To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie Spotkanie Fantastów

dalambert - 28 Sierpnia 2009, 00:06

A bym zapomniał Paradox działa i to jak :!: :D
Kruk Siwy - 28 Sierpnia 2009, 00:09

No jak?
Długo siedzieli¶cie?

dalambert - 28 Sierpnia 2009, 00:10

Kruk Siwy, do 22 z kawałkiem / w Astorii na rondzie Wiatraczna - Żwiec po 6 ,50 zl / fajnie bylo i milo się gadało :P
Kruk Siwy - 28 Sierpnia 2009, 00:15

No i cudnie.
Jeszcze jak podliftuj± Para to się nie trzeba będzie tułać po Astoriach. Wrzesień może być już ok.

dalambert - 28 Sierpnia 2009, 10:37

Poza brakiem trunkow to już jest w Paradoxie dobrze;
pierwsza sala / jak się wchodzi/ -graja aż furczy, planszowki rozstawione graczy tłum!
druga sala z barem obszerna wzdłuż ¶cian tradycyjne runy, na ¶cianach mapy '¦ródziemia" i " Bojowego młotka" kanapy / parę nowych/ stare wygodne fotele s±.Fakt trochę stodołowata, ale jeszcze nie wykończona :wink:
Zakamar przy barze zdobny w nawiewnice , wentylacja sale zdobi jak cholera!
dół jako sale jeszcze nie funkcjonuje, ale toalety jak najbardziej, jeno te kręcone schodki, oj jak się będzie po nich kufle znosić- może być masakra ;P:

Ozzborn - 2 Wrześ¶nia 2009, 11:47

Czy Paradoxowe czwartki obowi±zuj±? Wybrałbym się jutro je¶li zjawi się kto¶ z szanownego gremium :)
dalambert - 2 Wrześ¶nia 2009, 11:51

Ozzborn, Ktos tam sie pojawia / tydzień temu były Kruki i Kosiki + jeszcze ktos/ ale pifka nie było więc długo nie siedziano! Co jutro to trudno powiedziec, jednak brak pyfka jest ciężkim do¶wiadczeniem intelektualno organicznym :mrgreen:
Ozzborn - 2 Wrześ¶nia 2009, 11:57

dalambert napisał/a
jednak brak pyfka jest ciężkim do¶wiadczeniem intelektualno organicznym

medycyna okre¶la to terminem choroby alkoholowej :twisted:

A nic się nie zmieniło w sprawie koncesji? Już wrzesień.
Nie ukrywam, że poza zobaczeniem waszych mordeczek (mniej lub bardziej urodziwych ;) ), chętnie przej±łbym też ksi±żkę, któr± trzyma dla mnie Zgaga ;P:

Kruk Siwy - 2 Wrześ¶nia 2009, 12:11

A to już umów się z Dam±.
Dalambert i ja dręczeni chorob± piwn± będziemy się oddawać nałogowi.

dalambert - 2 Wrześ¶nia 2009, 12:16

Ozzborn, w zeszły czwartek Zgaga też była, ale teraz to kolenduj do niej osobiscie :)
Ozzborn - 2 Wrześ¶nia 2009, 12:20

Wiem, ino mnie nie było ;]
A z wami pijakami też bym się zobaczył...

Kruk Siwy - 2 Wrześ¶nia 2009, 12:22

Sorry, ale my dzi¶ pijemy u Heńka na Brzeskiej pod szóstym. Tam ludzi ubranych jak Ty bijaj±... ot tak dla rozrywki. Następn± raz± Ozzy.
Ozzborn - 2 Wrześ¶nia 2009, 12:27

Nawet jak się ma w±sy? :mrgreen: No cóż, przynajmniej zaoszczędzę na bilecie ;) A następn± raz± to może i wujek Ciechan już wpadnie do Para :D
Anonymous - 2 Wrześ¶nia 2009, 14:31

Postaramy się być oboje, ale nie wiem, czy Małe Zuo da radę.
dalambert - 6 Wrześ¶nia 2009, 14:02

Hej , hej a najbliższy CZWARTEK w Paradoxie skoro już maj± mieć koncesje to wypadało by sprawdzić Co i Jak lej± w kufle?
Nieprawdaż !?

