To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

ketyow - 16 Sierpnia 2011, 18:17

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lowenna - 16 Sierpnia 2011, 18:36

ilcattivo13, dzięki. Potrzebowałam dawki zdrowego śmiechu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
czterdziescidwa - 16 Sierpnia 2011, 18:49

ilcattivo13 napisał/a
wk**wiła mnie dziś moja mściwa kudłata świnia, zwana przez pomyłkę kotem. Wczoraj, za to, że zająłem jego ulubione miejsce na kanapie przed tv, bydlak zszedł piętro niżej, nasikał mi do buta, a potem wrócił i uwalił się na kanapie obok mnie :evil: Argh!!! Co za kawał sfarinellizowanego zkicisyna :evil:

Ale nic to, kupiłem arbuza i parę piw i niezadługo mu pokażę, kto ma większy pęcherz :twisted:

Normalka, trzeba po prostu pamiętać, że po śmierci największe szuje wcielają się w koty. Za to psy... psy są ok ;)

ilcattivo13 - 16 Sierpnia 2011, 19:57

Śmiejcie się, śmiejcie - może kiedyś niektórzy z Was pojawią się u mnie w domu :twisted:

Edit: kupiłem jeszcze dwulitrową colę :wink:

Agi - 16 Sierpnia 2011, 20:03

ilcattivo13 napisał/a
Edit: kupiłem jeszcze dwulitrową colę :wink:

Napoisz Gruchę?

Matrim - 16 Sierpnia 2011, 20:05

Agi napisał/a
Napoisz Gruchę?

Gruszką lekarską ;)

ketyow - 16 Sierpnia 2011, 20:23

czterdziescidwa, dlatego koty są fajne, bo można je dręczyć i nie mieć wyrzutów sumienia - będąc na naszym miejscu byłyby jeszcze bardziej złośliwe :twisted:
mBiko - 16 Sierpnia 2011, 20:44

Ja rozumiem, że zielsko i gałęzie trzeba wycinać., rozumiem nawet to, że może to mieć miejsce o siódmej rano, ale czy panowie tnący koniecznie muszą próbować przekrzyczeć piły słowami ogólnie uznawanymi za wulgarne?
ilcattivo13 - 16 Sierpnia 2011, 21:10

Agi - nie. Najpierw miałem ją w wiadomym celu wypić sam, ale stwierdziłem, że lepiej zafunduję sierściuchowi przejażdżkę życia. Najpierw wezmę podwozie z połamanego, pofrancmańskiego samochodziku-zabawki, potem przykleję do tegoż podwozia butelkę coli, a do niej przykleję "srebrną" taśmą bydlaka (będzie wyglądał profesjonalnie, jak kosmonauta w skafandrze), a do środka sypnę łyżeczkę soli. Znaczy, do środka butelki sypnę... Choć tak w sumie, to jemu też mógłbym sypnąć. Z obu stron :twisted:

ketyow
- jak Ty mało wiesz o kotach... One już są bardziej złośliwe, tylko że im się nie zawsze chce to uzewnętrzniać :roll:

mBiko - dzwonisz na Policję i panowie zgodnie z kodeksem wykroczeń "dostaną po stówce" (a jak nie przyjmą mandatu, to sąd grodzki wlepi im ciut więcej). Ew. zawsze możesz zadzwonić do spółdzielni, czy kto tam się opiekuje okoliczną zielenią i tam złożyć skargę.

Agi - 16 Sierpnia 2011, 21:20

ilcattivo13, mam nadzieję, że poprzestaniesz na agresji słownej. W przeciwnym wypadku może czekać Cię szycie. :twisted:
ilcattivo13 - 16 Sierpnia 2011, 21:24

Agi, no przecież nie będę "montował kosmonauty w rakiecie" na żywca :wink: Mama dostała jakieś silniejsze niż zwykle leki nasenne, to się "kotecka"... hmmm... "uspokoi" ;P:
Agi - 16 Sierpnia 2011, 21:30

Jeśli nie Grucha, to miłośnicy zwierząt zrobią Ci krzywdę. ;P:
merula - 16 Sierpnia 2011, 21:33

on tak tylko mówi, a naprawdę planuje zdybać kotecka i go porządnie osikać. :twisted:
Pucek - 16 Sierpnia 2011, 21:38

