To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

Hubert - 30 Stycznia 2007, 12:48

Cieszy mnie wiadomość, że w maju będzie nowy album Megadeth, a bodaj po wakacjach - nowa Metallica :)
dzejes - 30 Stycznia 2007, 13:28

A ja sobie wczesnym popołudniem dodaję animuszu "Links 2 3 4".
Pako - 30 Stycznia 2007, 16:13

O tak... animuszu to może dodać. Chociaż osobiście preferuję Rammsteina albo Ich will. Feuer frei też dodaje powera :)

Metallica nowy album wydaje? Bosz... St.Anger już mi nie siedział... oby z tym było lepiej...

Dunadan - 30 Stycznia 2007, 20:21

Dziś poszedłem że znajomym do sklepu fotograficznego - mieli m.in. Nikony D200 i D80 i canona 30D - aleśmy mieli ubaw! :mrgreen: normalnie chyba z godzinę bawiliśmy się sprzętem - mogliśmy nawet fotki robić, pozwolono nam wyjść na zewnątrz :shock: tak czy siak, fajna zabawa...
Tylko potem zaczęły przychodzić myśli że jednak pieniądze szczęście dają, ale pieniędzy nie ma :/
Ale za to mogliśmy się pobawić :mrgreen:

Fidel-F2 - 31 Stycznia 2007, 05:26

Dunadan, pieniądze nie dają, daje dobre body i niezła lufa :twisted:
Dunadan - 31 Stycznia 2007, 08:29

Ale żeby to mieć to można zrobić dwie rzeczy:
1) zarobić piniądze ( w tym wypadku pieniądze szczęście dają ;- )
2) ukraść.
Tego drugiego byliśmy blisko bo jak wspomniałem sprzedawca pozwolił nam wyjść na ulicę i się pobawić. Wystarczyło tylko odejść, nawet nie uciekać :mrgreen: kusiło, oj kusiło :mrgreen:
Swoją drogą w Polsce takie coś by chyba nie przeszło ( że sprzedawca daje ci się tak pobawić sprzętem... )

Rafał - 31 Stycznia 2007, 09:45

Czemu nie, bywa, że w swojej pracy sprzedam mieszkanie. Wcześniej daje się chętnym nim pobawić, niech spróbują kraść :wink:
Agi - 1 Lutego 2007, 22:23

Polscy szczypiorniści awansowali do finału Mistrzostw Świata :bravo :bravo :bravo :D :D :D
Dunadan - 1 Lutego 2007, 22:28

ożeszty!!! nie miałem możliwości oglądać... ha! ale numer, z Niemcami bęziem grać! hura!
Agi55 - dzięki za info!!!

Agi - 1 Lutego 2007, 22:31

Dunadan, choć do Karczmy - trzeba to opić :D
Dunadan - 2 Lutego 2007, 06:15

sory, to była nocka przed egzaminem - cholernie trudnym w dodatku... za chwilę go mam :D
Agi - 2 Lutego 2007, 06:18

Dunadan, trzymam kciuki! uda się :D
Dunadan - 2 Lutego 2007, 06:25

dzięki ;-) Już raz się nie udało :|
Fidel-F2 - 2 Lutego 2007, 10:16

jak nie teraz to uda się którymś następnym razem
Haletha - 2 Lutego 2007, 10:25

Uda się, na pewno.
A szczypiornistów trzeba oblać... Znaczy ich zwycięstwo idę oblać. Mlekiem.

hrabek - 2 Lutego 2007, 10:34

Mnie tez cieszy fantastyczne zwyciestwo naszych pilkarzy recznych. Lepszego thrillera nie mozna bylo sobie wymarzyc. Mecz godny polfinalu!
Dunadan - 2 Lutego 2007, 10:43

