Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
corpse bride - 19 Listopada 2012, 20:26
se se se...
illianna - 19 Listopada 2012, 21:59
superaśne te czachy
shenra - 20 Listopada 2012, 01:35
Nooooo
Blue Adept - 20 Listopada 2012, 03:47
Nie mogę spać, więc spamuję...
Agi napisał/a | Z lekka się zagalopowałeś i generalnie sobie grabisz. |
Może jednak zostanę grabarzem...
dzejes napisał/a | Pisz sobie i pięćdziesiąt, tylko życia trochę szkoda. Osły na Jutubie same się nie obejrzą. |
A co to za życie.... Ja tam wolę na yyytubie oglądać skaczące pchły: Flea Jump Mystery Solved
Martva napisał/a | Ależ to się nie musi okazywać, to jest jasne. Z Wielkim Kosmicznym Chomikiem się nie wygrywa. Howgh. |
Ale chyba jest na forum miejsce dla człowieka z La Mancha?
Martva napisał/a | I jest trochę strasznie, i trochę fajnie, i trochę dziwnie też. |
Czyli żyjesz w interesujących czasach... Super.
Martva napisał/a | Sądzisz że chciałoby mi się wtedy pisać, jeśli zamiast tego mogłabym się gapić w jakiś fascynujący sufit albo słuchać na przykład kapania z kranu? Ogarnij się |
Można też wtedy starać się policzyć włosy w nosie...
P.s. Martva - Fajne są zwłaszcza te kokardki na nagim czerepie...
P.s.2. Martva - Czy mogę dokonać aktu ostatecznego spamerstwa? Chciałbym - tak jak się odgrażałem - zamieścić na tym blogu pewien tekścik. No i wtedy się okaże...
Agi - 20 Listopada 2012, 07:12
Martva, wszystkiego fantastycznego! Słońca i radości!
dzejes - 20 Listopada 2012, 09:21
Z okazji urodzin zrobiłem kartkę, o proszę
fealoce - 20 Listopada 2012, 09:44
Martva, najlepszego!
Rafał - 20 Listopada 2012, 10:16
Najlepszego!
Blue Adept - 20 Listopada 2012, 10:37
Martva - Miłej rocznicy zgonu!
Martva - 20 Listopada 2012, 11:35
Dzięki wszystkim.
dzejes, wzruszyłam się, to najładniejsza kartka jaką dziś dostałam.
BTW śniły mi się dzisiaj robaki.
illianna - 20 Listopada 2012, 12:38
serdeczności!
shenra - 20 Listopada 2012, 14:33
Najlepsiejszego Kocie
merula - 20 Listopada 2012, 20:16
to tutaj też - Martva najlepszego
dzejes, jaka urocza
dalambert - 20 Listopada 2012, 20:18
No Martva no to STO LAT ŻYCIA
kropek - 20 Listopada 2012, 20:25
Wsiewo charoszewa i żeby Ci się tak chciało jak Ci się nie chce
Martva - 20 Listopada 2012, 22:33
Dzięki za pamięć, moi drodzy
kropek, nie wiem czy ta planeta by zniosła tak nagły wzrost energii
Matrim - 20 Listopada 2012, 23:03
W ramach nadrabiania zaległości forumowych, wszedłem, przeczytałem i ubyło z trzysta postów nieprzeczytanych. Tylko nie jestem do końca pewny, czy wszystko widziałem, chciałem przeczytać.
W każdym razie, Martva, najlepszego w Dniu Urodziurorurodzin. I idę dorastać do pewnych kwestii...
Martva - 20 Listopada 2012, 23:08
Nie dorastaj, to jest gupie i nie daje się cofnąć. Podobno.
Blue Adept - 20 Listopada 2012, 23:38
Martwi nigdy nie dorastają, tylko się rozkładają...
Matrim - 21 Listopada 2012, 00:17
Martva, w sumie racja. Choć i tak ile razy patrzę w lustro, to widzę licealistę. Tylko zmarszczki na czole jakby głębsze
Mogę sobie to zdanie wrzucić w podpis?
corpse bride - 21 Listopada 2012, 01:27
Martva, już życzyłam, ale jeszcze raz - najlepszego
a kartka od dzejesa jest super cool
Martva - 21 Listopada 2012, 11:25
Blue Adept, grabisz sobie.
Matrim, kiedy miałam 15-16 lat, byłam bardzo dojrzała jak na swój wiek i tak mi zostało I pewnie że wrzucaj.
corpse bride, raz jeszcze - dzięki
Zaraz muszę wypełznąć z domu w mgłę, walczyć i zwyciężać.
Martva - 21 Listopada 2012, 18:50
Dzisiaj odebrałam od siostry corpse bride worek biżuterii który jej zostawiłam przed wyjazdem do Francji - przejrzałam zawartość i aż się zdziwiłam jakie ładne rzeczy robię ^^
Poza tym byłam w moim byłym ulubionym lumpeksie, przymierzyłam sześć rzeczy, kupiłam dwie. Poprawiło się jakby. Znalazłam najpiękniejsza spódnice na świecie (pionowo marszczona srebrna satyna czy inna tafta, z czarną tiulową falbanką, niestety króciusieńka, jakbym miała nogi jak corpse kupiłabym z miejsca) i fajną kieckę z ale z fatalnie wyprofilowanymi fiszbinami nabiustnymi. Ogólnie chyba tam wrócę w przyszłym tygodniu, bo widzę postęp.
Blue Adept - 21 Listopada 2012, 19:07
Zerknąłem na skarby i oczy me rozbłysły. Pikne rzeczy... Mam pytanie - sprzedajesz wysyłkowo (i czy masz jakiś cennik)? Niektóre z kolczyków mogłyby spodobać się mojej siostrze. A gwiazdka przecież niedługo. No, chyba że Majowie mieli rację...
Martva - 22 Listopada 2012, 19:45
Kupiłam fajną białą bluzkę z zamiarem noszenia jej pod gorset i kurde, wydyma się na plecach, zupełnie niekompatybilna. Grrr
Przepotwornie się cieszę z wynalezienia elastanu.
Martva - 26 Listopada 2012, 22:01
Impreza pofalkonowa, stoję sobie (w pokojówkowym stroju) przy stoliku nieforumowych znajomych, nagle podchodzi jakiś obcy facet i mówi:
-Przepraszam bardzo...
Znajomi chórem:
-Ta pani tu nie pracuje!
- Ja wiem, ale chciałbym prosić żeby pani się mogła odwrócić w stronę tamtego stolika, tam siedzi moja dziewczyna i chciałem jej pokazać jaki strój sobie powinna kupić na gwiazdkę.
Sweet.
Za to w falkonową niedzielę ludzie patrzyli przeze mnie. Znaczy niby na mnie, ale nie zauważali. Za jednym kolegą nawet pobiegłam, żeby się przywitać, bo minął mnie całkowicie obojętnie, chociaż się szczerzyłam i machałam. Ciekawe ile mogą w człowieku zmienić dżinsy i koszula zapięta po samą szyję
hijo - 26 Listopada 2012, 22:11
Martva, powiadają, że jak Cię znajomi nie rozpoznają to będziesz bogata weź to za dobry omen
merula - 26 Listopada 2012, 22:16
tylko nie mówią kiedy
Martva - 26 Listopada 2012, 22:55
Po co mi bogactwo, jak ludzie których lubię patrzą i nie widzą? Sniff.
hijo - 26 Listopada 2012, 23:01
Martva, jak będzie bogactwo to wszyscy Cię zobaczą. Nawet ci, których nie lubisz
|
|
|