To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...

Kruk Siwy - 9 Lipca 2007, 09:47

Moim ideałem jest moment w historii Imperium Rzymskiego, gdzie w dzielnicach centralnych przez ponad 200 lat było chol..nie nudno. Żadnej wojny, ani zarazy, plony świetne a dziewki jak te plony...
To było życie!

Ixolite - 9 Lipca 2007, 09:50

Nic, tylko zgodzić się z Krukiem.

A wielbiciele śnieżynek... uhh... miejcie się na baczności :evil:

Rodion - 9 Lipca 2007, 09:53

Kolesie na rubieżach Imperium pewnie odbierali ten okres ciut inaczej.
A i pewnie dla mieszkańców samego Rzymu nie była to sielanka? Ta polityka, podatki, susza, upał, cena gęsiego smalcu, etc.

Adanedhel - 9 Lipca 2007, 09:56

Tak szczerze to nie wiem, czy w historii Rzymu znalazłoby się 200 lat, podczas których Italia miała spokój...
Kruk Siwy - 9 Lipca 2007, 09:57

Toteż mówię że wybranym rejonie (dość dużym) i wybranym czasie. A kolesie na rubieżach sami chcieli... jest ryzyko jest zabawa i... kasa.
A życie w stolicy nigdy nie jest łatwe. Zobaczysz wikingu.

agnieszka_ask - 9 Lipca 2007, 09:59

chwilowo uciekam, muszę iść na rozmowę z moim ubezpieczycielem. trzymajcie kciuki za 100% zwrotu :D
Rodion - 9 Lipca 2007, 10:00

Zanoszę modły do Odyna, by darował mi choć chwilę bez kolejnych wstrząsów. Bo niebawem to albo sie rozsypie, lubo ubity na twardo w głaz zamienię.
Agi - 9 Lipca 2007, 10:00

agnieszka_ask, powodzenia, nie daj się zdziercom! :)
Godzilla - 9 Lipca 2007, 10:26

Witajcie. Ja znowu w pracy. Jak to zza biurka świat inaczej wygląda. Nie to że lepiej, inaczej.
Słowik - 9 Lipca 2007, 10:48

Cześć. Dokładam swoją cegiełkę do tego jakże mało uczęszczanego wątku.
agnieszka_ask - 9 Lipca 2007, 10:52

jestem z powrotem, po pierwszych rozmowach - nie jest tragicznie ;)
Ixolite - 9 Lipca 2007, 11:38

AAaaaaaaa!!!

Ależ mnie ta klientka wk$@#%!

Skąd się tacy ludzie biorą w ogóle?

Agi - 9 Lipca 2007, 11:40

Prosto z magazynu panie Gener... panie inżynierze :mrgreen:
dzejes - 9 Lipca 2007, 11:43

Ixolite napisał/a
AAaaaaaaa!!!

Ciągle Cię klienci wkurzają, uważaj, jak tak dalej pódzie, a Twoja aspołeczna postawa się będzie rozwijała i skończysz jak Kaczyński ;) I wcale nie mam na myśli Pałacu Prezydenckiego, wręcz przeciwnie :lol:

Martva - 9 Lipca 2007, 11:56

Dzieńdobry :)
Mam za sobą pierwsze w życiu doświadczenie.
Z inwentaryzacją zieleni.
Dużo mierzenia, a zaraz będzie jeszcze dużo wpisywania w tabelkę.
I ciepło się robi, ha! :D

Eon - 9 Lipca 2007, 12:00

Witam
agnieszka_ask - 9 Lipca 2007, 12:08

Eon, witaj, zapraszam do wątku Biją, na oficjalne przywitanie :)
Eon - 9 Lipca 2007, 12:19

Ano racja Agnieszko_ask, zmyliła mnie nazwa tematu, która wydaje się bardziej odpowiednia do przywitania.
Czarny - 9 Lipca 2007, 12:20

Nooo :twisted: Gdybyś jednak miał jakoweś obiekcje co do specyficznego charakteru tego powitania, możesz się nam przedstawić w wątku "Karczma pod .....".

Dzięki agnieszko_ask za pomoc, ale ostatnio uzgodniono, że nowych kieruje tam administracja. Żeby nie było, że starzy gonią koty.

Ixolite - 9 Lipca 2007, 12:21

dzejes napisał/a
Ixolite napisał/a
AAaaaaaaa!!!

Ciągle Cię klienci wkurzają, uważaj, jak tak dalej pódzie, a Twoja aspołeczna postawa się będzie rozwijała i skończysz jak Kaczyński ;) I wcale nie mam na myśli Pałacu Prezydenckiego, wręcz przeciwnie :lol:

Musiałbyś ją usłyszeć. Po półtora miesiąca prób nawiązania kontaktu sam byś... nabrał aspołecznych myśli i zachowań :evil:

agnieszka_ask - 9 Lipca 2007, 12:23

Czarny napisał/a
ostatnio uzgodniono, że nowych kieruje tam administracja.

a to nie wiedziałam,siem dostosuję
( ale ja też taka stara nie jestem... :wink: )

Gwynhwar - 9 Lipca 2007, 13:21

Salve! Właśnie wróciłam z wycieczki do Kórnika o.O Okazało się, że akurat w poniedziałki Pałac jest zamknięty. Został nam park (1,5 hektara), ale naturalnie musiało zacząć padać. Moja wycieczka zakończyła sie frytkami w Fc'Donaldzie...

Heheł! :D

Adanedhel - 9 Lipca 2007, 13:24

Buenas Dias seniorita Gwyn. :)
Gwynhwar - 9 Lipca 2007, 13:25

Buenas Dias senior :D
Martva - 9 Lipca 2007, 13:51

Gwynhwar napisał/a
Salve! Właśnie wróciłam z wycieczki do Kórnika o.O

O, a to jakiś mój pra-pra-pradziadek założył. Nigdy nie pamiętam ile razy pra- ;)

Pako - 9 Lipca 2007, 14:01

Bry. Znowu wracam do lekkiej formy. A wychodzi na to, że jak się człowiek chce z jednego wyleczyć, to go lekarstwami zatłuką...
Martva - 9 Lipca 2007, 14:05

A ja znikam na jakiś czas i udaję się do przychodni :)
Studnia - 9 Lipca 2007, 16:12

Witam po ciężkim i nuuudnym dniu pracy... W domu za to Sajgon, Vietnam i Pustynna Burza w postaci przebudowy instalacji wodno - gazowej... No nic to, byle do wieczora i uciekam do kina...
gorat - 9 Lipca 2007, 16:33

Czołem wszem.
Ech, miodne tutaj aviki 8)

Pako - 9 Lipca 2007, 17:19

szczególnie dwa z tej strony... no i ten rybny też niczego sobie :P Ale do tych dwóch się nie umywa. Śliczne po prostu, aż się chce patrzeć :)

Partner forum