Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska
Chal-Chenet - 21 Lipca 2010, 22:17
Matrim napisał/a | Hmmm... A już była analiza możliwości w meczach ze Spartą. | Fakt.
andre - 21 Lipca 2010, 22:38
Wisła to chociaz na wyjezdzie poległa z Levadią....
Matrim - 21 Lipca 2010, 22:41
Jakby się ten mecz nie skończył, to i tak jest kompromitacja - niestety
Agi - 21 Lipca 2010, 23:02
Kotorowski załatwił Baku!
Anonymous - 21 Lipca 2010, 23:04
Kompromitacja nie kompromitacja, ale dla Kotorowskiego ogromny SZAKUNEC!
Chal-Chenet - 21 Lipca 2010, 23:04
Pierwsze śliwki robaczywki.
Ale uff, teraz przynajmniej jest jeszcze szansa na LE, bo ten mecz chyba pozbawił mnie złudzeń co do wyniku dwumeczu ze Spartą.
Agi - 21 Lipca 2010, 23:07
Może się chłopaki pozbierają.
Matrim - 21 Lipca 2010, 23:09
Może do dwumeczu będą już mieli w składzie małego Łotysza i wielkiego Zairczyka, a nie tylko emeryta Arturro
Chal-Chenet - 21 Lipca 2010, 23:12
Agi napisał/a | Może się chłopaki pozbierają. |
Oby.
Matrim napisał/a | Może do dwumeczu będą już mieli w składzie małego Łotysza i wielkiego Zairczyka |
Rudnevs i tak nie będzie mógł zagrać. Ewentualnie od fazy grupowej. (Zagrał w barwach swojej poprzedniej drużyny jeden mecz w tegorocznych pucharach.)
A Tshibamba będzie mógł grać.
mad - 21 Lipca 2010, 23:53
Dwa pozytywy:
1. W końcu Lech dotarł dokładnie tam, gdzie by dotarł wygrywając 5-0
2. Co nas nie zabio, to nas wzmocni.
Trzeba było spokojnie strzelić gola w pierwszym kwadransie i dalej grać spokojnie. Przecież sytuacje były. Peszko zagrał fatalny mecz i gra w ofensywie się posypała.
Chal-Chenet - 22 Lipca 2010, 00:01
Fatalnie zagrali przede wszystkim Djurdjevic i Injac. Ale Peszko też słabo, fakt.
Moje dwa pozytywy:
1. Awans.
2. Gra Wichniarka.
dzejes - 22 Lipca 2010, 00:06
O rany, byłem w kinie i ominęła mnie taka zabawa.
Jewgienij teraz pewnie wytłumaczy jaka to Sparta jest słaba
mad - 22 Lipca 2010, 00:09
Chal-Chenet napisał/a | Fatalnie zagrali przede wszystkim Djurdjevic i Injac |
To oczywiste, chociaż Injac miał przebłyski, Djurdjevic - nie. Ja zwróciłem uwagę na zawodnika (Peszko), który zazwyczaj nie zawodzi i moim zdaniem jest siłą napędową Lecha. A najlepszy chyba był Wojtkowiak. Bohaterem oczywiście Kotorowski.
Co nie znaczy, że i tak cały mecz to było dno.
Jeszcze potencjalne kontuzje Arboledy i Stillica.
Ciekawi mnie również fakt, że karne zdecydowanie lepiej strzelali zawodnicy spoza wyznaczonej piątki. Bramkarz Interu właściwie od karnego Lecha nr 6 nie miał nic do powiedzenia. Kotorowski mógł juz wcześniej obronić 2.
Chal-Chenet - 22 Lipca 2010, 00:15
Zauważ też, że Wichniarek walczy, do momentu zejścia moim zdaniem najlepszy na boisku. Trochę to smutne. 33-letni napastnik najlepszy.
Ivan też jak gra, zazwyczaj nie zawodzi. Solidny poziom czy to w obronie czy na defensywnym pomocniku. A dzisiaj nic, piach. Ale nie będę po nim za bardzo jeździł, to jeden z nielicznych zawodników, który się zawsze stara. dzisiaj po prostu mu nie wychodziło.
W karnych, faktycznie, brawo Krzysiu.
