Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
Blue Adept - 18 Listopada 2012, 17:53
merula napisał/a | się romansideł naczytałeś |
Chyba się do mnie uprzedziłaś i dumę mą nieco uraziłaś... W każdym razie idę się przytulić do Jane...
merula - 18 Listopada 2012, 17:58
Blue Adept napisał/a | Chyba się do mnie uprzedziłaś i dumę mą nieco uraziłaś... |
taa... chyba o tę fotelową pułapkę chodzi
Blue Adept - 18 Listopada 2012, 18:07
merula napisał/a | taa... chyba o tę fotelową pułapkę chodzi |
Ta pułapka zasysa jak trąba powietrzna...
Generalnie odpowiem cytatem z serialowej adaptacji (oczywiście z Colinem Firthem):
"Czyż nie po to jesteśmy, by dawać rozrywkę sąsiadom i śmiać się z nich ze swojej strony?"
shenra - 18 Listopada 2012, 19:40
Blue Adept napisał/a | Ależ czy nie dobija się chomików | Przepraszam, czy to było wyzwanie?
Blue Adept - 18 Listopada 2012, 19:50
shenra napisał/a | Przepraszam, czy to było wyzwanie? |
Ależ proszę bardzo - pozostawiam Tobie wybór broni:
- pojedynek na miny,
czy
- walka na zabawne tekściki.
Co wybierasz?
shenra - 18 Listopada 2012, 19:55
Hmmm, ciężki wybór
corpse bride - 18 Listopada 2012, 19:56
Ja wybieram tekściki - chętnie poczytam rozwinięcie tematu o zdziczałych kobietach w obecnych czasach, bo wyczułam, że chodzi w domyśle o to, że kiedyś nie były zdziczałe - ale kiedy? Żyłeś i działałeś wtedy i mówisz z autopsji? Bo jeśli nie, to może nie kobiety są zdziczałe, tylko ty się tak do nich zabierasz, że uciekają w dzikim popłochu?
Blue Adept - 18 Listopada 2012, 20:21
corpse bride napisał/a | chętnie poczytam rozwinięcie tematu o zdziczałych kobietach w obecnych czasach, bo wyczułam, że chodzi w domyśle o to, że kiedyś nie były zdziczałe - ale kiedy? Żyłeś i działałeś wtedy i mówisz z autopsji? Bo jeśli nie, to może nie kobiety są zdziczałe, tylko ty się tak do nich zabierasz, że uciekają w dzikim popłochu? |
Trafiony zatopiony. Moje miano jest Dorian Grey... Na poważnie, to smutna prawda jest taka, że żadna z moich dziewczyn nie przeżyła procesu udomawiania. Więc to raczej ze mną jest coś nie tak...
shenra napisał/a | Hmmm, ciężki wybór |
Proponuję zabawne tekściki, przy czym przyznaję, że mało o kobietach wiem, więc może humorystyczne tekściki odnoszące się do osoby adwersarza?
Sędzią mogłaby być corpse bride - oczywiście jeżeli może na chwilę pozbyć się kobiecej solidarności...
shenra - 18 Listopada 2012, 20:26
Ej wierz mi naprawdę nie chcę Ci naubliżać, nawet na wesoło.
Blue Adept - 18 Listopada 2012, 20:55
shenra - Dzięki. Hmm, to wcale nie musiałoby być ubliżanie... Wystarczy coś zabawnego. Ponieważ zapaliłem się do tego pojedynku, a do tego powstał mi w głowie pewien zamysł tekstu, który koniecznie chce się z niej wydostać, to jednak do jutra zamieszczę coś gościnnie u Martvej. Zapewniam, że to nie będzie ubliżające żadnemu człowiekowi, choć może być nieco okrutne dla niektórych zwierzątek i jak mam nadzieję zabawne... Po tym możesz mnie wykląć na forum do woli...
shenra - 18 Listopada 2012, 21:07
Blue Adept napisał/a | Hmm, to wcale nie musiałoby być ubliżanie... | Ja wiem, ale wierz mi nie zawsze wszyscy łapią, że to co mówię to jest dżołk
Blue Adept - 18 Listopada 2012, 21:32
shenra - Dobrze. Więc najpierw wyślę to Tobie na PW do akceptacji... Pozdrawiam.
shenra - 18 Listopada 2012, 21:48
Blue Adept, ależ z Ciebie spamerka
Blue Adept - 18 Listopada 2012, 22:04
shenra - Krwi, krwi, kkkrrrwwwiiiiii...
Agi - 18 Listopada 2012, 22:12
Blue Adept, przesadzasz.
dzejes - 19 Listopada 2012, 10:38
Niech sobie chłopak założy swojego bloga i już.
Agi - 19 Listopada 2012, 10:48
dzejes, ale przymusu nie ma?
