To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Ludzie z tamtej strony świata - Sebastian Uznański

Sebastian - 22 Lipca 2012, 13:19

Wiem, że niektórzy martwią się o los mojej najnowszej książki "Senne Pałace". Udało mi się nawiązać współpracę z bardzo dobrym Wydawnictwem - już wkrótce szczegóły.
terebka - 22 Lipca 2012, 14:16

W tempie jak na moje możliwości sprinterskim przeczytałem "Herrenvolk"". Kurcze, obym częściej trafiał na tak dobre książki.
Sebastian - 22 Lipca 2012, 14:51

Bardzo Ci dziękuje. Napiszesz coś więcej? :)
Witchma - 22 Lipca 2012, 15:12

Sebastian napisał/a
już wkrótce szczegóły.

Na moim zegarku już jest wkrótce :D

Kruk Siwy - 22 Lipca 2012, 15:14

Marne czasy nosisz. U mnie już kwadrans po wkrótce. Ałtor się spaźnia!
Sebastian - 2 Sierpnia 2012, 17:34

wp
terebka - 2 Sierpnia 2012, 19:32

Sebastian napisał/a
Napiszesz coś więcej?
.

Mógłbym co najwyżej powtórzyć po tych wszystkich, którzy śpiewali nad Herrenvolkiem ody. Świetna historia napisana bardzo wciągającym stylem, postacie wiarygodne, których charaktery nie wprawiają w zakłopotanie ani nie budzą zażenowania (mam wciąż w pamięci popis bufonady i nadęcia w jednej z powieści niejakiego Leo Kesslera, też traktującej o II w. św.). Wśród polskich książek, przeczytanych przeze mnie od 'jakiegośtam' czasu i nadal pamiętanych zdecydowana czołówka.

Sebastian - 6 Sierpnia 2012, 18:46

Bardzo Ci dziękuje naprawdę. Polecam inne swoje teksty na przyszłość.
Poprawiłeś mi humor :)

terebka - 6 Sierpnia 2012, 20:05

Cała przyjemność po mojej stronie :) Następnym tekstem to chyba będzie "Czas jest zabawką Boga".
Sebastian - 10 Sierpnia 2012, 10:04

Przepraszam za opóźnienie w odpisywaniu, problemy techniczne forum powodują że sygnały między nami wędrują jak między Ziemią a Marsem. Napisałbym Ci że to niezłe czytadło zaprojektowane tak by zostać połknięte w jedną noc ale oczywiście bez naklejki "zakaz myślenia", ale Ty pewnie zdążyłeś już rzecz przeczytać.
Mam nadzieje że dobrze się będziesz bawił/bawiłeś. Daj znać.

Sebastian - 22 Sierpnia 2012, 14:12

Krakon 2012
hrabek - 22 Sierpnia 2012, 14:32

Jak ty trzymasz ten mikrofon! :P
makpfi - 22 Sierpnia 2012, 15:28

Czy przewidujesz, Autorze, wydanie Twoich książek w formie ebooka?
Sebastian - 22 Sierpnia 2012, 16:38

Cytat
Jak ty trzymasz ten mikrofon! :P

Tym co różni hrabku przeciętnych zjadaczy chleba od nas, ałtorów jest odpowiednia technika zwana czasem warsztatem :)

Cytat
Czy przewidujesz, Autorze, wydanie Twoich książek w formie ebooka?

Papier umiera, makpfi.
Myślę że reedycja moich dzieł zebranych w formie elektronicznej jest kwestią czasu, ale nie jestem wstanie wywieszczyć czy stanie się to za rok czy za dziesięć lat.

Sebastian - 16 Października 2012, 10:38

"Senne Pałace" Już Są !!! Zapraszam serdecznie do przedsprzedaży internetowej - tylko teraz można zamówić jedną z najdziwniejszych książek jakie przeczytacie wyjątkowo tanio, wyjątkowo szybko i na dodatek z gwarantowanymi niespodziankami - aż dwiema do każdego zamówienia! Zapraszam gorąco !!!!
Kliknij tutaj :)

Witchma - 16 Października 2012, 10:42

No z tym "już" to przesadziłeś, ale prócz tego świetna wiadomość :D :bravo
Sebastian - 16 Października 2012, 10:49

Dlaczego przesadziłem? Istnieją w internecie - mogą się zmaterializować w każdej chwili w Twoim domu i to z wypasionymi dodatkami - Jakiż jeszcze inny dowód na ich istnienie potrzebujesz, jaką formę mają przybrać?
hrabek - 16 Października 2012, 10:59

A co to za wypasione dodatki? Zakładka i kartka reklamowa z zapowiedziami nowych tytułów? :)
Sebastian - 16 Października 2012, 11:04

Tu już niestety nic nie wiem poza tym że Wydawca przygotował dwie niespodzianki :) Mam nadzieje hrabku że sam sprawdzisz i powiesz nam co to zacz?
Witchma - 16 Października 2012, 11:29

Sebastian, "już" w kontekście "Sennych pałaców" pasuje tylko do zdania: "JUŻ rok na nie czekam" ;P:
Sebastian - 16 Października 2012, 12:07

A to w takim razie bardzo się cieszę :)
Sebastian - 16 Października 2012, 12:57

Przy okazji - można też wygrać "Senne Pałace" w konkursie http://domsnow.pl/index.php/articles/by-id/8
Kruk Siwy - 16 Października 2012, 12:59

Sebastian ciesżę się bardzo, ale po ostatnich perturbacjach patrzę na nowe wydawnictwa z pewną nieśmiałością. Powiedz coś więcej o wydawcy. Oczywiście ile możesz publicznie.

No i dlaczego "Senne Pałace" konkurują z "krasnoludem ze strzelbą"?

Sebastian - 16 Października 2012, 13:13

Wszystkie informacje o Wydawcy można znaleźć na jego stronie internetowej -http://domsnow.pl/index.php/page/zapowiedzi, ja jedynie mogę dodać że współpracowało mi się z nimi bardzo dobrze i mam nadzieję, że zostaną na naszym trudnym rynku długie lata - ale to zależy także od Was, moi drodzy.

Twoje drugie pytanie, jak ustawiłeś filtry sklepu, tylko na książki?

Kruk Siwy - 16 Października 2012, 13:16

Sebastianie to drugie pytanie było ot tak, żebyś powiedział że Wydawca zajmuje się także grami, bo to część fantastów może zainteresować.

Jeszcze raz gratulacje!

Sebastian - 16 Października 2012, 13:43

Tak, zapraszam do pobuszowania na stronce na własną rękę, można tam poza literaturą znaleźć dział komiksu czy gier
Dzięki za gratulacje
Przy okazji "Senne Pałace" można nabyć już w tym tygodniu osobiście, tylko trzeba przejechać się na fajny konwent http://www.mantikora.oz.pl/

shenra - 16 Października 2012, 14:02

Czekam, czekam. Nauczyłam się czekać :mrgreen:
Sebastian - 16 Października 2012, 14:12

Ej, ale już nie musisz...
Witchma - 16 Października 2012, 14:25

Zamówiła żem :)
merula - 16 Października 2012, 14:46

jaki masz numer zamówienia?

Partner forum