Mechaniczna pomarańcza [film] - Dr House - HOUSE M.D.
nureczka - 4 Czerwca 2009, 20:55
Witchma napisał/a | nureczka, ale to jest w czwartki... |
Oj, czwartek miałam na myśli. Nie wiem, dlaczego napisałam wtorek. Widać nadmiar pracy rzuca mi się na mózg.
A tak na prawdę cały przyszły tydzień mam w plecy.
Witchma - 4 Czerwca 2009, 20:56
nureczka napisał/a | Oj, czwartek miałam na myśli. |
Ja dzisiaj pół dnia myślałam, że jest poniedziałek
Ziemniak - 4 Czerwca 2009, 20:58
Ja tak miałem jak pracowałem na zmiany W takich przypadkach pomaga zegarek z datownikiem
Tomcich - 4 Czerwca 2009, 21:14
Gwynhwar napisał/a | Ale dziś było mega (klata House'a *_*) |
Co tam jego klata Scena z Cuddy to dopiero coś.
Ozzborn - 4 Czerwca 2009, 21:28
Tomcich, popieram
Ale ostatni odcinas 4 serii to jest łoooooł dopiero. Wystarczająco wam zniszczyłem następne 2 tygodnie?
Ziemniak - 4 Czerwca 2009, 21:31
Ozzborn napisał/a | Wystarczająco wam zniszczyłem następne 2 tygodnie? | Ozzborn, ja to zrobiłem pierwszy
Agi - 4 Czerwca 2009, 21:40
Jesteście paskudy!
Ozzborn - 4 Czerwca 2009, 21:50
Ziemniak, widziałem... chodziło mi o spotęgowanie tego efektu
illianna - 4 Czerwca 2009, 22:12
feralny por. napisał/a | Czy Lord Monty z Footlights College to nie Hugh Laurie? | łał, jaki fajny
a ja mam V serię do 21, ale nadal tkwię w czwartej z braku czasu, na szczęscie weekend się zbliża, hura, hura
Ziemniak - 4 Czerwca 2009, 22:24
Ozzborn, może im opowiemy, co się będą męczyć przez dwa tygodnie
Iwan - 4 Czerwca 2009, 22:51
ja mam 4 sezon na kompie to chyba sobie zobaczę wcześniej ten odcinek
Ozzborn - 4 Czerwca 2009, 23:00
Iwan, nieee! koniecznie trzeba obejrzeć całą serię. Dwa ostatnie odcinki to zamknięcie całej serii. Nie bedzie takiej frajdy jak obejrzysz wcześniej.
Iwan - 4 Czerwca 2009, 23:15
Ozzborn, czy ty mnie czasem pod włos nie bierzesz?
Homer - 5 Czerwca 2009, 03:51
re up:
Niezrozumienie widzę. Ozzbornowi chodziło pewnikiem, że się zabierzesz za oglądanie V serii, bez ostatniego odcinka IV - tego nie rób. Jak masz na kompie IV serie i kolejny odcinek to nie widzę przeciwwskazań w ewentualnym szybszym jego obejrzeniu (ciągłość zachowana).
Ozzborn - 5 Czerwca 2009, 20:13
Chiba faktycznie coś nie teges. Założyłem, nie wiedzieć czemu, że Iwan nie oglądał IV serii mniej lub bardziej. Przy zachowaniu ciągłości szybsze oglądanie jest wręcz wskazane dla zdrowia psychicznego
hrabek - 6 Czerwca 2009, 08:53
Powiem wam tylko w temacie, że nie dziwię się już absolutnie zachowaniu House'a. Jak mnie bolało ucho przez parę dni, to też byłem non-stop wkurzony na wszystko, wszyscy mnie denerwowali i nie miałem siły na owijanie w bawełnę. Jak on tak ma już parę lat, to przestałem się dziwić, że na wszystkich się wyżywa.
Homer - 6 Czerwca 2009, 11:00
Bez bólu jest całkiem miły .
hrabek - 6 Czerwca 2009, 11:55
Taa... tylko ma problem z poprawnym diagnozowaniem
Homer - 6 Czerwca 2009, 11:59
A tam... jakby dał sobie szanse, a nie zniechęcał się pierwszym przypadkiem. W bólu 100% skuteczności też nie ma i przypadkiem często trafia. Więc do mnie ta 'zasada' nie przemawia.
hrabek - 6 Czerwca 2009, 12:05
No może, ale wydanie zgody na całkowicie zbyteczny MRI, który w dodatku spowodował dolegliwości nie wyglądało za dobrze.
Moim zdaniem też przesadził, spokojnie powinien pojechać na tym dalej. Ale koniec sezonu się zbliżał i może scenarzyści chcieli furtkę, gdyby Laurie nie chciał już kręcić kolejnego sezonu - wtedy mógłby dostać zapaści po metadonie w ostatnim odcinku.
No i ciekawa kwestia: jak przyjmowanie metadonu, całkowicie nieuzależniającego ma się do jego uzależnienia od Vicodinu? Skoro odstawił go z dnia na dzień, to znaczy, że rzeczywiście nie był uzależniony? Przyjmując go w takich dawkach przez tyle lat?
Homer - 6 Czerwca 2009, 12:12
hrabek, takie rzeczy jak wyżej się spoileruje...
Scenarzyści furtek nie potrzebują... Zawsze go może przejechać samochód.
hrabek - 6 Czerwca 2009, 12:27
A tam, spojleruje. Po co? To generalna dyskusja o lekach. I o pierwszych minutach któregoś odcinka. Jak ktoś nie wie, to mu to różnicy nie robi. No chyba, że ktoś mnie z błędu wyprowadzi.
No właśnie o to mi chodzi - vicodin z uzależniającymi opiatami nie da się zastąpić metadonem. Znaczy na ból pewnie lepiej zadziała ten drugi, ale nie jest w stanie zaspokoić głodu narkotykowego. Chyba coś później poczytam na ten temat.
Agi - 6 Czerwca 2009, 16:45
O ja buła rzewna! Mam czwarty sezon na dysku, wystarczy tylko odtworzyć i będę wszystko wiedziała
Dziękuję Córciu
Edit: Obejrzałam. Wszystko wiem.
johnsmith - 8 Czerwca 2009, 15:38
Polecam adres http://serialeonline.pl/
Agi - 8 Czerwca 2009, 16:07
johnsmith, polecam adres: http://www.science-fictio...179&start=11310
ihan - 19 Czerwca 2009, 09:53
Kurcze, ale scenarzyści House'a we wczorajszym odcinku pojechali. Oglądał ktoś?
Kruk Siwy - 19 Czerwca 2009, 09:56
A jakże. A koncert Myslovitz oglądała?
ihan - 19 Czerwca 2009, 09:58
Nie. Poszła tracić czas przy komputerze.
Agi - 19 Czerwca 2009, 10:04
Obejrzałam wcześniej.
Agi napisał/a | Edit: Obejrzałam. Wszystko wiem. |
Wczoraj nie oglądałam, walczyłam z chorobą w realu.
aniol - 19 Czerwca 2009, 10:06
ihan napisał/a | Kurcze, ale scenarzyści House'a we wczorajszym odcinku pojechali. Oglądał ktoś? |
a któren? pierwszy czy drugi masz na myśli?
a wogóle to coś sie telewizorni pozajączkowało wczoraj czy ja niekumaty jestem? czy ten drugi wczorajszy odcinek (z więźniem) to jakaś powtórka była? czy nie załapałem retrospekcji jakiejś?
|
|
|