To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

merula - 5 Maj 2011, 15:49

albo witamina PP
Witchma - 5 Maj 2011, 16:00

Od dwóch tygodni, z bliżej niewyjaśnionych przyczyn boli mnie stopa. Zaczyna mnie to irytować.
merula - 5 Maj 2011, 16:08

może uciąć? :mrgreen:
Witchma - 5 Maj 2011, 16:10

No tak. "Ściąć drzewo, taka jest moja koncepcja!" ;P:
Agi - 5 Maj 2011, 17:14

merula napisał/a
może uciąć? :mrgreen:

Lepiej włożyć wygodne buty. :wink:

Chal-Chenet - 5 Maj 2011, 18:01

http://sport.onet.pl/pilk...,wiadomosc.html

Idiotyzm.

feralny por. - 5 Maj 2011, 18:03

Taka, tam pokazówka, która ma pokazać, że się coś robi kiedy się nic nie robi. Nie pierwsza i nie ostatnia, w końcu to rok wyborczy.
terebka - 5 Maj 2011, 18:29

Może wyjściem by była karna opłata na sektory zajmowane przez tych największych klubowych zadymiarzy. Opodatkować Żyletę i... jak tam się to zwie na Lechu :!: W końcu jak długo można jeszcze stosować odpowiedzialność zbiorową? Bo tak jest prościej? - sposób godny bardzo lichych umysłów.
Chal-Chenet - 5 Maj 2011, 18:37

To też jest żadne wyjście. Gdy jeszcze było mnie stać na bilety, zawsze chodziłem do Kotła. (Tak to się nazywa na Lechu). Ogromna większość kibiców tam stojących, w życiu nie widziała na własne oczy zadymy, ani w żadnej nie brało udziału. To też byłaby odpowiedzialność zbiorowa.
Ścigać tych, którzy dymili w Bydgoszczy, to jest wyjście. Kamery mieli? Filmowali? To niech szukają i zamykają. Kiboli i Lecha i Legii + kara dla organizatorów.

Adanedhel - 5 Maj 2011, 18:40

Kogo? Kominiarki ścigać? To nie takie łatwe.
Na dzień dobry niech wypierniczają ze stadionów każdego, kto zasłoni twarz.

Chal-Chenet - 5 Maj 2011, 18:43

Praca policjanta nie jest łatwa.
Jednakże logicznym następstwem zamieszek w Bydgoszczy na pewno nie jest zamknięcie stadionów w Poznaniu i Warszawie.

Adanedhel - 5 Maj 2011, 18:47

Nie twierdzę, że łatwa. Ani, że zamknięcie stadionów ma sens jakikolwiek, poza politycznym.
Ale rozwiązanie problemu też nie jest trudne. Anglicy zrobili to już 20 lat temu, nie mając takich środków technicznych. Tylko trzeba tu kogoś inteligentnego i upartego, a nie na gwałt potrzebującego efektownego sukcesu medialnego.

feralny por. - 5 Maj 2011, 18:47

Na dzień dobry to trzeba zacząć egzekwować istniejące przepisy, a tymczasem komendant "wydziału do walki z kibolami" pisze do PZPN list z prośbą żeby sprzedali bilet znanemu zadymiarzowi, który nie dość, że ma zakaz stadionowy, to parę tygodni wcześniej pobił piłkarza (a jakże na stadionie tuż po meczu). Ogarniacie to? Bo minie się to w pale nie mieści.
Chal-Chenet - 5 Maj 2011, 18:52

Adanedhel, zgoda. Tylko jest ktoś taki w Polsce? Nie sądzę. Wkurza mnie, że się biorą za to z *beep* strony, bo wychodzi im wielki absurd z tą decyzją.
Najlepsze jest to, że decyzja jest motywowana, uwaga, brakiem możliwości zapewnienia bezpieczeństwa na stadionie miejskim w Poznaniu przez policję. Przy poprzednich meczach jakoś tego nie było, dziwne. Poza tym dzień później, na tym samym stadionie, w obecności parunastu tysięcy widzów, Warta jak najbardziej może już grać. PARANOJA.
Edit. I co stadion w Poznaniu czy Warszawie ma wspólnego z zamieszkami w Bydgoszczy?

feralny por., to kolejny absurd. Po co nadają zakazy stadionowe, jak za chwilę sami je zdejmują? czemu? Bo legionista "Staruch" poprosił? Czy z jakichś innych powodów? Nie ogarniam.

