Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
ilcattivo13 - 7 Grudnia 2011, 23:27
merulka - na taka duża dziewczynka i nie wie musisz się spytać kogoś, kto się lubi kąpać. Im dłużej się kapie, tym większe prawdopodobieństwo, że będzie wiedział
shenra - okrutna jesteś, wiesz?
Lynx - 7 Grudnia 2011, 23:37
Finanse.
shenra - 7 Grudnia 2011, 23:48
| ilcattivo13 napisał/a | | shenra - okrutna jesteś, wiesz? | Do usług
Godzilla - 7 Grudnia 2011, 23:50
Lynx, głask.
Lynx - 8 Grudnia 2011, 00:22
Godzilla, to się wiąże jedno z drugim: brak kasy- 0 wyjazdów i przyjemności. Jak na razie kombinuję, ale może być ciężko z przyjazdem na SKOFę. Znowu mi wyskoczył niespodziewany wydatek i znowu poszły zaskórniaki.
ilcattivo13 - 8 Grudnia 2011, 01:27
| shenra napisał/a | | ilcattivo13 napisał/a | | shenra - okrutna jesteś, wiesz? | Do usług |
niestety, w tym momencie to nie wobec mnie jesteś okrutna I nawet czuję się ździebko zazdrosny
Lynx - u mnie to samo. I jeszcze te dzisiejsze gacie... Tylko one zeżrą z 1/3 środków, które przeznaczyłem na Jaćkon :/ A przez przesunięcie terminu podpisania umowy nie mogę nawet sobie "zaszczyknąć" gotówki :/
Kasiek - 8 Grudnia 2011, 08:29
Mój pracodawca, który wymyśla innowacje, które można o kand d* potłuc. Zamiast bonów sodexo dali nam karty do bankomatów z odpowiednią ilością środków. Niedziałające karty z premią przed Świętami...
edit: premii na kartach też nie ma, mimo że miała być do 6 grudnia... Może będzie jutro. Może za tydzień. Może. Super. Zna ktoś jakiś sposób, żeby szybko dorobić? :/
ilcattivo13 - 8 Grudnia 2011, 17:42
Zaświadczenie o niezaleganiu z podatkami - 21pln za egzemplarz. VAT-R - 170pln. Spodnie 150 pln + krawcowa 16 pln. Dobrze, że "urwał nać" jest za darmo...
Urwał nać! Urwał nać! Urwał nać! Urwał nać! Urwał nać! Urwał nać! Urwał nać! Urwał nać! Urwał nać! Urwał nać! Urwał nać! Urwał nać! Urwał nać! Urwał nać! Urwał nać! Urwał nać!
mBiko - 8 Grudnia 2011, 22:48
W ostatnich dniach nie przekraczam psychicznie i intelektualnie poziomu skrzypłocza.
Martva - 8 Grudnia 2011, 22:51
Zaktualizowałam sobie Firefoxa, bo strasznie nudził i wieszał się po parę razy dziennie. Pierwsze co zrobił po unowocześnieniu to powiesił się na nowo. Zniknął mi Google Toolbar i odmawia zainstalowania się, bo jest, krwa, niekompatybilny z nową wersją. I w ogóle już czuje że go nie lubię, drania.
Ziemniak - 8 Grudnia 2011, 22:52
Martva, a na kiego ci to badziewie (google toolbar oczywiście )
Martva - 8 Grudnia 2011, 22:54
Przyzwyczaiłam się że jest, kurde. Miałam na wierzchu przycisk gmailowy i autotłumaczowy. I nic mnie nie obchodzi czy to badziewie czy nie.
Jaaa, i jeszcze ma pasek zakładek odwrotnie, co za gupia aktualizacja
EDIT: Karty i okna też...?
