To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

fealoce - 20 Marca 2012, 14:33

Sąsiedzi z góry - od 7 rano stukają, wiercą itd. Jak się porządnie wkurzę, to chyba pójdę do nich z wizytą. I zabiorę tasak brata :evil:
Witchma - 20 Marca 2012, 14:35

fealoce, pomyśl, że im z remontem pewnie jest jeszcze gorzej ;P:
Kasiek - 20 Marca 2012, 14:37

Witchma coś o tym wie :D

Mnie wkurza, ze 15 min krzątania się po kuchni to dla mojego kręgosłupa za dużo. :evil:

fealoce - 20 Marca 2012, 15:32

Witchma, to jakaś pociecha, ale niewielka ;) tym bardziej, że ich tam nie ma - wynajęli ludzi do roboty.
merula - 20 Marca 2012, 16:12

fealoce, niestety, po siódmej już nie przekraczają granic przyzwoitości, choć rozumiem, że wkurza. a jak muszą wpuścić robotników przed wyjściem do pracy, to nawet godzina zrozumiała.
Kasiek - 20 Marca 2012, 17:12

No niestety tak bywa. A kiedyś remont zrobić trzeba.
Ja pamiętam jak sąsiedzi zrobili remont, to kilka dni wcześniej wywiesili na dwóch sąsiadujących klatkach kartkę, że muszą, że w takich dniach, że postarają się jak najciszej i jak najszybciej i że bardzo przepraszają. A w swojej klatce najbliższym sąsiadom zanieśli czekoladki. Miłe to było, nie powiem.

fealoce - 20 Marca 2012, 18:04

Kasiek, zazdroszczę sąsiadów :)
Kasiek - 20 Marca 2012, 18:24

Niestety się wyprowadzili :( Fajni ludzie jednak to byli... A wprowadzili się tacy wkurzający :P
Witchma - 20 Marca 2012, 18:39

Ale to jest jakaś myśl... przyniosę sobie czekoladki z okazji remontu :mrgreen:
robert70r. - 21 Marca 2012, 16:59

W maju ostatni numer... Wkurzające to jest... :evil:
Kasiek - 21 Marca 2012, 17:24

Nie no po prostu bosko.
Lis Rudy - 21 Marca 2012, 19:43

Śmierć (mam nadzieję że tylko kliniczna) mojego ulubionego pisma. :evil:
Może chociaż zrobimy jakąś ściepę na pożegnalny prezent dla RD ?

RD, mam nadzieję że przynajmniej Forum nam się ostanie ? Są jakieś plany do wobec naszej "agory" ?

Agi - 21 Marca 2012, 19:46

Pozwolę sobie odpowiedzieć na Twoje pytanie Lisie:
W innym wątku RD napisał/a
Na razie forum jest na serwerach fabrycznych, nie widzę powodu, żeby miało zniknąć.

shenra - 21 Marca 2012, 20:09

Dlaczego Lisie chcesz się żegnać z RD? To pismo się zawiesza, a nie Rafał.
Lis Rudy - 21 Marca 2012, 21:04

Agi napisał/a
Pozwolę sobie odpowiedzieć na Twoje pytanie Lisie:
W innym wątku RD napisał/a
Na razie forum jest na serwerach fabrycznych, nie widzę powodu, żeby miało zniknąć.

Agi, w obliczu dzisiejszej sensacji, to akurat nie jest informacja która byłaby jakoś szczególnie uspokajająca. Wszak to Fabryka (jako Wydawca) w maju urządza pogrzeb naszego pisma. Diabli wiedzą co tam się w tęgiej głowie księgowego lęgnie-może za kilka dni uzna że utrzymanie serwera z Forum jest zbyt kosztowne i pójdzie po kombinerki żeby rozmontować łącze ?
Może i trochę dramatyzuje, ale powody do optymizmu mi się jakoś dziwnie skończyły.

Shenra, ściepa na prezent dla RD w podziękowaniu za ten czas kiedy kierował pismem off cors.

Agi - 21 Marca 2012, 21:13

Lisie Rudy, ja nie tryskam optymizmem. Przekazałam Ci bez komentarza odpowiedź RD na zadane przeze mnie pytanie: Co dalej z forum?
Pismo zostaje zawieszone, nie zamknięte, nie urządzajmy jeszcze pogrzebu. Poza tym zawieszenie nastąpi zgodnie z informacją RD po wydaniu numeru majowego.
Za wcześnie na kalie i epitafia.

Kasiek - 21 Marca 2012, 21:22

Pochwaliłam rano moje dziecko, że oszczędza mi pęcherz. To już nieaktualne. Właśnie się wyżywa.
I wkurza mnie remont u sąsiadów. Ja wiem, że nie ma jeszcze ciszy nocnej, ale wiercenie od 7 do 21:30 jest naprawdę dobijające... :evil:

Lynx - 21 Marca 2012, 22:16

Kasiek, pocieszę Cię jednym. Mogą wiercić przez 2 tygodnie po 8 h albo tydzień po 14. Sama tak zrobiłam, przy remoncie łazienki- 2 dni kucia niemal non stop, ale potem to już tylko sporadycznie.
Kasiek - 22 Marca 2012, 08:36

Domyślam się, ze muszą. To, że mnie to wkurza to tylko odczucia po tym, ile apapu od bólu głowy teraz muszę brać (*codziennie), a nie brałam nic od kilku miesięcy...
aniol - 22 Marca 2012, 10:49

Bob1970r napisał/a
W maju ostatni numer... Wkurzające to jest... :evil:

o wlasnie tak! wkurzajace! bardzo!
ide rozpirzyc jakies cegly zeby sobie ulzyc...

Witchma - 22 Marca 2012, 10:55

Jakbym miała mało wydatków, muszę oddać monitor do naprawy zanim go zupełnie szlag trafi.
Lis Rudy - 22 Marca 2012, 11:13

Witchma, sprawdź czy zakup nowego nie będzie wiele droższy od naprawy. A przynajmniej będziesz miała nowy i na gwarancji.
Witchma - 22 Marca 2012, 11:15

Lisie, mam nadzieję, że nie (liczę, że to nic poważnego), zdecydowanie nie stać mnie obecnie na zakup nowego monitora.
mesiash - 22 Marca 2012, 11:40

Witchma, ale wiesz że monitory w zależności od wielkości i parametrów potrafią już za 70 zł śmigać? (nie nowe, ale na gwarancji sklepu)
Witchma - 22 Marca 2012, 11:42

mesiash, najpierw niech mi serwis powie, co jest z tym i ile kosztowałaby naprawa. A potem będę rozważać inne opcje.
merula - 22 Marca 2012, 12:20

samochód :evil:
shenra - 22 Marca 2012, 12:48

merula, co tym razem?
merula - 22 Marca 2012, 13:01

nie pytaj, bo mi ciśnienie skoczy.
Lis Rudy - 22 Marca 2012, 13:29

merula napisał/a
samochód

shenra napisał/a
merula, co tym razem?

Tym razem nie żyje :twisted:

merula - 22 Marca 2012, 14:31

Lisie nie krakaj. jeszcze dycha. ale nie wiem, jak długo.

Partner forum