Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Martva - 20 Września 2007, 19:02
O, nie wiedziałam że coś poza pierzastymi wrzaskunami jada jarzębinę, mojej chyba nic nie jadło...
agnieszka_ask - 20 Września 2007, 19:07
pierzasta nie jestem, ale wrzaskun jak najbardziej
a jarzębina jest pyszna, tylko trzeba ją najpierw przemrozić, albo poczekać ze zbiorami po pierwszych przymrozkach, żeby gorycz straciła.
z jarzębinki można zrobić pyszną nalewkę, dżemik, kandyzowaną do ciasta wrzucić... ale w tym roku nie będzie
Martva - 20 Września 2007, 19:11
W maju na moją ostatnią zwalił się 350-letni dąb . A kiedyś miałam 3 jarzębinki. Trzeba posadzić przynajmniej jedną, to dobre drzewo jest.
Rafał - 21 Września 2007, 07:41
Ta franca kot. Ten skur....syn podstępnie wykorzystując ciemności i fakt wyciągania z auta zakupów, zbrodniczo zakradł się od tyłu i wlazł do środka, po czym pozostając w ukryciu odczekał do zamknięcia drzwi. Rano perfidnie zbiegł, ale zasrał dwie wycieraczki i naszczał na trzecią. Wyrok zostanie wykonany po pracy. Ktoś potrzebuje mufkę?
agnieszka_ask - 21 Września 2007, 07:45
Rafale, trzeba było biednego kociaczka w samochodzie nie zamykać, a nie teraz karać za własny błąd!
Rafał - 21 Września 2007, 07:51
Czy mam rozumieć, ze jestes chętna na mufkę?
agnieszka_ask - 21 Września 2007, 08:03
nie nie jestem. a ty się na siebie wkurzaj, nie na kota
Rafał - 21 Września 2007, 08:10
A kto go pół nocy szukał? Zastrzelę dziada jak psa Na kota w butach przerobię
agnieszka_ask - 21 Września 2007, 08:52
Rafale! nie masz serca dla kota swego! On cię przygarnął, pozwalał się głaskać, nawet czasem mruczał, a ty chcesz go przerobić na element damskiej garderoby?! bu!
Rafał - 21 Września 2007, 09:01
Zajrzałem na podwórko, pies z pistoletem w zębach biegał za kotem, szkoda, że nie miałem aparatu. Głupie te moje zwierzaki, że szok.
Haletha - 21 Września 2007, 09:51
Z pistoletem w zębach?:)
Tequilla - 21 Września 2007, 09:54
Rafał mu dał pistolet, żeby zastrzelił kota ( znaczy odwalił za niego brudną robotę), ale zapomniał dac naboi i w ostateczności pies próbował zatłuc kota kolbą.
Rafał - 21 Września 2007, 10:06
Prawie dokładnie, trzymał rewolwer za lufę w zębach, jak mój Bartek wróci ze szkoły to też się wk..urzy Niech sprząta lepiej zabawki.
Martva - 21 Września 2007, 11:25
1.Bolące węzły chłonne i denne samopoczucie, czyli fakt że prawdopodobnie znów jestem chora,
2.Włosy które wyglądają jak tłuste siano, nie wiem czy mają dość szamponu czy nie podobało im się użycie suszarki 2 razy pod rząd
3.Przyszły tydzień, zajęcia od 8.00 do oporu, zero absolutne wolnego czasu
4. Fakt nieposiadania piegów, wszystko przez Słowika.
joe_cool - 21 Września 2007, 14:42
bolące gradło... muszę kupić jakieś lody, bo nie mogę przełykać...
elam - 21 Września 2007, 18:25
wkurza mnie moje gg. od ladnych miesiecy tak ma, ze czasami nie chodzi, jak nalezy.
tzn, na 10 wlaczen, 3 razy chodzi idealnie, 3 razy nie chodzi wcale, a 4 razy - przerywa. polyka nawet polowe postow. pojawiam sie i znikam. nie rozumiem, dlaczego tak sie dzieje (ma to cos wspolnego z pogoda, stwierdzilam, "niechodzenie" nasila sie proporcjonalnie do wiatru i opadow, ale co do k*** nedzy ma wiatr i deszcz do internetu???????????????????)
przepraszam.
ja tylko wyrazilam moje wk***, znaczy sie, irytacje.
to tak a propos dzisiejszych rewelacji co do SLD i pana od gg....
Pako - 21 Września 2007, 18:27
Przerzuć się na tlena, AQQ albo coś w tym stylu Tlen śmiga gites, gg na tlenie też. GG ogólnie suxx, wszyscy powinni z tlena korzystać albo inne jabbery wprowadzić GG suxx jak ie
Ziemniak - 21 Września 2007, 18:38
Polecam Mirandę, trochę trudna do skonfigurowania ale jak coś mogę pomóć
elam - 21 Września 2007, 18:42
ale ja mam wszystkich znajomych na gg...
poza tym, pewnie skoro gg nawala, to inne rzeczy w ogole nie beda chcialy chodzic.
to te moje gremlinki.......
Ziemniak - 21 Września 2007, 19:00
Miranda to jest multikomunikator możesz mieć tlena, GG, jabbera i skype w jednym
elam - 21 Września 2007, 19:13
ooo to tym bardziej, bedzie nawalac, w mysl zasady, ze im bardziej skomplikowane, tym mniej sie gremlinkom chce...
Pako - 21 Września 2007, 19:46
Tlen jest prosty, prostszy niż gg chyba, a działa dobrze, skutecznie.
Przetestowałem AQQ i brak mi paru rzeczy z tlena, dlatego się nie przesiadę.
Pomyśl elam nad zmianą, chwilę potrwa przyzwyczajenie się do czegoś nowego, ale potem nie będziesz sobie wyobrażała wrócenia na gg Tlen też łapie gg jakby co
Słowik - 22 Września 2007, 12:42
| Martva napisał/a | | 4. Fakt nieposiadania piegów, wszystko przez Słowika. |
Piegów nie gwarantuję, ale fajne zdjęcia na bank Mam dojścia, mogę Ci załatwić sesję
<mrugnięcie do mawete>
mawete - 22 Września 2007, 18:54
a mnie nieziemsko wkurza jutrzejszy format c i potem instalowanie tych wszystkich "cudów" techniki...
Słowik: namawiaj Ją, namawiaj
Gustaw G.Garuga - 22 Września 2007, 20:56
Kupiłem sobie ja dziś świetlówkę energooszczędną Pila, bo mam już w domu takich pięć i relacja cena/jakość wypada korzystnie. Niestety po wkręceniu nawet nie błysła. A rachunek postradałem
mad - 22 Września 2007, 23:55
Wtopiłem dwie stówy w zakładach bukmacherskich
Początkowo dobrze szło i zacząłem szaleć. Niestety, już są straty. Nie polecam tej formy opodatkowywania się od złudzeń
mawete - 23 Września 2007, 11:11
żona
elam - 23 Września 2007, 11:12
a co irytuje twoja zone ?
mawete - 23 Września 2007, 11:16
1. To że meble które sama wybrała do pokoju dziecka (po konsultacji z dzieckiem) przestały jej sie podobać - teraz zwala na mnie, a nie ma argumentów.
2. To ze moi rodzice maja dzisiaj rocznicę ślubu i jednak wypadało iść z kwaitami...
3. To, że powiedziałem,że dam szwagierce na taksówkę, ale wozić jej to mi sie nie chce...
4. To, że mała nie chce jeść...
Mam kontynuować?
Agi - 23 Września 2007, 11:21
mawete, idź na spacer do lasu, szkoda niedzieli
|
|
|