To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

merula - 6 Maj 2011, 12:04

nie chce mi sie nawet dopisywać do tej listy :mrgreen:
ketyow - 6 Maj 2011, 18:22

http://literalubicyfre.pl...sie-na-francje/

Zakaz obniżek cen książek, w celu podniesienia poziomu czytelnictwa w Polsce. Wow, rozwalają mnie.

mBiko - 6 Maj 2011, 18:52

Godzilla, mięśniowy. Szyja, kark, cała prawa strona pleców.

merula, dzięki. Na szczęście dziś już lepiej.

shenra - 7 Maj 2011, 07:50

Padam na pysk, całą noc spać nie mogłam i jestem zła. Zła, zła, zła. :evil:
Witchma - 7 Maj 2011, 09:56

shenra, po pierwsze: masz czas do skofy, żeby się ogarnąć. Po drugie: aż żal tylu negatywnych emocji nie wykorzystać twórczo :P
Jedenastka - 7 Maj 2011, 10:15

shenra napisał/a
Straszne, zły moderator, ojej, ojej...
Agi - 7 Maj 2011, 10:17

Jedenastka napisał/a
shenra napisał/a:
Straszne, zły moderator, ojej, ojej...

Jedenastka, wkurza Cię to?

Jedenastka - 7 Maj 2011, 10:19

Witchma napisał/a
aż żal tylu negatywnych emocji nie wykorzystać twórczo

Witchmo, co racja, to racja, twórczo sadzę pelargonie :twisted: :wink:

shenra - 7 Maj 2011, 12:09

Post mi się skasował, a ponarzekałam w nim trochę na wujowość ostatnich 24h(z wyjątkami). Mam dzisiaj mułowe nastawienie :evil:
Kai - 7 Maj 2011, 21:39

shenra napisał/a

U mnie to ostatnio norma, 2.30 i jestem jakby... pozbawiona snu. Bezwstydnie wyspana i świeża, po czym o 5 nosem mogę orać glebę...

Ale mnie to już nawet nie wkurza, uczę się z tym żyć.

nureczka - 7 Maj 2011, 21:46

Wczoraj wypisano mojego Tatę ze szpitala, sam fakt, oczywiści mnie nie wkurza, wkurza mnie natomiast to, że:
Spoiler:

ilcattivo13 - 7 Maj 2011, 22:47

nureczko - moją babcię leczyli w Dąbrowie Białostockiej na chore nerki, choć jak się potem w suwalskim szpitalu okazało, miała w dwóch czy trzech miejscach pęknięty kręgosłup. I też jej robili w tej Dąbrowie różne badania (m.in. USG), za które płaciliśmy z własnej kieszeni, a jak babcię zabieraliśmy do Suwałk, to się okazało, że żadnych badań nie zrobili, bo albo sprzęt od ponad roku była zepsuty, albo w ogóle nie mieli odpowiedniego sprzętu, żeby konkretne badanie zrobić :evil:
Matrim - 7 Maj 2011, 22:57

nureczka, to chyba jest tradycja. W listopadzie miałem jeden nocleg na okulistyce w Bytomiu i potem na wypisie wynik badania krwi. Jakiej? Czyjej? Nie mam pojęcia. Chyba, że po nocy ktoś przylazł i upuścił :)
Ellaine - 8 Maj 2011, 07:39

... to, że niektórzy ludzie potrafią chlać od wpół do siódmej. Rano. W niedzielę. Albo jakikolwiek inny dzień tygodnia. Jestem zła, niewyspana, a do tego powinnam pracować nad kolejnym rozdziałem magisterki. I jeśli ojciec jeszcze raz zapyta mnie, dlaczego nic nie robię i czemu uważam, że nie obronię się w czerwcu, to chyba rzucę w niego czymś ciężkim. Na przykład kompem. Mam dwa, więc jednego nie będzie szkoda.
hijo - 8 Maj 2011, 08:29

Ellaine, spokój, weź głęboki oddech i się pohamuj - komputera jednak będzie szkoda :wink: Głowa do góry :) jak nie w czerwcu to w lipcu się obronisz :roll: mój kolega do obrony zbierał się półtorej roku i w końcu obronił się 23 grudnia :twisted:

