Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Godzilla - 29 Lutego 2012, 12:54
Teraz i młodej nie puściłam do szkoły, bo kaszle. Starszy ma się uczyć i nadrabiać zaległości, a najchętniej by grał na kompie. Młoda się wścieka. Ja mam pilnować starszego, pilnować młodej, douczać starszego, robić zlecenie, iść na zakupy i zrobić obiad. I sprzątać zaganiając potwory.
Strona ZTM muli, rozkład jazdy nie chce się drukować.
Rafał - 29 Lutego 2012, 13:01
| aniol napisał/a | | pekniete zebro + katar | A było kichać dalej od ściany
A mi czas ucieka przez palce, tyły się narobiły i patrze tylko jak sprawy zaległe układają się w coraz większą górę, aż strach wyciągać którąś bo się wszystko zawali na mnie, co robić, co robić, chyba pójdę na piwo.
fealoce - 29 Lutego 2012, 14:59
Kazali mi wczoraj napisać podanie o zaległy urlop i od 14 marca jestem bez pracy
Kurcze, mogli chociaż wcześniej coś powiedzieć...
Kasiek - 29 Lutego 2012, 19:58
fealoce, przykro mi Jeszcze trochę czasu jest, mam nadzieję, że szybko coś znajdziesz.
wyedytowane shenra
ilcattivo13 - 1 Marca 2012, 00:31
fealoce - nieładnie zrobili. Obyś szybko znalazła lepszą robotę.
fealoce - 1 Marca 2012, 07:58
Dzięki...
merula - 1 Marca 2012, 11:59
fealoce, dasz rade znaleźć sobie fajną pracę.
Pucek - 1 Marca 2012, 13:27
Trzymaj się,fealoce, i oby szybko następna robota się znalazła
merula - 1 Marca 2012, 16:03
chlapnął mi gorący olej na nogę. boli
fealoce - 1 Marca 2012, 19:42
merula, jest genialna maść na oparzenia; nazywa się tormentiol. Śmierdzi, ale działa.
Kasiek - 1 Marca 2012, 20:31
To, że nie mam nożyczek krawieckich, które nie cięłyby w zręby... Muszę w końcu zamówić porządne. Tylko kasy brak...
illianna - 2 Marca 2012, 10:19
chcą mi resektować kawałek ogona
Fidel-F2 - 2 Marca 2012, 10:22
i jak teraz będziesz wisieć na gałęziach?
illianna - 2 Marca 2012, 10:23
Fidel-F2, tak to właśnie moja największa obawa z tym związana
Martva - 2 Marca 2012, 10:27
illianna, a jest już pomysł kto gdzie i jak?
charande - 2 Marca 2012, 10:33
merula, jeśli to oparzenie z pęcherzami, dobrze byłoby pójść do lekarza po receptę na Argosulfan: ubija bakterie i przyspiesza gojenie. Jak tylko I stopień (czerwona plama), to ładnie pomaga zwykła, czysta wazelina. Pęcherze o średnicy powyżej 5 cm (bodajże) powinien "zdjąć" chirurg.
baranek - 2 Marca 2012, 10:42
merula, współczuję. kiedyś, jak pracowałem w makdonaldzie gorący chlapnął mi na twarz. nie jest to milutkie, oj nie.
illianna - 2 Marca 2012, 10:49
Martva, szpital wojskowy, kto jeszcze nie wiem, podejrzewam że piłą, ale kiedy jeszcze nie zdecydowałam.
Fidel-F2 - 2 Marca 2012, 10:51
dobrze, że nie siekierką
Kruk Siwy - 2 Marca 2012, 10:52
Krakowska masakra piła tarczową.
illianna, bez ogona! No nie. Wcale nie śmieszne.
illianna - 2 Marca 2012, 10:57
Fidel-F2, Kruk Siwy, cieszę się, ze chociaż wy macie dobry humor z tego powodu.
Kruk Siwy - 2 Marca 2012, 11:00
Nie nie bawi mnie to ani trochę. To takie oswajanie lęków. Qurde, co jeszcze może się w człowieku zepsuć?
Naprawdę wspólczuję.
shenra - 2 Marca 2012, 11:01
illianna, czy to absolutnie konieczne?
Fidel-F2 - 2 Marca 2012, 11:03
ja też nie... znaczy... jednak odrobinę mam z tego radości przepraszam
illianna - 2 Marca 2012, 11:04
shenra, konieczne to pojęcie względne, mogę tak chodzić, bo to i tak tylko kosmetyka, żeby zmniejszyć ucisk na nerwy naczynia itd., zdrowia już nic mi nie przywróci w pełni ani operacja, ani rehabilitacja, jak się nie zoperuję mogą być w przyszłości pewne niemiłe powikłania. Tyle że ta kosmetyka jest dość nieprzyjemna.
shenra - 2 Marca 2012, 11:06
| illianna napisał/a | | Tyle że ta kosmetyka jest dość nieprzyjemna. | Domyślam się. Jak nie trafisz na konowała, to może nie będzie to kolejna trauma.
Głask.
merula - 2 Marca 2012, 12:44
dzięki za wsparcie. stan nie wymaga interwencji lekarza, na szczęście.
illianna, rozumiem, że to niefajna perspektywa, ale z tego co mówisz, wynika, że zaniechanie może być w dystansie gorszą opcją. w takim razie chyba trzeba być twardą nindżą i poddać się nieuchronnemu.
Kasiek - 2 Marca 2012, 13:15
illiana, trzymaj się ciepło. Jak mus to mus, lepiej teraz nie zaniedbać tego, zeby potem nie było gorzej...
illianna - 2 Marca 2012, 22:12
merula, Kasiek, tak, niby racja, ale ja teraz nikomu już nie wierzę, więc najpierw sprawdzę wszystkie opcje, a że przed operacją muszę jeszcze parę rzeczy załatwić, to mam trochę czasu na to, nie jestem wcale pewna czy operacja da coś dobrego, powikłania po operacji a nawet zwykła rekonwalescencja może być gorsza niż ewentualne powikłania braku operacji, które są tylko ewentualne. A poza tym jeszcze nie dojrzałam do kolejnych przyjemności typu utrata 10 kilo, cewnik, dreny itp.
Kasiek - 3 Marca 2012, 18:35
Ja Ci sie wcale nie dziwie... Mam nadzieje ze podejmiesz decyzje ktora przysporzy o wiele mniej bolu i cierpienia.
|
|
|