Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska
Witchma - 17 Sierpnia 2010, 11:17
Chal-Chenet, otóż to!
Matrim - 17 Sierpnia 2010, 11:38
Chal-Chenet, no toż pisałem pół godziny wcześniej
Chal-Chenet - 17 Sierpnia 2010, 12:34
Wiem, przypomniałeś mi po prostu, że muszę to uczcić odpowiednim wpisem.
Nitj'sefni - 17 Sierpnia 2010, 20:32
Co wy z tym Manchesterem? The Reds zremisowali, ale z Arsenalem, więc to niezły wynik, chociaż gdyby Pepe... No co, nie ma nikogo, kto tak jak ja kibicuje Liverpoolowi?
A co do Legii, to ważne, że wygrali. Bo gdyby znowu stracili punkty, byłoby kiepsko. Chociaż decyzja sędziego pozostawiła trochę niesmaku. Niby wszystko zgodnie z przepisami, ale to tak jak Webb na EURO - mógł, ale nie musiał. Nie dziwi zatem złość Krakusów.
Liczę, że obie moje ekipy będą miały udane sezony, choć na razie brakuje zgrania, ale są też momenty optymistyczne.
I już niedługo startuje Real. Ciekawe jak Mourinho to poustawia. Jak dla mnie za dużo tych transferów. Choć z Carvalho jestem bardzo zadowolony.
andre - 17 Sierpnia 2010, 21:21
Barca!!!!!!!!
Matrim - 17 Sierpnia 2010, 22:23
Nitj'sefni napisał/a | kto tak jak ja kibicuje Liverpoolowi? |
Jedyna dobra drużyna z Liverpoolu, to The Beatles
Jedyny okres kiedy się interesowałem FC Liverpool był wtedy, kiedy Dudek tam bronił
Nitj'sefni napisał/a | I już niedługo startuje Real. |
A Real... Nie lubię zespołów, które są budowane na kasie. Podobnie Chelsea. Ale fakt, Mourinho mnie ciekawi również.
Chal-Chenet - 18 Sierpnia 2010, 04:36
Matrim napisał/a | Jedyna dobra drużyna z Liverpoolu, to The Beatles |
Profanacja! Jest jeszcze Anathema!
Nitj'sefni - 18 Sierpnia 2010, 11:34
Sprawa pierwsza:
Matrim napisał/a | A Real... Nie lubię zespołów, które są budowane na kasie. Podobnie Chelsea. |
Ja nie porównywałbym Realu do Chelsea, bo Królewscy byli już wielkim klubem jeszcze przed pierwszymi rządami Pereza. Natomiast Chelsea, nie osiągnęła tak naprawdę nic, dopóki nie kupił jej Abramowicz. Jednak masz rację co do tego budowania drużyn na kasie. Też mi się to niepodoba, ale nie przestanę z tego powodu kibocować ukochanej drużynie. Mogę tylko liczyć, że będą mimo wszystko odnosić sukcesy. Chociaż żal mi dobrych graczy, którzy przez zachcianki prezesa, czy trenera, muszą grzać ławę. Już lepiej żeby odeszli. Niech inni mają z nich pożytek.
Sprawa druga:
Macie rację, w Liverpoolu są dwie dobre drużyny - to Liverpool FC i jego rezerwy. A na poważnie, to jak historia pokazuje, zarówno THe Reds, jak i Czerwone Diabły, to prawie tak samo utytułowane kluby. Zdecydopwanie najlepsze w Anglii. Ale no właśnie - historia... Ostatni sukces odnieśliśmy pięć lat temu w LM, a Manchester dwa lata temu był mistrzem. Mam nadzieję, że w końcu odbijemy się od dna i wygramy jakieś trofeum, a przedewszystkim zdetronizujemy Manchester. Cóż, sam stawię czoła tej Diabelskiej koalicji forumowiczów.
andre - 19 Sierpnia 2010, 16:12
śniło mi się 3-0 dla Dnipro. Ale faktem jest, że miałem gorączkę, więc może się nie sprawdzi...
mad - 19 Sierpnia 2010, 18:07
Nadzieja umiera ostatnia...
Tylko liczenie na fuks zostało.
andre - 19 Sierpnia 2010, 18:10
prawda, a więc zakrzyknijmy razem: "Para-lechici do boju!!!"
Matrim - 19 Sierpnia 2010, 19:14
No, no, no. Już raczej 3:0 nie będzie I dobrze!
Chal-Chenet - 19 Sierpnia 2010, 20:52
andre, ha!
Dobry wynik, teraz trzeba powiększyć zaliczkę w rewanżu i spokojnie awansować do fazy grupowej. Mam nadzieję, że się uda.
Do boju, Kolejorz!!!
andre - 19 Sierpnia 2010, 21:06
bardzo sie ciesze, ale co sie dzieje z Kriwcem? Jak sie Stilic przecknął to Kriwiec nadal drzemie...
Chal-Chenet - 19 Sierpnia 2010, 21:11
No Krivets faktycznie bez formy. Dużo strat dzisiaj, chyba żadnego dobrego, otwierającego zagrania ani dośrodkowania. Mam nadzieję, że jak pogra w lidze, odzyska wigor, a jak nie, może Możdżeń będzie dostawał więcej szans...
