To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie Spotkanie Fantastów

Ixolite - 25 Maj 2009, 23:11

Ja prawie bankowo, bo z wykładów się zamierzam urwać. Podejrzewam, że cichociemnych też trochę jednak będzie ;)
Ozzborn - 25 Maj 2009, 23:22

Szansa, że się pojawię jest... albo jej nie ma :P Jak zwykle.
Ponieważ jestem spłukany, każda obietnica (najchętniej z pokryciem, jakolwiek by to nie brzmiało ;]) postawienia piwka podziała zachęcająco. :mrgreen:

Adanedhel - 27 Maj 2009, 17:55

Ekhem... Poza tym, że jutro pewnie kolejne paradoxalne spotkanie, to mam ofertę. Od piątku do niedzieli działają Ursynalia. Koncerty, do tego niezłych zespołów, za darmo, te sprawy. Zwłaszcza w piątek wieczorem (Coma!) i w niedzielę (Żywiołak i Strefa Mocnych Wiatrów). Ktoś chętny? Poza mną i Gwyn z przystawkami? ;P:

http://ursynalia.pl/index...w&id=3&Itemid=5

Ixolite - 27 Maj 2009, 21:12

Nawet mam pod bokiem, ale #$^$%~! uczelnia i zajęcia do 21... :evil: :evil: :evil:

EDYTA: znaczy w czwartek się urwę, ale piątek i sobota bezapelacyjnie muszę tam siedzieć.

Anonymous - 27 Maj 2009, 21:44

Miejsce leży o rzut moherem ode mnie i powinienem się stawić.
merula - 28 Maj 2009, 08:51

chciałabym, ale wycieczka na południe raczej mi to skutecznie uniemożliwi
mawete - 28 Maj 2009, 09:45

Jestem jutro w Radomiu na 40leciu Politechniki jako członek przesunięty na czoło z ramienia firmy. Ma ktoś ochotę na piwo? :mrgreen:
Nutzz - 28 Maj 2009, 09:49

Adi, ja zapewne w niedziele wpadnę. Jak mógłbym Żywiołaka przegapić :wink:
Adanedhel - 28 Maj 2009, 11:00

Znaczy skład na piątek to:

Gwyn, Rodionowski, Adi, Żerań, Owiec :?: , ...

Na niedzielę:

Gwyn, Rodionowski, Adi, Nutzz, Żerań, Owiec :?: , ...

Tak?
Zobaczymy, czy jeszcze ktoś przyjdzie.

magda2em - 28 Maj 2009, 15:03

Piątek odpada, ale szansa na niedzielę istnieje, ale jak na razie tylko szansa.
M.

Ozzborn - 28 Maj 2009, 15:09

Dziś mnie nie będzie (szok nie? :lol: ) kumpel wrócił z erazmusa. Będę ciechanił u niego :P
Ixolite - 28 Maj 2009, 15:20

Ja dziś między 18 a 19 powinienem się pojawić, chyba że nie dam rady się wyrwać z wykładów wcześniej.
mawete - 28 Maj 2009, 17:24

Zostałem olany :wink: :twisted:
Agi - 28 Maj 2009, 17:31

Może tu nie ma nikogo z Radomia?
Witchma - 28 Maj 2009, 18:31

mawete, przyjedź do Łodzi, to pogadamy :D
Ixolite - 29 Maj 2009, 00:41

No więc w Para było licznie i bardzo miło, a teraz idę spać :mrgreen: ;P:
magda2em - 29 Maj 2009, 00:47

Potwierdzam, było dziś bardzo miło, a moje bąbelki, Ixolite, mają się całkiem nieźle ;)
Magd.

Ozzborn - 29 Maj 2009, 09:41

:shock:

rozwińcie ten temat... :twisted:

Ja też nie narzekam, kolega został godnie powitany w licznym towarzystwie midowych ciechanów (nieco ekonomiczniej niż w Para ;) )

Ixolite - 29 Maj 2009, 10:00

Uooo, to ja jeszcze tu coś napisałem po powrocie? :shock:

magdo2em - ale ja cały czas zachodzę w głowę gdzie te bąbelki się mają, czy dobrze to drugorzędna kwestia :mrgreen:

A tak poza tym to się pojawiło kilka ciekawych koncepcji w trakcie spotkania (nie tylko dotyczących bąbelków) - na przykład wydania forumowego hard sf :D

Anonymous - 29 Maj 2009, 10:38

Ixolite napisał/a
Uooo, to ja jeszcze tu coś napisałem po powrocie

Stary, ja kiedyś napisałem tutaj posta o trzeciej nad ranem, wróciwszy ze SKOFy.:-) Spotkanko było miłe, jak zawsze. Magda przyprowadziła Gwardię Przyboczną, okazało się, że mamy wspólnych znajomych. :mrgreen: Świat jest mały. Ale zbiór forumowych opowiadań hard SF opracowany na podstawie postów jednego użytkownika to faktycznie pomysł-rewelka. Trzeba Kosików namówić na wydanie. :mrgreen:

Ludziki, o której się dzisiaj ustawiamy?

Ixolite - 29 Maj 2009, 11:26

Żerań napisał/a
Ixolite napisał/a
Uooo, to ja jeszcze tu coś napisałem po powrocie

Stary, ja kiedyś napisałem tutaj posta o trzeciej nad ranem, wróciwszy ze SKOFy.:-)

Siakoś mi się zapomniało ;P: A po SKOFie to też się zdarzało wczesnym rankiem pisać ;)

Adanedhel - 29 Maj 2009, 12:03

Żerań napisał/a
Ale zbiór forumowych opowiadań hard SF opracowany na podstawie postów jednego użytkownika to faktycznie pomysł-rewelka. Trzeba Kosików namówić na wydanie. :mrgreen:

Wiadomo. W końcu to mój pomysł :twisted:
A dzisiaj impreza, zdaje się, odwołana. Że lubię deszcz, to jedna sprawa, ale nawet ja nie mam ochoty stać przez kilka godzin na deszczu.

merula - 29 Maj 2009, 13:58

mięczak ;P:
Kruk Siwy - 29 Maj 2009, 14:07

A może chytry szpion z Krainy Deszczowców?
Nota bene mięczaki są dość smaczne.

merula - 29 Maj 2009, 14:10

jak się lubi oślizłe...
Kruk Siwy - 29 Maj 2009, 14:12

suche są do kitu. Tak to już jest na tym świecie.
merula - 29 Maj 2009, 14:16

świntuch ;P:
Kruk Siwy - 29 Maj 2009, 14:18

do usług, madame.
Ixolite - 3 Czerwca 2009, 23:48

Jeśli jacyś czwartkowi mnie czytają, to plan jest taki, że mam być w Para jutro. W związku z tym przypominam, że mam trochę gier komputerowych do przekazania w inne ręce, gdyby kto był zainteresowany.

http://ixolite.info/gry/spis%20gier.html

Z listy tylko Panzer Genral wypadł.

Ozzborn - 4 Czerwca 2009, 00:08

Ja tradycyjnie bojkotuję ;) W piątek CEW z anglika muszę być zdatny do użytku... i rozwiązać choć jeden zestaw maturalny na próbę :mrgreen:

Partner forum