To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

merula - 8 Sierpnia 2011, 12:01

Brutalny powrót do rzeczywistości po urlopie.

"Kamyczek", który wykrzywił i zerwał jedno z mocowań zbiornika w samochodzie, głupia baba, prawie "taranująca" moje auto, bo zapomniała, że ma hamulec i rozkraczająca się na najwęższym odcinku drogi i którą trzeba było wypychać w dziką ulewę, babcia w szpitalu, dzikie tłumy na drodze, od rana pracująca kruszarka betonu za oknem i atak krwiożerczych komarów. ja chcę z powrotem plaży, wody i słońca.

Adon - 8 Sierpnia 2011, 21:43

Coś czuję, że czeka mnie bezsenna noc. :evil:
Adon - 9 Sierpnia 2011, 08:26

No i jestem zombie. :evil:
Kruk Siwy - 9 Sierpnia 2011, 08:29

Czekałem na to wyznanie. Się Cię pogrzebie, rytuał gotowy.
Adon - 9 Sierpnia 2011, 08:33

Zacytuję zatem Monty Pythona: I'm not quite dead, sir! :wink:

Całe to *beep* powinno być przykładnie ukarane. Też mi, pokojowa demonstracja jako pretekst do grabieży?

ketyow - 9 Sierpnia 2011, 09:11

Ja pier$%T^ właśnie miałem o tym napisać, siostrę mam w Londynie. Wczoraj na Ealing weszli, puścili z dymem galerię handlową i roznieśli tesco w którym zakupy robiłem :shock:

http://www.se.pl/multimed...dzieci-zdjecia/

Masakra, niech wpuszczą wojsko i zrobią porządek z tym złodziejskim bydłem. Dobrze, że chociaż my jesteśmy nietolerancyjnym krajem :roll:

dalambert - 9 Sierpnia 2011, 09:16

To "złodziejskie bydło" to młodzi potomkowie biednych uchodźców, którymi cała jeuropa się zachwyca i pomaga. jak się guano do domu wpuszcza to się ma smród , a nie perfumy.
Chcieliśta łobuzów no to ich macie, jeno nie mówcie co w Polsce many podobne draństwo radośnie witać.

ketyow - 9 Sierpnia 2011, 09:20

dalambert, mi tego nie musisz mówić, mieszkałem w Londynie i wielokrotnie wyrażałem swoje niepochlebne opinie wobec imigrantów a) obcych religii z sianem we łbie b) czarnoskórych nierobów i złodziei.
Fidel-F2 - 9 Sierpnia 2011, 09:23

będąc w Irlandii obserwowałem sporo białoskórych nierobów i złodziei przybywających z europejskich krajów
dalambert - 9 Sierpnia 2011, 09:26

Fidel-F2, co obserwowałaeś to obserwowałeś, popatrz sobie uważnie na przekaz z TYCH bandytyzmów które się w Anglii TERAZ wyprawiają to zobaczysz wyraźnie samych czekoladowo -czarnych bandziorów.
I usłyszysz politpoprawny bełkot dziennikarski bojący się nazwać tych drani po imieniu.

ketyow - 9 Sierpnia 2011, 09:28

Fidel-F2, nie mówię, że takich nie ma, ale nieco zbledli przy wyczynach, które miałem okazję widzieć.
Adon - 9 Sierpnia 2011, 09:37

Nie chcę być rasistą, ale wszędzie gdzie widzę jakieś przekazy czy zdjęcia, to bandyci są kolorowi z przewagą czarnych.

Swoją drogą warto zobaczyć: http://www.twitvid.com/4JTZH

Lowenna - 9 Sierpnia 2011, 09:58

Przez kilka dni żyłam w lepszym świecie. Bez poTVora, bez sieci, bez radia nawet. Nie było konfliktów na świecie, czarnych poniedziałków, kryzysu franka, samobójstw i nienawiści. Żałuję, że taki stan nie może trwać :|
Adon - 9 Sierpnia 2011, 10:44

http://www.youtube.com/watch?v=6Gex_ya4-Oo wyjątkowo mnie to wpienia
Jotha - 9 Sierpnia 2011, 11:30

Adon napisał/a
Nie chcę być rasistą, ale wszędzie gdzie widzę jakieś przekazy czy zdjęcia, to bandyci są kolorowi z przewagą czarnych.

A ja pamiętam jak taki "Londyn", tylko na małą skalę, zrobili moi czysto białorasowi ziomkowie prażanie na początku lat 90-tych, kiedy rozpadało się "stare" państwo, a jeszcze nie do końca wykluło się nowe... też potrafili w biały dzień rozbić na Stalowej parę sklepów a zapobiegliwe mamusie wysyłały dzieci, żeby coś "zdobycznego" przyniosły.

ketyow - 9 Sierpnia 2011, 11:38

Jotha, inaczej kiedy państwo jest napadane przez własnych obywateli, a nieco inaczej kiedy przez przyjezdnych, których wpuściło, a jego własni obywatele boją się wyjść na ulicę - bo mogą skończyć jak ten chłopak, albo gorzej. Teraz oczywiście próba rozwiązania problemu to będzie uderzanie w "mniejszości narodowe".
czterdziescidwa - 9 Sierpnia 2011, 11:41

Adon napisał/a
http://www.youtube.com/watch?v=6Gex_ya4-Oo wyjątkowo mnie to wpienia

Na zaklinowanym filmie też?

