Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
dalambert - 20 Września 2011, 10:39
Rafał, ale Ona chyba w myślach ludziom grzebie, nie w wątpiach.
Rafał - 20 Września 2011, 10:43
A myśli to gdzie? A ślinianki gdzie? Hę?
Chociaż przypomniałem sobie, że największym specjalistą na forum od ślinianek jest mawete.
dalambert - 20 Września 2011, 10:51
| Rafał napisał/a | | że największym specjalistą na forum od ślinianek jest mawete |
Jasne PERŁĄ je PERŁĄ
Lis Rudy - 20 Września 2011, 12:29
Rafał, dalambert, dzięku wielkie za info. To do kogo ? mawete czy ilianna
Wolałbym co by ws ślinianek doradzał mi internista a nie dajmy na to proktolog
Godzilla - 20 Września 2011, 12:41
Tfu, tfu, wypluj waść, jak się mawete doczyta, że mu od proktologów wymyślasz...
Lis Rudy - 20 Września 2011, 12:44
Godzilla, no to widzę że do mawete trza walić
Ozzborn - 20 Września 2011, 12:51
wręcz przeciwnie, to zwykle on wali
ilcattivo13 - 20 Września 2011, 14:02
| Ozzborn napisał/a | wręcz przeciwnie, to zwykle on wali |
+1
mBiko - 20 Września 2011, 21:08
Ale o co chodzi? Jedno porównanie mawete z proktologiem i Lis już nigdy nie będzie się musiał martvić o swoje ślinianki.
merula - 20 Września 2011, 21:58
ja myślę, że Marcin Przybyłek też nie byłby złym wyborem. jak nie pomoże jako lekarz to zagada ślinianki na śmierć
feralny por. - 21 Września 2011, 08:44
Jade Elenne - 21 Września 2011, 23:14
Poszukiwania mieszkania. Argh.
A może ktoś z Was chce przygarnąć dwójkę studentów?
Lis Rudy - 22 Września 2011, 19:24
to chyba jest najodpowiedniejsze miejsce na mój wpis.
Miałem dziś pożar w bloku. Piętro niżej, dwa piony obok mojego. Miałem pojechać po żonę do pracy i w jednym czasie wyszliśmy na korytarz z 12-letnią córką sąsiadów. Okazało się że to pod jej mieszkaniem pali się jakiś bajzel na balkonie. Wezwałem straż, przyjechały 3 jednostki i zaczęły gasić. Szczęśliwie zagasiły. Ale przy okazji spalił się kawał tego mieszkania do którego należał balkon. I nagle zjawia się właściciel lokalu. Na informacje że córka sąsiadów zauważyła pożar i zareagowała, nagle dostaje jakiegoś szału i zaczyna oskarżać to dziecko, że to na pewno ona paliła na balkonie i rzuciła peta tak, że spadł na jego balkon.
Qurfa, oskarżać 12 latkę i straszyć ją, to już syf na maksa. Po czym dojeżdżają jeszcze dwa samochody, wysiadają kolejne dwa karki z łańcuchami i już jadą po małej po całości. Potem dostaje się sąsiadowi który pomagał mi gasić balkon w mieszkaniu tej małej. Zostaje zwyzywany od narkomanów i różnych innych.
Co się okazuje, właściciel cierpiarz, koledzy skurwiele także. Syf ogólny. Dziewczynka jest w szoku, boi się a ten yebaniec którego balkon i kawałek mieszkania się spalił nawet jej nie podziękowali.
Pociesezające jest tylko to, że mała dostała pochwałę od Policji za właściwe zachowanie i reakcję.
Po wszystkim nawet żałowałem że zadzwoniłem po straż.
Godzilla - 22 Września 2011, 19:30
Lisie, chce się strzelać jak się czyta takie rzeczy. Noż do k*wy nędzy! Chciałoby się złożyć na policję doniesienie o groźbach karalnych. Ale mogłoby się spalić też mieszkanie tej dziewczynki. Cholera, niektórzy to powinni w slumsach mieszkać na jakimś wygwizdowie, niech im się własna dykta na ścianach sfajczy jakby co.
ilcattivo13 - 22 Września 2011, 20:16
| Jade Elenne napisał/a | Poszukiwania mieszkania. Argh.
