To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

ketyow - 17 Sierpnia 2011, 20:11

Czyli google też ma żałosnych programistów, którzy piszą tylko pod swoją przeglądarkę i nie sprawdzają czy coś działa na innej. Na fajerfoksie da się wyłączyć, ale na fajerfoksie to ja nie działam.

Jak się zgłasza błędy do google?

Ziemniak - 17 Sierpnia 2011, 20:16

ketyow napisał/a
ale na fajerfoksie to ja nie działam

Żałuj synu, żałuj :twisted:

Matrim - 17 Sierpnia 2011, 20:18

Mnie się na Firefoxie nie wyłączyło :(
ketyow - 17 Sierpnia 2011, 20:20

Ziemniak, daj spokój, jedyne co ma lepsze FF od Opery, to ikonkę ;P:
Matrim - 17 Sierpnia 2011, 20:32

Się udało :) O jak dobrze.
Ilt - 17 Sierpnia 2011, 21:15

ketyow napisał/a
Czyli google też ma żałosnych programistów, którzy piszą tylko pod swoją przeglądarkę i nie sprawdzają czy coś działa na innej. Na fajerfoksie da się wyłączyć, ale na fajerfoksie to ja nie działam.

Jak się zgłasza błędy do google?

Właśnie na Operze, będąc niezalogowanym na gmaila, wyłączyłem.
Kliknij może "zapisz ustawienia", co? :)

ketyow - 17 Sierpnia 2011, 21:37

Ilt, nie rób ze mnie durnia :twisted: Próbowałem niezalogowanym i na dwóch kontach gmaila z zapisywaniem ustawień, restartowałem przeglądarkę - bezskutecznie. Google oficjalnie wymienia IE, FF i Chrome'a jako wspierane przeglądarki jedynie. U mnie się to dziadowstwo nie wyłącza i już. Operę masz najnowszą? To dziwne, że u Ciebie jest jak powinno. Albo odwrotnie.

Matrim, to bez różnicy skąd wchodzę, bo wyłączałem już wcześniej wchodząc po kolei.

W każdym razie znalazłem rozwiązanie, cookies trzeba wychrzanić. Jakoś przez myśl mi nie przeszło, teraz wydaje się to oczywiste.

joe_cool - 18 Sierpnia 2011, 20:19

Bolący ząb niestety wymagał leczenia kanałowego i cztery stówy poszły się czesać tuż przed urlopem. Z drugiej strony dobrze, że przed urlopem, a nie w trakcie ;)
A teraz właśnie przestają działać tabletki przeciwbólowe... :( A następne chcę wziąć tuż przed pójściem spać, żeby na całą noc starczyły. Ech :roll:

ketyow - 19 Sierpnia 2011, 07:56

Wrrr... jestem wściekły jak dawno nie byłem, to po prostu przechodzi ludzkie pojęcie - "wyspać się" jest u mnie kompletną abstrakcją. Położyłem się o 2, ale i tak długo nie mogłem zasnąć. Jakiś baran nie zamknął na klucz zsypu i jakiś żul grzebał w śmieciach między 4 a 4:30 wywalając wszystko na ziemię i hałasując jakby odpierał atak obcych-zombie. Znowu nie mogłem potem zasnąć. O 6 rano przyjechała śmieciarka - równie dobrze mógłby to być czołg. Znowu nie mogłem zasnąć, ale w końcu się udało. A o 8 ku*RWA mać dzwoni brat, żeby zapytać czy mu przelałem kasę (pożycza, bo pewnie przebalował wszystko), bo jest idiota zbyt leniwy, żeby wejść na konto i sprawdzić czy kasa przyszła. Oczywiście już nie dałem rady zasnąć. Niech to ch**! :evil: :evil: :evil:
Kasiek - 19 Sierpnia 2011, 17:45

Zapalenie zatok. 5 dni zwolnienia, w tym na 2 dni wolne, więc raptem do środy włącznie. Super.
I pani ddoktor, która na moją próbę porozmawiania o tym, że chyba mój nastrój nie jest związany z PMSem, bo trudno mieć PMS od dwóch miesięcy, stwierdziła, ze teraz każdy wymyśla depresję, że każdy ma stresujące życie i żebym kupiła wino i się oddołowała.

Fidel-F2 - 19 Sierpnia 2011, 17:54

i jakie wybrałaś?
Kasiek - 19 Sierpnia 2011, 19:05

Białe półsłodkie z chile. Cały litr :P

Absurd dnia dzisiejszego:

Bus zaparkowany pod oknami, na trawniku. Od dwóch miesięcy takie dwa busy blokują albo jednokierunkową ulicę - dojazd do Racławickich, albo malutką uliczkę osiedlową, jednokierunkową, gdzie jest się trudno przecisnąć osobowym. Na busie kontakt do zgłaszania nieprawidłowości w jeździe i parkowaniu. Dzwonię. Właściciel tłumaczy, że kierowcy tam mieszkają to i parkują. Na moje tłumaczenie, że jest znak, że parking tylko dla mieszkańców i jest taki napis, a nie dla samochodów służbowych, a 100 m dalej jest parking strzeżony i może tam wynająć odpowiednie miejsce dla busów (bo i autokary parkują) stwierdził, ze nie będzie ponosił takich kosztów (70 zł/mc). Po takiej rozmowie, zdjęcie poszło do straży miejskiej. A co.

