Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Max Bohdanowski - 30 Października 2005, 19:37
Logan napisał/a | Maxie, Twój kącik autorski na forum jest już gotowy.
Kochani Forumowicze, zapraszam tutaj do zadawania pytań Maxowi. |
Dzieki! Z przyjemnoscia (lub nie ) odpowiem na wszystkie pytania. Jest tam jedynie drobny blad - nazywam sie Bohdanowski
NURS - 30 Października 2005, 19:39
Witaj Max, cieszę się, że w końcu udało mi się zlokalizować twoją osobę.
Logan - 30 Października 2005, 19:43
Max Bohdanowski napisał/a | Dzieki! Z przyjemnoscia (lub nie Wink) odpowiem na wszystkie pytania. Jest tam jedynie drobny blad - nazywam sie Bohdanowski |
Przepraszam, mój błąd. Już poprawione.
Max Bohdanowski - 30 Października 2005, 19:53
Logan napisał/a | Max Bohdanowski napisał/a | Dzieki! Z przyjemnoscia (lub nie Wink) odpowiem na wszystkie pytania. Jest tam jedynie drobny blad - nazywam sie Bohdanowski |
Przepraszam, mój błąd. Już poprawione. |
A nawet zabawne wyszlo: skrzyzowanie nazwiska z Nikityczem
Max Bohdanowski - 30 Października 2005, 19:56
NURS napisał/a | Witaj Max, cieszę się, że w końcu udało mi się zlokalizować twoją osobę. |
I ja sie ciesze Faktycznie, zaczyna sie moje nowe zycie.
Logan - 30 Października 2005, 19:57
Dla Ciebie Maxie w dowód uznania za uśmiech przy każdym czytaniu Twojego komiksu - ranga specjalna na tym forum - Ojciec Nikitycza. Możesz oczywiście wybrać swoją własną.
Marek1964 - 30 Października 2005, 20:42
Super! Fajnie być setnym forumowiczem! Nie czesto udaje mi sie dostawać jakąś nagrodę! Więc: hurra! A żeby się przy okazji trochę pochwalić to... Ostatnio (w październiku) wygrałem ogólnopolski konkurs na opowiadanie SF zorganizowany przez Bibliotekę w Oleśnicy i tamtejsze Koło Bibliotekarzy. Opowiadanie nosiło tytuł ARCHIPELAG.
NURS - 30 Października 2005, 22:41
No to trzeba je opublikować:-)
Max Bohdanowski - 30 Października 2005, 23:55
Logan napisał/a | Dla Ciebie Maxie w dowód uznania za uśmiech przy każdym czytaniu Twojego komiksu - ranga specjalna na tym forum - Ojciec Nikitycza. Możesz oczywiście wybrać swoją własną. |
Dzieki wielkie! Co prawda, jezeli dotrzymywac sie prawdy historycznej - gdyby Robert nie zaproponowalby zrobic z pojedynczego komiksu epizodyczna serie, to gajowy moglby nigdy nie zostac tym, kim zostal. Choc faktycznie ja stworzylem te postac, Robert nadal mu zywot bohaterski i zrobil go slynna gwiazda
Dla mnie prawdziwy zaszczyt - od poczatku istnienia na tym szanownym forum dostac tak glosne miano. Nalezy sie zarowno i Robertowi No coz, chocial jestem tylko skromnym wspollokatorem gajowego, podgladaczem jego zycia, milo mi dostac od was taki prezent.
NURS - 30 Października 2005, 23:57
Nie, nie, nie. to twoja robota, ja tylko byłem arkuszerem.
Max Bohdanowski - 30 Października 2005, 23:59
Korzystajac z nazwy tego dzialu, chcialbym spytac: czy tu bija za to ze sie pisze bez "ogonkow"? Sprawia mi to pewny klopot w sensie technicznym, ale moge sie wysilic jakby co
NURS - 31 Października 2005, 00:06
Nie, nie bijemy, zwłaszcza gdy ktoś może mieć z tym problem, ale Maxie, zapraszam do innych wątków na forum. tutaj się tylko witamy.
Ika - 31 Października 2005, 06:39
Witam wszystkich :)
Gustaw G.Garuga - 31 Października 2005, 06:42
Witam!
mawete - 31 Października 2005, 08:01
Ika: witaj
Max Bohdanowski: witaj - jak rozumiem Gajowy N. wraca do "SFFH"
Pako - 31 Października 2005, 09:19
No i witam kolejnych uczestnikó tej forumowej karuzeli
Mara - 31 Października 2005, 09:29
Witaj Maxie!
Witaj Iko! Jak widzę desant trwa
NURS - 31 Października 2005, 10:59
Chcecie nas wciągnąć nosem, he?
McQueen - 31 Października 2005, 17:51
Witam wszystkich
NURS - 31 Października 2005, 18:00
I my witamy na forum, rozgość sie i pisz jak najwięcej.
Keiran - 31 Października 2005, 18:24
Kurcze, ale tu ruch, nie ma czlowieka caly dzien i 300 nowych postych. Czuje sie zagubiony
Pako - 31 Października 2005, 19:27
Oj, wierz mi że ja często też. Ci, co siedzą na forum caly dzień (np. w pracy) to tyle piszą Ale nie ma w sumie na co narzekać
Witam też nowego kolegę!
Keiran - 31 Października 2005, 19:54
Mysle, ze w koncu zdolam sie tu zaaklimatyzowac, bo na razie to bardzo zaluje ze nie ma mnie tu od poczatku. Pokutuje olanie oficjalnej strony SF
NURS - 31 Października 2005, 20:01
OK. keiran, doigrałeś się!!!
Jako autor 3000 posta zyskujesz nagrodę, powiedzmy film na DVD. Powiedzmy specjalną edycje Sky Captain i świat jutra?
Keiran - 31 Października 2005, 20:52
WoooooW. serio? czuje sie ogromnie wzruszony i zaszczycony. Wyslac dane na PMem? To ja chyba w ramach rewanzu wykupie prenumerate SF
NURS - 31 Października 2005, 21:12
PM-em, oczywiscie, a za prenumeratę, moja wdzięczność będzie cię ścigać do końca życia:-)
DiPoint Ragoon - 1 Listopada 2005, 19:42
*zdjął kapelusz i w rękach mnąć go począł wzrok w posadzkę wbijając*
Jestem DiPoint Ragoon, ale można zwać mnie DiPointek.
*podniósł wzrok*
Ch... Chciałbym... eee... pozdrowić wszystkich. No to... eee... Cześć.
*zamachał ręką, odetchnął i przysiadł się*
NURS - 1 Listopada 2005, 19:45
Witaj na forum
IMHO-tep - 1 Listopada 2005, 19:51
I ja witam tych, którzy trafili do bicia po mnie.
Pako - 1 Listopada 2005, 19:52
Witamy DiPointka Fajna ksywka w sumie. Skąd się wzięła?
|
|
|