To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Najnowszy numer - Kiedy nowy/kolejny numer SF?

Margot - 4 Listopada 2005, 18:41

NURS napisał/a
Może zmień na zielony, albo jakis inny sraczkowaty, bo czerwień to na ostrzeżenia jest zarezerwowana.

Tak jest, zmieniłam!
Na ciemnoczerwony :mrgreen:

Logan - 4 Listopada 2005, 18:46

Z góry ostrzegam - kolor zielony jest zarezerowany na moje ostrzeżenia, czerwony dla NURSa. Na inne kolory - jak napisał NURS - w tym temacie dyspensa udzielona.
Margot - 4 Listopada 2005, 18:55

Dziękuję, Loganie :D
W innych wątkach kolorki mi niepotrzebne, ale w tym, jakoś tak łyso bez kolorka przy odliczaniu. No, bo musi być odliczanie odpowiednio zaznaczone. Rozumiem, że ciemnoczerwony może być? Na moim monitorze, to ten kolor wygląda jak brązowy...

Pako - 4 Listopada 2005, 19:28

Nie na twoim jednym :)
Ale tak miał wyglądać chyba...
Tu już drugi numer nadchodzi, a ja jeszcze pierwszego na oczy nie widziałem. Mam nadzieję, że w Empiku będzie i brat kupi. Nadzieja matką głupich, wiem... Pewnie już wykupili :P

Margot - 5 Listopada 2005, 10:30

Spokojnie, Pako, jeszcze jest czas na zakup SF(literki) nr 1, bo do następnego zostało jeszcze....

25!

:mrgreen:

Romek P. - 5 Listopada 2005, 10:35

Pako napisał/a
Tu już drugi numer nadchodzi, a ja jeszcze pierwszego na oczy nie widziałem. Mam nadzieję, że w Empiku będzie i brat kupi. Nadzieja matką głupich, wiem... Pewnie już wykupili :P

Prenumeratę zamów, na tacy dostarczą :)

Margot - 5 Listopada 2005, 10:56

Romek P. napisał/a
Prenumeratę zamów, na tacy dostarczą :)

Ech... Kiedy to ja zamówiłam prenumeratę SF? Jak się ukazał nr 3. I do tej pory nie mam ani numeru z tej prenumeraty.
<niezadowolony prenumerator mode/on> Uważaj, Pako! <niezadowolony prenumerator mode/off>

NURS - 5 Listopada 2005, 11:02

Margota, ja cie uprzejmnie proszę:-) Sto razy to wałkowaliśmy, a kwitka nie podesłałaś, co by to wyjasnić. A publicznie wychodzi, że jestesmy paciuloki, i nie wysyłamy prenumerat:-)
Margot - 5 Listopada 2005, 11:28

NURS napisał/a
Margota, ja cie uprzejmnie proszę:-) Sto razy to wałkowaliśmy, a kwitka nie podesłałaś, co by to wyjasnić. A publicznie wychodzi, że jestesmy paciuloki, i nie wysyłamy prenumerat:-)

A ja Ci sto razy odpowiadam, ze chcę być niezadowolonym prenumeratorem, na własne życzenie :mrgreen:
Zapłaciłam za to, nieprawdaż?

To Cię zmobilizuje do większych starań => bo przecież o prenumeratach nie tylko ja marudziłam.
Poza tym - jestem zadeklarowany lojalny nabyca, hard core target => kupuję wszystkie numery SF :D

NURS - 5 Listopada 2005, 13:52

No, dobrze, ale jak sto razy powtórzysz, że zapłaciłas, wysłałas i nie dostałaś, to ludzie czytający moga pomysleć, że to jakaś zaraza z ta wysyłka, i de facto robisz mi czarny PR. w kategorii zartu, to można to zrobić na klubie, w knajpce. Tutaj może kilkunastu potencjalnych prenumeratorów sobie przemyśli sprawę, no bo cos na rzeczy jest, skoro na kilku forach takie rzeczy mówią?
tobie, specjalistce od marketingu nie musze chyba dokladniej wyjaśniać:-)

Margot - 5 Listopada 2005, 14:11

Zaraz tam czarny PR. To jest kop mobilizacyjny. Oczekuję, że publicznie ogłosisz, że teraz prenumerata jest juz tak zrobiona, że za błędy odpowiedzialny jest wyłącznie prenumerator, który źle wypełni kwitek, bo całą resztę wyeliminowałeś ćwicząc system na takich marudach, jak ja :P

Poza tym, popatrz, jaki dobry produkt zrobiłeś: z prenumeratą nie wyszło, ale i tak jestem lojanym nabywcą. I nawet Ci odliczanie robię, NURSie, w niecierpliwym oczekiwaniu kolejnego numeru :D

