To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

dalambert - 27 Wrześ¶nia 2011, 14:03

Zgaga, NO , NIE, jak dziecko, jak dziecko :!:
Oni nie s± od tego by komu¶ znajdować pracę, oni s± od tego by mieć pracę, a pracę maj± , gdy jej szukaj± ;P:
Ze znajdowaniem pracy nie ma to nic wspólnego :!:

Zgaga - 27 Wrześ¶nia 2011, 14:38

I przy okazji skutecznie krew psuj± potencjalnym pracodawcom.
dalambert - 27 Wrześ¶nia 2011, 14:44

Zgaga, jakim pracodawcom :?: - "obiektom do opracowania" to może :wink:
ketyow - 27 Wrześ¶nia 2011, 15:18

Wykładowcy, którym nie robi się testów psychologicznych, a których pomimo fatalnych wyników w nauczaniu się nie zwalnia. Ba, rektor nawet jakby chciał, nie ma takiej możliwo¶ci. Nie znam wylgaryzmów, które oddałyby co my¶lę o tej kretynce... :evil: :evil: :evil: Nie znam drugiej takiej wrednej i kłamliwej zdziry.
ilcattivo13 - 27 Wrześ¶nia 2011, 17:06

ketyow napisał/a
ilcattivo13, mówiłe¶ o tlenie, któego masz w autostarcie. Może tak jego wychrzanić? ;P:

pisałem o tlenie, który mi się uruchamia przy korzystaniu z poczta.o2.pl ;P: Jak usuniesz mi go "z autostarta" i odblokujesz wysyłkę maili z tej strony, to stawiam największa flachę Złotej L jak± znajdę w hurtowni. Ale jak nie usuniesz, to Ty mi kupisz. O.k.? :wink:

panie z WUPy poszły na szkolenie na cały tydzień. A mnie w pi±tek kończy się 6 miesięcy od zwolnienia i już nie będę pasował do dofinansowania z funduszu unijnego :|

SithLady - 27 Wrześ¶nia 2011, 17:08

Zainstalowac CCleaner i po uzyciu poczta.o2.pl czyscic
ilcattivo13 - 27 Wrześ¶nia 2011, 17:13

to samo mogę zrobić ręcznie, przy pomocy Total Commandera. Tu nie chodzi o ciasteczka czy co¶ w tym gu¶cie. Raczej spierdzielili co¶ od strony programowej u siebie.
Iscariote - 27 Wrześ¶nia 2011, 17:15

ilcattivo13, po lewej na dole menu z folderami poczty masz zakładkę z napisem Komunikator Tlen i dwiema czerwonymi strzałeczkami. Klik w strzałki i masz opcje i odkliknij "uruchamiaj automatycznie".
ilcattivo13 - 27 Wrześ¶nia 2011, 17:18

ilcattivo13 napisał/a
Za to mam tlena, którego nie używam i nie mogę wył±czyć (odznaczanie uruchamiania automatycznego i zapisanie ustawień wbrew pozorom nie pomaga).

Iscariote napisał/a
ilcattivo13, po lewej na dole menu z folderami poczty masz zakładkę z napisem Komunikator Tlen i dwiema czerwonymi strzałeczkami. Klik w strzałki i masz opcje i odkliknij uruchamiaj automatycznie.

O! I oprócz pań z WUPy, wk*rwia mnie jeszcze fakt, ze inni nie czytaj± moich postów :evil:

ketyow - 27 Wrześ¶nia 2011, 17:52

ilcattivo13, podstawowe pytanie jakie przychodzi mi do głowy brzmi: jak można korzystać z tak tragicznie fatalnej poczty jak tlen? :twisted:
SithLady - 27 Wrześ¶nia 2011, 18:05

Na dodatek nie da sie zalozyc tam nowego konta - probowalam ale nie widac calosci obrazka z ktorego nalezy przepisac kod captcha
Ilt - 27 Wrześ¶nia 2011, 18:15

SithLady napisał/a
- probowalam ale nie widac calosci obrazka z ktorego nalezy przepisac kod captcha

To jest boskie zabezpieczenie przed botami! :mrgreen:

merula - 27 Wrześ¶nia 2011, 18:23

głowa mnie tępo ¶widruje. kolejny dzień.
fealoce - 27 Wrześ¶nia 2011, 18:26

Ciężki dzień, a jutro zapowiada się powtórka...mam tylko nadzieję, że jutro nie trzeba będzie znów zostawać po pracy.
ilcattivo13 - 27 Wrześ¶nia 2011, 18:29

ketyow - nie mam zielonego pojęcia. Ja korzystam z o2 8)

SithLady - kto nie może, ten nie może. Ja już mam dwa konta.

niezły dzień. Najpierw przegrana walka o podkręcenie kompa. Potem panie w WUPy. Potem tacy jedni, co postów nie czytaj±. Potem mamu¶ka (zaczynam my¶leć, że Kasiek jest moj± siostr±). Parę minut temu doszła jeszcze niezwykle słowna pani, u której opał kupuję i pierwsza poważna awaria kolektorów odk±d je mam na dachu - czyli ~10 lat (oby to tylko membrana w zbiorniku, bo na większe koszty mnie nie stać). A jak chciałem sobie poprawić humor waflem z mas± krówkow±, to się okazało, że w masie s± kawały cukru wielko¶ci żwiru płukanego "siódemki". Produkt, urwał mu nać, gotowy z Bakallandu...

