Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Iscariote - 6 Czerwca 2011, 10:22
Aukcja na Allegro kończyła się o 1 w nocy. Uznałem, że i tak mnie znacznie przelicytują, więc nie czekam i idę spać. I co? O złotówkę mnie przelicytował ktoś
ketyow - 6 Czerwca 2011, 14:29
Iscariote, snajper.net. Choć tu akurat mogłeś od razu ustawić 10 zł więcej i mieć pewność.
Iscariote - 6 Czerwca 2011, 16:49
ketyow, byłem przekonany że o jakieś 20-30 zł wiecej dadzą i się bardziej będą bić No ale złotówka?
Dzięki za link, obadam.
Kai - 6 Czerwca 2011, 19:01
Panie z mojego rocznika, które kroplę deszczu uważają za kroplę kwasu. Do diaska, nie roztopisz się kobito od paru kropelek, a siedzieć w tę parę w zamkniętym autobusie to horror. A przy tym powietrze tak ślicznie pachnie!
Chal-Chenet - 6 Czerwca 2011, 20:54
Jeb... meszki mi wczoraj posiekły nogi na tenisie a dzisiaj swędzi jak cholera...
merula - 6 Czerwca 2011, 23:21
bycie mamą lekkie nie jest. już przed północą skończyłam pomagać dziecku we wklepywaniu danych do pracy z informatyki do pracy-szansy_na_coś_więcej_niż_trzy. sam by to chyba do rana robił. a jak go kobieta zleje i zignoruje pracę, to chyba będę bardzo zła i niemiła, bo razem z koleżanką wykonali kawał roboty.
Kasiek - 7 Czerwca 2011, 10:59
Moja matka. Czy to normalne, że po telefonie od własnej rodzicielki wpadam w depresję i nie mem ochoty tam jechać przez następne pół roku?
Lynx - 7 Czerwca 2011, 11:50
Kasiek, <tulak>.
ketyow - 7 Czerwca 2011, 12:33
Zaje*iście. Zrobiłem na kole wszystkie zadania, ale nie zakreśliłem kółkiem numerów zadań, a zapomniałem o tym, że jak nie są zakreślone, to ona ich nie sprawdza. Pojutrze zbój. Nawet nie wiem czy mam na niego iść i pisać, czy nie, zresztą lista chętnych do jego pisania już zamknięta. Z pierwszego koła miałem 5, ale brak zakreślenia w kółko skutkuje: 2 z ćwiczeń + zbój we wrześniu, 2 z egzaminu (nie dopuszczony) + termin poprawkowy we wrześniu, o ile zaliczę zbója. Chciałem tę sytuację wyjaśnić to "nie mam czasu na rozmowę z panem, do widzenia". Jak można upier*olić przedmiot z takiego powodu?
No i nie zaliczyłem też 2 koła z drutów, skutki takie same jak powyżej.
Już nie mówiąc o tym, że te dwóje nawet poprawione też liczą się do średniej i dużo mnie kosztują, bo naukowe mi się drastycznie zmniejszy.
Najlepsze jest to, że tej baby nie można usunąć. Jeden z profesorów nam powiedział, że nie podoba się dziekanowi jej praca i chcą od dawna ją usunąć, ale w praktyce jest to możliwe, jak się przyłapie prowadzącego na kradzieży albo gwałcie, bo inaczej nie da się go wywalić na zbity ryj.
Matrim - 7 Czerwca 2011, 12:51
| ketyow napisał/a | | na kradzieży albo gwałcie |
Sprowokuj
ketyow - 7 Czerwca 2011, 12:59
Seks z mumią to nekrofilia.
Kai - 7 Czerwca 2011, 19:01
| Kasiek napisał/a | | Moja matka. Czy to normalne, że po telefonie od własnej rodzicielki wpadam w depresję i nie mem ochoty tam jechać przez następne pół roku? |
Miałam podobnie.
Tak bywa. Tulę.