Ozzborn - 19 Sierpnia 2011, 19:16

Kasiek, promocja 15% gratis? :mrgreen:

Jeśli tak to uważaj, bo ja po całym litrze miałem kaca cały dzień ;P:

Kai - 19 Sierpnia 2011, 20:21

Kasiek napisał/a
Białe półsłodkie z chile.

To tak, jakby kac w opakowaniu przewiązany różową wstążeczką, przynajmniej dla mnie.

A mnie wku*** na maksa parkujący na chodniku, dzięki którym muszę zaiwaniać jezdnią jak jaka beemwica :D A jeszcze czasem który drzwi otworzy i kopyta wystawi...

ketyow - 20 Sierpnia 2011, 08:20

Kasiek, myślisz że coś zrobią? Nie widzę, żeby ten bus coś blokował na trawniku. Za to tam gdzie mieszkałem w Wawie na jednokierunkowej pod blokami, takiej gdzie ma przejechać karetka i śmieciarka, mnóstwo ludzi parkowało. Oczywiście połowa z nich nie przy krawędzi jezdni, a na środku. Osobówka się wcisnęła obok, ale codziennie rano (godzina szósta) blokowali śmieciarkę i było po godzinie trąbienia i generalnie nikt mimo tego nie przestawiał aut, więc śmieciarze kombinowali i wciskali się na żywopłot, to przez plac zabaw kombinowali przejazd, a pewnego dnia się wkur*wili i jednemu gościowi zgnietli cały bok. Baran dalej parkował na środku, ale moja radość kiedy zobaczyłem przykasowane auto była nie do opisania :twisted: Ja bym wszystkich po kolei pogniótł ;P:
shenra - 23 Sierpnia 2011, 15:59

Odkurzacza zdechła, szlaken. :evil:
Fidel-F2 - 23 Sierpnia 2011, 16:03

shenra, spróbuj włączyć do prądu
ilcattivo13 - 23 Sierpnia 2011, 16:34

shenra - a próbowałaś odpalić na zassanie? 8)
Kai - 23 Sierpnia 2011, 18:10

Może wystarczy wymienić szczotki?

Nawet się nie wkurzam, po prostu czuję, że to jest NIE TAK, facet z Citibanku (tak, właśnie wymienię nazwę) nachodzący nas 2-3 razy w tygodniu, żeby nas namówić na konto "specjalne dla naszej firmy". Pomijam, że konto ma to samo, co ja mam na swoim, ale do jasnej Anielki, KTO go wpuszcza????

shenra - 23 Sierpnia 2011, 18:13

Fidel-F2 napisał/a
spróbuj włączyć do prądu
Aż się popłakałam ze śmiechu, mistrzu. :mrgreen:

ilcattivo13, nic nie działa.

mBiko - 23 Sierpnia 2011, 18:17

Piłowanie non-stop tego samego tematu. Nie wystarcza już codzienne przypominanie, teraz trzeba co godzinę.
Kai - 23 Sierpnia 2011, 18:29

shenra, a wydaje jakieś dźwięki, w ogóle reaguje na włączenie zasilania?
ilcattivo13 - 23 Sierpnia 2011, 19:32

shenra - a jak odpalałaś na zassanie, to wozduch szedł lekko czy z oporem?
Matrim - 23 Sierpnia 2011, 19:35

Kai napisał/a
a wydaje jakieś dźwięki

Ciekaw jestem opisu przykładowych ;)

merula - 23 Sierpnia 2011, 19:50

mBiko, ale Ty, czy tobie?
shenra - 23 Sierpnia 2011, 19:59

Czy ja mówię niewyraźnie? Zed zszedł :mrgreen:
mBiko - 23 Sierpnia 2011, 20:08

merula, niestety do mnie. Jak zdarta płyta wciąż to samo, jakbym za pierwszym razem nie usłyszał/ nie zrozumiał*.

* niepotrzebne skreślić

ilcattivo13 - 23 Sierpnia 2011, 20:09

shenra napisał/a
Czy ja mówię niewyraźnie? Zed zszedł :mrgreen:

A czy ja dobrze słyszę? Nazywasz swój (były) odkurzacz po imieniu? ;P:

shenra - 23 Sierpnia 2011, 21:03

ilcattivo13, tak tak Hubercik, cokolwiek pozwala Ci w nocy zasnąć :mrgreen:
merula - 24 Sierpnia 2011, 08:56

czy najgłośniejsze roboty na budowie muszą się odbywać z rana?

Partner forum