Nitj'sefni - 22 Lipca 2010, 09:35
Beznadziejny mecz. Fatalna, powtarzam - FATALNA gra Lecha. Oczywiście było kilka dobrych momentów, niektórzy zawodnicy chwilami pokazywali klasę, ale były też kiksy, że aż głowa boli. Dobrze, że jest awans, zapewniony przez Kotorowskiego , choć i tez Gruzin dobrze bronił. Takich karnych to dawno nie oglądałem. Jak Kotor obronił ostatni strzał, to myślałem, że ręką przebije sufit Tak naprawdę to jedyną rzeczą na którą patrzyłem z przyjemnością, był stadion Lecha, chociaż po otwarciu będzie lepiej, bo nie dość, że cały obiekt pełny, to wreszcie nowa murawa.
Nitj'sefni - 22 Lipca 2010, 09:41
A dzisiaj Wisła i Ruch. Jakby awansowali to w następnej rundzie byłby komplet. Wisła to powinna dać radę, bo ci Litwini, bez urazy, to raczej poziom okręgówki. Boję się o Niebieskich, bo chociaż zagra Sobiech, to różnie być może, a odpaść z Maltańczykami to cóż - wstyd.
Ale to może My, Polacy, uważamy się za nie wiadomo kogo? Kto wie, może na Zachodzie wyżej cenią, kluby azerskie niż nasze. Bo białoruskie i cypryjskie na pewno, a kiedyś było inaczej. Cóż, przyzwyczailiśmy się.
Chal-Chenet - 22 Lipca 2010, 12:07
Dzisiaj i Wisła i Ruch powinny awansować bezproblemowo. Tak myślę.
Ziemniak - 22 Lipca 2010, 12:21
O Lechu też tak myśleliśmy
Chal-Chenet - 22 Lipca 2010, 12:22
Prawda niestety... No, ale oby dzisiaj poszło łatwo.
mad - 22 Lipca 2010, 16:02
Mecz Wisły to formalność, Ruch może mieć kłopoty, ale oby nie.
Szkoda, że transmitowany jest mecz Wisły, a nie Ruchu.
Nie znalazłem nigdzie transmisji Ruchu, gdyby ktoś znalazł, byłbym wdzięczny za info.
jewgienij - 22 Lipca 2010, 16:34
dzejes napisał/a | O rany, byłem w kinie i ominęła mnie taka zabawa.
Jewgienij teraz pewnie wytłumaczy jaka to Sparta jest słaba |
Przestań tak mnie przyzywać, bo pomyślą ludzie, że jakaś mięta między nami
Sparta jest słaba obiektywnie. Nawet jak przejdzie połączone siły Lecha-Wisły- Legii, to nie ma szans na jakikolwiek sukces sportowy na najwyższym poziomie.
dzejes - 22 Lipca 2010, 21:12
jewgienij napisał/a | Sparta jest słaba obiektywnie. |
To jakie są polskie kluby obiektywnie? Bo mi wychodzi, że bez-na-dziej-ne.
jewgienij - 22 Lipca 2010, 21:14
Dokładnie tak
Agi - 22 Lipca 2010, 21:32
A Wisła spokojnie 4:0 wygrywa
Jeszcze 18 minut, może będzie wyżej.
jewgienij - 22 Lipca 2010, 21:38
Grają z leszczami z Litwy, którzy byli za niscy, aby grać w kosza
Wśród ślepców, jednooki królem.
Zobaczymy jak będzie dalej.
Agi - 22 Lipca 2010, 21:56
Dalej było 5:0 Wisła!
Chal-Chenet - 22 Lipca 2010, 21:57
Brawo Wisła.
Ruch z kolei po heroicznym boju z maltańskim potentatem zremisował 0:0 i również awansował do kolejnej rundy.
jewgienij - 22 Lipca 2010, 21:59
Dalej, w sensie rozgrywek, a nie meczu, ale gratuluję im wyniku
Mecz dwa kroki ode mnie, na Hutniku
Agi - 22 Lipca 2010, 22:19
jewgienij napisał/a | Dalej, w sensie rozgrywek, a nie meczu, |
Wiem, ale nie mogłam się powstrzymać
Matrim - 22 Lipca 2010, 22:25
Wisła i Ruch. I Lech też
Może będziemy mieć miłą piłkarską jesień?
|
|
|