To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Jedenastka - 16 Wrześ¶nia 2011, 16:26

merula napisał/a
ja zbieram co roku kilka. nie wiem, z sentymentu, magicznie, czy jak, ale co roku jakie¶ musz± trafić do mojej kieszeni.

Wierzyć, nie wierzyć - przeczytać można :wink:
http://www.poradnikzdrowi...tany_34057.html

Kai - 16 Wrześ¶nia 2011, 17:33

Już mnie opadło. Po 2 szklankach (!) wina i seansie z ulubionym agentem FBI Pendergastem. Ale było bardzo, bardzo Ľle. Nie może być tak, że kto¶ sobie olewa, a potem 5 minut przed 12 cały dział dostaje wiertalota, żeby się wywi±zać. Je¶li jest wszyscy za jednego, to niech ten jeden chociaż się trochę postara...
mBiko - 16 Wrześ¶nia 2011, 20:02

Jedenastka, a co na to specjali¶ci od feng shui?
Jedenastka - 16 Wrześ¶nia 2011, 20:21

O kasztanach? Nie mam pojęcia. Słyszałam o ksi±żkach. Że za dużo ksi±żek w domu to niezbyt dobrze bo każda ksi±żka to energia jej autora i je¶li jest ich zbyt dużo, nie starcza miejsca dla nas :shock:
Kruk Siwy - 16 Wrześ¶nia 2011, 20:32

To jaki¶ cymbał wykoncypował.
Albo inna szuja.

Lis Rudy - 16 Wrześ¶nia 2011, 20:44

Kruk Siwy napisał/a
Albo inna szuja.

Mój Szef Kompanii miał na takich :D genialne okre¶lenie: LUJ !

Kruk Siwy - 16 Wrześ¶nia 2011, 20:49

Ekhem.
Luj to wersja pierwotna alfonsa. A mnie chodzi o feng szuja. Hihihi!

Lis Rudy - 16 Wrześ¶nia 2011, 20:52

Kruk Siwy napisał/a
Luj to wersja pierwotna alfonsa

A to¶ mnie Pan zdziwił okrutnie :wink:
Nie wiedziałem.

A na SKOFĘ przytargam CYKL o Moncku, napisałe¶ to teraz cierp i podpisuj ;P:

ketyow - 17 Wrześ¶nia 2011, 09:53

13 stopni i wiatrzysko :roll:
Kai - 17 Wrześ¶nia 2011, 09:55

Wq... mnie moja kuracja przeciwci¶nieniowa. Mam kupę leków moczopędnych, w efekcie mam 'gwarancję" na 2 godziny, a potem z obłędem w oczach szukam toalety... Czy s± na sali nadci¶nieniowcy? Kto¶ mi może powiedzieć, czy to już tak zostanie, czy mogę mieć nadzieję na amnestię?
charande - 17 Wrześ¶nia 2011, 15:07

Redaktorka robi±ca bigos w przekładzie ksi±żki naukowej, gdzie te terminy, które występuj± jako hasła w indeksie, musz± być za każdym razem tłumaczone tak samo :/ Specjalnie to sprawdzałam przed oddaniem przekładu, tylko po to, żeby polonistka potem zamieniała termin A na termin B "bo tak jej tutaj lepiej brzmi", a oba terminy pojawiaj± się w indeksie i NIE Sˇ równoważne :/ Arrrrghh!
Lynx - 17 Wrześ¶nia 2011, 22:05

Kai, niestety, zostanie. I pilnuj poziomu potasu. Ja swoje leki na nadci¶nienie biorę na noc. Nie muszę szukać toalety.
Kai - 18 Wrześ¶nia 2011, 13:08

Lynx, ja też, dzięki czemu mój sen to apogeum stosunku przerywanego. Wstaję co godzinę-półtorej. Biorę aspargin, może wystarczy jako suplement potasu i całej tej reszty.
shenra - 18 Wrześ¶nia 2011, 19:30

