To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Lis Rudy - 2 Sierpnia 2011, 12:42

a mnie wqrw...... znaczy podniosły mi ciśnienie panienki z infolinii Aster.

Głupie jak kilo gwożdzi :evil:
Bezczelne i aroganckie jak Lepper w Sejmie :!:
Działające wg schematów szkoleń jak chińczycy po lekturze czerwonej książeczki Mao :twisted:

na pohybel !

Kai - 2 Sierpnia 2011, 17:08

Lis Rudy napisał/a
panienki z infolinii

Osobny gatunek.
Dostaję wysypki.

Kasiek - 2 Sierpnia 2011, 21:29

Ekhem. Ja bardzo proszę o odróżnienie ludzi pracujących na infolinii, od Telewcisków wszelakich. Będę wdzięczna. Dziękuję.
Kai - 3 Sierpnia 2011, 12:15

Ale oni też potrafią niezłą ciemnotę wcisnąć, wierz mi.

Ontopowo: KTO pisał ten dokument przetargowy, który mi teraz każą tłumaczyć :evil: ?

shenra - 3 Sierpnia 2011, 12:23

Brak umiejętności czytania ze zrozumieniem. To a propos innych. Z własnych, brak chęci do pracy. :twisted:
Lis Rudy - 3 Sierpnia 2011, 13:39

Kasiek napisał/a
Ekhem. Ja bardzo proszę o odróżnienie ludzi pracujących na infolinii, od Telewcisków wszelakich. Będę wdzięczna. Dziękuję.

ja się może objaśnie, bo zacząłem-wkurzają mnie infolinistki bo: jeśli masz /chcesz być nowym Klientem firmy, są milutkie, uprzejme i sympatyczne.
Ja miałem opcję w drugą stronę-chciałem się wymiksować ze współpracy z firmą Aster (kablówka) i dopóki nie powiedziałem co chcę, to było miło. Jak panienka usłyszałem o so chozi to stała się bezczelna, arogancka, nieuprzejma. W gratisie dostałem też: rozłączanie połączeń podczas rozmowy, nie odbieranie ponownych telefonów kiedy wyświetlał się mój numer (a jak zrobiłem zastrzeżony numer to cudownie odbierały), przerywanie mi w pół słowa...

Skończyło się 1) złożeniem pisemnej skargi, 2) zerwaniem umowy jednostronnie.

A dzizsiaj wk***wil mnie mandat. Za postój na lotnisku ponad minutę. 100 zeta poszło w kibel. W gratisie jeszcze 1 punkt dostałem. Bez możliwości wymiany na prezent :twisted:

Kai - 3 Sierpnia 2011, 13:51

Perła nad perłami: "Conductive insulator". No podłączyłabym jednego z drugim do takiego :evil:
merula - 3 Sierpnia 2011, 20:36

dziebko przeholowałam z dawkami promieniowania słonecznego na centymetr kwadratowy nieosłoniętej skóry... czyli nie dotykać i patrzeć delikatnie proszę...
ilcattivo13 - 3 Sierpnia 2011, 21:04

merula napisał/a
dziebko przeholowałam z dawkami promieniowania słonecznego na centymetr kwadratowy nieosłoniętej skóry... czyli nie dotykać i patrzeć delikatnie proszę...

a nie mówiłem? :wink: Zalecam długie i częste kąpiele w chłodnej wodzie, żeby skóra zbytnio nie wysychała. I wewnętrzną dezynfekcję za pomocą procentów :mrgreen:

merula - 3 Sierpnia 2011, 21:15

takoż i czynię :twisted:
Godzilla - 3 Sierpnia 2011, 21:17

Ciągle kaszlę.
ilcattivo13 - 3 Sierpnia 2011, 22:28

merula napisał/a
takoż i czynię :twisted:

no to świetnie! Gdybym teraz stał obok Ciebie, to w nagrodę bym Cię poklepał po ramieniu :mrgreen:

merula - 3 Sierpnia 2011, 22:38

szuj ;P:
ilcattivo13 - 4 Sierpnia 2011, 10:00

tak, to moje siedemdziesiąte czwarte imię :mrgreen:
mBiko - 4 Sierpnia 2011, 10:31

Znowu robię za inwalidę.
Kruk Siwy - 4 Sierpnia 2011, 10:49

Utracone 50% sprawności umysłowej?
shenra - 4 Sierpnia 2011, 11:02

60 jajek na mnie w mieście czeka, kuźwa nie takie miałam plany na najbliższe 2h. Miało być słonko, balkon i książka. Kur...
Fidel-F2 - 4 Sierpnia 2011, 11:09

turniej futbolowy?
nureczka - 4 Sierpnia 2011, 11:11

Napęd CD-ROM się rozsypał. Miał równo rok.
Kai - 4 Sierpnia 2011, 11:14

Leńtropa mam. Jak stąd do Kostrzyna :evil:
shenra - 4 Sierpnia 2011, 11:54

Fidel-F2, ping pong :mrgreen:

Jajca doszły wcześniej niż planowały i nawet bliżej, więc idę nienarzekać na balkon :mrgreen:

mBiko - 4 Sierpnia 2011, 14:14

Ku Twojemu, Kruku, rozczarowaniu, sprawność umysłowa pozostaje bez zmian. Schylać się nie mogę.
Kruk Siwy - 4 Sierpnia 2011, 14:53

Znaczy wszystkie kopiejki mogą bezpiecznie leżeć. Ok! Ale wiesz, facet jak ma... umysł sprawny nie liczy się jako kaleka.
Lis Rudy - 4 Sierpnia 2011, 15:01

Kruk Siwy, a nie chciałby Ty wróćić do pisania felietonów w SFFiH zamiast jego miłości Pilipiuka ???
Przeca pisałeś już polecanki, a od czasu jakiegoś Pilipiuk z felietonami stał się niejadalny... :wink:

Kruk Siwy - 4 Sierpnia 2011, 15:03

A to proszę RD molestować.
Lis Rudy - 4 Sierpnia 2011, 15:06

Kruk Siwy, ale to jeszcze sprawa Twojego chciejstwa. Bo co ja go będę obmacywał, jak może Ty masz brak ochoty...
Kruk Siwy - 4 Sierpnia 2011, 15:10

Ochota to mi przeszła. Ale Wola pozostała.
Zresztą nie obmacuj RD, w sumie sam pogadam jak naczelny z Naczelnym.

Lis Rudy - 4 Sierpnia 2011, 15:14

Kruk Siwy, OK, to czekam co z Waszego obmacywania wyjdzie. :mrgreen:
Kai - 4 Sierpnia 2011, 16:36

Robić mi się nie chce! :evil: :evil: :evil:
Rafał - 4 Sierpnia 2011, 16:43

Do roboty lenie! Robić wam się nie chce! <w tle słychać trzask bata> :twisted: :twisted: :twisted:

( a co ja sam będę zapierdzielał, łazienka rozgrzebana, a jeszcze musiałem przyjść do roboty i raporty drukować i podpisywać, a co :twisted: :wink: )

Partner forum