To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

baranek - 2 Kwietnia 2011, 10:08

Ja wiem, że pieski muszą się wybiegać, ale mimo wszystko, wolałbym żeby pitbule nie biegały po placu zabaw.

W 'mediamarkcie' byłem wczoraj. Oddać bilety na Roda Stewarta. Na bilecie jest napisane, że można, jeśli ma się dowód zakupu. Miałem. Ale Pan Kierownik Działu powiedział, ze mogą być kłopoty ze zwrotem. Bo jak były u nich drukowane, to organizator ma obiekcje. Ale Pan Kierownik Działu się postara i w poniedziałek powiadomi mnie telefonicznie, czy się udało. Pokazałem mu napis na bilecie. Odpowiedział: "Proszę pana, to jest Polska. Nie można wierzyć we wszystko co jest napisane". Nie miałem siły odpowiedzieć. Ale tak jak jestem człowiekiem spokojnym i nie skłonnym do zadym - tym razem nie popuszczę.

dalambert - 2 Kwietnia 2011, 10:57

baranek, Poproś / na rzazie grzecznie/ o odmowę zwrotu kasy NA PIŚMIE, albo "mały michnik" i nagraj cwaniaka i do sądu z nim. Groźba wniesienia pozwu powinna wystarczyć.

Mnie wkurz nieobecność baranka na SKOFie, ale cóż, aby do Avangardy. :D

shenra - 2 Kwietnia 2011, 10:58

dalambert, +1
Godzilla - 2 Kwietnia 2011, 13:14

Pompowane mięso mnie w***. Obsmażam żołądeczki, i co? Duszą się w koszmarnej ilości wody, zamiast obsmażać. A ile ich zostało :roll:
Witchma - 2 Kwietnia 2011, 14:31

baranek, scenka jak z Barei normalnie...
blazenada - 2 Kwietnia 2011, 16:47

Fryzjer (po ostatniej wizycie wygladam jak polaczenie grzyba i bitelsow) i komputer (nie moj).
Godzilla - 2 Kwietnia 2011, 19:39

Fryzjer?... No tak, od paru miesięcy mam tego osobnika odwiedzić. Śniło mi się dzisiaj, że wybierałam się na imprezę, zaliczyłam fryzjera, i na głowie miałam szopę włosów a'la zapuszczona Tina Turner. To się nazywało, że trwałą mi zrobił. Kombinowałam, jak ja to sobie poukładam, żeby wyglądać jak człowiek, tym bardziej że miałam jeszcze jakiś dość dziwaczny makijaż i nie byłam pewna, czy styl jest bardziej jak z salonu czy jak z remizy.
Lynx - 3 Kwietnia 2011, 16:14

Potomkini, czyli Pomiot. Tfu, pełnoletni. :evil:
merula - 3 Kwietnia 2011, 16:24

fumy, fochy i postawa księżniczki.

i ciapy za kierownicą.

Martva - 3 Kwietnia 2011, 18:00

merula napisał/a
fochy

ale nie moje?

merula - 3 Kwietnia 2011, 18:23

jeszcze nie przekroczyłaś cienkiej czerwonej linii :twisted:
Martva - 3 Kwietnia 2011, 20:25

Uff :)

Wkurza mnie Picasa, bardzo bardzo.

Lynx - 4 Kwietnia 2011, 14:21

merula, hmm, czyżbyś dorobiła się nastoletniej córki? ;P:

W temacie: urzędniczki. Otrzymałam upomnienie w sprawie podatku od nieruchomości, z naliczonymi odsetkami od dn. 15. 03. 2011. Sęk w tym, że decyzję w tej sprawie wydano 16.03. 2011. a termin płatności mija 07.04. Wyjaśnienie? Bo "komputer"...

SithLady - 4 Kwietnia 2011, 17:16

Użeranie się od piątku z ulubioną grą na fejsie która nie chce działać pod domowym ffoxem (w pracy dziala)
Wykasowałam hurtowo cookies - i przez weekend byłam odcięta od forum (konto zablokowana z powodu wielokrotnej próby logowania)

Lynx - 4 Kwietnia 2011, 19:44

:evil: :evil: Wiadomość na poczcie:

Ponownie witamy ze sklepu internetowego Merlin.pl!

