Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
DiPoint Ragoon - 1 Listopada 2005, 20:02
Na początku otóż *lekko się zaczerwienił* podpisywałem się D.Ragon. Wzięło się to z zafascynowania smokami, ale nazywać się "smok" nie chciałem. Stąd się kropka wzięła. Potem nick normalnym tokiem ewoluował na D(point)Ragon, lecz że mało czytelnym był znów się przemienił. Pojawił się DiPoint Ragon. Lecz jako, że były to czasy intensywnego RPG-owania, tego papierowego, nie komputerowego, stąd podwójne "o" w "nazwisku" znalazło swe miejsce. I tyle. Tak powstał DiPoint Ragoon, posiadacz wielu innych nicków, lecz do tego naibardziej przywiązany. *zrozumiał, że za dużo mówi i zamilkł skonfundowany*
Pako - 1 Listopada 2005, 20:11
Hehe.. dużo mówisz? Poczytasz posty, to dopiero będzisz widział, jak niektórzy dużo potrafią powiedzieć.
Zresztą... nieważne. Ważne, że jesteś
A ksywka fajna
NURS - 1 Listopada 2005, 20:23
Kurcze, to sie nazywa wejście smoka:-)
DiPoint Ragoon - 1 Listopada 2005, 20:34
*czerwieni się jak dojrzały burak* Właściwie to... eee... Starałem się. Na początku były smoki, smoczyska, smoczydła i smoczusie. Warhammer, Lochy i Smoki to były prawdziwe kopalnie imion i "zawołań". Teraz to miano ma swoją historię (głębszą niż zabawa literami) i dlatego jest mi najbliższe. *zmieszał się nieco* Eee... Dziękuję. Fajnie spotkać fajnych ludzi na fajnym forum fajnego czasopisma. *uśmiechnął się* Jeszcze raz dziękuję. *odważniej spojrzał na świat*
NURS - 1 Listopada 2005, 20:35
Ale tego avatara to ja skądś znam:-)
DiPoint Ragoon - 1 Listopada 2005, 20:41
Może byż, że tak. *zmieszał się* "Pożyczyłem sobie ten obrazek skądś. Po prostu przeszukując Pajęczynę znalazłem Zieloną Twarz i spodobała mi się. Jeśli do kogoś należy natychmiast mu ją odstąpię... Używam jej na jeszcze jednym forum...
NURS - 1 Listopada 2005, 21:05
To pewnie tam ją widziałem, zapada w pamięć a ja jestem wzrokowcem.
bor - 1 Listopada 2005, 21:26
Wodz powiedzial, to i jestem tutaj..
witam, nazywam sie bor, jestem SF-holikiem od trzeciego numeru...
Arlon - 1 Listopada 2005, 21:39
Wypada przywitać, więc: Witam.
NURS - 1 Listopada 2005, 22:04
Mieliśmy WSI jest i Bor, ktoś miał się wypisać jak przyjdą:-)
Harkonnen2 - 1 Listopada 2005, 22:13
Dzieeeeń dooobryyyyyy! Potomek wygnanej z Giedi Prime gałęzi rodu Harkonnenów z Zachodniej Ukrainy wita wszystkich
Nivak - 1 Listopada 2005, 22:14
Harkonnen, nasi nadchodzą
NURS - 1 Listopada 2005, 22:15
Na Shai-huludach??:-)
Harkonnen2 - 1 Listopada 2005, 22:23
Też :>
Nivak napisał/a | Harkonnen, nasi nadchodzą |
Witam witam No, to nie bedę się tu już czuł taki samotny jak są nasi
otto - 1 Listopada 2005, 22:52
Ja rowniez chciałbym się przywitać. mam nadzieję, że dowiem się tutaj sporo rzeczy, ktore mnie interesują i poznam ludzi, którzy te zainteresowania podzielaja .
NURS - 1 Listopada 2005, 23:09
I my podzielamy te nadzieje. witaj otto, salony już znasz, redakcja jest u siebie, autorzy u siebie, a wszędzie wstęp wolny.
baron13 - 2 Listopada 2005, 08:04
NIniejszym, nagoniony przez NURS-a, mam nadzieję, że wreszcie w odpowiednim ku temu wątku, witam wszystkich! Chciałem zaznaczyć, że się starałem odnaleźć ów wątek przywitalny, aliści zabrakło mi dowcipu, by odczytać, co mianowicie autor tu chciał powiedzieć. Schlebiam jednak sobie, że stosując konsekwentnie metodę dedukcji to MUSI być gdzieś w Administracji, bo Administracja najważniejsza, oraz indukcji ( no to teraz trzeba wejść w każdy wątek i sprawdzić czy się witają... ) chyba doszedłem... Prawda?
