Blogowanie na ekranie - Chata Nikitycza
Rafał - 19 Grudnia 2006, 09:43
Wystarczy jak nazbierasz moczu żubra do flachy i polejesz ogródek
mawete - 19 Grudnia 2006, 09:45
Zdrowie Maxa
do dna...
Max Bohdanowski - 21 Grudnia 2006, 17:12
Witam serdecznie.
Pisalem pare dni temu z karczmy internetowej, ale ten post niewiadomo czemu znikl.
Pisze swoj ostatni post w tym roku. I niewiadomo czy beda te posty w przyszlym roku.
I niewiadomo czy bedzie w przyszlym roku gajowy.
W kazdym razie: z gajowym, czy bez gajowego, zycze wam radosnych, pogodnych, milych, przyjemnych swiat i fantastycznego nowego roku.
Sorry za spieprzona Ziemie na okladce. Chodzilo o swiateczny nastroj, niespodzianke, mily i zabawny prezencik dla was, nie chodzilo o slawe lub miano koryfeuszy okladkowej sztuki. To, zreszta, mea culpa, nie Rodiona.
Nara!
Znany wam wspollokator Nikitycza.
Pako - 21 Grudnia 2006, 17:42
Maxie, co Ty?! Jak to tak? Bez Gajowego? Bez Gajowego ani rusz! Gajowy być musi i basta! I Max być musi i basta!
A ziemia na okładce nie jest spieprzona, jest namalowana dobrze. Tylko średnio do okładki zdaniem niektórych pasuje, zdaniem reszty pasuje bardzo dobrze. Gusta.
Ale Gajowy być musi. Poznaję od jakiegoś czasu Gajowego od początku, czytając stare SFy i wiem, czemu na poczatku istnienia forum ludize głośno huknęli: Gajowego!
O nie Max, tak łatwo nie uciekniesz
I wzajemnie, najszczęśliwszych, chociaż wy tam chyba to trochę później świętujecie
Agi - 21 Grudnia 2006, 17:46
Max , zdrowych, spokojnych Świąt, szczęścia w Nowym Roku!
I nie zostawiaj nas w smutku
Do przeczytania, wkrótce
hjeniu - 21 Grudnia 2006, 18:30
Nie pozostaje mi nic innego jak dołączyć do chóralnych życzeń i okrzyków zdumienia i oburzenia Max zdrowego i wesołego Bożego Narodzenia, smacznej choinki i szczęśliwego Nowego Roku i wracaj jak najszybciej bo świat bez gajowego zginie niechybnie
Selithira - 22 Grudnia 2006, 00:11
hjeniu napisał/a | Nie pozostaje mi nic innego jak dołączyć do chóralnych życzeń i okrzyków zdumienia i oburzenia |
Też się podpisuję pod tymi życzeniami Szczęśliwych, spokojnych i zdrowych świąt, radosnego karpia i czego tam jeszcze
A gajowemu nie pozwolimy odejść z SFFH, o, nie Nikitycz zostaje z nami.
Pako - 22 Grudnia 2006, 08:57
Tak wczoraj zerknąłem w Gajowego. Max - obiecałeś, że w '07 się spotkamy. Nie ma to tamto, być trzeba i już!
Rodion - 22 Grudnia 2006, 09:47
Max ! Noś kurd... znaczy na Thora! Tylko bez takich! Dasz radę, sam zobaczysz A pomysł z tłem "fotograficznym" był mój, i culpa tez moja. I Max pamiętaj, z nowym rokiem, nowa nadzieja!
hrabek - 22 Grudnia 2006, 09:57
Nie kloccie sie o kulpe juz. Latwo mi mowic, bo nawet nie widzialem okladki, wiec nie wiem, czy spieprzona, czy nie.
Ale Gajowy zawsze trzymal wysoki poziom i naprawde nie wyobrazam sobie, zeby moglo go w przyszlym roku zabraknac! Wesolych Maxie i pamietaj, ze my tu wszyscy jestesmy uzaleznieni od przygod Nikitycza!!!
Słowik - 22 Grudnia 2006, 11:38
Ja też trzymam Gajowego za słowo, obiecał mi, że się zobaczymy w przyszłym roku i ja mu wierzę !
