Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie Spotkanie Fantastów
magda2em - 22 Czerwca 2009, 17:18
Rozważa się, ale na razie nic pewnego.
Magd.
Ozzborn - 25 Czerwca 2009, 12:22
Rozważenie wypadło niepomyślnie dla Was (a może własnie pomyślnie ) Zabieramy tatusia do kina na Transformersy i inne atrakcje z okazji Dnia Ojca (przesunięcie planowe żeby nie było ;] ). Akurat tak pasowało. Miłej zabawy życzę, jako i my będziemy mieli
Ozzborn - 2 Lipca 2009, 11:24
Czy ktoś dziś się wybiera do Para czy wszyscy Avangardują? Rozważyłbym zajrzenie tu lub tam
Anonymous - 2 Lipca 2009, 12:21
Ja o 20 mam prowadzić spotkanie autorskie z Jackiem nad Jackami, ale do Paradoksu zajrzę gdzieś tak o 21.30. Taki jest plan.
Ozzborn - 2 Lipca 2009, 13:29
Hmm plany mi się nieco modyfikują, na razie z pewnością mogę powiedzieć, że będę na SKOFIE, co do reszty okaże się na bieżąco.
Anonymous - 7 Lipca 2009, 18:52
Ostatnie Czwartkowe Posiedzenie w Starym Paradoksie wypada dziewiątego, a Wielkie Pożegnanie jedenastego lipca. Wszystkich miłośników fantastyki uprasza się o przyjście i uczczenie wspaniałych lat, jakie towarzyszyły nam w Starym PX. SKOF, Czwartków, Zajdli, Paradoksaliów i innych Imprez. Kto przyjdzie?;> 9-tego tradycyjnie od 17-18, a w sobotę początek mamy o 19.
Ozzborn - 7 Lipca 2009, 18:56
Zarejestrowałem i wyrażam chęć, jak zwykle nie deklaruję na wszelki wypadek
Ixolite - 10 Lipca 2009, 19:11
Hmm, jakimś cudem uniknąłeś Ozzborn uwiecznienia w czwartek, właśnie się zorientowałem
http://ixolite.info/SKOFA/czwartki/ostczw/
Kruk Siwy - 10 Lipca 2009, 19:38
No dobra. Ale dlaczego Żerań zamordował tę niewiastę dusząc ją nieludzko aż jej oczy na wierzch wyszły?
I gdzie akcja policyjna? Gdzieście wy byli? Zamiast ratować, chlaliście pijusy jedne!
Ixolite - 10 Lipca 2009, 19:50
Jarek Musiał skwitował wszystko najlepiej
Witchma - 10 Lipca 2009, 19:53
Ixolite, myślisz, że zasłużył na zaszczytne miano mistrza ciętej riposty?
Anonymous - 10 Lipca 2009, 20:02
Kruk Siwy napisał/a | No dobra. Ale dlaczego Żerań zamordował tę niewiastę dusząc ją nieludzko aż jej oczy na wierzch wyszły? |
Nie rozsiewaj plotek, Kruku. Małe Zuo żyje.
Kruk Siwy - 10 Lipca 2009, 20:03
Nieumarła? Znaczy wampir?
dalambert - 10 Lipca 2009, 20:13
jeżeli juz to wam-pirka
Anonymous - 10 Lipca 2009, 20:13
Hmm, w sumie pasowałoby, bo najaktywniejsza nocą...;) A ty nie masz, Kruku, jakiejś książki do napisania, czy cuś, że tak się wypytujesz?;>
P.S Munchkin to horror.
Kruk Siwy - 10 Lipca 2009, 20:16
A bo wiesz, jak widzisz że kogoś mordują to się interesujesz. Głupio tak w Para o trupa się potknąc jak bądź. Nespa?
Ale dobra, chowajcie swoje trupy po szafach. Jak ciebie Żerań, będą mordowali to się nie zainteresuję....hihihi
Anonymous - 10 Lipca 2009, 20:19
W sumie to ja zainteresowanie kładę na karb zawodu. Wszak grabarz musi wiedzieć, co w trawie...powiedziałbym piszczy, ale akurat w TYM przypadku byłoby to chyba nie na miejscu. Ja poza tym i tak nie żyję od 1965 roku, więc wiesz...
magda2em - 10 Lipca 2009, 20:19
Żerań, Munchkin to dobro! Bluźnisz!
Ja tam wolę nie wiedzieć, kogo czy też co Żerań trzyma w szafie. Ta wiedza może boleć potem przez całe życie.