A może ktoś z Was chce przygarnąć dwójkę studentów? |
no właśnie się zastanawiamy z mamuśką, nad wynajęciem jednego dużego i drugiego mniejszego, połączonego z kuchnią pokoju (plus oddzielna łazienka i wejście z klatki schodowej). Ale nie wiem, jak bardzo chce Ci się dojeżdżać z Suwałk do szkoły
shenra - 22 Września 2011, 20:19
ilcattivo13, jesteś okrutny
ilcattivo13 - 22 Września 2011, 20:24
shenra, a bo taka już ze mnie szczypacielnaja dusza
Kruk Siwy - 22 Września 2011, 20:37
Zeszłej nocy tuż przy kamienicy mojej matki spłonęły cztery samochody. Ciekawość mnie zbiera, czy to dowcip młódzi rozhasanej, czy też wkraczamy w kolejną turę porachunków mafijnych.
shenra - 22 Września 2011, 20:45
Kruk Siwy, łoooo. A może samozapłon? Ponoć się zdarza. Wiesz, jeden dał radę, to kumple nie chcieli być gorsi.
Kruk Siwy - 22 Września 2011, 21:02
Cóż, chodziłem w latach dziewięćdziesiątych po ulicach na których co parę dni wybuchały bomby. Też pewnie się samozapłoniły...
Fidel-F2 - 22 Września 2011, 21:12
| Lis Rudy napisał/a | | właściciel cierpiarz | czyli kto?
Lis Rudy - 22 Września 2011, 21:24
Fidel-F2, ordynarna menda złotówa. Jaśnie Pan Taksówkarz. Kóledzy Tyż. I pewnie w Wawie nawet dziś robili stłajk.
Szkoda mi tylko tej małej.
Fidel-F2 - 22 Września 2011, 21:25
Lis Rudy, skąd ta nazwa? Co do taksówkarzy, hmm... nie będę dyskutował
Lis Rudy - 22 Września 2011, 21:34
Fidel-F2, cierpiarz, bo każdy kurs lub przejechany kilometr jest dla niego (taksówkarza z licencją, co trzeba zaznaczyć) cierpieniem. Wg. takich typów, Pasażer powienien wsiąść, pojechać kawałek i zapłacić najlepiej ze stówkę. Jak nie, to kierowiec cierpi.
Poza tym cierpi bo banzyna za droga. kurs za krótki, opłaty za jazdę w korporacji za duże, napiwki za małe, kursy za krótkie, opłaty za jazdę za małe.....
Normalnie life is brutal i full zasadzkas....
Nina Wum - 23 Września 2011, 09:00
Praca.
Każdy ma swoje nemezis. Moim jest kobieta koło czterdziestki, singielka, mająca możliwość wydawania mi poleceń.
Przerabiałam to już w rozmaitych wariantach (Biurowa Królowa, zamaszysta emancypantka, bizneswoman ze szczękościskiem.)
Jakbym się nie starała być spolegliwa, budzę w takich paniach najgorsze instynkty.
nimfa bagienna - 23 Września 2011, 09:04
Powiedz jej, że cierpisz na tajemniczą a dziwną chorobę, wskutek której twoje ciało stopniowo pokrywa się świecącą, szmaragdową, lepką łuską. Użal się, że masz tragicznie przesuszoną skórę i przez to wstydzisz się wyjść z domu, grzyb ci rośnie na suficie, za łóżkiem mieszkają ci radioaktywne mrówki, a pod łóżkiem gnieździ się Potwór.
Od razu spojrzy na ciebie przychylniej, gwarantuję.
dalambert - 23 Września 2011, 09:05
Nina Wum, A ta pipulka to jaki gatunek jest ?
czy może jakaś gustowna mieszninka damskich frustrówi i niedokochań
aniol - 23 Września 2011, 09:12
12ego wrzesnia wyszla najnowsza ksiazka trenera Zieniawy i juz jej nigdzie nie mozna znalesc
szlag
Nina Wum - 23 Września 2011, 09:12
| Cytat | | grzyb ci rośnie na suficie, za łóżkiem mieszkają ci radioaktywne mrówki, a pod łóżkiem gnieździ się Potwór. |
Nimfo, jesteś nieoceniona!
Dalambercie, w cudze niedokochania wolę nie wchodzić (boć tam grząsko).
Pani niewątpliwie jest asertywną kobietą sukcesu.
Kruk Siwy - 23 Września 2011, 09:14
nimfa bagienna, jakby powiedziała o Potworze to pańcia zazdrościłaby okropnie. Lepiej niech powie o grzybie, ale nie na suficie tylko między palcami stóp.
|
|
|