Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Lowenna - 13 Kwietnia 2011, 14:33
Ej Ale ja jestem grzeczną dziewczynką Po prostu w ostatnim czasie okazało się, że dla kilku mężczyzn nie jestem tylko przyjaciółką. Kuźwa, jakiś dziwny wysyp deklaracji ostatnio miałam
Kasiek - 13 Kwietnia 2011, 16:25
wracając do tematu: to Cię wkurza?
Lowenna - 13 Kwietnia 2011, 17:32
Tak. Przyjaciel zamiast starać się ratować małżeństwo wyznaje mi miłość. Nie zrobiłam nic złego czy niewłaściwego ale czuję się trochę odpowiedzialna. I nasza przyjaźń została zdradzona.
Kruk Siwy - 13 Kwietnia 2011, 17:35
Nie może być mowy o zdradzie bo to nigdy nie była przyjaźń. Przynajmniej z jego strony.
Znam wiele przykładów takich pseudoprzyjaźni. Jedna ze stron jest zakochana ale ukrywa sprawę, bo druga strona fizycznie się nią nie interesuje. Co zostaje? Albo odejść i zniknąć albo żywić nadzieję i... udawać czasami przez lata.
Lowenna - 13 Kwietnia 2011, 17:54
Kruku, doskonale znam ten mechanizm. Ale to nie jest ten przypadek.
Kruk Siwy - 13 Kwietnia 2011, 17:58
Wiesz lepiej. Aczkolwiek nie zawsze ludzie patrzący z bliska wyraźniej widzą.
blazenada - 13 Kwietnia 2011, 19:43
Mnie w tym *beep* dokladnie to, ze niejedna znajomosc/przyjazn sie juz przez takie zazdrosne pindzie rozpadla i wszystko jest ok i cacy i usprawiedliwione bo w imie zwiazku.
:/
Nigdy bym nie probowala odbic kogokolwiek komukolwiek bo tak sie po prostu nie robi. Facet zajety = facet zajety i jak *beep* by nie byl to po prostu nie istnieje w wersji innej niz kumpel/przyjaciel.
Ja rozumiem, ze mozna byc zazdrosnym. Ale taka wersja, o ktorej pisze to zamkniete kolo bo w koncu laduje sie bedac zazdrosnym o wszystkich i wszystko w zyciu partnera. I zamiast popracowac nad soba i wlasna samoocena to sie odcina partnera/partnerke od znajomosci pozazwiazkowych.
Fidel-F2 - 13 Kwietnia 2011, 20:33
blazenada, no ja Cię proszę, nie rób sobie jaj
blazenada - 13 Kwietnia 2011, 20:40
| Fidel-F2 napisał/a | | blazenada, no ja Cię proszę, nie rób sobie jaj |
Rozwin prosze :)
Fidel-F2 - 13 Kwietnia 2011, 20:47
wrzucasz jakieś teoretyczne gadki które do życia mają się nijak
Kasiek - 14 Kwietnia 2011, 07:35
| Lowenna napisał/a | | Nie zrobiłam nic złego czy niewłaściwego ale czuję się trochę odpowiedzialna |
Przykro mi. To nigdy nie jest fajne, bo rzeczywiście, mimo że samemu nic się nie zrobiło, to zawsze zostaje jakieś poczucie winy.
Ludzie obwiniający innych za to, ze sami czegoś nie dopatrzyli.
Fidel-F2 - 14 Kwietnia 2011, 07:37
| Lowenna napisał/a | | Nie zrobiłam nic złego czy niewłaściwego ale czuję się trochę odpowiedzialna | | Kasiek napisał/a | | Ludzie obwiniający innych za to, ze sami czegoś nie dopatrzyli. |
Matrim - 14 Kwietnia 2011, 11:04
Biały Demon zaczął linieć. I oprócz jednego psa wszędzie latają koty
dalambert - 14 Kwietnia 2011, 11:06
| Matrim napisał/a | | Biały Demon zaczął linieć |
wiosna
Witchma - 14 Kwietnia 2011, 11:09
Matrim, jakoś mi się skojarzyło
Matrim - 14 Kwietnia 2011, 11:12
dalambert, w tej kwestii wolę zimę
Witchma, och, żeby to takie proste było
Martva - 14 Kwietnia 2011, 11:14
Jest podła pogoda, a ja bardzo bardzo powinnam iść na zakupy.