Adanedhel - 5 Maj 2011, 18:58

Chal-Chenet napisał/a
Tylko jest ktoś taki w Polsce?

Nie.

terebka - 5 Maj 2011, 19:00

To może PZPN powinien zainwestować w doradców z Anglii, bo im to jakoś jednak wyszło, ograniczenie bydła do miniumum.
feralny por. - 5 Maj 2011, 19:02

terebka napisał/a
To może PZPN powinien zainwestować w doradców z Anglii
Dzielić się pieniędzmi? Daj spokój.
mBiko - 5 Maj 2011, 20:08

Sztyngiel mi wszedł i ledwo się ruszam.
Godzilla - 5 Maj 2011, 20:09

Ojej, współczuję. Ten sztyngiel to w kręgosłupie, jak rozumiem?
merula - 5 Maj 2011, 20:23

mBiko, rozumiem Cię doskonale. trzymaj się.
Ozzborn - 5 Maj 2011, 21:24

nijak i ni cholery nie mogę się wziąć do roboty... jak to się kurde dzieje, że rzeczy fajne i interesujące, jak tylko staną się obowiązkiem, są nie do zniesienia i nie do ugryzienia? :roll:
Godzilla - 5 Maj 2011, 21:27

Ozzborn, już sto pięćdziesiąt lat temu znano tę zależność. Tylko akurat nie pamiętam, u kogo o tym czytałam ;P: Skleroza.

I żeby było śmieszniej, pewnie sama stracę kupę czasu rozkręcając się aby przetłumaczyć mały kawałek tekstu na temat, który niedawno wałkowałam. Czyli dopisuję się do klubu.

Ozzborn - 5 Maj 2011, 21:31

że też nikt jeszcze nie znalazł na to legalnego rozwiązania farmaceutycznego :roll:
Zaległości w pracy, za 3 tyg. muszę oddać esej do którego jeszcze nie zacząłem zbierać literatury, do tego w pon kolokwium z arabskiego, a Kass już i tak mi grozi wrześniem :/
a ja co? napierdzielam seriale i pasjansa... a przecież nie pójdę do psychiatrologa, wolę wydać na wódkę ;]

Godzilla - 5 Maj 2011, 21:33

Obawiam się, że rozwiązania farmakologiczne tego problemu są nielegalne.
czterdziescidwa - 5 Maj 2011, 22:06

Godzilla napisał/a
Obawiam się, że rozwiązania farmakologiczne tego problemu są nielegalne.

A konkretniej? ;)

joe_cool - 5 Maj 2011, 22:09

Nadal nie mogę biegać - pani fizjoterapeutka na razie zabrania... :cry: :|
Ozzborn - 5 Maj 2011, 22:20

czterdziescidwa napisał/a
A konkretniej? ;)

dobra, dobra, nie z nami te numery... my Ci powiemy, a ty wyciągniesz odznakę i kajdanki :wink:

Kai - 6 Maj 2011, 08:18

Dołączam do klubu tych, którzy nie umieją się zebrać do kupy.

joe_cool, współczuję.

A wkurza mnie pogoda, zimno rano, gorąco w dzień. Efekt - ja tam wolę rano zmarznąć, a potem mieć w przybliżeniu komfort, zamiast rano mieć ciepło, a potem się pocić, ale niestety nie wszyscy są tego samego zdania.

Lynx - 6 Maj 2011, 08:37

Mam lenia, chce mi się spać i w ogóle. :cry:
Matrim - 6 Maj 2011, 09:25

Ozzborn napisał/a
nijak i ni cholery nie mogę się wziąć do roboty...
Godzilla napisał/a
dopisuję się do klubu
Kai napisał/a
Dołączam do klubu tych, którzy nie umieją się zebrać do kupy.
Lynx napisał/a
Mam lenia

Zostałem zdemotywowany ;) To ja też się dopiszę, dobrze? :)

Partner forum