Ziemniak - 8 Grudnia 2011, 23:03
Jak chcesz mieć po staremu kliknij prawym na dolnym pasku i odhacz 'karty na górze'
Kasiek - 9 Grudnia 2011, 00:47
Spałam dwie godziny. Zadzwonił numer zastrzeżony. o 22.30!!! Nie zdążyłam odebrać, dzwonię do domu (ostatnio mama źle się czuje, opierdzieliłam ją, że nie daje znać, jak coś się dzieje), nie, nie oni. Gdybym się tylko mogła dowiedzieć kto to... Do rana już nie zasnę. Super.
czterdziescidwa - 9 Grudnia 2011, 01:04
można takie wyłączyć. Podobno można się też zapisać na "czarną listę" która blokuje telemarketerów. Nie wiem czy to działa, ale mam w planach sprawdzić.
Kasiek - 9 Grudnia 2011, 01:45
Nie działa Mówię jako pracownik operatora komórkowego. Znaczy... czasem działa, czasem nie. Losowo.
Na czarną listę możesz wpisać konkretny numer, a zastrzeżonych nie mogę zablokować, bo moja mama ma zastrzeżony... kółeczko się zamyka
fealoce - 9 Grudnia 2011, 06:29
I właśnie dlatego komórkę się na noc wyłącza
Kasiek - 9 Grudnia 2011, 08:27
No właśnie jeśli się nie ma stacjonarnego to nie.
fealoce - 9 Grudnia 2011, 08:32
A, no chyba że tak
merula - 9 Grudnia 2011, 12:48
wyłączyć można zawsze, tylko czy się chce.
starszy młody nie zdrowieje. pomijając już to, że nieco przeszkadza mi w realizacji planów, to akurat jest czas kończenia semestru i nawał sprawdzianów. jak wróci, to się nie ogarnie. a zapowiada sie kolejny tydzień
Godzilla - 9 Grudnia 2011, 12:52
Merula, ja mam to samo z moim. Ciągle pociąga nosem, po drodze było jeżdżenie na egzamin z instrumentu, czyli wietrzenie się, nauczycielka już do mnie dzwoniła co się z nim dzieje a on kompletnie z rytmu wypada i trudno go opanować i zmusić do pracy.
Rafał - 9 Grudnia 2011, 12:59
Kasiek, a czemu by nie? Na noc wyłączamy wszystkie komórki, a stacjonarny wyciszamy. Nawet jeśli koniec świata miałby się zdarzyć, to niech powiedzą o tym rano, jak się już człowiek wyśpi jak człowiek
merula - 9 Grudnia 2011, 13:05
Godzilla, u nas dochodzą terminy zawodów i konkursów. nie poczekają na niego, chce brać udział, a jak teraz przegapi, to etapy poszły się kochać i niewiele na to można. czyli trzeba takiego chorasa pogonić z domu.
Rafał, dokładnie.
dalambert - 9 Grudnia 2011, 13:08
Rafał, Święte słowa ! naprawde informacje o tym że
"pumpa ma pimpę, a tupa zgubiła lupę" otrzymana o 2 w nocy niczego nie zmienia, a sen przerywa
Lis Rudy - 9 Grudnia 2011, 15:50
Właśnie się dowiedziałem, że 2 osoby z którymi współpracowałemprzy okazji pewnego projektu dla Administracji, to zwykli DEBILE i AMATORZY !!!!!!!!
DZIĘKI NIM, PRZESZŁY MI KOŁO NOSA NAPRAWDĘ DOBRE PIENIĄDZE, KTÓRE MIAŁEM ZAROBIĆ PRZEZ NASTĘPNE 3 LATA.
kużwa, kuźwa, kuźwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Godzilla - 9 Grudnia 2011, 15:51
Wyrazy współczucia
Żelazny - 9 Grudnia 2011, 17:16
Paskudna patelnia do smażenia naleśników (tę fajną djabli chyba wzięli...). Do tego stopnia, że zacząłem przeklinać... Ech!
merula - 11 Grudnia 2011, 09:38
połamało mnie. każdy ruch boli
Kruk Siwy - 11 Grudnia 2011, 09:46
To już wiemy kto walił po ćwarzach zamiast młodego.
merula - 11 Grudnia 2011, 09:47
ja waliłam fleszem
|
|
|