To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Martva - 20 Wrzeœśnia 2007, 19:02

O, nie wiedziałam że coś poza pierzastymi wrzaskunami jada jarzębinę, mojej chyba nic nie jadło...
agnieszka_ask - 20 Wrzeœśnia 2007, 19:07

pierzasta nie jestem, ale wrzaskun jak najbardziej ;)
a jarzębina jest pyszna, tylko trzeba ją najpierw przemrozić, albo poczekać ze zbiorami po pierwszych przymrozkach, żeby gorycz straciła.
z jarzębinki można zrobić pyszną nalewkę, dżemik, kandyzowaną do ciasta wrzucić... ale w tym roku nie będzie :cry:

Martva - 20 Wrzeœśnia 2007, 19:11

W maju na moją ostatnią zwalił się 350-letni dąb :( . A kiedyś miałam 3 jarzębinki. Trzeba posadzić przynajmniej jedną, to dobre drzewo jest.
Rafał - 21 Wrzeœśnia 2007, 07:41

Ta franca kot. Ten skur....syn podstępnie wykorzystując ciemności i fakt wyciągania z auta zakupów, zbrodniczo zakradł się od tyłu i wlazł do środka, po czym pozostając w ukryciu odczekał do zamknięcia drzwi. Rano perfidnie zbiegł, ale zasrał dwie wycieraczki i naszczał na trzecią. Wyrok zostanie wykonany po pracy. Ktoś potrzebuje mufkę? :evil: :twisted:
agnieszka_ask - 21 Wrzeœśnia 2007, 07:45

Rafale, trzeba było biednego kociaczka w samochodzie nie zamykać, a nie teraz karać za własny błąd! :evil:
Rafał - 21 Wrzeœśnia 2007, 07:51

Czy mam rozumieć, ze jestes chętna na mufkę? :twisted:
agnieszka_ask - 21 Wrzeœśnia 2007, 08:03

nie nie jestem. a ty się na siebie wkurzaj, nie na kota ;P:
Rafał - 21 Wrzeœśnia 2007, 08:10

A kto go pół nocy szukał? Zastrzelę dziada jak psa :wink: Na kota w butach przerobię :twisted:
agnieszka_ask - 21 Wrzeœśnia 2007, 08:52

Rafale! nie masz serca dla kota swego! On cię przygarnął, pozwalał się głaskać, nawet czasem mruczał, a ty chcesz go przerobić na element damskiej garderoby?! bu!
Rafał - 21 Wrzeœśnia 2007, 09:01

Zajrzałem na podwórko, pies z pistoletem w zębach biegał za kotem, szkoda, że nie miałem aparatu. Głupie te moje zwierzaki, że szok.
Haletha - 21 Wrzeœśnia 2007, 09:51

Z pistoletem w zębach?:)
Tequilla - 21 Wrzeœśnia 2007, 09:54

Rafał mu dał pistolet, żeby zastrzelił kota ( znaczy odwalił za niego brudną robotę), ale zapomniał dac naboi i w ostateczności pies próbował zatłuc kota kolbą. :wink: :D
Rafał - 21 Wrzeœśnia 2007, 10:06

Prawie dokładnie, trzymał rewolwer za lufę w zębach, jak mój Bartek wróci ze szkoły to też się wk..urzy :wink: Niech sprząta lepiej zabawki.
Martva - 21 Wrzeœśnia 2007, 11:25

1.Bolące węzły chłonne i denne samopoczucie, czyli fakt że prawdopodobnie znów jestem chora,
2.Włosy które wyglądają jak tłuste siano, nie wiem czy mają dość szamponu czy nie podobało im się użycie suszarki 2 razy pod rząd
3.Przyszły tydzień, zajęcia od 8.00 do oporu, zero absolutne wolnego czasu
4. Fakt nieposiadania piegów, wszystko przez Słowika.

joe_cool - 21 Wrzeœśnia 2007, 14:42

bolące gradło... muszę kupić jakieś lody, bo nie mogę przełykać...
elam - 21 Wrzeœśnia 2007, 18:25

wkurza mnie moje gg. od ladnych miesiecy tak ma, ze czasami nie chodzi, jak nalezy.
tzn, na 10 wlaczen, 3 razy chodzi idealnie, 3 razy nie chodzi wcale, a 4 razy - przerywa. polyka nawet polowe postow. pojawiam sie i znikam. nie rozumiem, dlaczego tak sie dzieje (ma to cos wspolnego z pogoda, stwierdzilam, "niechodzenie" nasila sie proporcjonalnie do wiatru i opadow, ale co do k*** nedzy ma wiatr i deszcz do internetu???????????????????)
przepraszam.
ja tylko wyrazilam moje wk***, znaczy sie, irytacje.

to tak a propos dzisiejszych rewelacji co do SLD i pana od gg....