Adon - 9 Sierpnia 2011, 11:43

Nie, na tym niezaklinowanym.
Kruk Siwy - 9 Sierpnia 2011, 11:44

Jotha, jeszcze w połowie lat dziewięćdziesiątych co druga wystawa na Ząbkowskiej i w okolicy była wybita. A każda torebka zagrożona.
Szczęściem policja potraktowała to poważnie, widziałem piękne sceny.

dalambert - 9 Sierpnia 2011, 11:51

Kruk Siwy napisał/a
Szczęściem policja potraktowała to poważnie, widziałem piękne sceny.

Po prostu / oczywiście podobno/ był taki komendant na Cyryla i Metodego, któren nakazał złapaną łobuzerię wywozić do lasu tam solidnie pałować tylki i zostawiać / oj,aj tfu, cóż za niepraworządne postępowanie/ , ale poskutkowało jak pałą odjął - w pół roku był porządek i "wersal' ;P:
A Angolska policyja to jeno moze "chronić' demonstracje bo w ich spolipoprawionym kodeksie taka uliczna bandyteria to się "demonstracja mniejszości" nazywa - chcieli guana no to jej mają.

ed.lit

ketyow - 9 Sierpnia 2011, 11:52

http://www.youtube.com/watch?v=plU1_GxW66Y

Dajcie spokój, powinni darować sobie pałki i do nich strzelać. Świat by nie zubożał. To akurat polska dzielnica, w co trzecim sklepie pracuje jakiś Polak. A tego bydła policja nie ma odwagi nawet pałować.
http://www.youtube.com/watch?v=fJkAo5f8mo4

Jotha - 9 Sierpnia 2011, 12:03

ketyow napisał/a
Jotha, inaczej kiedy państwo jest napadane przez własnych obywateli, a nieco inaczej kiedy przez przyjezdnych, których wpuściło, a jego własni obywatele boją się wyjść na ulicę - bo mogą skończyć jak ten chłopak, albo gorzej. Teraz oczywiście próba rozwiązania problemu to będzie uderzanie w mniejszości narodowe.

Ketyow bandyci to bandyci. A po czym rozpoznajesz "własnych" obywateli Londynu i tych "wpuszczonych"? Skąd wiesz, ze to współcześni emigranci rozrabiali? Czy potomkowie czarnoskórej służby, sprowadzonej do Anglii gdzieś w XVIII wieku, to właśni czy wpuszczeni?

Kruku Siwy, ja też takie widoki pamiętam (i, choć nie chcę być złym prorokiem, mam wrażenie, że wracają, w miarę nasilania się działalności różnych obrońców "praw człowieka" i "swobód obywatelskich"). Natomiast wtedy to po prostu grupki bandziorów szły Stalową i tłukły szyby, okoliczni tubylcy korzystali z okazji i pobierali co się dało, a kiedy w końcu pojawiła się milicja, w postaci jednego radiowozu, to szybciutko załoga uciekła, a radiowóz pozostał, tyle że wywrócony i z powybijanymi szybami. Dopiero sprowadzona jednostka specjalna spacyfikowała rozrabiających.

ketyow - 9 Sierpnia 2011, 12:07

http://www.youtube.com/wa...&feature=relmfu

Strzelałbym i tak bez patrzenia na kolor skóry.

Fidel-F2 - 9 Sierpnia 2011, 12:14

niom, bydło należy tępić
qbard - 9 Sierpnia 2011, 12:34

Krótki urlop tylko zaostrza apetyt. Aż się nie chce wracać do pracy.
Agi - 9 Sierpnia 2011, 12:34

Nie rozpędzajcie się z tym strzelaniem.
Fidel-F2 - 9 Sierpnia 2011, 12:36

prawda, reszcie przygłupów zaraz by się umyśliło mścić 'męczenników' i trzeba by zastrzelić z dziesięć razy tyle debili
Agi - 9 Sierpnia 2011, 12:37

Fidel-F2, bardzo Cię proszę, powstrzymaj się.
ketyow - 9 Sierpnia 2011, 20:10

Cytat
O życie walczy ok. 60-letni mężczyzna zaatakowany przez uczestników rozruchów w poniedziałek wieczorem w dzielnicy Ealing w chwili, gdy usiłował wygasić pożar pojemnika na śmieci.

Z tego się robi Planeta Małp.

mBiko - 9 Sierpnia 2011, 20:10

Tak nieśmiało tylko zauważę, że jak na zamieszki "kolorowych" to jednak sporo na tych filmikach ludzi o dosyć jasnej karnacji.

Partner forum