To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Godzilla - 3 Grudnia 2011, 09:19

Klub rośnie.
merula - 3 Grudnia 2011, 09:42

zdecydowanie.
Kasiek - 3 Grudnia 2011, 10:30

początek miesiąca... a tu taki klub :/
Kai - 3 Grudnia 2011, 12:07

Dołączam do klubu, nie tyle z powodu samego stanu konta, co z powodu braku przelewów, które powinny były się tam znaleźć 2 miesiące temu.
merula - 3 Grudnia 2011, 13:18

cóż, to wyjątkowy okołoświąteczny czas czas :wink:

nie potrzebuje ktoś dobrego ubezpieczenia?

Agi - 3 Grudnia 2011, 15:05

merula napisał/a
nie potrzebuje ktoś dobrego ubezpieczenia?

Od braku pieniędzy? Chętnie. :wink:

Kai - 3 Grudnia 2011, 18:03

Zdrowotne? Jeśli przywraca zdrowie, to zawsze.
Agi - 3 Grudnia 2011, 18:03

Ręce mnie bolą, a jeszcze dwa okna muszę "ubrać' w firanki i zasłony.
merula - 3 Grudnia 2011, 18:06

a jutro nie możesz?
Agi - 3 Grudnia 2011, 18:08

Wolę wieszać wilgotne, lepiej się układają.
shenra - 3 Grudnia 2011, 18:17

Do szału doprowadzają mnie reklamy na Youtubie. Już nie tylko wyskakujące na pół teledysku okienka, już nie tylko wpitalające się(możesz pominąć za 5 sekund), ale jeszcze takie co po kilku taktach piosenki się pokazują i wszystko zatrzymują :evil: :evil: :evil: No co za matoł to wymyślił. Agrrrrr :evil: :evil:
Ilt - 3 Grudnia 2011, 18:22

shenra napisał/a
Do szału doprowadzają mnie reklamy na Youtubie. Już nie tylko wyskakujące na pół teledysku okienka, już nie tylko wpitalające się(możesz pominąć za 5 sekund), ale jeszcze takie co po kilku taktach piosenki się pokazują i wszystko zatrzymują No co za matoł to wymyślił. Agrrrrr
Adblock na Chrome i ja tego problemu nie mam. :)
shenra - 3 Grudnia 2011, 18:26

Ilt, mówi mi tak jeszcze. Przemawia to do mnie równie czytelnie jak mechanika kwantowa. Chomik prostym stworzeniem jest, nie należy o tym zapomninać :mrgreen:
Ilt - 3 Grudnia 2011, 18:29

No dobrze. Krok po kroku zatem będzie. Jakiej przeglądarki używasz?
shenra - 3 Grudnia 2011, 18:33

Rowzwiążmy to w okienku obok :mrgreen:
Agi - 4 Grudnia 2011, 11:15

Wczorajsza gimnastyka okienna nosem i gardłem mi wychodzi.
shenra - 4 Grudnia 2011, 11:51

Agi, głask. :)
Agi - 4 Grudnia 2011, 12:02

Dzięki shenra, muszę się do jutra wykurować, bo będą komisje budżetowe i posiedzenie Zarządu. Nawet sobie pochorować nie mogę. :evil:
shenra - 4 Grudnia 2011, 12:06

Agi, to sobie weź coś ciepłego z prundem najlepiej, wskocz do łóżeczka z dobrą książeczką i się z niego nie wygrzebuj do jutra :wink:
Witchma - 4 Grudnia 2011, 12:08

Agi, kieliszeczek pigwówki na pewno by Ci pomógł :)
Agi - 4 Grudnia 2011, 12:29

Na razie zbayerowałam przeziębienie aspiryną. Książeczek zacnych też mam wiele. Tylko strasznie nie lubię w łóżku leżeć, pokanapuję trochę.
Witchma napisał/a
Agi, kieliszeczek pigwówki na pewno by Ci pomógł :)

To jest myśl :idea:

Godzilla - 4 Grudnia 2011, 12:34

Nie wiem, czy łączenie alkoholu z aspiryną jest dobre. Nie rośnie po tym przypadkiem ryzyko jakichś krwawień? Mi się dwa razy po aspirynie zdarzył solidny krwotok z nosa, co prawda bardzo dawno i być może aspiryna była jakiejś podejrzanej produkcji.
ihan - 4 Grudnia 2011, 13:14

Agi, neo-angin do ssania bym proponowała, w składzie ma jakiś alkohol. I uważaj na siebie dziewczyno.
Agi - 4 Grudnia 2011, 13:18

Nie mam neo-anginu.
ihan - 4 Grudnia 2011, 13:30

A to szkoda. W każdym razie z aspiryną uważaj. Kanapowanie wcale dobrym pomysłem jest.
Godzilla - 4 Grudnia 2011, 16:04

Ludzka głupota i bezmózgie zacietrzewienie. Oraz cierpliwy Internet, który zniesie wszelkie głupoty i obrzydliwości. Wchodzę sobie na wiadomości, kronika policyjna, gdzieś tam człowiek na oczach dzieci zamordował żonę. Brrr. Koszmar. Facet musiał mieć nierówno pod sufitem. I co czytam w komentarzach? "Narobi taki dzieci a potem są rodziny wielodzietne". "A dzieci będą na garnuszku państwa jako sieroty smoleńskie". "Katolicki kraj, typowe". "Katolicki ciemnogród". Normalnie jak w starym dowcipie, gdzie obywatelowi majorowi wszystko kojarzyło się z d.upą.
Lynx - 4 Grudnia 2011, 16:08

Agi, ja stosuję aroniówkę- zapobiegawczo, a jak już jest katar to potrajam dawkę ;)
Kasiek - 5 Grudnia 2011, 16:21

Agi, trzymaj się w cieple!

Wkurza mnie, że zamówiony na prezent portfel raczej nie dojdzie dziś... I zastanawiam się: dać Marcinowi same rózgi i czekoladowego Mikołaja dziś w nocy, czy poczekać do jutra i udawać że tradycją jest dawanie prezentu z 6 na 7 w nocy (bo może jutro już przyjdzie)?

Agi - 5 Grudnia 2011, 17:45

Kasiek napisał/a
Agi, trzymaj się w cieple!

Właśnie wróciłam od lekarza mojego rodzinnego, zapalenie tchawicy; dał antybiotyk.
Jest pięknie :evil: Do pracy i tak muszę jutro jechać.

Witchma - 5 Grudnia 2011, 17:54

Agi, trzymaj się dzielnie!

Partner forum