Pako - 21 Wrzeœśnia 2007, 18:27

Przerzuć się na tlena, AQQ albo coś w tym stylu ;) Tlen śmiga gites, gg na tlenie też. GG ogólnie suxx, wszyscy powinni z tlena korzystać albo inne jabbery wprowadzić ;) GG suxx jak ie :P
Ziemniak - 21 Wrzeœśnia 2007, 18:38

Polecam Mirandę, trochę trudna do skonfigurowania ale jak coś mogę pomóć :D
elam - 21 Wrzeœśnia 2007, 18:42

ale ja mam wszystkich znajomych na gg...
poza tym, pewnie skoro gg nawala, to inne rzeczy w ogole nie beda chcialy chodzic.
to te moje gremlinki.......

Ziemniak - 21 Wrzeœśnia 2007, 19:00

Miranda to jest multikomunikator możesz mieć tlena, GG, jabbera i skype w jednym :D
elam - 21 Wrzeœśnia 2007, 19:13

ooo to tym bardziej, bedzie nawalac, w mysl zasady, ze im bardziej skomplikowane, tym mniej sie gremlinkom chce...
Pako - 21 Wrzeœśnia 2007, 19:46

Tlen jest prosty, prostszy niż gg chyba, a działa dobrze, skutecznie.
Przetestowałem AQQ i brak mi paru rzeczy z tlena, dlatego się nie przesiadę.
Pomyśl elam nad zmianą, chwilę potrwa przyzwyczajenie się do czegoś nowego, ale potem nie będziesz sobie wyobrażała wrócenia na gg ;) Tlen też łapie gg jakby co ;)

Słowik - 22 Wrzeœśnia 2007, 12:42

Martva napisał/a
4. Fakt nieposiadania piegów, wszystko przez Słowika.

Piegów nie gwarantuję, ale fajne zdjęcia na bank ;) Mam dojścia, mogę Ci załatwić sesję :P

<mrugnięcie do mawete>

mawete - 22 Wrzeœśnia 2007, 18:54

a mnie nieziemsko wkurza jutrzejszy format c i potem instalowanie tych wszystkich "cudów" techniki...

Słowik: namawiaj Ją, namawiaj :mrgreen:

Gustaw G.Garuga - 22 Wrzeœśnia 2007, 20:56

Kupiłem sobie ja dziś świetlówkę energooszczędną Pila, bo mam już w domu takich pięć i relacja cena/jakość wypada korzystnie. Niestety po wkręceniu nawet nie błysła. A rachunek postradałem :evil:
mad - 22 Wrzeœśnia 2007, 23:55

Wtopiłem dwie stówy w zakładach bukmacherskich :evil:
Początkowo dobrze szło i zacząłem szaleć. Niestety, już są straty. Nie polecam tej formy opodatkowywania się od złudzeń :wink:

mawete - 23 Wrzeœśnia 2007, 11:11

żona
elam - 23 Wrzeœśnia 2007, 11:12

:mrgreen:
a co irytuje twoja zone ?

mawete - 23 Wrzeœśnia 2007, 11:16

1. To że meble które sama wybrała do pokoju dziecka (po konsultacji z dzieckiem) przestały jej sie podobać - teraz zwala na mnie, a nie ma argumentów.
2. To ze moi rodzice maja dzisiaj rocznicę ślubu i jednak wypadało iść z kwaitami...
3. To, że powiedziałem,że dam szwagierce na taksówkę, ale wozić jej to mi sie nie chce...
4. To, że mała nie chce jeść...
Mam kontynuować? :twisted:

Agi - 23 Wrzeœśnia 2007, 11:21

mawete, idź na spacer do lasu, szkoda niedzieli

Partner forum