To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Znalezione w sieci.

ihan - 20 Czerwca 2009, 15:20

Strzelam w ciemno: voltopiry i voltahorse. Co jest w nagrodę?
ilcattivo13 - 20 Czerwca 2009, 18:16

nie wiadomo, nagrodę funduje snkkrk - jak już zdąży wkleić nowe reklamy :twisted:
Gwynhwar - 20 Czerwca 2009, 20:38

Cytat
POST NA FORUM:
[Zocha]:nie wiem co mam robić, od kilku dni bardzo swędzi mnie macica i jest zaczerwieniona...nie wiem dlaczego tak mam..moze mam uczulenie na prezerwatywy których u zywa mój chłopak??? napiszcie mi czy znacie jakies domowe sposoby na wylecznie swędzenia.

***to chyba troche dziwne ze ogladasz swoja macice.....:/ a moze Ty nie rozrozniasz czesci ciala??

[Z]: bardzo śmieszne!! wcale nie jest glupia i wiem gdzie jest macica!! mieliśmy na biologii..na dodatek przed momentem jak patrzyłam na nią to zauważyłam krostki!!! blagam, pomóżcie takbardzo sie boje!!!
powtarzam ze wiem gdzie jest macica!! a co wy sie tak dziwice?? wy nie wiecie gdzie jest?? to sobie zobaczcie w encyklopedii, idiotki jedne...tak sobie własnie pomyslałam ze to mzoe grzybica macicy!!!?

***zochaaaaa naprowadz nas jakos bo nasze encyklopedie chyba jakies stare sa i nieaktualne.......

[Z]: boże.....macica jest pomiędzy wargami sromowymi, czyli takimi dzyndzlami pomiedzy waszymy nogami!!!

***Hahahahahhaa DZYNDZLE!!!! miedzy dzyndzlami to raczej to nie jest macica ale cos... musze powiedziec mojemu chlopakowi jak od dzis nazywaja sie wargi sromowe

[Z]: wargi sromowe to jest obraźliwe!! mówi się płatki róży, a w skrócie dzyndzle!!!

***macica jest WEWNĘTRZNYM żeńskim narządem płciowym . Jak ją widzisz?

[Z]: normalnie...rozchylam dzyndzle i moim oczom ukazuje sie macica

***Ona jak rozchyla pośladki to widzi wątrobe.

***A mózg cię nie swędzi? powinnaś go zobaczyć, jak rozchylisz nozdrza...

:D :D :D

ilcattivo13 - 20 Czerwca 2009, 21:17

Gwynhwar - teraz przez Ciebie brzuch mnie boli :D
Witchma - 20 Czerwca 2009, 21:23

Jogin
Gwynhwar - 20 Czerwca 2009, 21:25

http://f.kafeteria.pl/tem...3168171&start=0

Tu jest całośc :P

Ziemniak - 25 Czerwca 2009, 09:42

Nie wiadomo - śmiać się, czy płakać :?

http://politbiuro.pl/poli...inekologie.html

Agi - 25 Czerwca 2009, 09:45

Ziemniak, zwyczjnie słuchać hadko :evil:
Widziałam wczoraj fragment tego programu, nie zdzierżyłam do końca.

aniol - 25 Czerwca 2009, 10:35

hmm
aborcja (poza skrajnymi przypadkami) jest w naszym kraju przestępstwem, tak?
pomawianie kogoś publicznie o popełnienie przestępstwa też takowym jest, tak?
no to teraz kilkanascie tysięcy kobiet mających problemy z zajściem w ciążę powinny kretynkę podać do sądu o zniesławienie i zażądać jakiegoś horendalnego zadośćuczynienia

gudrun - 25 Czerwca 2009, 10:48

Nelly jest dla mnie dowodem, że kosmici są wśrod nas.
NURS - 25 Czerwca 2009, 11:53

Nelli nie jest kosmitką, ona jest brakującym ogniwem ewolucji.
Virgo C. - 25 Czerwca 2009, 12:13

Z jednym zdaniem w jej wypowiedzi można się tylko zgodzić

Szczerze powiem, Pani redaktor, że mają zły stosunek do rodziny, do rodziny tej klasycznej, tradycyjnej. Nie mają czasu, w stresie są, w pogoni za pieniędzmi.

Z tym drugim. Konkretnie z uwagą o stresie. Poza tym - pieprzenie.

dzejes - 25 Czerwca 2009, 18:31

NURS napisał/a
Nelli nie jest kosmitką, ona jest brakującym ogniwem ewolucji.

Spadaj. Ja za przodka wolę szympansa.

Ziemniak - 27 Czerwca 2009, 12:21

Świat się kończy:
http://wiadomosci.gazeta...._.html?skad=rss

Virgo C. - 27 Czerwca 2009, 13:20

Widziałem info o tym wczoraj na SpieprzajDziadu, też mnie powaliło. Ale w sumie jakby tak w końcu ktoś zaczął doceniać jeden z naszych zespołów eksportowych to byłoby miło.
Dunadan - 27 Czerwca 2009, 23:10

Cytat
PiS promuje satanizującą kapelę metalową

Wow! ale czad, ej, powiedzcie mi jak się satanizuje?