Pako - 5 Listopada 2005, 14:19

Ale jakby na to nie patrzeć MArgot, NURS ma rację ;) Nie rób boruty ;)
A teraz wszem i wobec chciałbym ogłosić - MAM GO! Brat kupił :) Dzięki bracie!
Więc możemy liczyć do nowego numeru :)
25

Margot - 5 Listopada 2005, 15:04

Będzie miał rację, jak udoskonali system :mrgreen:
A Ty się raduj, Pako, bo oto masz numero uno, możesz czytać i się napawać :D
I odliczać dni do następnego numeru :D

Pako - 5 Listopada 2005, 15:10

To sie i raduję i odliczam równo z tobą :) 25. Dokładnie tyle. Czekam już, aż znowu dojdziemy do dziesiątki :)
Margot - 6 Listopada 2005, 00:46

Przy końcu Neta mi urwali. Ale przynajmniej mogłam sobie poczytać :D
A teraz jest już...

24!

:lol:

NURS - 6 Listopada 2005, 00:54

Margot napisał/a

Już udoskonalił, ale o tym dowiesz się, jak zaprenumerujesz:-)

Pako - 6 Listopada 2005, 10:01

Więc 24.
Połowa numeu (jeśli idzie o tytuły, nie stronicowo ;) ) już za mną. czekam na więcej :)

Margot - 6 Listopada 2005, 12:31

NURS napisał/a
Margot napisał/a

Już udoskonalił, ale o tym dowiesz się, jak zaprenumerujesz:-)

O! I to jest dobry pomysł!
Działa system? To zacznę testować od przyszłego roku. Prenumeratę od stycznia 2006, akurat skończy mi się konkurencyjna i już jej nie odnowię => czas na drugą opcję :mrgreen:

Margot - 8 Listopada 2005, 16:41

Pogubiłam się w odliczaniu :(

Eeee... Zaraz, no... Tego... Dzisiaj będzie do nowego SF z literkami nr 2...
<liczy na palcach, nie tylko swoich>

22!

Jak ten czas szybko leci!

Pako - 8 Listopada 2005, 17:13

Leci i leci :) I dobrze, że leci. Szybciej będę miał maturę za sobą :)
22

Margot - 9 Listopada 2005, 00:36

Matura maturą, a odliczanie musi być! I czemu nie liczyłeś, jak mnie nie było? Wiesz, jaki to problem, jak się w liczeniu gubi...?

A do matury, to daleko jeszcze. Zresztą, co tam matura... :mrgreen:

Godzilla - 9 Listopada 2005, 08:56

21 :D
mawete - 9 Listopada 2005, 09:07

NURS: a może dwutygodnik? Już nie mam co czytac... Nawet "periodyk" Jacka P. cały przeczytałem (z bólem serca).
NURS - 9 Listopada 2005, 09:37

Pozostają ci jeszcze nalepki na flaszkach:-)
Obawiam się, że w takim cyklu musiałbym sie podpierać naprawdę słabymi tekstami do wypełnienia objętości:-)

mawete - 9 Listopada 2005, 09:54

Ale nalepki to ja już na pamięc znam.... Wiem, że pewnie poziom byłby niższy, ale można by czasem mikropowieśc wstawic, bo w normalnym numerze może byc problem... Namówię Last Vikinga, żeby Ci przesłał swoją... Dodac jeszcze trochę importu ze wschodu - tu Max i EuGeniusz pewnie by coś dobrego znależli i... Wiem, że pewnie dwutygodnik będzie nierealny, ale szkoda.... :(

//edit: to byłby chyba pierwszy dwutygodnik fantastyczny, a to można przerobic na niezłe hasło reklamowe... no i byłoby więcej publicystyki...

Margot - 9 Listopada 2005, 11:16

mawete napisał/a
(chlast!) no i byłoby więcej publicystyki...

Tak mi mów! :mrgreen:

Zapomniałam doliczyć. Do nowego numeru jeszcze...

21!

Dzięki, Godzillo, dobrze, że ktoś jeszcze liczy :D

Czarny - 10 Listopada 2005, 07:30

Co to wszyscy pospali :? ? Czas zimowy nie służy?

... 20 :!:

Margot - 10 Listopada 2005, 08:47

Bez przesady, Czarny, cały dzień jest na odliczenie, a Ty myślisz, że tak łatwo się liczy, jak palców brakuje....
Ale dzisiaj nareszcie jakaś okrągła liczba:

20!

No, i fantastycznie!

Pako - 10 Listopada 2005, 17:07

No i fantastycznie!
20

;)

Pako - 11 Listopada 2005, 01:10

Przed chwilą było dwadzieścia, a od godziny już ponad tylko 19 dni do nowego SFFH zostało :D
Cieszcie się ze mną :mrgreen:

Partner forum