Ontopowo - delikatne paniusie które zabija nawet najlżejszy powiew. Koleś, który czuje się tak pewnie, bo zatrudniono go po znajomości, ze terroryzuje cały dział w kwestii klimy.
illianna - 8 Czerwca 2011, 06:35
Miało być pięknie, a wyszło jak zwykle Czemu jak kupuję puszkę farby, nawet o głupiej nazwie słoneczny poranek i maluję nią ściany, to wychodzi ten słoneczny poranek, a jak kupuję tubkę farby i farbuję nią włosy, to może wyjść dokładnie wszystko? Wolę już malować ściany Teraz tylko pozostało mi strzelić tatuaż smoka na plerach, kupić glany i zacząć słuchać black metalu no i cieszyć się że a. nie mam zielonych włosów jak Ania z Zielonego Wzgórza, a przecież tak też mogło być, b. mąż stwierdził, że mu się podoba, bo lubi zmiany, a rude miałam już rok
ketyow - 8 Czerwca 2011, 07:35
| illianna napisał/a | | Teraz tylko pozostało mi strzelić tatuaż smoka na plerach, kupić glany i zacząć słuchać black metalu |
Hell yeah! Widzisz, jednak są pozytywne aspekty
shenra - 8 Czerwca 2011, 12:05
illianna, znaczy teraz co masz?
merula - 8 Czerwca 2011, 15:08
starsze dziecko. sztuki, które wyczynia, żeby się angielskiego nie uczyć i ponoszone konsekwencje rodzicielskiej nieakceptacji tego stanu kosztują go znacznie więcej wysiłku niż proste nauczenie się i spełnienie minimalnych wymagań. i nie jestem w stanie przewalczyć tej postawy.
Godzilla - 8 Czerwca 2011, 15:11
merula, łączę się w bólu. Skąd ja znam to podejście.
nureczka - 8 Czerwca 2011, 15:18
merula, no jakbym moich pracowników widziała.
ketyow - 8 Czerwca 2011, 15:19
tu był post
Witchma - 8 Czerwca 2011, 15:21
ketyow, hamuj się.
ketyow - 8 Czerwca 2011, 15:44
Przepraszam, ale po prostu już nie mogę, takiego cyrku jak mam teraz na uczelni, to jeszcze w życiu nie widziałem.
Witchma - 8 Czerwca 2011, 16:19
Nie przepraszaj, tylko edytuj posta.
Kai - 8 Czerwca 2011, 19:42
Chyba mam dość.
Ile razy można słuchać "Ale tyle kasy wywalić na koncert?" "A czemu nie jedziecie pociągiem, byloby taniej", "A te 79 zł to na obie strony?". Noż Kurrr.... do jasnej nieziemskiej, to JA zarabiam, na dwóch etatach zresztą i jak chcę sobie puścić kasę na dobry koncert to jest MOJA sprawa.
Młody to skwitował: Jakby podsumować te wszystkie badziewne płyty kupowane i upychane w półkach to by się tyle znalazło, jak nie więcej...
Fidel-F2 - 9 Czerwca 2011, 04:23
illianna, pokasz fotkem
illianna - 9 Czerwca 2011, 07:49
Fidel-F2, nie mam, boję się
dalambert - 9 Czerwca 2011, 08:08
illianna, Potraktuj to jako NOWY ASPEKT PIĘKNA i nie marudź tylko
DAWAJ FOTĘ
Kruk Siwy - 9 Czerwca 2011, 08:10
I proszę nie stylizować na sepię. Full kolor i jedbudu po oczach! Mocnych wrażeń pożądamy!
illianna - 9 Czerwca 2011, 08:15
Kruk Siwy, nie mogę, bo mi padł kabel od komórki, a aparatem sama nie zrobię
Kruk Siwy - 9 Czerwca 2011, 08:27
To co tak wolno chowasz potomka? Powinien już cykać jak stary, w końcu to on ma szansę dożyć XXII wieku!
A chwaliłaś się w innym wątku, że "zawsze możesz"! Hihi Ale czekamy, bom też ciekaw twoich osiągnięć.
dalambert - 9 Czerwca 2011, 08:40
| illianna napisał/a | | a aparatem sama nie zrobię |
Sebastian, SEbastian, SEBastian, SENAstian, SEBASTIANNNNNNNNNNNNNN
|
|
|