To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Rafał - 9 Czerwca 2011, 09:07

Dostałem rotawirusa, oddam w dobre ręce, jeden dzień z życia uciekł - ale dziadostwo jest męczące, normalnie przesr... . Ale szybko napada i szybko puszcza, no i 2 kg schudłem w 24 godziny. :mrgreen:

Są chętni na błyskawiczną kurację odchudzającą? :wink:

Kruk Siwy - 9 Czerwca 2011, 09:14

Znamy, znamy sami matką zas... byliśmy. Tyle, że u mnie porody trwały dni trzy.
merula - 9 Czerwca 2011, 10:20

Rafał, wolę inne metody. i żal pozbawiać Cię takiego skarbu ;P:
Rafał - 9 Czerwca 2011, 10:34

Kuźwa, kuźwa, kuźwa - z przed chwili.

Ja tędy, bywa, kilka razy w tygodniu jeżdżę:

http://ddz.doba.pl/?s=subsite&id=18451&mod=1
http://ddz.doba.pl/?s=subsite&id=18423&mod=1

merula - 10 Czerwca 2011, 10:25

indolencja "informatyczno" organizacyjna szkoły. wyniki Kangura zostały ponoć podane i przekazane do szkoły ( do strony, którą na tę okoliczność trzeba było założyć) 11 maja. jest 10 czerwca, a oni nadal nie są w stanie podać wyników uczniów naszej szkoły. w innych szkołach z gminy i na stronie gminnej (pochwalili sie) pojawiły się one już w maju. oddam, że w szkole na etacie pracuje kilku nauczycieli informatyki. jeszcze trochę i zabiorę sprzęt do szkoły, posadzę przy nim koordynatorkę i dopilnuję, żeby dokonała cudu i znalazła je. kurrrr.... XXI wiek, informatyzacja wszędzie, a tutaj jak coś nie przyjdzie pismem na papierze, to nie istnieje.
hrabek - 10 Czerwca 2011, 11:53

Iscariote napisał/a
Aukcja na Allegro kończyła się o 1 w nocy. Uznałem, że i tak mnie znacznie przelicytują, więc nie czekam i idę spać. I co? O złotówkę mnie przelicytował ktoś :?

Ale przecież nie wiesz, ile gościu wpisał w aukcji. Mógł wpisać 100zł więcej. System automatycznie przebija o najniższą możliwą kwotę, ale to nie znaczy wcale, że taki był maks drugiego licytującego.

Taselchof - 10 Czerwca 2011, 12:06

człowiek z kosiarką który tylko czeka żebym zasnął by zacząć swój mord trawy :evil:
Fidel-F2 - 10 Czerwca 2011, 14:11

Taselchof, spróbuj przespać się w nocy
Taselchof - 10 Czerwca 2011, 14:52

dla mnie 6 rano to zdecydowanie noc :?
Witchma - 10 Czerwca 2011, 19:21

Żory - miasto, które będzie mi się śnić po nocach, choć nigdy w nim nie byłam. Po 35 stronach opisów miliona kapliczek, tablic pamiątkowych i pomników nadszedł czas na szczegółowy opis bunkra. Co ja komu zrobiłam? :evil:
Godzilla - 10 Czerwca 2011, 19:43

Witchma, zazdroszczę Ci tylko jednego - że masz tłumaczenie :(
A że nudne jak flaki z olejem, to nie wątpię.

Witchma - 10 Czerwca 2011, 19:44

Właśnie doszłam do dębu maryjnego :roll:
Godzilla - 10 Czerwca 2011, 19:52

Musiałabym od zera odkrywać, jak się to wszystko nazywa. Dla chcącego nic trudnego, ale ile czasu na to schodzi.
nureczka - 10 Czerwca 2011, 20:07

Witchma, ale jak sobie poszerzysz zasób leksykalny.
Witchma - 10 Czerwca 2011, 20:09

nureczka, mniej więcej w co trzecim zdaniu jest słowo, którego po polsku nie rozumiem :D Zabiło mnie "erygowanie kuracji".
Godzilla - 10 Czerwca 2011, 20:12

Hm, tak, już sobie sprawdziłam co to jest ta kuracja, tylko jeszcze niech mi da ktoś polsko-angielski słownik kościelny :? Ciężka sprawa.
Witchma - 10 Czerwca 2011, 20:15

No generalnie to jest takie tłumaczenie-łamigłówka, wszystko trzeba sprawdzać i idzie jak krew z nosa... Jeszcze mi 4 strony zostały, ale dziś już chyba nie dam rady.
Godzilla - 10 Czerwca 2011, 20:31

Niedawno miałam coś o szczepionkach. Też wszystko musiałam sprawdzać od A do Z, robiłam trzy (!) strony dziennie i padałam (no, weźmy pod uwagę, że rzadko mam taki luksus, że ktoś inny zawiezie i przywiezie ze szkoły Potwora Starszego, a to jest dwu-trzygodzinna wyprawa).
Chal-Chenet - 10 Czerwca 2011, 20:51

Witchma napisał/a
Właśnie doszłam do dębu maryjnego
:lol:
Godzilla - 10 Czerwca 2011, 21:01

Chal, no i co? A jakby przyszło tłumaczyć o posągu bogini Kali w Kalkucie, albo cadykach żydowskich, też byś się chichrał?
Witchma - 10 Czerwca 2011, 21:03

Godzilla, myślę, że chodzi o całe zdanie. Faktycznie mam wrażenie, że szłam do tego dębu bardzo długo i to drogą najeżoną samymi strasznymi rzeczami :lol:
Godzilla - 10 Czerwca 2011, 21:12

W to nie wątpię :lol: To bywają bardzo kręte dróżki, i pełne pułapek.
Fidel-F2 - 11 Czerwca 2011, 04:12

ja chyba wiem co Chala śmieszy
Kai - 11 Czerwca 2011, 08:49

Wkurza mnie, kiedy sobie czegoś nie mogę przypomnieć. Są takie nazwiska, które mi nieustannie umykają. Blokada i koniec. Wczoraj chciałam coś komuś powiedzieć na temat jednego z muzyków, których czasem lubię słuchać (!) i ... zacięłam na nazwisku. Przychodziły mi do głowy wszystkie, od Sidneya Sheldona, poprzez Kurta Cobaina, Arta Sullivana, po Hulka Hogana. A chodziło o... Marka Knopflera.

I to, że po wczorajszym koncercie dzisiaj z łomotem spadłam na ziemię :(

fealoce - 11 Czerwca 2011, 08:54

Wkurza mnie, że fb po raz kolejny po cichu zmienia ustawienia prywatności...
Lynx - 11 Czerwca 2011, 19:09

stan konta: 2.97. Dlaczego banki w soboty nie księgują przelewów?
Kai - 11 Czerwca 2011, 19:25

Lynx, bo tak mają, ale za to o swoje upominać się będą. W soboty też. :evil:
Fidel-F2 - 11 Czerwca 2011, 21:09

Kai napisał/a
A chodziło o... Marka Knopflera.
a to ciekawe bo mam z tym nazwiskiem podobnie, i z kilkoma jeszcze innymi, cała reszta przypomina się jak należy a tych kilka nie
Ziemniak - 12 Czerwca 2011, 10:17

Odwołali Piknik Lotniczy :?
Kai - 12 Czerwca 2011, 11:05

Ziemniak, no weź, a dlaczego? Podali jakieś przyczyny?

Zielone Świątki mnie zaskoczyły. Czy ten kraj naprawdę musi żyć w rytm religii?

Partner forum