To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Martva - 9 Maj 2011, 11:38

Wkurza mnie ludzka dwulicowość. Jeszcze bardziej mnie wkurza że nie mogę się dogrzebać jej powodu. Bez sensu.
ketyow - 9 Maj 2011, 14:13

Cały week poświęcony dzisiejszemu kolokwium, a na koło facet przychodzi "dzisiaj nie ma, nie mam czasu, do widzenia". Fajnie, pierwszy termin był miesiąc temu i byłem w delegacji, najbliższy zostanie przesunięty na poniedziałek lub piątek i też będę wtedy w delegacji. I zapomnę do czasu zaliczenia i od nowa się kuć. Wrrr :evil:
Taselchof - 9 Maj 2011, 16:55

przeczesywanie się przez dekrety Borysa Nikołajewicza :/
Martva - 10 Maj 2011, 14:20

Spędziłam dziś godzinę u fotografa. Mam szczerą nadzieję że on będzie umiał jeszcze trochę podciągnąć to jedyne znośne zdjęcie jakie udało nam się zrobić przez ten czas.

Lewy półprofil z odsłoniętym uchem to zuo. Ale cieszę się że nie prawy, na prawym policzku zrobiła mi się w nocy wysypka :roll:

ketyow - 10 Maj 2011, 18:45

Unia ma tyle głupich przepisów, że z niecierpliwością czekam, aż wprowadzą nakaz zamykania dzieci w specjalnie wydzielonych dźwiękoszczelnych pomieszczeniach.

A na wszystkie trudne pytania związane z wychowaniem dzieci odpowiada przecież Wojtek Mann
http://www.youtube.com/watch?v=t0dAUd5Kw4Y ;P:

ilcattivo13 - 10 Maj 2011, 20:34

porwały mi się moje ulubione sztruksy :evil: Raz, że szykuje się wydatek, to znowu będę musiał się scyzorykować w przemierzalni :evil:
ketyow - 10 Maj 2011, 20:36

ilcattivo13, nic nie mów, siedzę w spodniach z dziurawymi kieszeniami, nogawkami, i wydartą dziurą nad kieszenią na d*pie i jeszcze w kroku się przecierają. Ale co zrobić jak ulubione i najlepiej leżą? ;P:
ilcattivo13 - 10 Maj 2011, 20:48

wiesz, ja dziś zrobiłem o dwa przysiady za dużo i mi się nogawki tylko na bocznych szwach trzymają. W sumie, to już bardziej nogawice niż spodnie :| I zdecydowanie się w tym nie da chodzić, bo mam wrażenie, że sobie jakieś "toiowo" niechcący zgniotę :roll: Lub przytnę.
Fidel-F2 - 10 Maj 2011, 22:00

albo wypadnie i potłucze się o posadzkę
Ozzborn - 10 Maj 2011, 23:25

Zgaga napisał/a
Jakieś 1,5 godz. w jedną stronę w dzień.

witaj w moim świecie... jak człowiek tak pojeździ przez 10 lat to idzie się przyzwyczaić ;]

Iscariote - 11 Maj 2011, 10:32

Fryzjerzy :evil: jak zwykle za krótko
Kruk Siwy - 11 Maj 2011, 10:38

Tupecik?
Iscariote - 11 Maj 2011, 10:40

Powiedzmy tak... moja lwia grzywa już nie jest lwia :(
Kruk Siwy - 11 Maj 2011, 10:44

Nie martw się. Do Łosieka włosy ci odrosną... na klacie.
Chal-Chenet - 11 Maj 2011, 10:57

Iscariote napisał/a
Fryzjerzy :evil: jak zwykle za krótko

Nie?

Też byłem jakiś czas temu, po raz pierwszy od wielu lat i kufa mać. Mówiłem nie za krótko, ale nie...

ketyow - 11 Maj 2011, 13:41

Ta banda złodziei z ZKM odrzuciła moje odwołanie od mandatu.

Ale jak widać to zwykłe k*rwy są
Cytat
Mój 13 letni syn , jadąc do szkoły został ukarany przez kontrolerów ZKM w Sopocie karą za niecztelny stempel szkoły w legitymacji ( tak to wyraził kontroler). Pomjam w tej chwili fakt, że wszystkie stemple są OK a syn posiadał bilet miesięczny i legitymację.

i niejeden raz w Olsztynie też spotkałem się z mandatami dla osób, które bilet miały a np. czekały na odblokowanie kasownika.

