Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
fealoce - 27 Października 2011, 21:23
| mBiko napisał/a | | Kasiek napisał/a | | wystarczy, że pomyślę o pracy i już mi się ciśnienie podnosi |
Wcale nie muszę być chory, żeby mieć to samo. |
Taaaak, ja też...już mam trochę dość zostawania po pracy
dalambert - 27 Października 2011, 21:39
Ziemniak, ak mówisz bo znasz jakiegoś cukrzyka który wyrzuca | Ziemniak napisał/a | | po kilka- kilkanaście opakowań, | czy to takie Twoje wewnętrzne przekonanie ?
Ziemniak - 27 Października 2011, 22:15
Wyobraź sobie, że znam. I to niejednego.
A żeby ci się trochę rozjaśniło, polecam lekturę artykułu (notabene wyjątkowo debilnego) i co ważniejsze - komentarzy pod artykułem, zwłaszcza p. Sajewskiego. Facet wie dużo więcej ode mnie, ale to co wiem pokrywa się z jego słowami, więc jest dla mnie wiarygodny. poza tym temat podwyżki cen pasków przewija się po forach od sierpnia, więc nie jest to takie świeże jak twierdzisz.
Agi - 28 Października 2011, 05:28
Migrena dzień trzeci, a do pracy muszę jechać.
Agi - 28 Października 2011, 05:29
Migreny dzień trzeci, a do pracy muszę jechać.
Lowenna - 28 Października 2011, 07:02
W pracy, z antybiotykami i całym zestawem przyjemności
Witchma - 28 Października 2011, 07:43
Ziemniak, może i Sajewski wie dużo, ale
| Cytat | | Nowa ustawa refundacyjne przewiduje, ze cena tych pasków będzie w każdej aptece wynosiła, tak jak w chwili obecnej 3.20 pln za 50 sztuk. |
to jakieś nieaktualne dane, bo w tej chwili mama płaci 4,8 zł za opakowanie.
hrabek - 28 Października 2011, 07:46
ale nowa ustawa jeszcze nie weszła, daj jej szansę
Witchma - 28 Października 2011, 07:50
hrabek, weź przestań, "Dać jej szansę! Dać jej szansę!" kojarzy mi się tylko z pewnym dowcipem
dalambert - 28 Października 2011, 07:57
Witchma, Kicia ! Dawaj dowcip, może sie nam atmosfera rozluźni
hrabek - 28 Października 2011, 08:11
| Witchma napisał/a | | to jakieś nieaktualne dane, bo w tej chwili mama płaci 4,8 zł za opakowanie. |
No to proszę - odpowiedź numer dwa z worka odpowiedzi:
Znaczy prognozy dalamberta o podrożeniu leków były mocno przesadzone, bo wynika z tych wypowiedzi, że po wejściu w życie nowej ustawy paski wręcz stanieją.
Lynx - 28 Października 2011, 09:44
Nie chce mi się
Matrim - 28 Października 2011, 13:08
Biedronki się obudziły wiosna idzie. Obsiadują okna, jak jakaś egipska plaga...
Witchma - 28 Października 2011, 13:09
Matrim, ja od kilku lat mam przez całą rok biedronki w domu. Gdzie to siedzi, nie mam pojęcia... ale chętnie odeślę je do Ciebie
Matrim - 28 Października 2011, 13:10
Witchma, dziękuję, właśnie wymiotłem chyba z tuzin, a za oknem drugie tyle łazi po murze. A wiatr w sumie chyba od wschodu, od Zgierza...