Niech mi co¶ jeszcze wyskoczy, to się chyba w czoło ugryzę :evil:

Kai - 27 Wrześ¶nia 2011, 19:44

Chciałam sobie obejrzeć Zemstę Sithów jak człowiek.
Nie, Przeł±czanie kabli i kombinacje.
'Poszłam piec ciasteczka.

Come to the Dark Side - we have cookies :)

charande - 27 Wrześ¶nia 2011, 19:47

ilcattivo13, je¶li nadal nie możesz wysyłać wiadomo¶ci z konta na o2, spróbuj wej¶ć w "Opcje" i przej¶ć z nowego interfejsu poczty z powrotem na stary. U mnie dzisiaj też siadło wysyłanie maili i dopiero ten zabieg pomógł.
ilcattivo13 - 27 Wrześ¶nia 2011, 19:52

charande - ale ja ci±gle mam stary interfejs. Nic nie zmieniałem :|

Edit: ale na wszelki słuczaj spróbowałem, bo zajarzyłem, że chodzi ci o ten jeszcze starszy. Zmieniłem interfejs i poszło (uff, dzięki :D ). Ale potem, gdy wróciłem do obecnego, to jest jeszcze gorzej, bo zrobił mi się wygl±d "podzielony" - oczywi¶cie mam go odznaczonego w opcjach :|

Kai - 27 Wrześ¶nia 2011, 20:05

charande, najlepsze rozwi±zanie to... zrezygnować z o2. S± powaleni, kiedy¶ trzy razy kasowałam spam, bo mi go z powrotem wrzucali, o pustce na poczcie mimo zajętego miejsca na koncie nie wspomnę...
Agi - 27 Wrześ¶nia 2011, 20:09

Mnie dzi¶ ni z tego, ni z owego wpadła do poczty tona spamu z dwóch tygodni. Miałam robotę z wyrzucaniem.
ilcattivo13 - 27 Wrześ¶nia 2011, 20:16

Kai - a możesz poradzić jak±¶ inn± darmow± pocztę oprócz Onetu i gmaila, na której nie wklejaj± reklam w maile?
mBiko - 27 Wrześ¶nia 2011, 20:16

Koniec miesi±ca i jak zwykle wszyscy dostaj± obstrukcji.
merula - 27 Wrześ¶nia 2011, 20:31

interia mam wrażenie.
charande - 27 Wrześ¶nia 2011, 20:39

Kai, nie pomnę, odk±d korzystam z darmowego konta na o2, ale już ładnych parę lat (na pewno ponad 5), dostaję/wysyłam codziennie furę maili i nie miałam dot±d, odpukać, poważniejszych problemów, konto arcypojemne, ilo¶ć spamu tolerowalna, generalnie nie czuję potrzeby przenoszenia się gdzie indziej. Gdyby sytuacje takie jak dzi¶ zaczęły się powtarzać np. co tydzień, to wtedy zmienię zdanie.
Ziemniak - 27 Wrześ¶nia 2011, 20:51

Ja korzystam z kont wył±cznie za pomoc± Thunderbirda, wszystko mi się ładnie filtruje i sortuje do odpowiednich folderków, zero problemów :mrgreen:
ilcattivo13 - 27 Wrześ¶nia 2011, 21:20

merula napisał/a
interia mam wrażenie.

hmmm... mnie się wydaje, że jak do mnie kumpel pisał, to jakie¶ reklamy były :? W każdym razie, szybkie szukanie w googlach nie mówi nic o tym, że interia nie dokleja reklam.

charande - ja mam tak samo. 3 - 5 sztuk spamu dziennie to nie tragedia (zwłaszcza, że to nie spam, tylko reklamy rozsyłane przez o2 :wink: ). A problemy nie zdarzaj± się aż tak często (przynajmniej tak poważne jak teraz) - raz na kilka miesięcy pojawia się okienko, że poczta chwilowo nieczynna, ale po godzince jest o.k.

merula - 27 Wrześ¶nia 2011, 21:59

nie zostali¶my milionerami :evil:
mBiko - 27 Wrześ¶nia 2011, 22:04

Ale nie mówisz za nas wszystkich?

;P:

Lis Rudy - 27 Wrześ¶nia 2011, 22:04

i ja jutro idę do roboty.......
tylko dwójka :evil:

Agi - 27 Wrześ¶nia 2011, 22:06

Powinnam w w±tku obok, cieszę się że nie dałam się zwariować i nie grałam. :mrgreen:

Partner forum