Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
baranek - 22 Listopada 2011, 19:04
Kruku, ale Gosię miałem na rękach. Nie uchodziło przy dziecku.
Kruk Siwy - 22 Listopada 2011, 20:02
Lepszy taki cham co opiekuńczy jest dla dam.
Kasiek - 23 Listopada 2011, 09:08
Marcin stworzył logo. Logo zostało zaakceptowane. Okazało się, ze inna firma ma niemal identyczne logo... Wszystkim opadły szczęki, jego szef stwierdził, ze to jak szóstka w totka tylko w drugą stronę. Teraz trzeba zmienić wszystko dla politechniki lubelskiej.
Wczorajsza sytuacja na poczcie. Kolejka. No nic, mam dwie przesyłki do wysłania, wzięłam papierki do poleconego, wypełniłam i staję w kolejce. Zaczepia mnie pani stoąca przy drugim okienku, że ona tu kupuje kopertę, ale stoi też za tym panem, za którym ja stanęłam, żeby kupić znaczek i wysłać, tylko przy stoliku adres sobie na kopertę wpisze. No ok, niech sobie wygodnie napisze. Pani usiadła przy stoliku, przede mną 5 osób, pracownice tej poczty mogłyby zająć grand prix w kategorii najmniej myślący pracownik wszechświata (np. pani przynosi 3 awizo, pani na poczcie wyszukuje jedną przesyłkę, odpisują papierki, sprawdzają dowód, po czym pani rusza na poszukiwanie kolejnej, znów sprawdza dowód i podpisuje papierki i znów rusza po trzecią). Po 25 minutach, kiedy za mną ustawia się jeszcze jedna dziewczyna, a pan przede mną odchodzi spod okienka, podchodzi pani wypełniająca adres na kopercie i mówi, że ona tu stała. Powiedziałam, że miała wypełnić adres na kopercie, a nie siedzieć pół godziny i że teraz to sobie może stanąć w kolejce. No bez przesady. Mi się w głowie kręci, mam zalecenie leżeć, a mogłam postać i nie robić z siebie idiotki...
Fidel-F2 - 23 Listopada 2011, 09:11
papier toaletowy się rozwarstwił i warstwy przesunęły się w fazie
Ziemniak - 23 Listopada 2011, 09:15
Fidel-F2, odwiń jedną warstwę o jeden obrót i się zsynchronizują
Fidel-F2 - 23 Listopada 2011, 09:16
nie zsynchronizują, obrotów mają po równo, przesunięcie w fazie to ok. 2cm
Rafał - 23 Listopada 2011, 09:21
Do d*py taki papier.
Kasiek - 23 Listopada 2011, 09:54
nie da się ukryć...
Kruk Siwy - 23 Listopada 2011, 09:55
nie ukrywajmy tego interpapierowego spisku!
Zgaga - 23 Listopada 2011, 10:02
Fidel-F2, a podobno to wątek co nas w*wia, a nie: jak rozśmieszyć forumowiczów.
Witchma - 23 Listopada 2011, 10:03
Jestem ZUA do potęgi, nie podchodzić, bo będę kopać i pluć jadem
Fidel-F2 - 23 Listopada 2011, 10:04
pierwszy
Zgaga - 23 Listopada 2011, 10:05
Ten to się bez kolejki wepchał!
Kruk Siwy - 23 Listopada 2011, 10:09
bo on jest emerytką w ciąży.
Godzilla - 23 Listopada 2011, 10:38
Kasiek, muszę Cię chyba opierdzielić. Jeżeli masz zalecenie leżeć, to MASZ LEŻEĆ! Dixi!
Moja koleżanka - położna, jak jakieś babsko nie chciało dać usiąść kobiecie w ciąży, mimo drobnej postury zamieniała się w tygrysa, robiła chryję i awanturę i wyrzucała babę z siedzenia. Ona z praktyki zawodowej swoje wiedziała.