dalambert - 28 Października 2011, 13:17
Witchma, Matrim, co jest grane, przeca w ta pora to normalnie chyba biedronki już nie hulają? Koniec Świata czy co
Matrim - 28 Października 2011, 13:18
dalambert, ocieplenie przyszło i powariowały. Mam nadzieję, że jak komary się obudzą, to je mróz zetnie i bydlaków na przyszłe lato nie wystarczy
dalambert - 28 Października 2011, 13:19
| Matrim napisał/a | | bydlaków na przyszłe lato nie wystarczy |
OPTYMISTA
Matrim - 28 Października 2011, 13:22
Kimś być trzeba
ilcattivo13 - 28 Października 2011, 14:05
męczyły mnie w nocy gorączka i kaszel, ale i tak wstałem o świcie, bo trzeba było. Przygotowałem piec do sezonu zimowego, uprzątnąłem śmieci, w chacie czysto. Myślałem, że zasłużyłem na powrót do barłogu, ale zamiast tego dostałem solidną porcję pretensji i awantur. I ona się dziwi, że nie chce mi się z nią w tym samym pomieszczeniu przebywać
A wk*rwiony jestem na siebie, bo nie wydoliłem i trzasnąłem drzwiami
Witchma - 28 Października 2011, 14:15
ilcattivo13, łączę się z Tobą w bólu. Ja od poniedziałku próbuję się położyć, żeby pochorować i jeszcze mi się nie udało. Zawsze, kurna, coś.
Kasiek - 28 Października 2011, 19:49
Zwolnienie do 31 października. Oskrzela. Kończy mi się tego dnia umowa. Ciekawe, co z tego wyniknie :/ No i nie mówię.
I Marcin pie****li jak potłuczony o tym, o czym nie ma zielonego pojęcia, ale oczywiście w swoim mniemaniu jest ekspertem. Od depresji poporodowej.
Fidel-F2 - 28 Października 2011, 19:54
| Kasiek napisał/a | | I Marcin pie****li jak potłuczony o tym, o czym nie ma zielonego pojęcia, ale oczywiście w swoim mniemaniu jest ekspertem. Od depresji poporodowej. | Kasiek, a skąd wiesz, że pie****li?
ailiS - 28 Października 2011, 21:03
| Ilt napisał/a | | A czego szukasz i gdzie? Może będziemy w stanie pomóc? |
dzięki, ale już znalazłam
wszystko mnie dziś irytuje. Przeprowadzka była 4 tygodnie temu, a do dziś nie mogę się rozpakować. W dodatku w kuchence działa tylko jeden palnik, reszta nagle gaśnie, ale gaz się ulatnia. Cały czas coś pi...szczy. Kaloryfer poniżej 1, a w domu safari!!!
Zaraz mnie odwiozą
I jeszcze kierowca autobusu. Kto normalny przyspiesza tuż przed przystankiem, żeby potem raptem zahamować?!!! Cóż za frajda, aż mnie od niej nadgarstki bolą
Fidel-F2 - 28 Października 2011, 21:13
| ailiS napisał/a | | W dodatku w kuchence działa tylko jeden palnik, reszta nagle gaśnie, ale gaz się ulatnia. | przeczyść palniki a jak nie pomoże wymień na nowe
ailiS - 28 Października 2011, 21:18
Fidel-F2, to nie jest moja kuchenka, więc nie zamierzam w nią zainwestować
poza tym mam nadzieję wynieść się stąd do stycznia...
Kasiek - 29 Października 2011, 06:43
| Fidel-F2 napisał/a | | Kasiek, a skąd wiesz, że pie****li? |
Bo to co mówi, nawet nie nadaje się do powtórzenia.
| ailiS napisał/a | | poza tym mam nadzieję wynieść się stąd do stycznia... |
Tylko nie zatruj się gazem. Zrobimy Ci nalot, jak się nie będziesz odzywać co pół godziny
Weźmiemy alkohol
Fidel-F2 - 29 Października 2011, 06:52
| Kasiek napisał/a | Bo to co mówi, nawet nie nadaje się do powtórzenia.
| ale masz tylko swoje przekonanie versus jego, w kwestii doświadczenia, póki co, każde z was to taka sama tabula rasa
ailiS - 29 Października 2011, 12:51
| Kasiek napisał/a |
Tylko nie zatruj się gazem. Zrobimy Ci nalot, jak się nie będziesz odzywać co pół godziny
Weźmiemy alkohol |
zatrucie mi nie grozi - czatuję w kuchni przy gotowaniu.
naloty jak najbardziej, ale z sokiem, bo alkoholu nie piję
mBiko - 29 Października 2011, 21:16
A kto powiedział, że alkohol będzie dla Ciebie?
|
|
|