Fidel dzięki - ale ja mam już tylko jedną próbę - no więc po egzaminie... 3 pytania, 2 niemal wymiotłem ale trzecie... trzecie dotyczyło rzeczy których na wykładzie nie było :D więc chyba uwalę.
Co do szczypiornistów ( skąd się wzięła ta nazwa? ) to jestem ciekaw czy finał będzie można obejrzeć w internecie... jeśli tak... hehe, to będę miał niezłe widowisko :twisted:

Fidel-F2 - 2 Lutego 2007, 10:48

nie wiem jak tam u Ciebie jest ale bywało, ze zdawałem egzaminy za 6-7 podejściem, niczego się do nich oczywiście nie uczyłem specjalnie poza przeglądaniem notatek z wykładów pół godziny przed egzaminem
Dunadan - 2 Lutego 2007, 11:00

Fidel - ja wszystkie egzaminy w swoim życiu zaliczyłem za pierwszym razem ( OK, raz nie zaliczyłem terminu zerowego... ) - i uwierz mi, nie jestem kujonem ;-) ( do egzaminu z chemii środowiskowej też się nie uczyłem a jakoś zaliczyłem :mrgreen: choć nie wiem jakim cudem ) w zasadzie to pierwszy egzamin którego nie zaliczyłem za pierwszym razem :shock: Tak czy siak, teraz jestem po egzaminie, a to oznacza że jestem wolny! hura!

Aha i cieszę się z jeszcze jednej rzeczy - jutro jadę do parku narodowego Koli - co prawda tylko na dwa dni ale przynajmniej oderwę się od codzienności ( choć i tak jestem permanentnie oderwany jakby nie patrzeć ).

Godzilla - 2 Lutego 2007, 11:00

Czy to nie jest tak, że oni mają ośrodek w Szczypiornie albo coś takiego?
Ziemniak - 2 Lutego 2007, 11:17

Nie do końca :D
Cytat
W Polsce sport w wersji niemieckiej zaczął być uprawiany w 1917 w Szczypiornie przez internowanych polskich żołnierzy Legionów Polskich, nauczonych przez niemieckich wartowników - stąd pochodzi nazwa szczypiorniak.

Martva - 2 Lutego 2007, 13:43

Tadam!
Kupiłam sobie buty, i to takie jak chciałam, a myślałam że nie znajdę.
Jest mi ciepło w stopy, zupełnie nowe uczucie :)

Dunadan - 2 Lutego 2007, 13:46

cieszy si z ciuchów... eh, kobiety... :roll: :mrgreen: ;P: gratuluję zakupu ;)
Martva - 2 Lutego 2007, 13:50

Nie 'eh, kobiety' tylko kupienie butów na mnie graniczy z cudem.
Tzn na mnie, ale takich żeby jeszcze mi się podobały i nie kosztowały równowartości pensji mojego Taty :>

Dunadan - 2 Lutego 2007, 13:58

wiem coś o tym. Ale tu nawet nie chodzi o to żeby się podobały ( nie w moim przypadku ) ale o to by to nie były trumniaki że użyję sformułowania które chyba Baron przypasował do współczesnych butów.
Chyba tylko 2 albo trzy firmy na świeci robią porządne buty - jedną z nich jest Meindl :wink:

Haletha - 3 Lutego 2007, 18:04

Brawa dla skoczka Adama!:D
Agi - 3 Lutego 2007, 18:14

Adam znowu lata - 145 m :bravo :bravo
Rekord skoczni wyrównany :bravo :bravo

Adashi - 3 Lutego 2007, 19:10

Powrót do formy :bravo :bravo :bravo Leć Adam! Leć! :D
Fidel-F2 - 3 Lutego 2007, 19:16

nieźle dał, dwa razy pierwszy
i te 145m, rekord skoczni
no i trzeci w generalnej
młodziaka na Schli...coś tam może bryknie ale z Jacobsenem nie będzie łatwo

Pako - 4 Lutego 2007, 10:50

Piłka ręczna, skoki, F1, pływanie, chodzenie... no powoli zaczyna się coś poważnie kręcić w sporcie, albo ja dopiero teraz to zauważam ^_^

Partner forum