Lowenna - 14 Kwietnia 2011, 11:19
Egzamin gimnazjalny. Wydłużony czas pisania. Chory matematyk. Ja w komisji
Kasiek - 14 Kwietnia 2011, 11:23
| Fidel-F2 napisał/a | | Lowenna napisał/a | | Nie zrobiłam nic złego czy niewłaściwego ale czuję się trochę odpowiedzialna |
| Kasiek napisał/a | | Ludzie obwiniający innych za to, ze sami czegoś nie dopatrzyli. |
|
Nie chciałam pisac wprost, ale: to pani wina, że nie przeczytałam umowy a teraz mi się to nie podoba. Poza tym nie wiem, co to ma wspólnego z wpisem Lowenny.
hardgirl123 - 14 Kwietnia 2011, 13:06
tauron mnie wkurza
shenra - 14 Kwietnia 2011, 15:54
Przecięłam sobie palec, a krwawię jak zarzynane prosię
Martva - 14 Kwietnia 2011, 16:38
Znalazłam fajne buty (wprawdzie zupełnie nie na tą okazję na którą szukałam) i nie mieli mojego rozmiaru Do tego inteligentnie nie zapytałam czy mogą sprawdzić czy w jakimś innym sklepie jest. Psiakrew.
Iscariote - 14 Kwietnia 2011, 18:26
Pada. I deszcz nawala w moje okno poddaszowe. Wkurza mnie to.
Wiem, mogło być gorzej, bo mógłbym być na zewnątrz teraz ale chcialbym posiedziec sobie w ciszy.
Godzilla - 14 Kwietnia 2011, 18:29
Młody najpierw nie sprząta, a potem zrzędzi na innych.
blazenada - 14 Kwietnia 2011, 19:00
| Fidel-F2 napisał/a | | wrzucasz jakieś teoretyczne gadki które do życia mają się nijak |
Masz prawo oceniac moje wypowiedzi jak chcesz :)
A ja mam prawo nie przejac sie tymi ocenami i nadal myslec po swojemu :)
Fidel-F2 - 14 Kwietnia 2011, 19:56
masz też prawo nic nie mówić
Lynx - 14 Kwietnia 2011, 20:06
Fidel-F2, prowokujesz.
Głowa mnie boli.
Fidel-F2 - 14 Kwietnia 2011, 20:13
ale nie bez racji
blazenada - 14 Kwietnia 2011, 20:16
| Fidel-F2 napisał/a | | masz też prawo nic nie mówić |
Odpusc sobie, prosze :)
Nie mam ochoty na przepychanki z Toba. Uwazasz mnie za kretynke a moje poglady za smieszne? Bardzo prosze, masz takie prawo.
Jednak, jak napisalam, nie mam ochoty na przepychanki - widzialam juz kilka takich w Twoim wykonaniu i po prostu mi sie nie chce :)
Poza tym - Twoja opinia to ni mniej i nie wiecej tylko Twoja opinia. Nie widze powodu, dla ktorego mialabym sie nia przejmowac podobnie, jak nie widze powodu, dla ktorego Ty mialbys przejmowac sie moimi opiniami.
(Nie, nie naleze do tych, ktorzy obraz wlasnej osoby chronia wszystkimi srodkami przed jakimikolwiek rysami z zewnatrz. Wielokrotnie zdarzalo mi sie z kims zgadzac przyznajac sie tym samym do bledu. Ale w tym wypadku, wybacz, po prostu nie chce mi sie wdawac w dyskusje.)
Z zyczeniami milego wieczoru,
Blazenada.
Fidel-F2 - 14 Kwietnia 2011, 20:27
| blazenada napisał/a | | Uwazasz mnie za kretynke a moje poglady za smieszne? Bardzo prosze, masz takie prawo. | To Twoja interpretacja. Ja nigdzie się tak nie wyraziłem o Tobie. Jeśli byś więc mogła, nie w kładaj w moje usta rzeczy których nie powiedziałem. To co najmniej nieelegancko.
Opinie możesz sobie posiadać dowolne ale faktów nie zmienisz. Życie wygląda zupełnie inaczej. To co przedstawiłaś to wizja dwunastolatki która właśnie zachłystuje się Anią z Zielonego Wzgórza.
|
|
|