To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

ailiS - 29 Października 2011, 22:03

:D
ailiS - 29 Października 2011, 22:04

:D
ailiS - 29 Października 2011, 22:07

mBiko, :D
Agi - 29 Października 2011, 22:10

ailiS, co Ty wyprawiasz? :mrgreen:
mBiko - 29 Października 2011, 22:26

Agi napisał/a
ailiS, co Ty wyprawiasz?

Najwidoczniej ma napad śmiechawki.

shenra - 2 Listopada 2011, 07:02

Przeziębiłam się. Kuźwa znów mam katar. :evil:
shenra - 3 Listopada 2011, 19:04

A w zasadzie angina, masakra. Nie mam czasu chorować i choruję w międzyczasie. Buu :(
mBiko - 3 Listopada 2011, 22:45

Mnie też chyba bierze jakieś grypsko. Czuję się, jakby mnie walec przejechał.
fealoce - 4 Listopada 2011, 17:47

Musiałam wziąć robotę do domu a i tak w poniedziałek spodziewam się sajgonu...żeby było śmieszniej, i tak pewnie cała ta moja robota do niczego się nie przyda bo bardzo wątpię, żeby się Ministerstwo przejęło naszymi statystykami ale trudno. :evil:
shenra - 4 Listopada 2011, 20:54

Mam nadzieję, że do czwartku się wygrzebię z tego paskudztwa.
merula - 5 Listopada 2011, 19:23

ręka i szyja bolą coraz bardziej :twisted:
Ziemniak - 5 Listopada 2011, 19:27

merula, wycinałaś strusia na parapecie? :twisted:
merula - 5 Listopada 2011, 19:46

niestety nie, bo wtedy chociaż wiedziałabym za co :evil:
shenra - 7 Listopada 2011, 10:18

Flegamina, kurde zaczyna działać nawet nie wiesz kiedy :mrgreen: :twisted: Jak w ciągu najbliższych paru dni będę w stanie mówić, to będzie sukces. W sumie nie wiem, czy nie powinnam tego wpisać w wątku obok, bo na dobrą sprawę, powinnam się cieszyć, że działa. ;P: Ale wypluwanie pięt przez usta nie jest najfajniejsze :|
Agi - 7 Listopada 2011, 10:30

shenra, gdzieś Ty się tak zaprawiła? Goło latałaś? :wink:
Ale tak ogólnie to współczuję i przytulam.
Od rana głowa mnie boli, ale miejscowo, jakbym gwóźdź w mózgu miała.

shenra - 7 Listopada 2011, 10:40

Agi, też tulę. :D
W sumie to nie wiem, musiałam się od kogoś zarazić i nie wiem od kogo, bo mnie angina trzepła z dostawką w zatokach.

Pucek - 7 Listopada 2011, 10:57

Poniedziałek mnie boli.
Ale to stały objaw.
Wkurza mnie, że jeszcze się nie przyzwyczaiłam

shenra - 7 Listopada 2011, 11:07

Pucek, do tego się chyba nie idzie przyzwyczaić.
ilcattivo13 - 7 Listopada 2011, 20:13

shenra - nie wierzyłaś, gdy wspominałem, że jak raz załatwisz zatoki, to będą się odzywać do końca życia :wink:

BTW. ja swoje pięty wyplułem jakiś tydzień temu. Teraz już wiem, że jak się mocno kaszle, to trzeba stopy pod wersalką klinować ;P:

Lowenna - 7 Listopada 2011, 20:27

Na problemy z zatokami spróbujcie tego. Pomaga :)
ilcattivo13 - 7 Listopada 2011, 21:37

Lowenna, jak dobrze wezmą zatoki, to zwykła woda z sola nie pomoże (niezależnie od tego, jak wymyślnie, specjalistycznie i profesjonalnie się ją nazwie i zareklamuje). A z własnego doświadczenia wiem, że prędzej zaszkodzi. Bo nie wszystkie tego typu roztwory można podgrzać do płukania, a użycie ich na zimno, przy zapaleniu zatok, to normalne zdrowe samookaleczenie jest, a nie pomoc.
No i jeszcze dochodzi fakt, że za mniejsze pieniądze można kupić Avamys, czy inne tego typu płukanki, które oprócz soli maja w sobie także i inne składniki :wink:

baranek - 7 Listopada 2011, 21:39

Chwilowe, mam nadzieję, że chwilowe, zwątpienie w sensowność niektórych podejmowanych działań.
ilcattivo13 - 7 Listopada 2011, 21:40

Spoko, aby do Jaćkonu :wink:
czterdziescidwa - 7 Listopada 2011, 21:45

ilcattivo13 napisał/a
Lowenna, jak dobrze wezmą zatoki, to zwykła woda z sola nie pomoże (niezależnie od tego, jak wymyślnie, specjalistycznie i profesjonalnie się ją nazwie i zareklamuje). A z własnego doświadczenia wiem, że prędzej zaszkodzi. Bo nie wszystkie tego typu roztwory można podgrzać do płukania, a użycie ich na zimno, przy zapaleniu zatok, to normalne zdrowe samookaleczenie jest, a nie pomoc.
No i jeszcze dochodzi fakt, że za mniejsze pieniądze można kupić Avamys, czy inne tego typu płukanki, które oprócz soli maja w sobie także i inne składniki :wink:

A zwykła sól fizjologiczna, jak do kroplówek? To nie to samo?

ilcattivo13 - 7 Listopada 2011, 22:03

Oficjalnie nie :D Poza tym, musiałbyś ją sobie aplikować z takiego peerelowskiego syfonu na naboje z CO2 :mrgreen: Tudzież za pomocą jakiejś innej pompki, która da odpowiednie ciśnienie (Karcher?) :D

Do tych wszystkich płukanek mam taki sam stosunek jak do homeopatii. Wieczorem weź dwie dawki, a rano, jeśli się obudzisz, kolejne dwie (że tak sparafrazuję Pratchetta) ;P:

Lowenna - 8 Listopada 2011, 07:57

ilcattivo13, mnie pomogło i tego się trzymam :) Tonący brzytwy się chwyta. Dlatego w styczniu, na zatoki, skorzystałam również z pomocy akupunktury i chińskich ziółek :mrgreen:
baranek - 8 Listopada 2011, 08:01

http://www.youtube.com/wa...feature=related

e: był
e2: teraz to już chyba naprawdę wszystko jest chińskie.

Pucek - 9 Listopada 2011, 11:57

Zaczęły mnie wkur... obrazki w telewizji, te z seriali hameryckich o ichniej cudownej służbie zdrowia. I z naszych - tym bardziej.

Nakłada mi się na nie klisza - ciepły trup na kafelkach w szpitalnej łazience. W kałuży. Bo jak opieka się wreszcie znalazła, było po ...

Udzieliło mi się po krótkiej rozmowie, z matką, odważyłam się zadzwonić do nich po zauważeniu nekrologu w prasie: "zmarła .... z synkiem..."
Dziewczynę znałam od dziewczynki. Matkę znam dużo dłużej

dalambert - 9 Listopada 2011, 12:28

A no, naprawde cięzkiej cholery można dostać.
Poszła dzieczyna na patologię ciąży, co by biezpiecznie było, ale się okazało, że w nocy to panie pielęgnirki dyżurne śpią, a nie reagują na wezwania chorych, więc wstała z łożka i dalej to nie wiadomo co.
Może się poślizgnęła i wywaliła - trupa w łazience znaleźli.
Niech mam żyje 'służba zdrowia" :evil:

Godzilla - 9 Listopada 2011, 13:29

Straszne.

Partner forum