Kasiek - 23 Listopada 2011, 10:44
Mam zalecenie głównie leżeć, a nie non stop Spacerek mogę sobie zrobić. Jestem rozsądna. Dbam o siebie (poza spróbowaniem tortu, który sama zrobiłam wczoraj, nasączając go 200 ml wódki - łącznie z masą). Zaraz poleżę znowu Tylko z biblioteki wrócę
Agi - 23 Listopada 2011, 10:49
| Cytat | :) Tylko z biblioteki wrócę |
Ile kilogramów książek zamierzasz przytargać?
Głupota mnie wkurza bezustannie. Szczególnie ta prezentowana radośnie przez podwładnych.
dalambert - 23 Listopada 2011, 10:53
Agi, toż już od czasów pPotra Wielkoruskiego wiadomo że :
Podwładny winien być durnowaty i mizerny, by swoimi kompetencjami nie peszyć przełożonego
Znaczy się masz mądry personel
Agi - 23 Listopada 2011, 11:05
dalambercie, też usiłujesz mnie wkurzyć?
Nie mam mentalności carskiego czynownika. Od podwładnego wymagam myślenia, zgłaszania wątpliwości i krytycznego spojrzenia, nawet na pomysły szefa.
dalambert - 23 Listopada 2011, 11:11
| Agi napisał/a | | Od podwładnego wymagam myślenia, zgłaszania wątpliwości i krytycznego spojrzenia, nawet na pomysły szefa. |
Kochana toz to czysta politicalfiction, rozumiem Twoją miłość do Forum
Agi - 23 Listopada 2011, 11:15
dalambercie, to są zasady, które stosuję w praktyce.
Również w drugą stronę, czyli w stosunku do własnego szefa.
Nie wiedzieć czemu, jest zadowolony z tego.
Kasiek - 23 Listopada 2011, 11:27
| Agi napisał/a | Cytat:
Tylko z biblioteki wrócę
Ile kilogramów książek zamierzasz przytargać?
|
Na szczęście odkryłam bibliotekę 200 m od domu, więc tylko 1-2 książki na wieczór, rano wybiorę się znowu zwłaszcza że nei mam gdzie tego trzymać
Rafał - 23 Listopada 2011, 11:48
Witchma, berek
| dalambert napisał/a | | Podwładny winien być durnowaty i mizerny, by swoimi kompetencjami nie peszyć przełożonego |
Ukaz Cara Rosji Piotra I z dnia 9 grudnia 1708 roku.
"Podwładny przed obliczem przełożonego, powinien mieć wygląd lichy i durnowaty, tak by swoim pojmowaniem istoty sprawy, nie peszyć przełożonego. "
Ale nie wiem czy to prawda
dalambert - 23 Listopada 2011, 11:58
Rafał, Zawsze możemy w tym, jakże słusznym i postępowym, duchu sformułować stosowne przykazania na dziś, oczywiście nie zapominając o politpoprawnosci i parytetach
Martva - 23 Listopada 2011, 22:38
Zauważyłam że rąbnęłam się w kolczyku, jeden mały rządek nie w tą stronę, połowa do sprucia, 1,5h roboty w plecy, uch
ilcattivo13 - 23 Listopada 2011, 23:00
| Martva napisał/a | Zauważyłam że rąbnęłam się w kolczyku, jeden mały rządek nie w tą stronę, połowa do sprucia, 1,5h roboty w plecy, uch |
za dużo myślisz o mnie
hijo - 23 Listopada 2011, 23:07
ilcattivo13, se pochlebiasz
ilcattivo13 - 23 Listopada 2011, 23:19
ać tam "pochlebiasz"
Kai - 24 Listopada 2011, 20:52
Nienawidzę porannego wysiadania z autobusu. Idzie się w tłumie, z którego 80% pierwsze co robi, to zapala papierosa. A ja idę i się duszę. Nie ma alternatywy przeczekania, bo autobusy ze spragnionymi dymka palaczami lądują co 2-3 minuty.
Co ma zrobić osoba z zapaleniem oskrzeli?
Kruk Siwy - 24 Listopada 2011, 21:56
Leżeć w łóżku? We własnym dobrze pojętym interesie.
|
|
|