Rafał - 19 Listopada 2012, 13:05
E tam, zakochał się po prostu, ale jeszcze nie może się zdecydować w kim, podobno zakich..., tfu, wróć, zakochani mają okresy bredzenia i zawracania upy
Kruk Siwy - 19 Listopada 2012, 13:08
Zwracania zupy? O macko... znaczy nigdy nie byłem zakochany. Idę coś zwrócić.
Rafał - 19 Listopada 2012, 13:18
Martva - 19 Listopada 2012, 13:21
Blue Adept napisał/a | Dla greckiej bogini zima jest nieprzychylna, lecz dla zwykłej śmiertelniczki jest ona wielkim wyrównywaczem szans... |
Pfff, co mnie tam zwykłe śmiertelniczki?
Blue Adept napisał/a | le poddaję się ponownie, możesz przynudzać o stanikach i bieliźnie (może z kokardkami?), a także epatować kobiecą fizjologią. |
Dżiiiz, nie chcesz tego :>
Blue Adept napisał/a | - pojedynek na miny, |
Przegrałeś,
Cytat | - walka na zabawne tekściki. |
Przegrałeś bardziej
Jej, weekend pełen wrażeń, radosne komplikowanie sobie życia emocjonalnego i nie tylko. Wczoraj miało być spokojnie, godzinna wycieczka na trzeci koniec Krakowa, znajomi organizują sesję zdjęciową i zapytali czy bym nie chciała mieć profesjonalnie sfoconej biżuterii na modelkach w konwencji, to chciałam. No i teraz mam nadzieję że to ściema z tym końcem świata, bo sesja będzie dzień później.
Blue Adept - 19 Listopada 2012, 13:58
Hmm, pewne stare wygi forumowe zwróciły mi uwagę, że trochę przesadzam ze spamowaniem. Z szacunku dla ich siwych głów, postanowiłem ograniczyć się do maksymalnie dwóch postów dziennie na bloga...
dzejes napisał/a | Niech sobie chłopak założy swojego bloga i już. |
Jeszcze do tego nie dorosłem...
Rafał napisał/a | E tam, zakochał się po prostu, ale jeszcze nie może się zdecydować w kim, podobno zakich..., tfu, wróć, zakochani mają okresy bredzenia i zawracania upy |
Rozgryzłeś mnie chłopie, zakichałem się w Was wszystkich
Kruk Siwy napisał/a | Zwracania zupy? O macko... znaczy nigdy nie byłem zakochany. Idę coś zwrócić. |
Byle we właściwym kierunku...
Martva napisał/a | Przegrałeś bardziej |
To się jeszcze okaże...
Martva napisał/a | No i teraz mam nadzieję że to ściema z tym końcem świata, bo sesja będzie dzień później. |
No to już jasne, jakie są przyczyny końca świata...
Agi - 19 Listopada 2012, 14:45
Blue Adept napisał/a | Z szacunku dla ich siwych głów, postanowiłem ograniczyć się do maksymalnie dwóch postów dziennie na bloga... |
Z lekka się zagalopowałeś i generalnie sobie grabisz.
dzejes - 19 Listopada 2012, 15:27
Blue Adept napisał/a |
Hmm, pewne stare wygi forumowe zwróciły mi uwagę, że trochę przesadzam ze spamowaniem. Z szacunku dla ich siwych głów, postanowiłem ograniczyć się do maksymalnie dwóch postów dziennie na bloga... |
Pisz sobie i pięćdziesiąt, tylko życia trochę szkoda. Osły na Jutubie same się nie obejrzą.
Fidel-F2 - 19 Listopada 2012, 18:16
Ja też bym nie zdzierżył ale widać Martva ma inny próg albo się jej się podoba skoro nie pogoniła.
Martva - 19 Listopada 2012, 19:28
Blue Adept napisał/a | To się jeszcze okaże... |
Ależ to się nie musi okazywać, to jest jasne. Z Wielkim Kosmicznym Chomikiem się nie wygrywa. Howgh.
Blue Adept napisał/a | No to już jasne, jakie są przyczyny końca świata... |
Uhm, mierzyłam suknię ślubną. W związku z tym pewnie jednak będzie, ten koniec.
Fidel-F2, martva ma wy... znaczy, martva ma inne rzeczy na głowie. Bo się dzieje. I jest trochę strasznie, i trochę fajnie, i trochę dziwnie też.
Fidel-F2 - 19 Listopada 2012, 19:38
Odkryłaś trawkę?
Martva - 19 Listopada 2012, 19:41
Sądzisz że chciałoby mi się wtedy pisać, jeśli zamiast tego mogłabym się gapić w jakiś fascynujący sufit albo słuchać na przykład kapania z kranu? Ogarnij się
dzejes - 19 Listopada 2012, 19:47
Martva napisał/a | Bo się dzieje. I jest trochę strasznie, i trochę fajnie, i trochę dziwnie też. |
Z opisu to raczej LSD.
Martva - 19 Listopada 2012, 20:04
To ja wrzucę słit focię:
|
|
|