Gustaw G.Garuga napisał/a
Kac. No nie lubię.
No, ja też, szczególnie M jak Morderca :|
Matrim - 18 Wrześ¶nia 2011, 19:44

shenra napisał/a
Gustaw G.Garuga napisał/a
Kac. No nie lubię.
No, ja też, szczególnie M jak Morderca :|

Jest na niego ¶wietny sposób... Stuprocentowo skuteczny :)

Lis Rudy - 18 Wrześ¶nia 2011, 19:56

shenra, to na uspokojenie tego Mordercy tu jest chomik: http://www.joemonster.org/p/647088/
Agi - 18 Wrześ¶nia 2011, 20:36

Matrim napisał/a
Jest na niego ¶wietny sposób... Stuprocentowo skuteczny :)

Szklanka wody...zamiast alkoholu :mrgreen:

Lynx - 18 Wrześ¶nia 2011, 20:37

Kai, ja się budzę raz, ok 5.
Matrim - 18 Wrześ¶nia 2011, 20:45

Agi, wła¶nie :mrgreen: Metoda niezawodna ;)
ilcattivo13 - 18 Wrześ¶nia 2011, 20:54

Agi, Matrim - może i skuteczna, ale niehonorowa i niegodna istoty ciut-nie-ludzkiej. Ja - niedĽwiedĽ - Wam to mówię ;P:
Martva - 19 Wrześ¶nia 2011, 13:36

Internet się skończył w laptopie i w sensownym komputerze stacjonarnym, został tylko w starym stacjonarnym którego się boję, bo wydaje dĽwięki jak malakser, nie jak komputer i jestem pewna że niedługo wybuchnie.
S±siedzi od których normalnie laptop 'kradnie' sieć (w cudzysłowie, bo ona idzie z tego samego Ľródła) w takich przypadkach też chyba nie maj± sieci, bo nie kradnie. Tę nasz± widzi na 3-4 kreski z pięciu, ale jak się poł±czy to sieci ni ma. Tę s±siadów widzi czasem na kreskę, a czasem na nic, ale od biedy czasem co¶ złapie.
Gdyby nawalała tylko nasz, to uznałabym że maszynka robi±ca sieć u nas w domu zastrajkowała, co jej się zdarzało, ale jak oni maj± trochę, to już może być problem u Ľródła. W każdym razie nie lubię, wkurzam się i idę cos zje¶ć. Zażeranie wkurzeń też mnie wkurza. :evil:

dalambert - 19 Wrześ¶nia 2011, 13:40

Martva napisał/a
W każdym razie nie lubię, wkurzam się i idę cos zje¶ć. Zażeranie wkurzeń też mnie wkurza.

Nie zjadaj idĽ na spacer, może być psacer to i Varys się ucieszy, a Ty trzymaj linię :!:

Martva - 19 Wrześ¶nia 2011, 14:18

Nie chce mi się trzymać linii, a Varys się nie cieszy na psacery. Od dawna :(
merula - 19 Wrześ¶nia 2011, 19:45

już wiem, co sobie zrobiłam w stopy. piękne siniaki vel krwiaki pod paznokciami. talent to ja mam :twisted:
Agi - 19 Wrześ¶nia 2011, 19:46

merula, jak Ci się to udało?
merula - 19 Wrześ¶nia 2011, 19:48

długa¶ne tuptanie w ciepły dzień, w pełnych butach z przydługimi pazurami.
nie ostrzegły wcze¶niej. :evil:

Agi - 19 Wrześ¶nia 2011, 19:49

Współczuję.
ilcattivo13 - 19 Wrześ¶nia 2011, 20:22

merulka, ja też.

I jakby co, mam now± piłę łańcuchow± :roll:

Lis Rudy - 20 Wrześ¶nia 2011, 10:36

jasna cholera !

¦linianka mi wyskoczyła. Znak że dalej jestem przeziębiony. Pewnie wskoczy niedługo z powrotem ale do tego czasu będę łaził z takim niesymetrycznym podgardlem :evil:

Czy jest na forum lekarz !?

Rafał - 20 Wrześ¶nia 2011, 10:38

Zdaje się, że Ilianna praktykuje.

Partner forum