Powrót z gwiazd - Znalezione w sieci.
ihan - 20 Czerwca 2009, 15:20
Strzelam w ciemno: voltopiry i voltahorse. Co jest w nagrodę?
ilcattivo13 - 20 Czerwca 2009, 18:16
nie wiadomo, nagrodę funduje snkkrk - jak już zdąży wkleić nowe reklamy
Gwynhwar - 20 Czerwca 2009, 20:38
Cytat | POST NA FORUM:
[Zocha]:nie wiem co mam robić, od kilku dni bardzo swędzi mnie macica i jest zaczerwieniona...nie wiem dlaczego tak mam..moze mam uczulenie na prezerwatywy których u zywa mój chłopak??? napiszcie mi czy znacie jakies domowe sposoby na wylecznie swędzenia.
***to chyba troche dziwne ze ogladasz swoja macice.....:/ a moze Ty nie rozrozniasz czesci ciala??
[Z]: bardzo śmieszne!! wcale nie jest glupia i wiem gdzie jest macica!! mieliśmy na biologii..na dodatek przed momentem jak patrzyłam na nią to zauważyłam krostki!!! blagam, pomóżcie takbardzo sie boje!!!
powtarzam ze wiem gdzie jest macica!! a co wy sie tak dziwice?? wy nie wiecie gdzie jest?? to sobie zobaczcie w encyklopedii, idiotki jedne...tak sobie własnie pomyslałam ze to mzoe grzybica macicy!!!?
***zochaaaaa naprowadz nas jakos bo nasze encyklopedie chyba jakies stare sa i nieaktualne.......
[Z]: boże.....macica jest pomiędzy wargami sromowymi, czyli takimi dzyndzlami pomiedzy waszymy nogami!!!
***Hahahahahhaa DZYNDZLE!!!! miedzy dzyndzlami to raczej to nie jest macica ale cos... musze powiedziec mojemu chlopakowi jak od dzis nazywaja sie wargi sromowe
[Z]: wargi sromowe to jest obraźliwe!! mówi się płatki róży, a w skrócie dzyndzle!!!
***macica jest WEWNĘTRZNYM żeńskim narządem płciowym . Jak ją widzisz?
[Z]: normalnie...rozchylam dzyndzle i moim oczom ukazuje sie macica
***Ona jak rozchyla pośladki to widzi wątrobe.
***A mózg cię nie swędzi? powinnaś go zobaczyć, jak rozchylisz nozdrza... |
ilcattivo13 - 20 Czerwca 2009, 21:17
Gwynhwar - teraz przez Ciebie brzuch mnie boli
Witchma - 20 Czerwca 2009, 21:23
Jogin
Gwynhwar - 20 Czerwca 2009, 21:25
http://f.kafeteria.pl/tem...3168171&start=0
Tu jest całośc
Ziemniak - 25 Czerwca 2009, 09:42
Nie wiadomo - śmiać się, czy płakać
http://politbiuro.pl/poli...inekologie.html
Agi - 25 Czerwca 2009, 09:45
Ziemniak, zwyczjnie słuchać hadko
Widziałam wczoraj fragment tego programu, nie zdzierżyłam do końca.
aniol - 25 Czerwca 2009, 10:35
hmm
aborcja (poza skrajnymi przypadkami) jest w naszym kraju przestępstwem, tak?
pomawianie kogoś publicznie o popełnienie przestępstwa też takowym jest, tak?
no to teraz kilkanascie tysięcy kobiet mających problemy z zajściem w ciążę powinny kretynkę podać do sądu o zniesławienie i zażądać jakiegoś horendalnego zadośćuczynienia
gudrun - 25 Czerwca 2009, 10:48
Nelly jest dla mnie dowodem, że kosmici są wśrod nas.
NURS - 25 Czerwca 2009, 11:53
Nelli nie jest kosmitką, ona jest brakującym ogniwem ewolucji.
Virgo C. - 25 Czerwca 2009, 12:13
Z jednym zdaniem w jej wypowiedzi można się tylko zgodzić
Szczerze powiem, Pani redaktor, że mają zły stosunek do rodziny, do rodziny tej klasycznej, tradycyjnej. Nie mają czasu, w stresie są, w pogoni za pieniędzmi.
Z tym drugim. Konkretnie z uwagą o stresie. Poza tym - pieprzenie.
dzejes - 25 Czerwca 2009, 18:31
NURS napisał/a | Nelli nie jest kosmitką, ona jest brakującym ogniwem ewolucji. |
Spadaj. Ja za przodka wolę szympansa.
Ziemniak - 27 Czerwca 2009, 12:21
Świat się kończy:
http://wiadomosci.gazeta...._.html?skad=rss
Virgo C. - 27 Czerwca 2009, 13:20
Widziałem info o tym wczoraj na SpieprzajDziadu, też mnie powaliło. Ale w sumie jakby tak w końcu ktoś zaczął doceniać jeden z naszych zespołów eksportowych to byłoby miło.
Dunadan - 27 Czerwca 2009, 23:10
Cytat | PiS promuje satanizującą kapelę metalową |
Wow! ale czad, ej, powiedzcie mi jak się satanizuje?
