Do redakcji - Grzbiet pisma.
mistique - 2 Listopada 2007, 17:53
Martva ma rację. Goły chłop przeważnie ma przede wszystkim wartość praktyczną.
Martva - 2 Listopada 2007, 18:00
A i to nie zawsze
Witchma - 2 Listopada 2007, 18:04
Cytat | Gołe baby są ładniejsze |
e tam, co to za atrakcja?
Cytat | To może chłopa na grzbiecie baby? |
iście salomonowe rozwiązanie będę na Ciebie głosować
mad - 2 Listopada 2007, 23:51
Rafał napisał/a | Gołą babe trza by publikować na grzbietach ni? |
O! I wtedy bym się do grzbietów przekonał W przeciwnym razie traktuję grzbiety jako zło konieczne
rumeli - 6 Listopada 2007, 15:26
Grzbiety sa O.K. Na razie jeszcze nie kupuję wszystkich numerów i grzbiety nie układaja mi się w ładną całość, mimo to jest O.K.
Fidel-F2 - 6 Listopada 2007, 19:43
grzbiety są ok, zszywki niszczą zwykle pismo podczas czytania
mad - 7 Listopada 2007, 00:18
No dobra, już się więcej nie odzywam. Zresztą, może macie rację...?
Rodion - 7 Listopada 2007, 20:41
Rafał napisał/a | Gołą babe trza by publikować na grzbietach ni? |
Cytat | Goła baba to moim zdaniem idealne rozwiązanie - zniknie problem przesunięcia, bo każdy sam bezie ustawiał tak, aby pasowało |
Adashi napisał/a | Za... rąbisty pomysł Popieram! |
Martva napisał/a | Gołe baby są ładniejsze |
A skoro tak...
May - 7 Listopada 2007, 20:53
Kupilam sobie taki specjalny wynalazek na czasopisma (magazine holder, czyli trzymacz czasopism to sie po tubylczemu nazywa) i SFFH bardzo ladnie w tym wyglada... Moze niech te grzbiety zostana, co?
gorat - 7 Listopada 2007, 21:21
Może zdjęcie podrzuć, jak wygląda, bo nie mamy dostępu do twoich oczu... Na hasło są...
mBiko - 7 Listopada 2007, 21:32
Rodion
Popieram obunóż.
merula - 7 Listopada 2007, 21:38
A gdzie coś dla dam???
A ogólnie babka może być, tylko bym nad tekstem popracowała
Rodion - 7 Listopada 2007, 21:52
Cytat | A ogólnie babka może być, tylko bym nad tekstem popracowała |
A co z nim nie tak?
merula napisał/a | A gdzie coś dla dam??? |
Koleżanki stwierdziły po namyśle, że nie.
mistique - 7 Listopada 2007, 21:58
Rodion napisał/a | A co z nim nie tak? |
literówka np.
gorat - 7 Listopada 2007, 22:03
"Ochłapki" miało być?
merula - 7 Listopada 2007, 22:08
Pewnie tak
May - 7 Listopada 2007, 22:19
gorat, ale masz zachcianki musialam z tej okazji okolice posprzatac
tutaj
Holderki bardzo wygodne, moj knurek trzyma w takich cala kolekcje swoich czasopism wedkarskich a ja (oprocz SFHH i F) jeszcze cala mase rozmaitych gazetek lokalnych i kulinarnych...
Rodion - 7 Listopada 2007, 22:42
Teraz lepiej?
Godzilla - 8 Listopada 2007, 09:49
May, niezły pomysł z tymi holderami. Chyba z pracy kilka podprowadzę - zachowałam po przeprowadzce biura kilka takich, których ktoś się pozbywał. U mnie SF(FH) leży w stosiku na szafie.
May - 8 Listopada 2007, 17:41
Godzilla, za czasow krakowskich tez wszystkie czasopisma lezaly na kupie w biblioteczce. Tu na poczatku nie mialam biblioteczki, a gdzies te gazety trzeba bylo trzymac (knur stanowczo protestowal przeciw stosom na podlodze ). No i akurat byla u mnie w pracy sezonowa wyprzedaz... Egzamin holderki zdaja, sa dosyc solidne i miesci sie w nich naprawde sporo numerow (w przypadku SFHH prawie dwa roczniki)
mad - 8 Listopada 2007, 23:18
May, mogłabyś podać wysokość tego ustrojstwa? Nie wiem, czy by mi się zmieściło w regałach. A może są trochę mniejsze, niższe?
Tomcich - 9 Listopada 2007, 23:46
Ja trzymam czasopisma w podobnych, tekturowych. Wysokość ciut wyższa niż A4 i wchodzi mi około 2 roczników pisma (zależy od ich grubości). Wygodna rzecz, łatwa do nabycia i porządkuje miejsce.
Iscariote - 10 Listopada 2007, 09:55
A u mnie czasopisma leżą poziomo na najniższej półce w moim regale, grzbietami do widza. Więc grzbiet zostać musi. A te holderki... muszę przyjrzeć się im
May - 10 Listopada 2007, 20:26
mad, ma toto wysokosc 31 cm. Mozna tu kupic albo takie z grubej tektury, albo metalowe (ale metalowe mi sie niezbyt podobaja)
mad - 12 Listopada 2007, 00:13
Dzięki za informację - idę mierzyć regały.
|
|
|