To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie Spotkanie Fantastów

magda2em - 22 Czerwca 2009, 17:18

Rozważa się, ale na razie nic pewnego.
Magd.

Ozzborn - 25 Czerwca 2009, 12:22

Rozważenie wypadło niepomyślnie dla Was (a może własnie pomyślnie ;P: ) Zabieramy tatusia do kina na Transformersy i inne atrakcje z okazji Dnia Ojca (przesunięcie planowe żeby nie było ;] ). Akurat tak pasowało. Miłej zabawy życzę, jako i my będziemy mieli :mrgreen:
Ozzborn - 2 Lipca 2009, 11:24

Czy ktoś dziś się wybiera do Para czy wszyscy Avangardują? Rozważyłbym zajrzenie tu lub tam :P
Anonymous - 2 Lipca 2009, 12:21

Ja o 20 mam prowadzić spotkanie autorskie z Jackiem nad Jackami, ale do Paradoksu zajrzę gdzieś tak o 21.30. Taki jest plan.
Ozzborn - 2 Lipca 2009, 13:29

Hmm plany mi się nieco modyfikują, na razie z pewnością mogę powiedzieć, że będę na SKOFIE, co do reszty okaże się na bieżąco.
Anonymous - 7 Lipca 2009, 18:52

Ostatnie Czwartkowe Posiedzenie w Starym Paradoksie wypada dziewiątego, a Wielkie Pożegnanie jedenastego lipca. Wszystkich miłośników fantastyki uprasza się o przyjście i uczczenie wspaniałych lat, jakie towarzyszyły nam w Starym PX. SKOF, Czwartków, Zajdli, Paradoksaliów i innych Imprez. Kto przyjdzie?;> 9-tego tradycyjnie od 17-18, a w sobotę początek mamy o 19.
Ozzborn - 7 Lipca 2009, 18:56

Zarejestrowałem i wyrażam chęć, jak zwykle nie deklaruję na wszelki wypadek ;P:
Ixolite - 10 Lipca 2009, 19:11

Hmm, jakimś cudem uniknąłeś Ozzborn uwiecznienia w czwartek, właśnie się zorientowałem :mrgreen:

http://ixolite.info/SKOFA/czwartki/ostczw/

Kruk Siwy - 10 Lipca 2009, 19:38

No dobra. Ale dlaczego Żerań zamordował tę niewiastę dusząc ją nieludzko aż jej oczy na wierzch wyszły?
I gdzie akcja policyjna? Gdzieście wy byli? Zamiast ratować, chlaliście pijusy jedne!

Ixolite - 10 Lipca 2009, 19:50

Jarek Musiał skwitował wszystko najlepiej ;) :mrgreen:
Witchma - 10 Lipca 2009, 19:53

Ixolite, myślisz, że zasłużył na zaszczytne miano mistrza ciętej riposty? :)
Anonymous - 10 Lipca 2009, 20:02

Kruk Siwy napisał/a
No dobra. Ale dlaczego Żerań zamordował tę niewiastę dusząc ją nieludzko aż jej oczy na wierzch wyszły?

Nie rozsiewaj plotek, Kruku. Małe Zuo żyje.

Kruk Siwy - 10 Lipca 2009, 20:03

Nieumarła? Znaczy wampir?
dalambert - 10 Lipca 2009, 20:13

jeżeli juz to wam-pirka :wink:
Anonymous - 10 Lipca 2009, 20:13

Hmm, w sumie pasowałoby, bo najaktywniejsza nocą...;) A ty nie masz, Kruku, jakiejś książki do napisania, czy cuś, że tak się wypytujesz?;>

P.S Munchkin to horror.

Kruk Siwy - 10 Lipca 2009, 20:16

A bo wiesz, jak widzisz że kogoś mordują to się interesujesz. Głupio tak w Para o trupa się potknąc jak bądź. Nespa?
Ale dobra, chowajcie swoje trupy po szafach. Jak ciebie Żerań, będą mordowali to się nie zainteresuję....hihihi

Anonymous - 10 Lipca 2009, 20:19

W sumie to ja zainteresowanie kładę na karb zawodu. Wszak grabarz musi wiedzieć, co w trawie...powiedziałbym piszczy, ale akurat w TYM przypadku byłoby to chyba nie na miejscu. Ja poza tym i tak nie żyję od 1965 roku, więc wiesz...
magda2em - 10 Lipca 2009, 20:19

Żerań, Munchkin to dobro! Bluźnisz! :lol:

Ja tam wolę nie wiedzieć, kogo czy też co Żerań trzyma w szafie. Ta wiedza może boleć potem przez całe życie. :twisted:

