Ludzie z tamtej strony świata - Magda Kozak
mawete - 29 Września 2006, 12:30
To ja poczekam, mi się nie śpieszy Co mam ściąć, to nie utonie...
deSAD - 30 Września 2006, 15:43
Dal osób z mniej rozwiniętym poczuciem chumoru:
1. przeoraszam za ortyograficzne błędy
2. oczywiście organizacja Młodzieży Wsiechpolskiej najprawdopodobniej nie istnieje wymyśliłem ja dla celów chumorystycznych
3. jeżeli obraziłem czyjeś poglądy polityczne serdecznie przepraszam nie było to moim zamiarem.
Pozdrawiam
Fidel-F2 - 30 Września 2006, 16:22
z tym chumorem to już przesadziłeś
Godzilla - 4 Października 2006, 09:23
No i rzeby błont sie zdażył w potpisie, to jusz naprawde pszesada
deSAD - 5 Października 2006, 20:17
taki mam styl hehe
Małostkowy, leniwy do bólu, ale jedno mam wspólne z współforumowiczami,a mianowicie kocham czytać
Jednak uwagi biore sobie do serca i postaram się być bardziej ortograficznie pooprawny.
Pozdrawiam.
dareko - 5 Października 2006, 21:01
deSAD, to moze napisalbys cos o wrazeniach z lektury?
Nattfiarill - 5 Października 2006, 22:31
No właśnie...
Taki offtop robić w takim miejscu...
deSAD - 8 Października 2006, 13:53
Bardzo przepraszam za offtopa. Z nim już koniec przynajmniej z mojej strony.
O najnowszym opowiadaniu Madzika powiem, że się ani troszkę nie zawiodłem.
Jest ciekawe, nowatorskie i zaskakuje zakończeniem. Ponadto napisane w charakterystycznym stylu, który osobiście sam bardzo u autorki lubię.
Nie mogę się doczekać Renegata. Także proszę o ciężką, bez wytchnienia, wykańczającą umysłowo i fizycznie pracę nad ww książką.
Pozdrawiam:)
gorim1 - 8 Października 2006, 17:23
ehhhh jak to jużgdzieś mówiłem jestem zaskoczony że wiatrówka nie wypaliła
opowiadanie nowatorskie fakt
wciągające też
madzik ty może masz taki styl pisania
dareko - 9 Października 2006, 16:06
Cytat | Nie mogę się doczekać Renegata. Także proszę o ciężką, bez wytchnienia nad ww książką. |
Z tego co wiem praca jest juz w zasadzie ukonczona. Nie da sie jednak przeskoczyc terminow u wydawcy... musisz czekac do stycznia Ale powiem ci w sekrecie, ze jest na co, oj jest. Renegat cie nie rozczaruje!
Ixolite - 9 Października 2006, 16:17
No i znowu korci... ehhh... biedni my, zwykli czytelnicy
mawete - 9 Października 2006, 18:09
Jak zwykle piękna...
Dunadan - 9 Października 2006, 18:12
O, Madzik spiewa jakies wersety?
Lu - 9 Października 2006, 18:12
Z tego co pamiętam, Madzik wspominała ze Renegat planowo ma wyjść w styczniu 2007, ale czy wyjdzie....
dareko - 9 Października 2006, 22:16
Jak na razie taki jest plan i tego sie trzymajmy. To juz nie jest zalezne od Magdy tylko od fabryki. Renegat jest skonczony, prawie na ostatnia klamerke zapiety. I.... swietny jest
gorat - 10 Października 2006, 09:51
dareko, tak piszesz, jakbyś wiedział więcej od kogokolwiek tutaj
dareko - 10 Października 2006, 10:09
Od kogokolwiek? Magda wie znacznie wiecej
hrabek - 10 Października 2006, 10:13
gorat: Ma przeciez mikrofon przy facjacie. Od razu widac, ze rzecznik jaki cy cus ;)
Ixolite - 10 Października 2006, 10:39
dareeeeekooooo.... przeeeeestaaaaań... proooooszeeeee....
hrabek - 10 Października 2006, 10:52
Wlasnie, tak serio - moglbys cos wiecej powiedziec na temat ksiazki, skoro mamy jeszcze kwartal wyczekiwania.
dareko - 10 Października 2006, 11:05
Tak serio to po prostu nie moge. Cichowaz troche zdradza. A te zapewnienia o Renegacie to nie jest czcza gadanina, ja naprawde jestem pod wrazeniem.
hrabek - 10 Października 2006, 11:32
Domyslam sie, ze nie. Ja bylem pod olbrzymim wrazeniem Nocarza, wiec az bym sie zdziwil, gdyby teraz mialo byc gorzej. Tylko jak juz sie chelpisz ze wiesz, to moglbys cos zdradzic z tresci, a jak nie, to moze lepiej cicho siedziec, zeby przyszlych czytelnikow z rownowagi nie wyprowadzac? (bez obrazy, po prostu takie spostrzezenie).
dareko - 10 Października 2006, 11:36
OK, OK, juz nic nie mowie.
hrabek - 10 Października 2006, 11:37
Ehh... Liczylem jednak, ze dasz sie sprowokowac. Nie to nie, jak ja przeczytam to tez nic nie powiem ;D
mawete - 10 Października 2006, 11:58
gorat - 10 Października 2006, 19:54
A Madzik milczy...
Nattfiarill - 10 Października 2006, 20:15
Bo Madzik nie ma
dareko - 10 Października 2006, 20:53
chyba juz jest
Madzik - 10 Października 2006, 21:29
Jestem, jestem. Uff, właśnie wróciłam z Frankfurta. Wylądowałam i do internetu na SFFH od razu. To chyba jakaś choroba. I to zaraźliwa!
Więc tak. Na SKOFIe było piknie. Chcę jeszcze!
A "Renegat", jaki jest, każden jeden widzi. No, może jeszcze nie każden, tylko niektóren, w ramach przeprowadzania testów na odpowiednio wyselekcjonowanym organizmie żywym. Póki co, rzeczony organizm nadal żyje i nawet wykazuje objawy zadowolenia z lektury. Znaczy, nie jest źle. Sprawdzimy na większej próbce populacji, w styczniu. Uff, chyba bredzę. I to tym strasznym fachowym bełkotem badań klinicznych, ups...
To ja już pójdę spać, dobrze?
Dobranoc Państwu!
mawete - 11 Października 2006, 06:14
hmmm... a nie widziałem zeby coś mocnego piła na SKOFIE
|
|
|