Spodenki - Szorty królowej matki
Martva - 11 Maj 2009, 20:03
Witchma, dzięki za głos
Toudisław - 11 Maj 2009, 20:20
Zagłosowane
Martva - 11 Maj 2009, 20:22
Toudisław, dzięki
shenra - 11 Maj 2009, 20:24
Nu to teraz z wiatrem wiaro głosować
Toudisław - 11 Maj 2009, 20:25
Nie ma za co pozdrawiam Autora/ Autorkę Audiencji Abrakadabra i Memento.
3 x TAK
Jorlanda - 12 Maj 2009, 00:08
Skleiłam trzy posty w jeden. Proszę w ten sposób nie nabijać licznika
Dzięki, że po raz n-ty poprawiasz po mnie Teraz wszystkim to powiem - jestem totalnie niepełnosprytna interentowo. Tak mnie kiedyś określono i tak jest w istocie. Zatem posądzanie mnie o sztuczne nabijanie licznika jest niesprawiedliwe i zaczyna być dyskryminacją ze względu na niepełnosprawność I w sumie mnie rozbawiło. Dobre, co Ozzborn?
A szorty są wszystkie istotne i nie przejmujcie się jak ktoś w swej niepoczytalności pojedzie po nich na maksa. Olać to PISZCIE DALEJ DO OPORU. Najlepsi też zaczynali od kiepskich wypracowań z polskiego
shenra - 12 Maj 2009, 00:15
Jorlanda, nie przejmuj się.
no name dziękujemy za głos.
Komu ćwierć seteczki do gustu przypadnie?
Jorlanda - 12 Maj 2009, 00:15
MOFFISS napisał/a | To pierwszy krąg, tylko dla nowicjuszy...wyższe są dla starszych, rozumiejących zasady. Im wyżej i głębiej, tym trwalsze są zmiany... w organizmie
Swoją drogą, prowokacyjna bestia z ciebie |
Zmień pracę Moffis, przyjmij radę od zawodowca. I może, zamiast obsługiwać znudzonych petentów, zacznij pisać do Super Ekspresu albo jakiegoś brukowca, koniecznie do działu erotycznego. Masz talent. Ty się rozluźnisz, a przełożeni na pewno będą zadowoleni.
Ozzborn - 12 Maj 2009, 00:20
Potwierdzam, Absolunie Internetowo Dysfunkcyjna... o cholera, dobrze, że zabrakło mi adekwatnego określenia na S, bo by wyszło AIDS
Wręcz dalej obstawiam, że nie zagłosowałaś w ankiecie, albo się pomyliłaś... wyraźnie pamiętam, że szortom wymienionym w poście nie przybyło głosów po rzekomym głosowaniu ;]). Chyba się musze do koleżanki przejść i sprawdzić
shenra - 12 Maj 2009, 00:22
Chyba, że zagłosowała przed wystawieniem komantarzy jako no name.
Ozzborn - 12 Maj 2009, 00:29
Jestem prawie pewien, że nie skoro po napisaniu posta dopytywała się mnie gdzie ta ankieta
Trudno sprawdzę to inną razą, teraz czas spać, bo jutro znów będę nieprzytomny w pracy ;]
shenra - 12 Maj 2009, 00:30
Kto następny?
Agi - 12 Maj 2009, 05:25
Jorlanda napisał/a | Dzięki, że po raz n-ty poprawiasz po mnie Teraz wszystkim to powiem - jestem totalnie niepełnosprytna interentowo. Tak mnie kiedyś określono i tak jest w istocie. Zatem posądzanie mnie o sztuczne nabijanie licznika jest niesprawiedliwe i zaczyna być dyskryminacją ze względu na niepełnosprawność |
Przyjmuję do wiadomości, następnym razem będę poprawiać, bez posądzania
Fidel-F2 - 12 Maj 2009, 06:06
Jorlanda napisał/a | Dzięki, że po raz n-ty poprawiasz po mnie Teraz wszystkim to powiem - jestem totalnie niepełnosprytna interentowo. Tak mnie kiedyś określono i tak jest w istocie. | jakim cudem trafiasz w klawisze?
Agi - 12 Maj 2009, 07:08
Fidel-F2, a co Twoje pytanie ma wspólnego z tematem?
MOFFISS - 12 Maj 2009, 07:43
Agi napisał/a | Fidel-F2, a co Twoje pytanie ma wspólnego z tematem? |
nom właśnie, bez fidelizowania, proszę. Kto następny ma ochotę złoić skórę szortmaniakom?
Andrenikus - 12 Maj 2009, 07:47
Punty dla:
Arras - bo było fajne, lekko się czytało i miało to "coś".
Gazela... - zasługuje na dłuższą formę, moim zdaniem. I też opowiedziane spójnie
Opoka - bardzo dobre, z przymrużeniem oka - czysta rozrywka, słowem: super
Zasłużyć... - bo mi przypominało jak to kiedyś bywało I nie spodziewałem się takiej końcówki.