Słusznie. Jak Kuba Bogu....
ilcattivo13 - 16 Sierpnia 2011, 21:47

Agi - no przecież nie zrobię kosmodromu przy domu. Wezmę go gdzieś w odludzie, żeby ew. ofiar w ludności nie było ;P:

merula - jak Ty mnie dobrze znasz... Hłe-hłe-hłe :twisted:

mBiko - 16 Sierpnia 2011, 22:40

ilcattivo, o takich porach przyzwoici ludzie (czytaj: ja) są tak zaspani, że mają problem ze znalezieniem telefonu, a co dopiero z niego skorzystać.
Gustaw G.Garuga - 17 Sierpnia 2011, 10:04

Syndrom sztokholmski społeczeństwa. Kolejarze biorą pasażerów jako zakładników, a ci jeszcze się z nimi solidaryzują.
Ilt - 17 Sierpnia 2011, 11:05

Matrim napisał/a
Nowa funkcjonalność Google. Jeszcze nic nie napiszę, a ten mi już strony proponuje...

O czym ty mówisz? Ja też tak chcę, a nic takiego nie mam. Muszę coś wpisać by mi proponował.

ilcattivo13 - 17 Sierpnia 2011, 12:12

mBiko, to pozostaje Ci jeszcze kupno procy "wędkarskiej" i załatwienie sobie ze składu złomu kilku kilogramów kulek z łożysk ;P: A żeby ich nie szukać, kiedy zajdzie potrzeba użycia, zachowuj się profesjonalnie i trzymaj broń pod poduszką ;P:
feralny por. - 17 Sierpnia 2011, 13:16

Gustaw G.Garuga, dokładnie to samo sobie pomyślałem.
Matrim - 17 Sierpnia 2011, 19:19

Ilt napisał/a
Matrim napisał/a
Nowa funkcjonalność Google. Jeszcze nic nie napiszę, a ten mi już strony proponuje...

O czym ty mówisz? Ja też tak chcę, a nic takiego nie mam. Muszę coś wpisać by mi proponował.

Nic nie wpisałem a mam. Na stronie głównej, gdy tylko wpiszę pierwszą literę, od razu przenosi mnie do strony wyników i aktualizuje je na bieżąco, w miarę wpisywania kolejnych liter. To. Jest. Wk****ające.

nureczka - 17 Sierpnia 2011, 19:20

Niestety, też tak mam. Kiedyś była możliwość wyłączenia tego "ulepszenia", z której skwapliwie skorzystałam, ale już jej nie ma.
feralny por. - 17 Sierpnia 2011, 19:21

Faktycznie tak robi, google toolbar też tak ma. Trochę to głupie, ale jak się o tym nie myśli, to nawet nie przeszkadza.
nureczka - 17 Sierpnia 2011, 19:30

feralny por. napisał/a
to nawet nie przeszkadza.

Może i nie przeszkadza, ale irytuje.

Ilt - 17 Sierpnia 2011, 19:48

Matrim napisał/a
Nic nie wpisałem a mam. Na stronie głównej, gdy tylko wpiszę pierwszą literę, od razu przenosi mnie do strony wyników i aktualizuje je na bieżąco, w miarę wpisywania kolejnych liter. To. Jest. Wk****ające.

O tym mówisz.
Sobie wyłącz. Funkcja nazywa się Google Instant. A tu link.

nureczka - 17 Sierpnia 2011, 19:57

Ilt, to działa! To znaczy, jeśli zrobić tak, jak napisałeś nie działa. W znaczeniu - działa to że nie działa.... Tfu!
Znaczy się, teraz jest dobrze.

ketyow - 17 Sierpnia 2011, 20:04

Nie rozumiem. U mnie po wyłączeniu funkcja działa nadal.
nureczka - 17 Sierpnia 2011, 20:05

ketyow, a u mnie nie działa. Nie wiem, czy ma to coś wspólnego z faktem, że podczas zmiany ustawień byłam zalogowana do gmaila.
ketyow - 17 Sierpnia 2011, 20:06

Ja też jestem.
nureczka - 17 Sierpnia 2011, 20:08

To nie wiem.
Aha, używam Chroma.

Partner forum