Przepraszamy za opóźnienie w realizacji zamówienia nr 7138512.

Niestety z powodu opóźnienia dostaw od naszych dostawców nie będziemy mogli zrealizować go w deklarowanym wcześniej terminie.
Wyjaśnienie dostępności opóźnionych pozycji może potrwać około 14 dni.

W związku z tym, czekamy na decyzję, dotyczącą dalszych losów zamówienia.
Prosimy dokonać wyboru i kliknąć w odpowiedni link poniżej.
Odpowiedź zostanie automatycznie zarejestrowana w naszym systemie
Wyboru możesz dokonać tylko raz.

Pozycje, na których dostawę czekamy:
(tytuł, liczba szt., wartość)

1. 978-83-7574-426-2 - I niechaj cisza wznieci wojnę,
:evil: :evil:

shenra - 5 Kwietnia 2011, 17:08

Zblokowało mnie, qufa, zblokowało. Niech mnie ktoś uśpi :evil:
Kruk Siwy - 5 Kwietnia 2011, 17:09

Blok w temacie?
merula - 5 Kwietnia 2011, 17:09

a kopniak w zadek nie wystarczy?
nimfa bagienna - 5 Kwietnia 2011, 17:15

shenra napisał/a
Zblokowało mnie, qufa, zblokowało. Niech mnie ktoś uśpi :evil:

Tak łatwo nie ma.
DO ROBOTY!!! ;P:

shenra - 5 Kwietnia 2011, 17:21

Wiecie co wszelkie chwyty dozwolone. :evil:

Kruku, zdecydowanie. Szlag by to...

joe_cool - 5 Kwietnia 2011, 18:33

Korzystając z okazji wizyty u lekarza, zakupiłam sobie Maltesersy (takie coś słodkie). I oczywiście zeżarłam wszystko od razu po przyjściu do domu i teraz nie mam nic słodkiego :roll: A skoczyć se szybciutko do sklepu nie mogę :cry: A wszystkie moje okoliczne pizzerie i inne takie dowożące nie mają deserów w ofercie :roll: Irytuje mnie to.
Fidel-F2 - 5 Kwietnia 2011, 18:38

chleb z wodą i cukrem
joe_cool - 5 Kwietnia 2011, 19:01

Znalazłam w otchłani szafki dżem :) Ale dzięki za radę, przyda się na przyszłość!
merula - 5 Kwietnia 2011, 20:10

dobrze mieć zachomikowany budyń. wiem, bo dziś miałam tak samo i budyń mnie uratował. :D
Godzilla - 5 Kwietnia 2011, 20:55

Mózg mi się zlasował. Jestem w 1/5 niedługiego tekstu, przy każdym zdaniu przekopuję się przez sterty literatury, próbując rozsądzić, co napisali Anglicy a co Google Translator, nie wiem czy jestem absolutnie genialna czy absolutnie ogłupiała a tekst nadaje się do wywieszenia w klozecie. Chyba pora się ewakuować od ekranu, bo będę robić jedno zdanie na godzinę.
joe_cool - 5 Kwietnia 2011, 21:57

merula, do budyniu potrzebne jest mleko, a ja nie pijam mleka. Ale coś widzę, że chyba muszę kupić zapas kisielu ;)
Iscariote - 5 Kwietnia 2011, 22:02

joe_cool, ten taki zalewany wodą z mlekiem w proszku też się nie liczy? ;P:
joe_cool - 5 Kwietnia 2011, 22:25

Cóż, jakby to powiedzieć... Nie przepadam za budyniem, bo nie lubię gotowanego mleka - nawet jak jest w proszku i tylko zalane gorącą wodą ;)
charande - 6 Kwietnia 2011, 10:17

joe_cool, kisiel jest lepszy w wariancie domowym: cukier, mąka ziemniaczana i jakaś komponenta owocowa. Najprostsza wersja - pokrojone rozgotowane jabłko plus syrop pomarańczowy, ale można dodać np. rodzynki albo zrobić kisiel na soku. Winogronowy jest tak obłędnie słodki, że już nie trzeba dosładzać :)
merula - 6 Kwietnia 2011, 11:01

charande, to za dużo trzeba mieć, jak na szybkie, awaryjne conieco :wink:

Partner forum