To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska

Chal-Chenet - 7 Wrześ¶nia 2010, 11:44

Nie do końca ich miałem na my¶li, ale jak się przypatrzyć, jest w tym pewna zatrważaj±ca prawda. ;P:
jewgienij - 7 Wrześ¶nia 2010, 18:43

Listkiewicz?
Nitj'sefni - 7 Wrześ¶nia 2010, 18:54

A może jeszcze Placzyński? ;P:
dalambert - 7 Wrześ¶nia 2010, 21:31

Chcieli dobrze, a wychodzi jak zwykle :evil:
godz. 22,30
"to co napawa optymizmem, to to że nie bali¶my się grać" - dziennikus sprawozdawca
" ja jestem zadowolony z tego meczu" - trener Smuda
AAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuu- ja ;P: :cry: :evil:

Easy - 7 Wrześ¶nia 2010, 22:35

Jako¶ w ogóle mnie nie dziwi, że najlepszym zawodnikiem reprezentacji Polski jest Niemiec.

Ale sam mecz nie był zły. Oczywi¶cie wielcy znawcy futbolu i tak swoje wiedz± i jutro Janek Tomaszewski będzie się pluć, że Smudę trzeba na zbity pysk wylać.

Gustaw G.Garuga - 7 Wrześ¶nia 2010, 22:37

¦ledziłem jednym okiem relację internetow± tvn24 i jakie¶ niezgorsze akcje ze strony naszych istotnie były. Może następnym razem.
dalambert - 7 Wrześ¶nia 2010, 22:37

Easy napisał/a
utro Janek Tomaszewski będzie się pluć, że Smudę trzeba na zbity pysk wylać.
JT to się juz wył±cznie pluje / czasem nawet ma rację/ ale ostatnio to raczej przez przypadek :mrgreen:
Matrim - 7 Wrześ¶nia 2010, 22:39

A mi tam się podobało, przynajmniej co¶ się działo i nie trzeba się było za głowę łapać z rozpaczy, tylko z nerwów, że nie weszło - jak smolarkowy pierwszy kontakt z piłk±.
andre - 7 Wrześ¶nia 2010, 22:44

nie było zle
Nitj'sefni - 8 Wrześ¶nia 2010, 18:46

Grali jak nigdy, przegrali jak zawsze. Tak pokrótce można zrelacjonować wczorajszy mecz. Nie ma się co cieszyć, bo nie wygrali¶my, ale gra była niezła i powody do optymizmu s±.
Chal-Chenet - 12 Wrześ¶nia 2010, 04:00

Meczyk taki sobie, zdecydowanie nie porywał, ale szacunek za walkę. Emocji dostarczył co niemiara, już po pierwszej połowie w pubie miałem zdarte gardło od wrzeszczenia na kolejnego arbitra, który "ma mleko pod nosem". Szacuneczek też dla Ziela, jednak ma jaja i potrafi postawić się skurwiałym sędziom.
Wspaniały wolny Peszki i 4 gol Rudnevsa, się chłopak mam nadzieję, skutecznie już rozstrzelał.
Krótko - planowe 3 punkty, chociaż wyszarpane.

Brawo Kolejorz!

Nitj'sefni - 12 Wrześ¶nia 2010, 11:33

Ale jak Jaga szaleje. No jestem pod wrażeniem. Najpierw Lech teraz Wisła. Robi się ciekawie. Mam nadzieję, że Legia się rozegra, bo i ona dostanie łomot. Dzisiaj Ruch. Zobaczymy jak będzie.
Chal-Chenet napisał/a
miałem zdarte gardło od wrzeszczenia na kolejnego arbitra, który ma mleko pod nosem

No najłatwiej zwalić winę na sędziego. Nie mówię, że nie popełniał błędów, ale tylko słabi się tłumacz± w ten sposób. Jak Lech był w formie, to sędziowie mu nie przeszkadzali.

Chal-Chenet - 12 Wrześ¶nia 2010, 13:01

No, przyznaję, póki co, jestem pod wrażeniem Jagi, ogl±dałem ich pi±tkowy mecz i muszę powiedzieć, że s± dobrze ułożeni. Aczkolwiek przypuszczam, że jeszcze przyjdzie do nich kryzys. Tym niemniej, póki co, graj± ciekaw± piłkę. Poza tym maj± jednego z lepszych trenerów w Ekstraklasie.

Nitj'sefni napisał/a

No najłatwiej zwalić winę na sędziego. Nie mówię, że nie popełniał błędów, ale tylko słabi się tłumacz± w ten sposób.

To duże uogólnienie. Je¶li karny dla ¦l±ska był podyktowany niesłusznie, to co, mamy udawać, że nic nie było? Zreszt± ja się nie tłumaczę, wygrali¶my ten mecz. :wink:

terebka - 12 Wrześ¶nia 2010, 13:11

Szlaque by to! GKP przegrało w I lidze. To nie tak miało być :twisted:
Chal-Chenet - 12 Wrześ¶nia 2010, 14:07

O, Barcelona przegrała! U siebie, z beniaminkiem. :mrgreen: Jako¶ lubię takie momenty. :mrgreen:
Nitj'sefni - 12 Wrześ¶nia 2010, 15:32

Chal-Chenet napisał/a
O, Barcelona przegrała! U siebie, z beniaminkiem. :mrgreen: Jako¶ lubię takie momenty. :mrgreen:

I mnie to cieszy. Jako kibica Królewskich oczywi¶cie.