Edit: na 3 dni przed obroną mojego kolegi spadł śnieg, na dwa dni przed obroną postanowili zrobić kulig (czyli samochód + nartosanki) co skończyło się urazem kolana i na obronę szedł kulawy :mrgreen:

nureczka - 8 Maj 2011, 11:50

Spoko,
Mnie pracę dyplomową przywoził od recenzenta małżonek, gdy ja sterczałam już w korytarzu. Dobrze, że tego dnia broniło się pięć osób, więc trzy przepuściłam i jakoś się udało.
A że z takim trudem zdobyty tytuł mgr inż. nigdy do niczego mi się nie przydał, to już innsza inszoćś.

ketyow - 8 Maj 2011, 14:49

Ku*wa mać, na kolokwium jutro (to już poprawkowe) będą 4 typy zadań, 1 nie robiliśmy w ogóle, 2 zaczęliśmy na zajęciach, ale nie skończyliśmy nigdy i przez 3 tygodnie bezsensownie napie*dalaliśmy jeden typ zadania. Nie pomogły prośby, żeby przerobić tamte inne. I metodą oczkową rozwalam wszystko jak popadnie, a całej reszty nie umiem i za nic nie mogę zrobić. Za pierwszym podejściem nie zaliczyło 20 osób z 23, jutro znów to samo będzie. Fuck!
Kai - 8 Maj 2011, 16:30

nureczka napisał/a
A że z takim trudem zdobyty tytuł mgr inż. nigdy do niczego mi się nie przydał, to już innsza inszoćś.

Jako jedna z trzech dziewczyn w grupie, a jedyna, która się obroniła, potwierdzam. No, może mam lepszą kategorię zaszeregowania w pracy, a wiadomości czasem się przydają przy tłumaczeniach, ale to by było na tyle... A jaka specjalność, jeśli można zapytowywać?

hijo - 8 Maj 2011, 20:37

Jak tu sobie ponarzekać, kiedy nie można nic powiedzieć/napisać - jak mnie to wq...a :evil:
nureczka - 8 Maj 2011, 20:53

Kai napisał/a
A jaka specjalność, jeśli można zapytowywać?

Można. Mechanika. Obrabiarki sterowane numerycznie.

Zgaga - 9 Maj 2011, 10:40

Mam ciernie i ogień w gardle. Nie jest to fajne.
Niektórzy się cieszą, że nie mogę krzyczeć.

Martva - 9 Maj 2011, 10:47

Podano lokalizację Krakonu i będzie wściekle daleko od cywilizacji. Bez sensu.
Ziemniak - 9 Maj 2011, 10:53

Martva, najgorsze, że daleko od przyzwoitych knajp :D Za to do domu będę miał blisko :mrgreen:
Chal-Chenet - 9 Maj 2011, 10:58

Martva napisał/a

Przynajmniej nie musisz tułać się 8h w pociągu. ;)

Martva - 9 Maj 2011, 11:14

Przynajmniej nie uwierzę jak mi ktoś powie 'to chodźmy do knajpy w centrum, na piechotę, to blisko' ;P:
terebka - 9 Maj 2011, 11:16

Mieszkanie po sąsiedzkoo z ludźmi, dla których fajna majowa pogoda to pretekst by się dzielić radością z innymi puszczaniem na pełny regulator disko polo :twisted: Zaraz wyjdę z siebie i stanę obok :twisted:
shenra - 9 Maj 2011, 11:17

Ziemniak napisał/a
najgorsze, że daleko od przyzwoitych knajp
No właśnie, jeszcze się okaże, że knajpa konwentowa będzie jakąś mordownią. Do bani.
Chal-Chenet - 9 Maj 2011, 11:21

Martva napisał/a
Przynajmniej nie uwierzę jak mi ktoś powie 'to chodźmy do knajpy w centrum, na piechotę, to blisko' ;P:

Nie rozumiem o co Ci chodzi. ;P:

Zgaga - 9 Maj 2011, 11:23

Martva napisał/a

To chyba jakaś ogólna tendencja. AVA też na drugim końcu miasta. Chociaż podobno jakieś sensowne knajpki wokół są.
Ale ja będę się musiała tam przepychać przez całą Warszawę. Jakieś 1,5 godz. w jedną stronę w dzień.

Godzilla - 9 Maj 2011, 11:31

terebka, mogę tylko współczuć. To rąbanka, nie muzyka.

Partner forum