To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

joe_cool - 27 Kwietnia 2011, 17:42

Osiedlowa *beep* robi sobie konkurs wycia pod moim balkonem... Ja pier... :evil: :evil: :evil:
Fidel-F2 - 27 Kwietnia 2011, 18:23

kup wiatrówkę
nureczka - 27 Kwietnia 2011, 18:59

Moja redaktorka. Zawsze mówiłam, że redaktor to zło, ale tym razem przekroczyła wszelkie granice.
Książkę do redakcji dostała 3 miesiące temu. Nie tknęła jej, bo nabrała chałtur wyżej kokardek. W końcu terminy ją przypiliły, więc podesłała mi tekst do zatwierdzenia w Wielki Poniedziałek, nie przyjmując do wiadomości, że w Wielkanoc chcę odpocząć. Potem całe dzień dręczyła mnie telefonami.
A na dodatek leżą u niej jeszcze 2 "moje" książki - jedna 2 miesiące, druga miesiąc. Wkurza mnie to, bo pieniądze dostaję dopiero po zatwierdzeniu wersji redakcyjnej. Ale co panią redaktor obchodzi moja wypłata?
Wrrrrrr.... :evil:

joe_cool - 28 Kwietnia 2011, 09:35

Fidel-F2, grzecznie poprosiłam, żeby przestali i - o dziwo! - faktycznie przestali. :shock:
dalambert - 28 Kwietnia 2011, 09:37

nureczka, a nie wiz czasem kiedy pani redaktóuór kasę dostaje? Może jest sposób by i ją stuknąć w kokardkę?
nureczka - 28 Kwietnia 2011, 09:56

dalambert, musiałabym ze składaczem spisek zawiązać, bo ona dostaje wypłatę dopiero jak tekst jest poskładany.
Wkurza mnie, bo dalej niż czubek własnego nosa nie patrzy, a że jakieś układy w wydawnictwach ma po latach pracy, nie chcę z nią wchodzić w otwarty konflikt. Wiesz jak jest...

joe_cool - 28 Kwietnia 2011, 13:03

Skacze mi dolna powieka. Zaczęła wczoraj wieczorem i nie chce, cholera, przestać. Doprowadza mnie to do szału. :|
Ziemniak - 28 Kwietnia 2011, 13:06

Brak mikroalimentów najprawdopodobniej. Spróbuj jakiegoś preparatu magnezowo-potasowego albo wciągnij ze dwa banany
joe_cool - 28 Kwietnia 2011, 13:23

Wzięłam rano jakąś multiwitaminę, przed chwilą musujący magnez + wit. B6. Może faktycznie banana zjem czy coś, bo zwariuję - w dodatku głowa mnie od tego boli... :|
Godzilla - 28 Kwietnia 2011, 14:00

Popieram Ziemniaka, najpierw celowałabym w magnez. Chociaż czasem zdarza się coś jeszcze. Ogólne rozdygotanie potrafi dawać na przykład tarczyca. Kiedyś przerabiałam.
Iscariote - 28 Kwietnia 2011, 14:33

Mnie od małego ręce się trzęsą jak w delirium. Głupio momentami wygląda. Neurolog powiedział bierz magnez i pomaga faktycznie. Na krótko, bo krótko ale zawsze :)
joe_cool - 28 Kwietnia 2011, 16:03

Tarczycę mam w porządku, sprawdzana była wieloktronie w ciągu kilku ostatnich lat. A dygoczące ręce to u mnie norma. Co ciekawe, niedoboru magnezu też nie mam (przynajmniej w zeszłym roku nie miałam). Może się czymś zestresowałam, nie wiem. Ale jakby coś mnie mi skacze, więc może do jutra przejdzie... :roll:
shenra - 29 Kwietnia 2011, 07:13

Jakiś palant obudził mnie telefonem po 7 i zasnąć już nie mogłam, a że to stacjonarka była i babcia w końcu debrała(normalnie dźwięk mi się w mózg wżarł) i nawet nie wiem kogo opierdzielić za to :evil:
Ice - 29 Kwietnia 2011, 09:55

Ślub królewski komentowany przez 2 panie, które przeżywają to tak, jakby miały 17 lat...
Taselchof - 29 Kwietnia 2011, 10:04

żona premiera bez kapelusza :!: :!: :!: :twisted:
Fidel-F2 - 29 Kwietnia 2011, 10:08

a już, qurwa, myślałem, że ominie nast ten temat kompletnie, ale nie, Ice musiał sie wyrwać
shenra - 29 Kwietnia 2011, 10:11

Fidel-F2, no co Ty. Toż to nie godzi się olać takie wydarzenie sikiem prostym :mrgreen:
Adon - 29 Kwietnia 2011, 10:13

Ja specjalnie nic nie pisalem, choc juz mnie trafia. Nawet kolezanki z pracy wlasnie poszly do sali konferencyjnej zamontowac lapka, zeby ogladac transmisje na projektorze. :twisted: TO atakuje zewszad: radio, TV, internet. Boje sie otworzyc lodowke.
shenra - 29 Kwietnia 2011, 10:15

Adon, poza stroną Onetu, na razie zaatakowało mnie tylko na forum, profilaktycznie tv i radio wyłączone. I gram w Mahjonga, coby mnie nie ciągało po sieci :mrgreen:
Adon - 29 Kwietnia 2011, 10:17

Hehe dobry pomysl. :mrgreen:
Fidel-F2 - 29 Kwietnia 2011, 10:20

Adon napisał/a
Ja specjalnie nic nie pisalem, choc juz mnie trafia.
mam podobnie, jakiś rozpaprany nierób żeni się z półmózgą panienką, też mi njus
Ice - 29 Kwietnia 2011, 10:31

Fidel-F2 napisał/a
a już, qurwa, myślałem, że ominie nast ten temat kompletnie, ale nie, Ice musiał sie wyrwać

Do usług :wink:

Fidel-F2 - 29 Kwietnia 2011, 10:40

idź na kolanach do Częstochowy, może zmażesz winy
Kruk Siwy - 29 Kwietnia 2011, 10:43

do Rzymu na Sami Wiecie Co.
Adon - 29 Kwietnia 2011, 10:44

O nie, nic nie mow.
Za Brytolami choc jedno przemawia, podniecaja sie impreza tylko dla zywych, a my? :/

feralny por. - 29 Kwietnia 2011, 10:45

Kruku Siwy, po kruchym stąpasz lodzie.
Taselchof - 29 Kwietnia 2011, 10:47

zaczynam kochać republikę :roll:

Cytat
do Rzymu na Sami Wiecie Co.

kremówki ?

hjeniu - 29 Kwietnia 2011, 12:05

Lody od Tony'ego :mrgreen:
dalambert - 29 Kwietnia 2011, 13:14

*beep* jesteście nie miłośnicy fantastyki :twisted:

Bogu dziękujcie za Królową i monarchię i patrzcie, patrzcie jak wyglądaja prawdziwe królewskie imprezy , co byśta potem bzdur w swej tfffuuuuurczości nie wypisywali ;P:

Podobamisie :!:

Virgo C. - 29 Kwietnia 2011, 14:13

Jak poinformowano mnie usłużnie w Trójce, transmisję ogląda 2 mld ludzi na całym świecie. A potem o pierwszym pocałunku, który ma pan młody złożyć na ustach panny młodej. I w tym momencie wymiękłem :mrgreen:

Partner forum