Nitj'sefni - 12 Wrześ¶nia 2010, 15:42

Chal-Chenet napisał/a
Je¶li karny dla ¦l±ska był podyktowany niesłusznie, to co, mamy udawać, że nic nie było? Zreszt± ja się nie tłumaczę, wygrali¶my ten mecz. :wink:

Oczywi¶cie, że nie można błędów sędziowskich nie zauważać. W tym wypadku nie wpłyn±ł na wynik meczu, więc jest OK, ale bywa tak, że po niekorzystnym rezultacie jedynym winnym jest sędzia. Nie podobało mi się zachowanie Zielińskiego po meczu z Jag±, kiedy najważniejsze dla niego było nie to, że Lech grał po prostu słabo, tylko to, że sędzia się pomylił.

Chal-Chenet - 12 Wrześ¶nia 2010, 19:03

Nitj'sefni napisał/a
Nie podobało mi się zachowanie Zielińskiego po meczu z Jag±, kiedy najważniejsze dla niego było nie to, że Lech grał po prostu słabo, tylko to, że sędzia się pomylił.

Mnie z kolei się podobało, nie dlatego, że wyklina i wyzywa, ale dlatego, że przestał być bezpłciowy. Kiedy¶ cały mecz siedział z założonymi rękoma na ławce i nie robił nic, teraz przynajmniej widać, że żyje meczem. Wolę takie co¶.

A z dzisiejszych meczów, brawa dla Ruchu. :bravo :mrgreen: Czyżby czarna niedziela dla warszawskich drużyn?

Nitj'sefni - 12 Wrześ¶nia 2010, 19:16

Chal-Chenet napisał/a
A z dzisiejszych meczów, brawa dla Ruchu. :bravo :mrgreen: Czyżby czarna niedziela dla warszawskich drużyn?

No niestety tak. Polonii w ogóle mi nie żal, ale nad Legi± załamuję ręce. Już jest niemal pewne, że Bakero wyleci i zast±pi go Janas, cudów nie ma. A to dobry trener i jeszcze ten zespół poukłada. Tam jednak nie ma wiele do roboty. Co innego w Legii. Skorża i nowe piłkarskie nabytki zawaliły na całej linii, tylko, czy zwolnienie trenera co¶ da? Nie jestem zwolennikiem takich ruchów w ¶rodku sezonu, ale nie wiem, czy jakie¶ inne rozwi±zanie wchodzi w grę. Bo je¶li trener dostaje tych zawodników których chce i ma długi czas na przygotowanie drużyny do sezonu, a wychodzi taka klapa, to co¶ jest nie tak. Strach się bać co będzie dalej...

Nitj'sefni - 12 Wrześ¶nia 2010, 19:25

Ale jak Niedzielan się rozstrzelał. Może by powrót do kadry? Trzydzie¶ci jeden lat to nie tak znowu dużo.
Matrim - 12 Wrześ¶nia 2010, 19:39

Nitj'sefni: Jeleń - 29, Smolarek - 29, Lewandowski - 22. Nie s±dzę, żeby nawet życiowa forma Niedzielana zapewniła mu kadrę :) Smuda będzie raczej stawiał na młodszych.

A Polonii mi szkoda trochę, maj± fajny skład, dobrze zaczęli, ale nerwy Prezesa mog± wszystko popsuć.

jewgienij - 12 Wrześ¶nia 2010, 19:45

W polskiej lidze to każdy strzela, pamiętacie "Kiełbasę" z Korony Kielce? W kadrze musi być kto¶, kto radzi sobie z obrońcami nieco lepszymi niż w Orange.
Jeleń na pewno, zobaczymy, co będzie z Lewandowskim. Niedzielan trochę tam postrzelał w holenderskiej, prócz tego Węgrom dwie bramki pukn±ł w Budapeszcie, ale to dawno i nieprawda.

andre - 12 Wrześ¶nia 2010, 19:46

miało być eldorado jest elniedorajdo... ech....
Kai - 12 Wrześ¶nia 2010, 19:47

Nitj'sefni napisał/a
Skorża i nowe piłkarskie nabytki zawaliły na całej linii, tylko, czy zwolnienie trenera co¶ da?
Raczej nic nie da.
Te nabytki to jakby nie całkiem przemy¶lane, nie widziałam dzisiejszego meczu, ale w poprzednich uderzało mnie jedno - brak zgrania. Trener moze wyskoczyć ze skóry, a jak gracze nie współpracuj±, tylko każdy "gra swoje", to niewiele da...

dzejes - 12 Wrześ¶nia 2010, 20:33

A czy to niespodzianka, przy takim przemeblowaniu składu? A w dzisiejszym meczu zawalili głównie "starzy" legioni¶ci.
Kai - 12 Wrześ¶nia 2010, 20:35

Nie, żadna niespodzianka, raczej niemiłe rozczarowanie.
andre - 12 Wrześ¶nia 2010, 21:38

zerkn±łem na chwilę na TVP1. Kombii gra lepiej niż Legia.
Kai - 12 Wrześ¶nia 2010, 21:39

andre, ale niewiele, niewiele...
jewgienij - 12 Wrześ¶nia 2010, 22:19

Nasze randewu, tylko w wyobraĽni, randewu moich snów - nie niszcz moich wspomnień z podstawówkowych dyskotek w harcówce ( sam plakaty malowałem, taniec mi gorzej wychodził)
Hubert - 12 Wrześ¶nia 2010, 23:07

Nitj'sefni napisał/a
Ale jak Jaga szaleje. No jestem pod wrażeniem. Najpierw Lech teraz Wisła. Robi się ciekawie. Mam nadzieję, że Legia się rozegra, bo i ona dostanie łomot. Dzisiaj Ruch. Zobaczymy jak będzie.

Aż ja się zainteresowałem tym ostatnio. Póki co rozpiera mnie duma. :)

Partner forum