Ozzborn - 7 Wrześ¶nia 2009, 10:13

Prawdaż - jest spora szansa, że dotrę.
dalambert - 7 Wrześ¶nia 2009, 10:47

Ja mam nadzieję tak przed 18 się pojawić :)
Zgaga - 7 Wrześ¶nia 2009, 10:58

Ja się stawię koło 19.00. I liczę na obecno¶ć Ozziego - ksi±żka lubi być czytana (...) Taka interesowna jestem.

Edit - małe cięcie.

Ozzborn - 7 Wrześ¶nia 2009, 11:24

Czuję się wywołany do tablicy :P
Potraktuję przybycie priorytetowo, skoro Dalambertus ma być przed 18 to i ja koło 18 powinienem zjechać.

Anonymous - 7 Wrześ¶nia 2009, 12:23

To i ja się postaram stawić, ale nie obiecuję, że Małe Zuo wpadnie. A nowy Paradox wygl±da...dziwnie. Grzecznie jako¶ tak. Kurna, zrobili z tego porz±dn± knajpę, zero obskurno¶ci. Tak nie wolno, rwa mać! To ma być melina! Gawra fantastów! Co oni sobie my¶leli?! Buu. Jak ostatnio byli¶my to aż się czułem...porz±dnie. W ręku kawka (dwie kawki w 30 minut, Borze Wielkich Lasów), mało kto palił na górze, ludzi mało. Kumpel przyszedł i się popłakał, że piwa nie było. Kuba i s-ka chc± nas wykończyć.
dalambert - 7 Wrześ¶nia 2009, 12:29

Żerań, piwo jakoby już jest :? Dlatego ogosiłem wypad rekonesansowy
na ten czwartek, popatrzymy, popijemy, a jak nie będ± mieli to się od markiza z Ul.Przemysłowej przytarga i skoczyc nam mog± :mrgreen:

hrabek - 7 Wrześ¶nia 2009, 12:42

Żerań, poczekaj 20 lat, jak się farba zacznie łuszczyć :)
dalambert - 7 Wrześ¶nia 2009, 13:00

hrabek, a Ciebie to czasem do Stołycy nie niesie ?
hrabek - 7 Wrześ¶nia 2009, 13:37

No na razie nie. Chociaż kto wie, może niedługo... Ale cicho sza, żeby nie zapeszyć. A i nawet wtedy nie wiem, czy będę miał czas na jakiekolwiek spotkanie. Ale jak się wywiem wszystkiego, to na pewno dam znać.
dalambert - 7 Wrześ¶nia 2009, 13:40

hrabek napisał/a
A i nawet wtedy nie wiem, czy będę miał czas na jakiekolwiek spotkanie.

Duży , Inteligentny i Cwany jestes tak kombinuj co by ... wiadomo Paradox !!! i to Nowy Paradox :D

hrabek - 7 Wrześ¶nia 2009, 13:42

W starym byłem tylko raz. Je¶li w nowym mam być tak samo często to muszę bardzo rozważnie wybrać ten moment :)
Anonymous - 7 Wrześ¶nia 2009, 16:01

taki jeden kole¶, chyba kto¶ ważny, na forum PX napisał/a
Zapraszamy wszystkich na Imprezę Inauguracyjn±, która odbędzie się w najbliższ± sobotę o godzinie 19:00. Jest okazja zobaczyć nowy Paradox na własne oczy i opić mury, żeby się nie rozeszły.
Jest koncesja jest zabawa - przychodĽcie tłumnie.

No wreeeeeeeeeeeeszcieeeeeee. To, co, ludziska? Robimy pre-Skofę w sobotę? :bravo

dalambert - 7 Wrześ¶nia 2009, 20:32

Żerań, niestety sobote mam już ustawion± - jest uroczyste po¶wiecenie jednego Praskiego Zabytku z okazji 50-lecia impreza trochę smutna / lata lec±/ trochę wesoła / jaszcze stoi i funkcjonuje/ :wink:
Ixolite - 8 Wrześ¶nia 2009, 00:01

A my się chyba jednak w czwartek pojawimy :]
Ozzborn - 8 Wrześ¶nia 2009, 09:28

Ja sobotę mam już wstępnie zaplanowan±, ale się okaże jeszcze. W czwartek będę.

Partner forum