Gustaw G.Garuga - 2 Listopada 2005, 08:32
Prawda! Witam wszystkich nowych forumowiczów w myśl zasady "Witaj, gdyś i ty był witany".
NURS - 2 Listopada 2005, 09:15
baron13 napisał/a | NIniejszym, nagoniony przez NURS-a, mam nadzieję, że wreszcie w odpowiednim ku temu wątku, witam wszystkich! Chciałem zaznaczyć, że się starałem odnaleźć ów wątek przywitalny, aliści zabrakło mi dowcipu, by odczytać, co mianowicie autor tu chciał powiedzieć. Schlebiam jednak sobie, że stosując konsekwentnie metodę dedukcji to MUSI być gdzieś w Administracji, bo Administracja najważniejsza, oraz indukcji ( no to teraz trzeba wejść w każdy wątek i sprawdzić czy się witają... ) chyba doszedłem... Prawda? |
Jak zwykle masz rację Adamie.
Dracena - 2 Listopada 2005, 09:20
Przepraszam, że witam się dopiero teraz, ale to wszystko przez Pana Romka P.
Najpierw wpadła mi w ręce jego książka "Czarem i smokiem", a potem kolega ze studiów, bardziej obeznany w SF, powiedział mi, że autor mieszka całkiem niedaleko i można z nim skontaktować się na forum. Podał mi namiary strony, a ja zauroczona Filipponem i Draceną, jedyne co chciałam zrobić najpierw, to zamienić z autorem kilka słów. Mam nadzieję, że to zrozumiecie
Przepraszam, że o o innych forumowiczach zapomniałam. Obiecuję to naprawić, bo widzę, że tu sami ciekawi ludzie, ciekawe tematy i ciekawi autorzy
NURS - 2 Listopada 2005, 09:24
Przeprosiny przyjęte, a Romek urasta nam na forum do miana gwiazdora! Tym lepiej, bo za chwilę kolejny jego tekst w SFFH! Smoki, czołgi, krasnoludy i rakiety!
Romek P. - 2 Listopada 2005, 10:21
Dracena napisał/a | Przepraszam, że witam się dopiero teraz, ale to wszystko przez Pana Romka P.
|
Jak zawsze
Witaj miło jest mieć kontakt ze swymi czytelnikami...
Delfino - 2 Listopada 2005, 11:40
Witam wszystkich!
Niechaj lektura forum lekką nam będzie. Nie bijcie
NURS - 2 Listopada 2005, 12:37
Witam w skromnych progach.
mawete - 2 Listopada 2005, 15:36
Harko: witaj
Delfino: miłego forumowania...
Pako - 2 Listopada 2005, 17:14
NURS napisał/a | Romek urasta nam na forum do miana gwiazdora! Tym lepiej, bo za chwilę kolejny jego tekst w SFFH! Smoki, czołgi, krasnoludy i rakiety! |
ty no qrde.. atmosferę budujesz... Romek, coś ty tam wyskrobał?
A wszystkich nowych i mniej nowych witam!
Romek P. - 2 Listopada 2005, 17:26
Pako napisał/a | NURS napisał/a | Romek urasta nam na forum do miana gwiazdora! Tym lepiej, bo za chwilę kolejny jego tekst w SFFH! Smoki, czołgi, krasnoludy i rakiety! |
ty no qrde.. atmosferę budujesz... Romek, coś ty tam wyskrobał?
|
NURS sobie ze mnie okrutnie żartuje a wyskrobałem opowiadanie, gdzie wymienione elementy wystepują ale to jest rozmowa na inny watek
A także w swoim imieniu witam
NURS - 2 Listopada 2005, 19:15
Właśnie, ta podejdźcie do płota w pawlakowym wątku:-)
niwa - 2 Listopada 2005, 20:42
Witam wszystkich
Kiedyś w księgarni, na pytanie o stoisko z fantastyką, sprzedawca mi odpowiedział, że czytanie fantastyki to przecież strata czasu... A ja uwielbiam tracić czas w ten sposób...
Pozdrawiam wszystkich tracących czas
DiPoint Ragoon - 2 Listopada 2005, 21:21
Wszyscy tracący czas pozdrawiają Was! A zatraceni dawno już nic nie robią...
*po słowach tych wziął był się i zatracił...*
|
|
|