To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Złomowisko - Błędy forum.

Anonymous - 18 Lipca 2006, 17:40

Chyba nie o to chodzi, bo zauwazyłam podobny objaw. Powinien wyswietlać sie pierwszy post nieprzeczytany w danym w±tku - a ostatnio często wy¶wietla się kilka poprzednich. Dezorientuj±ce, na szczęscie nie zawsze się tak dzieje.
hrabek - 21 Lipca 2006, 09:30

Moze chodzi o to, ze system ustawia cie na pierwszym nieprzeczytanym poscie, ale dopiero pozniej wgrywane sa wszystkie awatary, ktore czesto rozpychaja miejsce, bo ludzie po jednej linijce pisza. W efekcie caly temat przesuwa sie w dol w oknie przegladarki i wyglada, jakby ustawienie bylo zle.
Fidel-F2 - 24 Lipca 2006, 07:52

straszne cuda się dziej± z licznikami postów i z podpisami "nieczytany post"
Godzilla - 31 Lipca 2006, 10:10

A ja ponawiam moje uprzejme podanie, żeby piękna czerwona reklamówka SFFH w lewym górnym rogu prowadziła na stronę główn± czasopisma a nie z powrotem na forum, tak jak to kiedy¶ było. Bo z forum na stronę główn± można w tej chwili trafić gmeraj±c ręcznie w adresie.
Godzilla - 11 Wrześ¶nia 2006, 10:05

Co to jest za tajemnicze ogłoszenie, które pojawia się na górze głównej strony forum? Jak się na nie kliknie, to pod spodem pojawia się albo znika pusta linijka, ale nie ma żadnej tre¶ci.
Pako - 11 Wrześ¶nia 2006, 10:18

Też wła¶nie chciałem o tym pisać. Po jakim¶ czasei człowiek sie do tego przyzwyczaja, ale jak zwróci na to uwagę, to fakt ów wkurza. Skasować to i tyle ;) Albo dać jakie¶ ogłoszenie w końcu ;)
Godzilla - 11 Wrześ¶nia 2006, 10:27

Ile razy wchodzę na główn± stronę, mam wrażenie, że zabrnęłam w maliny.
hrabek - 14 Wrześ¶nia 2006, 16:47

Sluchajcie, dobrze dzialaja wam oznaczenia nieprzeczytanych postow? Bo mi za cholere, jak klikam temat to zawsze wali na pierwsza strone, jak nie zdaze kliknac na temacie z nieprzeczytanymi postami to po odswiezeniu temat znika, jakby nie bylo w nim nic do przeczytania, a cale forum jest puste i mimo ze nie bylo mnie miesiac, to do czytania nie ma nic (wedlug forum, bo metoda chalupnicza oczywiscie poczytalem sobie co nieco)...
Piech - 14 Wrześ¶nia 2006, 16:50

Też to zauważyłem. A tak cieszyłem się na przeczytanie 2000 postów....
hrabek - 14 Wrześ¶nia 2006, 16:52

O, ale jak sie pozalilem to na przyklad teraz mi sie dobrze ustawilo - na twoim nieprzeczytanym poscie i bylo zaznaczone, ze jest nieprzeczytany.

Ale wczesniej po kilka razy wchodzilem w inne watki i za kazdym razem szlo na pierwsza strone. Moze juz ktos zdazyl naprawic?

Edit: eee... nie. Bo jak odpisalem i wcisnalem odswiez na liscie tematow, to byly wczesniej 3, a zostalo zero. Jeden ja kliknalem, zeby sie dopisac, ale dwoch nie ruszalem, a i tak "sie przeczytaly". Ehh... :(
Jak tu teraz byc na biezaco z forum?

Pako - 14 Wrześ¶nia 2006, 16:54

Hmm... ja tego problemu nie zauważyłem. Mi zawsze wszystko dobrze ¶migało z nieprzeczytanymi (zawsze znaczy od kiedy pamiętam, bo kiedy¶ chyba nie działało dobrze, ale poprawili ;) )
hrabek - 14 Wrześ¶nia 2006, 16:56

I teraz tez ci dobrze dziala? Moze to dlatego, ze mam IE7? Ale juz wczesniej mialem IE7 i dobrze dzialalo.