Anonymous - 29 Czerwca 2009, 23:04
Katedra zmienia target. Jak dobrze wszyscy wiecie strony internetowe muszą ewoluować, by zyskiwać nowych czytelników. Więc także i Katedra postanowiła otworzyć się na nowy target. Jako że fantastyka jest i dla starych, jak i młodych, wprowadzamy wersję RooShoffa QuaThEdhRa, przeznaczona dla dziewczynek między 10 a 15 rokiem życia, którym róż przesłonił oczy. Wersje emo, goth oraz hip hop są przygotowywane przez techników. Okazuje się, że moda ta zaatakowała też konkurencję. A i Jacek Dukaj napisał nowe opowiadanie Zapraszam do lektury.
Martva - 29 Czerwca 2009, 23:09
Żerań napisał/a | dla dziewczynek między 10 a 15 rokiem życia, którym róż przesłonił oczy. |
MaSh CoŚ?
Anonymous - 29 Czerwca 2009, 23:29
aNhO mHaM. YaKchOś mIĘ shię nIe PhOdHoBaJoM tHaQuIe zHaPhiSy.
Virgo C. - 29 Czerwca 2009, 23:33
Zabawne, mógłbym przysiąć że jakoś w sobote/niedziele w innymi miejscu wrzuciłem link zarówno do amandy jak i pokemon-translatora
Chal-Chenet - 29 Czerwca 2009, 23:36
cO zA lOOdZiE...
Anonymous - 29 Czerwca 2009, 23:43
Virgo C. napisał/a | Zabawne, mógłbym przysiąć że jakoś w sobote/niedziele w innymi miejscu wrzuciłem link zarówno do amandy jak i pokemon-translatora |
Ja go znalazłem na forum Paradoxu. : )
Rafał - 30 Czerwca 2009, 08:50
ciekawy news:
http://polskalokalna.pl/n...placisz,1330995
Najciekawsze jest to:
Cytat | Podczas przeszukania mieszkania kobiety policjanci znaleźli pistolet marki Rohm kaliber 89 milimetrów i pięć sztuk amunicji.[...] kobieta, nieświadoma konsekwencji, kupiła na placu targowym pistolet do obrony własnej |
Fajna pukawka, swoją drogą przy tej kobietce Pudzian musi wyglądać na chucherko, nosić w torebce taką zabaweczkę
feralny por. - 30 Czerwca 2009, 09:07
Mogli napisać "pistolet koloru czarnego", "rewolwer bębenkowy", albo "pistolet Gesihert", autentyki z protokołów. Typowa dla policjantów ignorancja. Swoją drogą ciekawe, kim był tajemniczy sprzedawca z targu, policjantem (policja ma niezłe osiągnięcia w zakresie nielegalnego obrotu bronią palną), czy jedynie zaprzyjaźnionym z policjantami bandziorem, nie zdziwiłoby mnie, gdyby to właśnie sprzedawca okazał się informatorem, który nadał babkę psom. Ciekawe, ze nie pada ani jedno zdanie sugerujące jakiekolwiek kroki podjęte w celu ujęcia osobnika.
To jest najlepsze:
Cytat | Na posiadanie gwintowanych wiatrówek (...) potrzebne jest stosowne pozwolenie, wydawane przez Komendę Wojewódzką Policji w Krakowie |
Ewidentne kłamstwo. Być może obliczone na zastraszenie osób zainteresowanych kupnem wiatrówki. Mozliwość zakupu czegokolwiek, choćby w zarysach przypominającego broń, bez łaskawego pozwolenia wielmożnego policjanta z WPA, jest solą w oku i plamą na honorze całej policji/milicji.
Rafał - 30 Czerwca 2009, 10:23
Coś w tym jest, bo ilekroć zaczepiałem o to znajomych policjantów to wszyscy zgodnie odradzali (i to niby po znajomości) występowanie o pozwolenie sugerując same kłopoty i problemy z posiadaniem i zabezpieczeniem broni. Ostatecznie dałem sobie spokój.
aniol - 30 Czerwca 2009, 10:33
feralny por. napisał/a | .
To jest najlepsze:
Cytat | Na posiadanie gwintowanych wiatrówek (...) potrzebne jest stosowne pozwolenie, wydawane przez Komendę Wojewódzką Policji w Krakowie |
Ewidentne kłamstwo. |
eee tam, od razu kłamstwo
ktoś po prostu nie zauważył że przepisy się kilka lat temu zdążyły zmienić
feralny por. - 30 Czerwca 2009, 10:44
Rafał, wiedzieli co mówią, bo to oni sami te problemy stwarzają, nie cofając się przed bezczelnym łamaniem prawa.
aniol napisał/a | ktoś po prostu nie zauważył że przepisy się kilka lat temu zdążyły zmienić | Tu raczej chodzi o knsekwentne ignorowanie (w tym wypadku), a nierzadko łamanie, przez policję, zapisów Ustawy o broni i amunicji.
Martva - 30 Czerwca 2009, 12:14
Żerań napisał/a | aNhO mHaM. YaKchOś mIĘ shię nIe PhOdHoBaJoM tHaQuIe zHaPhiSy. |
A TO wEedZiaUeŚ?
No co, znalazłam w sieci
Virgo C. - 30 Czerwca 2009, 14:45
Wpadli, bo ... nie znali ortografii
Pako - 2 Lipca 2009, 10:03
Czego to ludzie nie wymyślą...
|
|
|