Anonymous - 10 Lipca 2009, 20:24

Trzymam to, co każdy fantasta powinien trzymać. Ubrania, alkohole, książki, a nad szafką - wiszą na ścianie maczuga, szabla, wiatrówka, w biurku kilka noży... To tak a propos wzabijania. Jeśli już miałbym zabijać, na przykład zbyt ciekawskich forumowiczów, wybrałbym subtelniejszą metodę, a nie jakieś tam duszenie. Zabijanie, jak każda Sztuka, wymaga nie tylko poświęceń ale też finezji. Co to za sztuka udusić kogoś? Można przywiązać do krzesła kogoś i zostawić w pokoju na cały dzień z włączonymi przebojami Britney Spears albo ojca Tadeusza. O, to jest dopiero finezja.
Ziaba - 10 Lipca 2009, 20:28

Ja żyję. To on znalazł w gazecie swój własny nekrolog xD
Poza tym dusić nie radzę. Mogę ugryźć. A wiecie, z tytułu tego czegoś na zębach +3 do zbroi ;) Ups, za dużo RPG.
Następnym razem wezmę cyfrówkę i się zemścimy, mwahaha <ZUOwieszczy chichot>

Ozzborn - 10 Lipca 2009, 22:49

Ixi jak to? Przecież jestem razem z Żeraniem na zdjęciu nr 3. Uważam, że obaj świetnie wyszliśmy :mrgreen:

Tak trochę się przemknąłem przez to czwartkowe spotkanie, ale co tam :P Nie ostatnie przeci... a nie, jednak ostatnie ;P: No cóż, bedziesz mógł mi nacykać fotek w Nowym Px, pytanie czy Twoja fotomaszyna to wytrzyma :twisted:

No właśnie, widzimy się dopiero w nowym Px, bo w sobotę nie mogę :roll:

Btw. gdzie będą spotkania i SKOFY w czasie paradoxalnej przerwy?

Anonymous - 10 Lipca 2009, 23:11

Następna SKOFa powinna być już w nowym PX, bo przerwa trwać będzie, z tego co wiem, najpóźniej do końca miesiąca, soł...Może zresztą się szybciej uwiną, w sobotę się dowiem. A poza tym zawsze można przenieść się tymczasowo do Czułego Barbarzyńcy, chociaż tam to chyba nie mają piwa. Albo do Wieżycy.
Ozzborn - 10 Lipca 2009, 23:34

Żerań napisał/a
można przenieść się tymczasowo do Czułego Barbarzyńcy

:shock: myślisz że coś by zostało z tego miłego, przytulnego, spokojnego miejsca? :twisted: No i fakt nie ma piwa, więc jak mogłeś w ogóle to brać pod uwagę :wink:

Ixolite - 11 Lipca 2009, 00:26

Żerań napisał/a
Następna SKOFa powinna być już w nowym PX, bo przerwa trwać będzie, z tego co wiem, najpóźniej do końca miesiąca, soł...Może zresztą się szybciej uwiną, w sobotę się dowiem. A poza tym zawsze można przenieść się tymczasowo do Czułego Barbarzyńcy, chociaż tam to chyba nie mają piwa. Albo do Wieżycy.

Wieżyca to ZUO, już Emerald prędzej. Choć tam późno otwierają chyba. Albo coś jeszcze ińszego, ale nie wieżyca.

Aaa, przeca Qfajka jeszcze też jest wporzo.

Adanedhel - 11 Lipca 2009, 09:54

Zadecydowaliśmy przecież, że w razie czego do Qfajki.
Ozzborn - 11 Lipca 2009, 12:24

O byłem przekonany że wysłałem posta po odpowiedzi Ixiego :shock:
No w każdym razie Qfajka jest spoko. Trzeba chyba rezerwować tę jamę przy kiblu - więcej osób usiądzie razem... choć i tak się nie pomieścimy :wink:

Anonymous - 11 Lipca 2009, 12:25

Qfajka? To jakoś niedaleko chyba. Może być.

A ja przypominam, że dzisiaj w Paradoksie jest Big Bang od 19.

Ozzborn - 11 Lipca 2009, 12:27

Na Śniadeckich zaraz przy MDMie.
Anonymous - 11 Lipca 2009, 12:30

Poznałem adres wcześniej. Google to potęga, Ozzy. Ale i tak dzięki za info.
Ozzborn - 11 Lipca 2009, 12:33

spoko spoko tak tylko se posty nabijam pod pozorem merytorycznej wypowiedzi :mrgreen:

Partner forum