Na punkt i dłuższą formę zasłużyło jeszcze Samo życie, szkoda że były tylko 4 głosy
Jorlanda - 12 Maj 2009, 07:59
shenra napisał/a | Chyba, że zagłosowała przed wystawieniem komentarzy jako no name. |
Są na to dowody ;P
Nie glanuj mnie tak OZZ, chyba że w innym wątku. A w klawiaturę, Fidel trafiam po omacku. hihi
Szkoda, że nie mogę raz jeszcze poopiniować. Fajna zabawa.
Do tej pory, mimo upływu czasu, w pamięci mam najwyraźniej: Królową mojego królestwa i Zasłużyć na Koronę. po raz drugi
shenra - 12 Maj 2009, 10:45
Andrenikus, dzięki za głos.
Kto da więcej?
Martva - 12 Maj 2009, 10:56
Fidel-F2, niepełnosprawność internetowa a komputerowa to dwa różne pojęcia.
Jorlanda, fajny link dla Ciebie
Andrenikus, dziękuję ślicznie
25 głosowaczy, to już chyba nie jest aż tak źle? Jeszcze 6 dni do końca.
Fearfol - 12 Maj 2009, 11:57
co ?? już 8 stron tego wątku, chyba nie dam rady przekopać się przez wszystkie komentarze.
Ziemniak - 12 Maj 2009, 11:58
Fearfol, lepiej zacznij się przekopywać przez szorty
MOFFISS - 12 Maj 2009, 12:17
Ziemniak napisał/a | Fearfol, lepiej zacznij się przekopywać przez szorty |
pewnie niektórzy robią tak z ostrożności procesowej, żeby nadto nie odstawać od peletonu
Ziemniak - 12 Maj 2009, 12:26
Przez wstępną selekcję przeszły:
Bajki Babci Anioł, Godzina Prefektów, Królowa Mojego Królestwa, Kwiaty Prawdy, Opoka, Zasłużyć na Koronę
A punkt otrzymują: Bajki Babci Anioł, Królowa Mojego Królestwa, Opoka, Zasłużyć na Koronę
hrabek - 12 Maj 2009, 12:30
Ustaw sobie więcej postów na stronie. Ja np. mam tylko 3 strony
Martva - 12 Maj 2009, 13:05
Fearfol, po co Ci komentarze innych? Wymyśl swoje
Ziemniak, <dyg>, dziękuję
feroluce - 12 Maj 2009, 14:22
Witam ponownie. Odetchnęłam i oto drugie podejście do kolejnej tury komentarzy.
Ballada o zapowiadanym, aczkolwiek nieoczekiwanym końcu świata
Pierwsza rzecz: za długi tytuł!! nie sposób go zapamiętać, już sam jego widok odstręcza od szorta. jak powiem, ze tytuł dłuższy od tekstu, to wiele się nie pomylę.
Trochę szkoda, bo sam szort całkiem fajny. W sumie są w tej edycji bodajże dwa o podobnej treści, ale ten mi podszedł bardziej. Może dlatego, że nad całością unosi się woń absurdu. Długość akurat - ani za mało, ani za dużo.
7/10
Gazela ze stoków gór
Ech? Wydawało mi się, ze to konkurs na szort, nie na streszczenie! Tymczasem tu otrzymałam konspekt czegoś dłuższego, sądzą po treści sporego opowiadania, a może nawet powieści. Skondensowane do bólu - galopem przez ogródek.
Wschodni klinat opowieści byłby może i fajniutki, gdyby rozpędzona fabuła nie rozdeptała go buciorami na miazgę.
Cytat | W ciągu dwóch strasznych dni straciłam młodszego Badibana, małego Jakimiana i śliczną Parwini. | - o ile mi wiadomo, siostry pozostawia się przy życiu, siostry się zawsze przydadzą - jako produkt eksportowy.
Słabo.
4/10
Na razie tyle. Ciąg dalszy nastąpi.
Rafał - 12 Maj 2009, 14:44
Ja bardzo przepraszam autorów szortów poniżej 11 miejsca, ale nie jestem w stanie przeczytać więcej niż 10 szortów, głos na Godzinę Prefektów, wcześniej napisałem dlaczego. Zwycięzco i organizatorze następnej kolejki, zrób coś aby z hurtu przejść na detal.
Nie wyrobie się z uczciwa oceną bo to wymaga poświęcenia czasu i szanowania się nawzajem. Sorki i gratulacje dla godziny, bo to naprawdą kawał dobrego szorta
Martva - 12 Maj 2009, 14:51
Rafał, dzięki za głos. Może teraz ktoś dla równowagi przeczyta tylko drugą dziesiątkę?
Ehh, trzeba się będzie zebrać, zastanowić i zagłosować samej
Słowik - 12 Maj 2009, 15:19
Tadaaaaam.
Nie dałem rady nadążyć za dwiema ostatnimi edycjami, zrobiłem sobie urlop od głosowania, a i teraz też ledwo ledwo i bez komentarzy.
Audiencja, Ballada..., Zaraza, Zasłużyć...
Tadaaaaam.
|
|
|