Anonymous - 10 Lipca 2009, 20:24
Trzymam to, co każdy fantasta powinien trzymać. Ubrania, alkohole, książki, a nad szafką - wiszą na ścianie maczuga, szabla, wiatrówka, w biurku kilka noży... To tak a propos wzabijania. Jeśli już miałbym zabijać, na przykład zbyt ciekawskich forumowiczów, wybrałbym subtelniejszą metodę, a nie jakieś tam duszenie. Zabijanie, jak każda Sztuka, wymaga nie tylko poświęceń ale też finezji. Co to za sztuka udusić kogoś? Można przywiązać do krzesła kogoś i zostawić w pokoju na cały dzień z włączonymi przebojami Britney Spears albo ojca Tadeusza. O, to jest dopiero finezja.
Ziaba - 10 Lipca 2009, 20:28
Ja żyję. To on znalazł w gazecie swój własny nekrolog xD
Poza tym dusić nie radzę. Mogę ugryźć. A wiecie, z tytułu tego czegoś na zębach +3 do zbroi Ups, za dużo RPG.
Następnym razem wezmę cyfrówkę i się zemścimy, mwahaha <ZUOwieszczy chichot>
Ozzborn - 10 Lipca 2009, 22:49
Ixi jak to? Przecież jestem razem z Żeraniem na zdjęciu nr 3. Uważam, że obaj świetnie wyszliśmy
Tak trochę się przemknąłem przez to czwartkowe spotkanie, ale co tam Nie ostatnie przeci... a nie, jednak ostatnie No cóż, bedziesz mógł mi nacykać fotek w Nowym Px, pytanie czy Twoja fotomaszyna to wytrzyma
No właśnie, widzimy się dopiero w nowym Px, bo w sobotę nie mogę
Btw. gdzie będą spotkania i SKOFY w czasie paradoxalnej przerwy?
Anonymous - 10 Lipca 2009, 23:11
Następna SKOFa powinna być już w nowym PX, bo przerwa trwać będzie, z tego co wiem, najpóźniej do końca miesiąca, soł...Może zresztą się szybciej uwiną, w sobotę się dowiem. A poza tym zawsze można przenieść się tymczasowo do Czułego Barbarzyńcy, chociaż tam to chyba nie mają piwa. Albo do Wieżycy.
Ozzborn - 10 Lipca 2009, 23:34
Żerań napisał/a | można przenieść się tymczasowo do Czułego Barbarzyńcy |
myślisz że coś by zostało z tego miłego, przytulnego, spokojnego miejsca? No i fakt nie ma piwa, więc jak mogłeś w ogóle to brać pod uwagę
Ixolite - 11 Lipca 2009, 00:26
Żerań napisał/a | Następna SKOFa powinna być już w nowym PX, bo przerwa trwać będzie, z tego co wiem, najpóźniej do końca miesiąca, soł...Może zresztą się szybciej uwiną, w sobotę się dowiem. A poza tym zawsze można przenieść się tymczasowo do Czułego Barbarzyńcy, chociaż tam to chyba nie mają piwa. Albo do Wieżycy. |
Wieżyca to ZUO, już Emerald prędzej. Choć tam późno otwierają chyba. Albo coś jeszcze ińszego, ale nie wieżyca.
Aaa, przeca Qfajka jeszcze też jest wporzo.
Adanedhel - 11 Lipca 2009, 09:54
Zadecydowaliśmy przecież, że w razie czego do Qfajki.
Ozzborn - 11 Lipca 2009, 12:24
O byłem przekonany że wysłałem posta po odpowiedzi Ixiego
No w każdym razie Qfajka jest spoko. Trzeba chyba rezerwować tę jamę przy kiblu - więcej osób usiądzie razem... choć i tak się nie pomieścimy
Anonymous - 11 Lipca 2009, 12:25
Qfajka? To jakoś niedaleko chyba. Może być.
A ja przypominam, że dzisiaj w Paradoksie jest Big Bang od 19.
Ozzborn - 11 Lipca 2009, 12:27
Na Śniadeckich zaraz przy MDMie.
Anonymous - 11 Lipca 2009, 12:30
Poznałem adres wcześniej. Google to potęga, Ozzy. Ale i tak dzięki za info.
Ozzborn - 11 Lipca 2009, 12:33
spoko spoko tak tylko se posty nabijam pod pozorem merytorycznej wypowiedzi
|
|
|