Wszystkiego najlepszego Max.
Tomcich - 22 Grudnia 2006, 17:23
Nikitycz powiedział "Spotkamy się w roku 2007" więc ja mu wierzę. Bo jak nie wierzyć Nikityczowi to komu? W końcu moją skórę uratował.
Max Bohdanowski - 22 Grudnia 2006, 17:38
Dzisiaj dopadlem sieci w zaprzyjaznionej firmie, wiec odpowiadam.
Nikitycz slowo trzyma. Dzisiaj wyslalem nowy odcinek, ktory zobaczycie w 2007 roku.
Ale Kreml tak mowi: "Slawa gajowemu! Niech gajowy jeszcze wyzej trzyma sztandar radzieckiego gajowego! Jeszcze wiecej opieki nad socjalistycznym lasem i borem!"
Ale Kreml jak to Kreml. Pusty dzwiek i zadnych obowiazkow.
elam - 22 Grudnia 2006, 17:42
wszystkiego dobrego, Maksiu, na Swieta i na Nowy Rok
Tomcich - 22 Grudnia 2006, 18:37
Max Bohdanowski
Dobrze prawi , samogonu mu polać.
Max Bohdanowski
Cytat | Ale Kreml jak to Kreml. Pusty dzwiek i zadnych obowiazkow. |
Nie mów tak bo Ci jeszcze gaz odetną. No i do głosu Kremla forum się dołącza, a rzadko się zdarza, żeby proletariusze z władzą się zgadzali.
Najlepszego Max na Święta i na Nowy Rok. Życzenia również dla Nikitycza, Burka i Cerberka.
Nexus - 22 Grudnia 2006, 18:46
Max, Gajowy Nikitycz wpisał się w nasz świat fantastyki w takim stopniu, że wyplenić się go za cholerę nie da. Przetrwał wszelkie przeciwności losu, najazdy obcych, facetów w ciemnych okularach i agentów różnych maści. Nie wierzę i nie chcę wierzyć, że zniknie...
Życzę Ci, by przyszły rok okazał się autostradą, którą będziesz mknął Lexusem na spotkanie z Twoim Celem. A po drodze zabieraj nas, autostopowiczów, ze sobą.
I oczywiście spokojnych i radosnych Świąt...
Pako - 22 Grudnia 2006, 18:51
O! To! To! Nexus ładnie napisał! Się podpiszę pazurkami pod tym zdaniem!
mawete - 24 Grudnia 2006, 11:46
Max: Wesołych Świąt!
I mimo wszelkich przeciwności mam nadzieję, że Gajowy będzie się nadal pojawiał.
Rodion - 24 Grudnia 2006, 12:36
No... właśnie! Wesołych Świąt! I wszystkiego fantastycznego w Nowym roku!
Agi - 24 Grudnia 2006, 14:13
Max dużo radości
elam - 16 Kwietnia 2007, 21:35
- puk, puk? Gajowy Nikityczu, jestescie tam?
bimbru przynioslam....
Kruk Siwy - 16 Kwietnia 2007, 23:24
Ekhem.... tu klon tegoż.... napijemy się...?
Max Bohdanowski - 26 Kwietnia 2007, 11:19
W pustej chacie Nikitycza znaleziono dwie kartki papieru.
Rodion - 26 Kwietnia 2007, 11:26
Oś ku....
I tyle.
hrabek - 26 Kwietnia 2007, 11:27
Smutno mi.
Rafał - 26 Kwietnia 2007, 11:28
Cóż, szkoda gajowego, za to Rodion jak malowany. A i gremlinek został uwieczniony Dzięki za wszystko
Godzilla - 26 Kwietnia 2007, 11:34
Ech.
<chlip>
Ładne pożegnanie.
Anonymous - 26 Kwietnia 2007, 11:46
Nice.
Słowik - 26 Kwietnia 2007, 12:26
Dzięki i bywaj!
Ixolite - 26 Kwietnia 2007, 12:36
Radujmy się tymi chwilami, które spędziliśmy z Gajowym
|
|