Tak czy siak, 1:0 cieszy!
mad - 19 Sierpnia 2010, 21:51
Brawo, Kolejorz!
Zgadzam się z przedmówcami, jak również ze swoim ostatnim postem. Mimo wszystko szanse oceniam 55-45 dla Lecha. Pamiętajmy, że Lech nie obronił zaliczki z Baku, a poza tym jest teoretycznie dużo słabszy od Dnipro. Zatem uwaga na hurraoptymizm!
Nasza piłka osiągnęła takie dno, że powinniśmy się cieszyć z najdrobniejszych sukcesów. Z tego, co pamiętam, już po zdobyciu mistrzostwa razem z Chalem myśleliśmy o Lidze Europy jako miejscu docelowym Lecha. Ja z awansu do LE byłbym zadowolony w 99%. Na razie na LM jesteśmy za słabi i tyle. Wszyscy za słabi - obojętnie kto zamiast Lecha by grał.
dzejes - 19 Sierpnia 2010, 22:28
jewgienij napisał/a | Ukraińcy Lecha rozjadą... |
Ty będziesz pisał na forum, ja będę stawiał u buków. Oczywiście odwrotnie do twoich typów ;p
Tequilla - 20 Sierpnia 2010, 08:31
dzejes napisał/a | jewgienij napisał/a | Ukraińcy Lecha rozjadą... |
Ty będziesz pisał na forum, ja będę stawiał u buków. Oczywiście odwrotnie do twoich typów ;p |
Niemniej chyba wszyscy.. no, może prawie wszyscy spodziewali się tego co napisał jewgienij - sensowne argumenty nie były przy Lechu, ale nie ma jak miłe niespodzianki
dzejes - 20 Sierpnia 2010, 10:06
Nie pamiętam zbyt dokładnie typów, jakie podają forumowicze, ale utkwiło mi w głowie akurat typowanie jewgienija odnośnie Sparty i teraz, gdy wróciłem z wywczasu i nadrabiałem zaległości, to akurat czytałem zacytowany typ, gdy kończył się mecz Lecha
Nitj'sefni - 20 Sierpnia 2010, 17:13
Brawa dla Lecha. Bardziej za wynik niż za grę, ale zawsze. Oby w rewanżu też było dobrze.
jewgienij - 21 Sierpnia 2010, 13:33
dzejes napisał/a | jewgienij napisał/a | Ukraińcy Lecha rozjadą... |
Ty będziesz pisał na forum, ja będę stawiał u buków. Oczywiście odwrotnie do twoich typów ;p |
Cieszę się, że nie miałem racji
No cóż, typowanie wyników uczy pokory
Chal-Chenet - 22 Sierpnia 2010, 22:40
Kolejorz 5:0 z Cracovią!!! Chwała!!!
Forza Rudnevs!!!
Matrim - 23 Sierpnia 2010, 10:18
O, a teraz pytanie za dużo punktów:
Czy zwycięstwo z Cracovią podziała na piłkarzy Lecha:
a. mobilizująco - uwierzą, że potrafią i rozniosą Ukraińców na strzępy.
b. demobilizująco - uwierzą, że są najlepsi na świecie i Ukraińcy rozniosą ich na strzępy.
Chal-Chenet - 23 Sierpnia 2010, 11:28
Mam nadzieje, że a). Aczkolwiek nie sądzę, by roznieśli rywali, wynik powinien byc minimalny, jakieś 1:0 lub 1:1. Tak myślę...
dzejes - 23 Sierpnia 2010, 11:30
Matrim napisał/a | O, a teraz pytanie za dużo punktów:
Czy zwycięstwo z Cracovią podziała na piłkarzy Lecha:
a. mobilizująco - uwierzą, że potrafią i rozniosą Ukraińców na strzępy.
b. demobilizująco - uwierzą, że są najlepsi na świecie i Ukraińcy rozniosą ich na strzępy.
|
A dopuszczasz inne rozwiązanie, niż roznoszenie na strzępy? ;p
Matrim - 23 Sierpnia 2010, 12:10
dzejes, chleb i igrzyska! Od wieków to samo, więc i trochę strzępów musi być
Easy - 25 Sierpnia 2010, 23:56
Ale Irek tym Ruskom pokazał.
jewgienij - 26 Sierpnia 2010, 00:12
Nie zapominajmy, że z Interem Baku też wygrali na wyjeździe 1-0.
A potem jak było w Poznaniu, to wiadomo.
Chal-Chenet - 26 Sierpnia 2010, 07:08
Wiadomo, przeszliśmy dalej.
Nitj'sefni - 26 Sierpnia 2010, 18:16
Chal-Chenet napisał/a | Wiadomo, przeszliśmy dalej. |
Słuchaj Chal, ja chcę awansu, ale już bez takich nerwów. Moje serce nie wytrzyma.
No, a tak jak już jesteśmy przy Lechu, to muszę przyznać, że super są te ich nowe koszulki. A wy jak sądzicie?
|
|
|