To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

joe_cool - 15 Listopada 2011, 18:51

Awaria magistrali wodociągów. Niby mają włączyć wodę po 20-stej, ale cholera wie, czy faktycznie włączą - strona internetowa z komunikatami o awariach oczywiście nie działa... A dzisiaj w planie bieganko, więc prysznic by się przydał :roll:
Agi - 16 Listopada 2011, 10:36

Moja nieprzyjaciółka migrena znowu mnie nawiedziła.
Witchma - 16 Listopada 2011, 11:24

Agi, wyproś ją grzecznie, acz stanowczo :)
Martva - 17 Listopada 2011, 21:52

Lekarz mnie przestawi? z hormonów za prawie dwie stówy na hormony za pó? stówy, ?eby mnie nie nara?a? na dzikie koszty. Zaraz potem te pierwsze oberwa?y refundacj? i kosztuj? teraz (teraz! by?am przekonana ?e od stycznia) trzy z?ote z groszami.
Agi - 17 Listopada 2011, 21:58

To Ci przysluge zrobil!
shenra - 18 Listopada 2011, 00:03

Martva, znaczy musisz isc zmienic recepte.

Ontopicznie: alez beznadziejnie sie pisze bez polskich znakow. :evil:

Agi - 18 Listopada 2011, 06:19

Wszystko mnie wkurza, a najbardziej to, ze musze jechac do pracy.
shenra - 18 Listopada 2011, 06:34

Wkurza mnie to, ?e nie moglam znow zasnac wczesniej i jak wroce za niedlugo, to znow bede dosypiac do 12. Szlag.
dalambert - 18 Listopada 2011, 08:31

Zeby tylko bez znakow, ale i sie wyglupia przy wprowadzniu posta, jakies cuda, czy wirus na Forum szaleje :?:
Agi - 18 Listopada 2011, 09:17

dalambert, jest problem z konfiguracja. Admini techniczni pracuja nad tym.
Powtarzam ten komunikat we wszystkich mozliwych miejscach, zeby dotarl do wiekszej liczby userow. Na razie lepiej pisac bez polskich znakow.

Martva - 18 Listopada 2011, 11:33

shenra napisał/a
Martva, znaczy musisz isc zmienic recepte.

Za pozno w?a?nie, kupilam dwa opakowania. Nastepna wizyta pod koniec grudnia i wtedy zobaczymy.

merula - 18 Listopada 2011, 23:56

ja to się chyba nigdy z grami nie zakumpluję.
Lowenna - 19 Listopada 2011, 12:39

Potrzebuję dnia wolnego. Wolnego od pracy jednej, drugiej i dziesiątej. Wolnego od ludzi mówiących do mnie. Wolnego od choroby i bólu.
merula - 19 Listopada 2011, 12:43

weź urlop na żądanie.
fealoce - 21 Listopada 2011, 14:16

W piątek tepsa odcięła nam internet a dziś odcięła jeszcze telefon... :evil:
kropek - 21 Listopada 2011, 14:55

A co na to Błękitna Linia? :(
fealoce - 21 Listopada 2011, 15:50

Oddali nam telefon, za to net wciąż podobno padnięty. A rozmowy z Błękitną Linią to nie na moje nerwy, niestety.
Godzilla - 21 Listopada 2011, 17:52

Myśmy odcięli Tepsę już kilka lat temu.
ilcattivo13 - 22 Listopada 2011, 02:19

Godzilla napisał/a
Myśmy odcięli Tepsę już kilka lat temu.

:bravo to zupełnie tak jak ja :D

Fidel-F2 - 22 Listopada 2011, 06:51

Nigdy Tepsy nie miałem. ;P:
fealoce - 22 Listopada 2011, 07:45

szczęśliwi ludzie!
Witchma - 22 Listopada 2011, 08:39

fealoce, ale wiesz, że nie ma ustawowego obowiązku korzystania z ich usług...?
fealoce - 22 Listopada 2011, 08:48

Wiem, wiem...tylko jak raz się wdepnie, to ciężko się wyplątać - jak próbowaliśmy przejść do netii, to okazało się że netia wcale wszystkiego nie załatwiła tak jak obiecywali i było jeszcze gorzej.
shenra - 22 Listopada 2011, 17:03

Rodzina, czasami do wora i do Wisły, najlepiej hurtem. :evil:
Agi - 22 Listopada 2011, 17:09

shenra, przytulam.
Mnie raczej męczy i irytuje brak rodziny na miejscu, szczególnie gdy nie mogę sobie z czymś sama poradzić.

Kasiek - 22 Listopada 2011, 17:26

Ugotowałam trzydaniowy obiad i upiekłam tort. A Marcin siedzi nadal w pracy i twierdzi, że nie wie o której wyjdzie...
baranek - 22 Listopada 2011, 17:48

pani, która na przystanku walnęła mnie stojącego z Glusiem na rękach barkiem, wepchnęła się przed nami do tramwaju i zajęła ostatnie wolne siedzące miejsce. żeby było śmiesznie to było miejsce przeznaczone dla osoby z dzieckiem na ręku. ale przecież oczywiście wszyscy kuźwa wiedzą, że tak naprawdę liczą się tylko Mamusie z dziećmi, tatusiów może szlag trafić i wszyscy maja to gdzieś. w jednym ręku torba, na drugim Gosia, a zębami nie mogłem sięgnąć tego trzymadełka. super.
hijo - 22 Listopada 2011, 18:01

baranek, nie wiem jak u was, ale u nas w regulaminie jest, że jeśli zgłosi się osoba uprawniona do danego miejsca należy jej ustąpić. Wiec na twoim miejscu podszedłbym do Pani i ją grzecznie acz stanowczo wyprosił. najfajniejsze jest, że działa to w dwie strony.

Raz pewna Pani bardzo chciała, żebym jej ustąpił miejsca dla inwalidy (bo 5 metrów dalej w tramwaju to było za daleko do wolnego miejsca), więc poprosiłem o książeczkę inwalidy do wglądu, a kiedy się obruszyła odesłałem ją do regulaminu przewoźnika, gdzie jak byk stało, że musi się wylegitymować :) lub być w widoczny sposób upośledzona ruchowo.

Niestety ostatnio w nowym taborze zaczęto stosować oznaczenia miejsca dla staruszek z bojowymi laskami.

shenra - 22 Listopada 2011, 18:52

baranek napisał/a
a zębami nie mogłem sięgnąć tego trzymadełka.
Już myślałam, że karku tej kobiety :mrgreen:
Kruk Siwy - 22 Listopada 2011, 18:55

Ja tak się zastanawiam, baranek jest hardrockowy albo nawet metalovy, tatuaży ma jak nasiał. Czy ja - człek niespotykanie spokojny w grubych okularach muszę go nauczyć jak się sprzedaje mowę wiązaną albo podstawia nogę?

Partner forum