Tak w ogole to czesc Pako :)

Aga - 14 Wrześ¶nia 2006, 17:30

Musisz się wylogować i zalogować ponownie. Nie odzyskasz już informacji o nieprzeczytanych postach, ale nowe nieprzeczytane będ± ci się już zaznaczały normalnie. U mnie w każdym razie ten sposób działa.
Pako - 14 Wrześ¶nia 2006, 17:31

Tak w ogóle to cze¶ć ;)
Hmm... IE7? WeĽ mi tu herezji nie pociskaj i wskakuj w operę albo liska ;) Na lisku wszystko działa bardzo dobrze, nawet teraz.

hjeniu - 14 Wrześ¶nia 2006, 17:36

Na IE działało dobrze :shock: Paradne :mrgreen:
Godzilla - 15 Wrześ¶nia 2006, 08:59

Ja tak miałam po powrocie z urlopu, że od razu dostałam informację o 5000 nieprzeczytanych postów, z czego maszyna miała mi dać do przeczytania 2000, po czym jak się dostałam na stronę główn±, wszystkie były "przeczytane". Dalej forum działa normalnie, może takie kwiatki wyskakuj± powyżej jakiej¶ ilo¶ci nieprzeczytanych postów.
hrabek - 15 Wrześ¶nia 2006, 09:40

Pako: w domu uzywam, ale w robocie musze sie pewnych standardow trzymac. IE7 jest od nich malym odstepstwem, ale to wciaz IE. Ale przynajmniej zakladki sa :)

Dzisiaj wyglada na to, ze kara mi minela i juz jest ok.

Fidel-F2 - 15 Wrześ¶nia 2006, 13:58

nie działaj± mi emotki i tagi, muszę wszystko ręcznie wpisywać. Ma tak kto¶ czy u mnie co¶ się zwaliło?
hrabek - 15 Wrześ¶nia 2006, 14:01

U mnie dzialaja, chociaz ja emotek nie uzywam. Ale tagow dzisiaj uzywalem i bylo ok.

Let's see...

Chyba dziala.

Agi - 15 Wrześ¶nia 2006, 14:04

U mnie wszystko działa w głównym okienku odpowiedzi.
W okienku "szybka odpowiedĽ" nie działaj± emotki, ale pewnie takie jest założenie

gorat - 15 Wrześ¶nia 2006, 14:20

W szybkiej działaj± przeca :o
Agi - 15 Wrześ¶nia 2006, 15:27

aaaaaaaaaaaaaaaaaa u mnie nie działaj± buuuuuuuuuuuuuuu
hrabek - 15 Wrześ¶nia 2006, 15:46

A mi z kolei nie chcial sie przez pol godziny otworzyc watek Statusy. Nie wiem, czy ktos w nim czystke robil, czy watek zostal ocenzurowany, w kazdym razie inne chodzily, a ten nie. Sprawdze za chwile, moze mu przeszlo :)
Fidel-F2 - 16 Wrześ¶nia 2006, 04:40

z tymi emotkami i tagami.... syn przez chwilę samodzielnie siedział przy klawiaturze i narobił sporo zamieszania, większo¶ć poodkręcałem ale z tymi tagami to dp dzi¶ mi zeszło. :mrgreen:
Pako - 16 Wrześ¶nia 2006, 13:19

A mi w szybkiej wszystko ¶licznie działa. Piszę odp tylko w szybkiej i nie narzekam :)
Tylko cytowanie nie działa :P

elam - 16 Wrześ¶nia 2006, 14:27

u mnie dziala wszystko, co powinno :)
Pako - 16 Wrześ¶nia 2006, 17:00

Nawet cytowanie?!
hjeniu - 16 Wrześ¶nia 2006, 17:02

Pako napisał/a
Nawet cytowanie?!

Proszę bardzo jak ta lala :mrgreen:

edit: no może nie jak lala :wink:

elam - 6 Listopada 2006, 00:44

szanowni moderatorzy - admini - userzy - i TY, wielki NURSIE

nie chodzi mi o blad forum, ale nie bede zakladac nowego tematu tylko po to, zeby napisac, co nastepuje;

tematy "dziendobry, czesc i czolem" oraz "bija sa tak dluuuugie i tyle "waza", ze czasami po prostu nie chca sie otwierac.

coz, mogloby to zostac uznane za pozytywny aspekt dzialania tego forum, ktore samo z siebie ogranicza w ten sposob spam ale....
no szkoda... a w koncu, spamujemy nie tylko tam... :)

chcialam wiec prosic o
zalozenie nowego, swiezego tematu z powitaniami
oraz nowej rundy do bicia .

moglabym to bezczelnie sama zrobic, no ale nie jestem taka :mrgreen:

Studnia - 6 Listopada 2006, 07:40

Założenie jak założenie, ale może wyczyszczenie pierwszych kilkuset :wink: stron w wyżej wymienionych przez zacn± koleżankę tematach.

Partner forum