Anonymous - 29 Czerwca 2009, 23:04

Katedra zmienia target. Jak dobrze wszyscy wiecie strony internetowe muszą ewoluować, by zyskiwać nowych czytelników. Więc także i Katedra postanowiła otworzyć się na nowy target. Jako że fantastyka jest i dla starych, jak i młodych, wprowadzamy wersję RooShoffa QuaThEdhRa, przeznaczona dla dziewczynek między 10 a 15 rokiem życia, którym róż przesłonił oczy. Wersje emo, goth oraz hip hop są przygotowywane przez techników. Okazuje się, że moda ta zaatakowała też konkurencję. A i Jacek Dukaj napisał nowe opowiadanie Zapraszam do lektury.

Spoiler:

Martva - 29 Czerwca 2009, 23:09

Żerań napisał/a
dla dziewczynek między 10 a 15 rokiem życia, którym róż przesłonił oczy.

MaSh CoŚ? :twisted:

Anonymous - 29 Czerwca 2009, 23:29

aNhO mHaM. YaKchOś mIĘ shię nIe PhOdHoBaJoM tHaQuIe zHaPhiSy.
Virgo C. - 29 Czerwca 2009, 23:33

Zabawne, mógłbym przysiąć że jakoś w sobote/niedziele w innymi miejscu wrzuciłem link zarówno do amandy jak i pokemon-translatora :twisted:
Chal-Chenet - 29 Czerwca 2009, 23:36

cO zA lOOdZiE... :roll:
Anonymous - 29 Czerwca 2009, 23:43

Virgo C. napisał/a
Zabawne, mógłbym przysiąć że jakoś w sobote/niedziele w innymi miejscu wrzuciłem link zarówno do amandy jak i pokemon-translatora

Ja go znalazłem na forum Paradoxu. : )

Rafał - 30 Czerwca 2009, 08:50

ciekawy news:
http://polskalokalna.pl/n...placisz,1330995
Najciekawsze jest to:
Cytat
Podczas przeszukania mieszkania kobiety policjanci znaleźli pistolet marki Rohm kaliber 89 milimetrów i pięć sztuk amunicji.[...] kobieta, nieświadoma konsekwencji, kupiła na placu targowym pistolet do obrony własnej

Fajna pukawka, swoją drogą przy tej kobietce Pudzian musi wyglądać na chucherko, nosić w torebce taką zabaweczkę :lol:

feralny por. - 30 Czerwca 2009, 09:07

Mogli napisać "pistolet koloru czarnego", "rewolwer bębenkowy", albo "pistolet Gesihert", autentyki z protokołów. Typowa dla policjantów ignorancja. Swoją drogą ciekawe, kim był tajemniczy sprzedawca z targu, policjantem (policja ma niezłe osiągnięcia w zakresie nielegalnego obrotu bronią palną), czy jedynie zaprzyjaźnionym z policjantami bandziorem, nie zdziwiłoby mnie, gdyby to właśnie sprzedawca okazał się informatorem, który nadał babkę psom. Ciekawe, ze nie pada ani jedno zdanie sugerujące jakiekolwiek kroki podjęte w celu ujęcia osobnika.

To jest najlepsze:
Cytat
Na posiadanie gwintowanych wiatrówek (...) potrzebne jest stosowne pozwolenie, wydawane przez Komendę Wojewódzką Policji w Krakowie

Ewidentne kłamstwo. Być może obliczone na zastraszenie osób zainteresowanych kupnem wiatrówki. Mozliwość zakupu czegokolwiek, choćby w zarysach przypominającego broń, bez łaskawego pozwolenia wielmożnego policjanta z WPA, jest solą w oku i plamą na honorze całej policji/milicji.

Rafał - 30 Czerwca 2009, 10:23

Coś w tym jest, bo ilekroć zaczepiałem o to znajomych policjantów to wszyscy zgodnie odradzali (i to niby po znajomości) występowanie o pozwolenie sugerując same kłopoty i problemy z posiadaniem i zabezpieczeniem broni. Ostatecznie dałem sobie spokój.
aniol - 30 Czerwca 2009, 10:33

feralny por. napisał/a
.

To jest najlepsze:
Cytat
Na posiadanie gwintowanych wiatrówek (...) potrzebne jest stosowne pozwolenie, wydawane przez Komendę Wojewódzką Policji w Krakowie

Ewidentne kłamstwo.

eee tam, od razu kłamstwo
ktoś po prostu nie zauważył że przepisy się kilka lat temu zdążyły zmienić

feralny por. - 30 Czerwca 2009, 10:44

Rafał, wiedzieli co mówią, bo to oni sami te problemy stwarzają, nie cofając się przed bezczelnym łamaniem prawa.
aniol napisał/a
ktoś po prostu nie zauważył że przepisy się kilka lat temu zdążyły zmienić
Tu raczej chodzi o knsekwentne ignorowanie (w tym wypadku), a nierzadko łamanie, przez policję, zapisów Ustawy o broni i amunicji.
Martva - 30 Czerwca 2009, 12:14

Żerań napisał/a
aNhO mHaM. YaKchOś mIĘ shię nIe PhOdHoBaJoM tHaQuIe zHaPhiSy.

A TO wEedZiaUeŚ?
No co, znalazłam w sieci ;P:

Virgo C. - 30 Czerwca 2009, 14:45

Wpadli, bo ... nie znali ortografii :bravo :mrgreen:
Pako - 2 Lipca 2009, 10:03

Czego to ludzie nie wymyślą...

Partner forum