To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Głos Pana - Regulamin forum - Zasady panujące na forum - Wasze sugestie.

Gustaw G.Garuga - 15 Lutego 2007, 13:19

Nie ma co wpadać ze skrajności w skrajność, zwłaszcza, że słodzenie nowym może odnieść równie negatywny skutek - jeszcze ktoś pomyśli, że ktoś sobie jaja robi.
dagra - 15 Lutego 2007, 15:00

Trochę niezrozumiałe są dla mnie wymogi jakiś formalizmów (wymogi, nie propozycja - łatwo poznać, wymóg to użycie słowa "musisz").
Jesteśmy wszak na dyskusyjnym forum czasopisma literackiego.
Nie porównujmy tego z paczką podwórkową, do której trzeba się "wkupić".

Logan - 15 Lutego 2007, 23:19

W weekend przygotuję nową wersję regulaminu i wtedy poddam go pod osąd Ojca Redaktora i Wasz. Mam już pewną koncepcję i myślę, że wilk będzie syty, a owca cała...
Dunadan - 15 Lutego 2007, 23:37

i Olaf też...
hijo - 16 Lutego 2007, 09:08

No to pięknie! znowu się będę musiał uczyć :roll: ?
NURS - 17 Lutego 2007, 01:04

Dagra, do pewnych środowisk literackich tez trzeba było terminowac, ale jak już się w nie weszło, to do dzisiaj o tym piesni układają...
dagra - 17 Lutego 2007, 10:01

Aaaa... to my zupełnie o czym innym mówimy.
Teraz jasne, co masz na myśli.

mBiko - 22 Marca 2007, 20:42

Jako świeżo upieczony forumowicz mogę powiedzieć, że w Biją wcale nie zauważyłem nadmiernego Sado. Raptem kilka osób mnie szczypnęło i po krzyku. Pamiętajmy też, że większość grup wymaga jakiegoś wkupnego: "biszkopty" na obozach, chrzest równikowy itp.
Sam zostając przyjętym do sekcji szermierczej dostałem łomot kilkunastoma floretami w du...ży obszar poniżej pleców.

NURS - 22 Marca 2007, 21:11

Łubu dubu, łubu dubu, niech nam zyje prezes naszego forum...
Dziekujemy panie Jarzabek :-)
Ktoś zamawial tortury? Taki tytuł mi sie przypomniał.

gorat - 22 Marca 2007, 21:42

mBiko, chyba miałeś szczęście polegające na tym, że kilku rox0rów zajmowało się innymi obowiązkami :) Jakby się wzięli do roboty, to byś chciał do Guantanamo, naprawdę.

:P:

Khorne_S - 23 Marca 2007, 16:51

No nie wszędzie jest fala.
Na studiach raczej za moich czasów pierwszoroczniaków nie bili ;P:
Ale teraz nie wiem jak jest i coś może się zmieniło...

mBiko - 23 Marca 2007, 17:33

NURSie poproszę dwa razy żelazną dziewicę, a na deser ćwiartowanie.
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej Inkwizycji.

Khorne_S - 23 Marca 2007, 17:41

I dodajmy do tego łaskotki drutem kolczastym i karmienie rosyjskimi racjami wojskowymi :mrgreen:
hjeniu - 23 Marca 2007, 19:40

Rosyjskie to pryszcz, ja proponuję amerykańskie :twisted:
mawete - 23 Marca 2007, 20:21

Jak dzieci... :mrgreen:
elam - 23 Marca 2007, 20:25

no, dziwne, ze mod widzi i nie grzmi...
dagra - 25 Marca 2007, 21:13

Cytat
Sam zostając przyjętym do sekcji szermierczej dostałem łomot kilkunastoma floretami w du...ży obszar poniżej pleców

czy to się, mBiko, ma jakoś do Twojego podpisu?
zestawienie obu zdań niezłe ;P:

mBiko - 27 Marca 2007, 16:04

dagra

Mój podpis to cytat ( chyba z Bursy ), ale moje dotychczasowe doświadczenia powodują, że podpisuję się pod nim oburącz. Zdarzenie z floretami pewnie też się przyczynia do ogólnego światopoglądu :mrgreen: .

dagra - 27 Marca 2007, 17:54

chyba nie z Bursy :roll:
zatem - bogowie, chrońcie nas od florecistów... - chociaż z drugiej strony... po spotkaniach Pyrkonowych powiedziałabym, że wręcz przeciwnie, wręcz zupełnie przeciwnie

mBiko - 27 Marca 2007, 18:01

Właśnie od jakiegoś czasu szukam źródła tego cytatu. Może to być Bursa lub Wojaczek lub Wilde lub ... . No cholera nie pamiętam gdzie to czytałem :evil:
A floreciści, szpadziści i szabliści byli i są Wiodącą Siłą Narodu HURRRA !

dagra - 27 Marca 2007, 20:48

Cytat
szukam źródła tego cytatu

Shaw. Bernard, nie Irvin.
Hm... tak mi sie zdaje prawie na pewno.

mBiko - 27 Marca 2007, 21:17

Wlk dzięks, też właśnie znalazłem G.B. Shaw, ale muszę jeszcze poprawić brzmienie.
ocset - 16 Kwietnia 2007, 20:59

Forum zbyt szybko wylogowuje po okresie bezczynności. Jeśli ktoś zostawi kompa, po zalogowaniu, na tydzień, to zrozumiałe, ale wypadać po kilku minutkach to bardzo uciążliwe.
elam - 16 Kwietnia 2007, 21:01

:arrow: temat: bledy forum. ;)

to tylko tobie sie tak robi. ja moge miec forum wlaczone caly dzien, nic nie pisac przez 3 godziny i mnie nie wylogowywuje...

ocset - 16 Kwietnia 2007, 21:16

Gremlinku masz niesamowity okres. Mnie wyrzuca po kilkudziesięciu sekundach. Widocznie mam lepsze programy zabezpieczające.
elam - 16 Kwietnia 2007, 21:18

widocznie masz gorsze ;)

moje gremlinki sa najlepsze... zadne firewalle im nie straszne...

hjeniu - 16 Kwietnia 2007, 21:37

ocset jest taki plugin do Firefoxa do odświeżania strony co zadany czas, powinno pomóc.
elam - 16 Kwietnia 2007, 21:38

IE 7 :mrgreen:
hjeniu - 16 Kwietnia 2007, 21:54

elam IE 7 NIE! To pomiot szatana, źródło wszelkiego zła na świecie i przyczyna wygranej kaczorków :twisted:
elam - 16 Kwietnia 2007, 22:10

my gremlinki na kaczorkow nie glosopwalysmy, nie glosujemy i nie bedziemy glosowac,
a IE jak najbardziej - gremlinki go lubia hulaja ze hej!

wlasnie bylam out of my room przez 15 minut i mnie nie wylogowalo. nie wiem, co wy macie za systema, ale gremlinkowe najlepsze. jakby kto chcial, moge mu skonfigurowac komputer. 200MB gremlinkow gratis w promocji do konca miesiaca :)

oj oj uciekam juz z tym offtopem :D

Partner forum