Lynx - 11 Maj 2011, 15:47

ketyow, odwołaj się jeszcze raz.
Z tego co mi wiadomo, to roszczenia z tytułu mandatów kolejowych/ kar za brak biletu/ biletu kredytowego ulegają przedawnieniu po roku. Chyba, że coś zmienili w prawie. Sprawdź. Znam kilka osób, które mandatów nie płaciły i, choć już minęły ze 3 albo 4 lata od ich wystawienia, mają spokój.

ketyow - 11 Maj 2011, 16:21

Właśnie zastanawiam się czy regularnie nie składać odwołania. Jak będą ciągle odrzucali, to mogę to przedłużać w kółko (mogę?). Ja za to płacę tyle co za kartkę papieru, ich odrzucenie każdego wniosku wyniesie 3,75 zł.
Iscariote - 11 Maj 2011, 16:30

ketyow, walcz z systemem! Niech sami płacą :D
Kai - 11 Maj 2011, 17:48

Jakaś plaga... dzisiaj w moich okolicach 5 wypadków totalnie blokujących ruch. A se nie zaklnę.
Fidel-F2 - 11 Maj 2011, 17:59

ketyow, a nie wołają na Ciebie Józefie K. czasem?
shenra - 11 Maj 2011, 18:11

Wpierdziela mnie niemiłosiernie brak zrozumienia dla człowieka, który przeżył tragedię, zobaczył coś czego nie powinno się oglądać i przeżywszy szok, nie jest w stanie mówić na ten temat po kilku dniach. A kto by był? Chyba psychopata. I taki brak zrozumienia pokazuje osoba mieniąca się prawdziwym chrześcijaninem(nie ubliżam nikomu, odnoszę się do konkretnej obserwacji), bo "przecież minęło już kilka dni, to powinien coś o tym powiedzieć. Ile można przeżywać?" Empatia na poziomie płyty chodnikowej. Ja pierdzielę! Mam ochotę napluć i pójść sobie w innym kierunku, ale z przyczyn niezależnych nie mogę ani jednego, ani drugiego. A gotuje się we mnie tak, że szok.
Fidel-F2 - 11 Maj 2011, 18:12

a nie możesz kopnąć w *beep* i zepchnąć ze schodów?
shenra - 11 Maj 2011, 18:15

Fidel-F2, niestety nie mogę. I na dobrą sprawę nie mogę nawet ofukać, choć przynajmniej bym z siebie wyrzuciła, że taka hipokryzja powinna być karana. Bo serio, cokolwiek by się o człowieku nie myślało(choć nie taki zły, jak czasami pałę przegnie) i jak by nie zalazł za skórę, to w momencie tragedii choćby dzwoni się i mówi "jak mi kufa przykro", a nie pierdzieli, że nie bo się obraziłem na niego.
Easy - 11 Maj 2011, 18:16

Zepchniesz kanalię, pójdziesz siedzieć za niewinnego człowieka.
shenra - 11 Maj 2011, 18:17

Najgorsze, że to nie jest wcale kanalia. Czasami odzywa się tu powiedzonko "chłop żywemu nie przeuści". Ech, ujnia. Idę się przejść.
baranek - 12 Maj 2011, 14:54

Po ćwierć wieku noszenia kolczyków, zaczęło mi się ucho babrać. Czyżby Czas dawał mi w ten bolesny sposób znać, ze pora na zmiany?
SithLady - 12 Maj 2011, 17:33

Account temprarily unavailable na fb. A wlasnie chcialam przetestowac kindelka na fejsie
shenra - 12 Maj 2011, 17:42

baranek napisał/a
Czyżby Czas dawał mi w ten bolesny sposób znać, ze pora na zmiany?
Nie wreszcie sugerują Ci, żebyś kupił bradziej wypaśne. ;P:
Kai - 12 Maj 2011, 20:22

baranek napisał/a
Po ćwierć wieku noszenia kolczyków, zaczęło mi się ucho babrać. Czyżby Czas dawał mi w ten bolesny sposób znać, ze pora na zmiany?

Myj je częściej i będzie ok :twisted:

Partner forum