korupcja, wiedziałem!
Dzwońcie po kaczorów!
Margot - 11 Stycznia 2006, 13:15
NURS napisał/a | korupcja, wiedziałem!
Dzwońcie po kaczorów! |
Wychlapałam, cholera...
NURS - 11 Stycznia 2006, 13:35
Wszędzie spiski, chyba wstapie do PiSu albo nie, ide na bazarek kupic berety mohairowe
Margot - 11 Stycznia 2006, 13:49
NURS napisał/a | Wszędzie spiski, chyba wstapie do PiSu albo nie, ide na bazarek kupic berety mohairowe |
Do licha, tylko nie wstąp do lotnych brygad Radia z Twarzą, bo wtedy nie będziesz mógł zamieszczać takich panienek roznegliżowanych na okładkach SF i panowie mogą być niepocieszeni. No, bo przyzwoitość, moralność i religijne uczucia nie pozwolą...
Iscariote - 13 Stycznia 2006, 16:41
Moherowa Armia Zbawienia wszedzie was znajdzie...a potem bedzie Krwawy piątek polskiej fantastyki
gorat - 13 Stycznia 2006, 19:49
Iscariote napisał/a | Krwawy piątek |
Krwawy Piątek już poszalał Jak widzę nie czytałeś (ja też... )
gabriel - 16 Stycznia 2006, 17:58
Spóźniłem się niestety z głosowaniem, ale mogę chyba dopisać, że najbardziej spodobało mi się opowiadanie pana Orbitowskiego. Na równi z nowym dziełkiem pani Graf. Jedno polubiłem szczególnie za klimat, drugie za poczucie humoru.
NURS - 16 Stycznia 2006, 18:07
Nie spóźniłeś się. Nadal można wyrażać swoje opinie.
|
|
|