Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Godzilla - 3 Grudnia 2011, 09:19
Klub rośnie.
merula - 3 Grudnia 2011, 09:42
zdecydowanie.
Kasiek - 3 Grudnia 2011, 10:30
początek miesiąca... a tu taki klub :/
Kai - 3 Grudnia 2011, 12:07
Dołączam do klubu, nie tyle z powodu samego stanu konta, co z powodu braku przelewów, które powinny były się tam znaleźć 2 miesiące temu.
merula - 3 Grudnia 2011, 13:18
cóż, to wyjątkowy okołoświąteczny czas czas
nie potrzebuje ktoś dobrego ubezpieczenia?
Agi - 3 Grudnia 2011, 15:05
| merula napisał/a | | nie potrzebuje ktoś dobrego ubezpieczenia? |
Od braku pieniędzy? Chętnie.
Kai - 3 Grudnia 2011, 18:03
Zdrowotne? Jeśli przywraca zdrowie, to zawsze.
Agi - 3 Grudnia 2011, 18:03
Ręce mnie bolą, a jeszcze dwa okna muszę "ubrać' w firanki i zasłony.
merula - 3 Grudnia 2011, 18:06
a jutro nie możesz?
Agi - 3 Grudnia 2011, 18:08
Wolę wieszać wilgotne, lepiej się układają.
shenra - 3 Grudnia 2011, 18:17
Do szału doprowadzają mnie reklamy na Youtubie. Już nie tylko wyskakujące na pół teledysku okienka, już nie tylko wpitalające się(możesz pominąć za 5 sekund), ale jeszcze takie co po kilku taktach piosenki się pokazują i wszystko zatrzymują No co za matoł to wymyślił. Agrrrrr
Ilt - 3 Grudnia 2011, 18:22
| shenra napisał/a | | Do szału doprowadzają mnie reklamy na Youtubie. Już nie tylko wyskakujące na pół teledysku okienka, już nie tylko wpitalające się(możesz pominąć za 5 sekund), ale jeszcze takie co po kilku taktach piosenki się pokazują i wszystko zatrzymują No co za matoł to wymyślił. Agrrrrr | Adblock na Chrome i ja tego problemu nie mam.
shenra - 3 Grudnia 2011, 18:26
Ilt, mówi mi tak jeszcze. Przemawia to do mnie równie czytelnie jak mechanika kwantowa. Chomik prostym stworzeniem jest, nie należy o tym zapomninać
Ilt - 3 Grudnia 2011, 18:29
No dobrze. Krok po kroku zatem będzie. Jakiej przeglądarki używasz?
shenra - 3 Grudnia 2011, 18:33
Rowzwiążmy to w okienku obok
Agi - 4 Grudnia 2011, 11:15
Wczorajsza gimnastyka okienna nosem i gardłem mi wychodzi.
shenra - 4 Grudnia 2011, 11:51
Agi, głask.
Agi - 4 Grudnia 2011, 12:02
Dzięki shenra, muszę się do jutra wykurować, bo będą komisje budżetowe i posiedzenie Zarządu. Nawet sobie pochorować nie mogę.
shenra - 4 Grudnia 2011, 12:06
Agi, to sobie weź coś ciepłego z prundem najlepiej, wskocz do łóżeczka z dobrą książeczką i się z niego nie wygrzebuj do jutra
Witchma - 4 Grudnia 2011, 12:08
Agi, kieliszeczek pigwówki na pewno by Ci pomógł
Agi - 4 Grudnia 2011, 12:29
Na razie zbayerowałam przeziębienie aspiryną. Książeczek zacnych też mam wiele. Tylko strasznie nie lubię w łóżku leżeć, pokanapuję trochę. | Witchma napisał/a | Agi, kieliszeczek pigwówki na pewno by Ci pomógł |
To jest myśl
Godzilla - 4 Grudnia 2011, 12:34
Nie wiem, czy łączenie alkoholu z aspiryną jest dobre. Nie rośnie po tym przypadkiem ryzyko jakichś krwawień? Mi się dwa razy po aspirynie zdarzył solidny krwotok z nosa, co prawda bardzo dawno i być może aspiryna była jakiejś podejrzanej produkcji.
ihan - 4 Grudnia 2011, 13:14
Agi, neo-angin do ssania bym proponowała, w składzie ma jakiś alkohol. I uważaj na siebie dziewczyno.
Agi - 4 Grudnia 2011, 13:18
Nie mam neo-anginu.
ihan - 4 Grudnia 2011, 13:30
A to szkoda. W każdym razie z aspiryną uważaj. Kanapowanie wcale dobrym pomysłem jest.
Godzilla - 4 Grudnia 2011, 16:04
Ludzka głupota i bezmózgie zacietrzewienie. Oraz cierpliwy Internet, który zniesie wszelkie głupoty i obrzydliwości. Wchodzę sobie na wiadomości, kronika policyjna, gdzieś tam człowiek na oczach dzieci zamordował żonę. Brrr. Koszmar. Facet musiał mieć nierówno pod sufitem. I co czytam w komentarzach? "Narobi taki dzieci a potem są rodziny wielodzietne". "A dzieci będą na garnuszku państwa jako sieroty smoleńskie". "Katolicki kraj, typowe". "Katolicki ciemnogród". Normalnie jak w starym dowcipie, gdzie obywatelowi majorowi wszystko kojarzyło się z d.upą.
Lynx - 4 Grudnia 2011, 16:08
Agi, ja stosuję aroniówkę- zapobiegawczo, a jak już jest katar to potrajam dawkę
Kasiek - 5 Grudnia 2011, 16:21
Agi, trzymaj się w cieple!
Wkurza mnie, że zamówiony na prezent portfel raczej nie dojdzie dziś... I zastanawiam się: dać Marcinowi same rózgi i czekoladowego Mikołaja dziś w nocy, czy poczekać do jutra i udawać że tradycją jest dawanie prezentu z 6 na 7 w nocy (bo może jutro już przyjdzie)?
Agi - 5 Grudnia 2011, 17:45
| Kasiek napisał/a | | Agi, trzymaj się w cieple! |
Właśnie wróciłam od lekarza mojego rodzinnego, zapalenie tchawicy; dał antybiotyk.
Jest pięknie Do pracy i tak muszę jutro jechać.
Witchma - 5 Grudnia 2011, 17:54
Agi, trzymaj się dzielnie!
|
|
|